| Seyir Defteri | |
|
+100Charles Ernest Bright Elena Russell Symphonie Iréne Bright Raynard Miquel L'Angley Marjorie Widmore Audra Pharrines Florina Cléymins Lyrica Ixchel Lavern Arina Vera Lavern Stefania Valérie Bécaud Avience Laci Despair Lynette Anna Scavo Angélique Killingsworth Desmond Rousseau Tara DeBateau Haley Brooke Scott Dawnielle Constantine Cordelia Lucifer Bramble Xiejila Pharrines Adalyn Rousseau Helena Sofia Derjinov Stuart Rousseau Baldovino Jahrmann Bridge Vëslania Veshaza Marveille Croweix Laryssa Irina Archibald Lluvia Sellistinä Issa Philippe Andromeda Beata Neaux Mireila Alverad Roxanne Elena Miller Gabriella Adeliné O'Brien Keira Nyre Océane Diederichs Enric Sandro Valério Phaédra Emilié Meraud Lycia Sonia Lonyttå Pavel Oleksiy Bazarov Disbel Molaco Ophelia Liv Lynn Catheriné Marcelline Delora Lucien Nobés Simon Kænlynn Joël Marcel Alaire Christopher Alex Peterson Nylwen Jinelle Soulthen Rosalié Donna Pietra Steward Joseph Vaisey Lavena Maire Forsythe Oriane Pheria Charles Walter Lawrence Klara Ivanov Frances Sibi Chapman Felipe Klaus Rodrigués Amortentia Cécile Derwent Rocio Sycorax Malfoy Saija Isole Jarvenpä Aurora Clayborne Etna Lilth Mc'Leen Dorothée Juliette Lemieux Tatyana Johnson Mattéo Bernand Black Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia William Kunz C. Engelbert Matthew John Worthing Svetléna Rosselyn Widmore Julie Annwyl Lovett Valencia Claudía Ruselló Anna Luaná del Muñeco Lorraine Mae McDown Elizabéth Adrianna Malfoy Vynsja Croweix Aurore Eulalie Arceneau Lisa Wanders Fleur Isabéllé Villiers Aaron Robert Stenson Indis Oak J. Engelbert Hestia Prosper James Diederich William Julian O'Neil Maudié Jimena B'lorié Frankenstein Kranstone Miguel Andres Ruselló Crestencia Ethél Fletcher Vasili Von Holtz Simona Floros Vanessa Diane O'Leary Nicole Marissa Magdalene Clariss Luisa Pietra Eurydice Black Charlie von Diederich Johnny Amoux Malfoy Christian Dayrnt Black Lily L. Black Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Brujah Edward Marcéllus Dawson Odessa Meredith Poulter 104 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11756 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 14 Ara. 2008, 19:02 | |
| 18.01
Harika mıyım neyim ben? xD Mat.'ı sevmeye başladım höbeley. Yarın abiciğim arkadaşı bize yemeğe gelecekmiş mutlu ötesi oldum onlarla abi hasretimi gideriyorum işte. Le Le Le :mutluküşülükzülün: | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 14 Ara. 2008, 19:03 | |
| 18 : 01 || Deli gibi PhotoFiltre'de fotoğraf nasıl birleştirilir onu arıyorum. Yarabbi'm, biri yardımcı olsun. XP | |
|
| |
Xiejila Pharrines
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 34 Kan statüsü : Melez Galleon : 11646 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 14 Ara. 2008, 19:14 | |
| -Üstteki üyeye damgayı kullanmasını öneririm, gerçekten işe yarıyor. Eğer onu yapamıyorsa özel mesajla msnini atsın oradan anlatayım. ^^ | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 14 Ara. 2008, 19:51 | |
| | |
|
| |
Cordelia Lucifer Bramble
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 525 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : -2 Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 14 Ara. 2008, 20:18 | |
| 19.18
Valentiné'ı yeniden canlandırmaya karar verdim. Hem Hufflepuff'ı canlandırmış hem de sıkılmamış olacağım. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 14 Ara. 2008, 20:22 | |
| Dayrnt'a PhotoFiltre'de birleştirmeyle uğraşma PS ile hallet bence diyorum. xD Adobe Photoshop Cs2/3'ten başka tanımam valla birleştirmede ve kısacası şopta. xP | |
|
| |
Lavena Maire Forsythe
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11879 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 14 Ara. 2008, 22:50 | |
| 21.50
RP'mi gönderdim nihayet. Daha da yapardım da -ne de olsa bu aralr ilhami bol xP- babam biraz sonra başlar başımın etinin yemeye diye başlamak istemiyorum. Neyse artık ben de yarın yaparım. x) | |
|
| |
Joël Marcel Alaire Ursula's Death - Vokalist
Mesaj Sayısı : 137 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11664 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 14 Ara. 2008, 22:54 | |
| -Vohaa! McR'ın TBPID Trailer'ını indirdim ard arda izleyip durmakla meşgulum. GG sarmadı yahu sıkıyor. o.O Evet birazdan narutoya da sararım o.O Benim sıkılmam böyle bir şey evet.
21.57 -İlaca ihtiyacım var, bu aptal ağrıyı geçirmek için.
22.07 -Saçlarım yüzüme dağılmış, gözlerim kızarmış ve ısırdığım alt dudağımdan gelen kan tadını hissedebiliyorum. Acınası haldeyim evet. | |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11733 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 14 Ara. 2008, 23:31 | |
| - Charlie Adolph Monaghan demiş ki:
- Dayrnt'a PhotoFiltre'de birleştirmeyle uğraşma PS ile hallet bence diyorum. xD Adobe Photoshop Cs2/3'ten başka tanımam valla birleştirmede ve kısacası şopta. xP
22 : 28 || Gece gece arasam mı diye düşünüyorum. Len Kaan, son anda dersin zaten her şeyi. Yoksa kitap mı okusam? Kitap okuyacağım, evet. Yarın hatırlatırsın. XD | |
|
| |
Dawnielle Constantine
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11676 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 29/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 14 Ara. 2008, 23:38 | |
| 22:42
Türkçe dersi için kompozisyon yazıyorum. Ve iyi ki RP'ci olmuşum diye düşünüyorum. RP kompozisyon yazma yeteneğimi de geliştirdi. xD Ama bi sorun var, abiciğimi rahatsız etmeden nasıl yazdırıcam ben bu kompozisyonu? :/ | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 08:40 | |
| 07.40
5 dakika sonra servis gelicek. Akşam hiç uyuyamadım. Öff ya okula gitmek istemiyorum. | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| |
| |
Xiejila Pharrines
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 34 Kan statüsü : Melez Galleon : 11646 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 15:10 | |
| -İpod'umdaki şarkı listesini yenilemek için yasak girdim annem öğrenirse biterim. | |
|
| |
Ophelia Liv Lynn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11664 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 15:39 | |
| Bu gece Ankara'ya dönüyorum o.O Şaka gibi... Tatil hemencecik geçiverdi. Şimdi orası ne soğuktur ha... Offf.. Daha valiz toplanacak. Salı günü, otobüsten indiğim gibi sınava gireceğim. Kitabın kapağını açmadım oysa ki... Amaan... Herkese iyi okullar xD
14:40 | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 16:32 | |
| 15.32
Hala aklımdan çıkmadı. bugün okulda gördüğüm o kızla tanışıp Nightwish posterini almalıyım. o.O | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 17:43 | |
| 16.43
Yarın olacak Türkçe yazılısına uzun uzun çalıştıktan sonra biraz olsun stres atmak için oyuna girmem lazım. Birde geçen haftalarda bir gün olan Fen yazılısından 87 almışım. Beklemiyordum... | |
|
| |
Joël Marcel Alaire Ursula's Death - Vokalist
Mesaj Sayısı : 137 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11664 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 17:49 | |
| -Ne zaman akmayan göz kalemi diye bir şey olacak merak ediyorum, şu halde resim çeksem 'öcü' sanarlar beni o.O
-*Pink Floyd* diye bağıran insan topluluğundanım evet.
-Üç gündür bir kitabı bitiremedim 'oha' demek istiyorum.
-Naruto da nedir? La ben hâlâ KP'de kalmış insanım nereden bileceğim bunları? | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 17:56 | |
| 16.53 Bugün doğum günüm ve çok mutluyum. İnsanın bir yaşı daha geride bırakması büyük sevinç=) | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 18:44 | |
| 17:44 - okuldan geldiğimden beri sitedeyim. Tatilden çıkamadım hala ^^
Az sonra yemek yiyeceğim ve doğru odama gidip ders başı :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 19:10 | |
| 18.09
I wish, you were here... Blackmore'u sevmek. o.O Yaaa. xD | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11756 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 19:16 | |
| 18.09 Mutluyum! Okul bu gün hopp diye bitti. Tabi biyoloji dersinde resmen uyuyakalmış olmam işin cabası. -18.10 Yeni Ay'da bitti kitapsan'a gitmeye üşeniyorum okuyacak kitabım kalmadı ama ne halt yiyeceğim ben? 18.15 Yarın İngilizce yazılısı var o kadar çalıştım yine çakacağıma eminim. Dayım çok kızacak Neyse zaten bu sene kesin sınıfta kalacak ben xD Hay benim annem ne akıllı Yemekteyize katıalcağım diye tutturdu. Cıx Cıx | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 19:28 | |
| 18.28
Sinemadan geliyorum. Arkadaşlarla birlikte Osmanlı Cumhuriyeti adlı filme gitmiştik. İlk başta fazlasıyla saçma bir film olduğunu düşünsem bile arkadaşların oy çoğunluğu girmeme neden olmuştu. Demokratik bir topluluğuz. xD Ama zaten filmi izledikten sonra fikrim değişti. Komedidir herhalde gülerim ne güzel diye girdiğim filmden hüngür hüngür ağlaya ağlaya çıktım. Tabii o biraz benim sulugöz olmama bağlı, neyse... Son on beş dakikada ben koptum zaten, millet bana bakıyor ben ise ağlamaya devam ediyorum. xD Sinemada rezil olmamak için kendimi tutmak istedim ama tuttukça daha da beter oldum diyebilirim. Her neyse çok uzunca yazmışım Rp'yi yazsaydım daha iyi olurdu. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 19:37 | |
| 18.38 Charlie'nin bahsettiği filmden aklımda kalan tek cümle. Aslında filmi pek beğenmemiştim ama,
Zamanında biri çıkıpta "Geldikleri gibi giderler!" demedi ki...
Neden bilmem, bayağı dokunmuştu.
Düzenleme: 19.02 Yok yok ! Kesin öldüm ben. Biraz önce bir tencere Ispanağı, yanlışlıkla buzdolabının içine döktüm. Dolaptan dışarıya sızanları az çok temizledim ama bir rulo kuru havlu gitti. Küresel ısınma karşıtı olduğumdan içim titriyor şuan. Birazda annemlerin korkusundan bedenim. :'( | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 21:23 | |
| 20.22 Ölüyorum galiba. Hiçbir şey yiyemiyorum, yemeye çalıştığımda sonucu gördüm. Meyveli iğrenç mi iğrenç bir çay içiyorum. Tabii çay denebilirse o.O | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12568 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 15 Ara. 2008, 21:42 | |
| 20.41 // Sözümü tutamadım. Daha fazla gecikmeden -ki zaten şimdiden oldukça geç oldu- ders RP'mi yazmaya koyuluyorum. RP yazması kolay da ah şu PS uyuz olmasa onunla da işim var bu ders için... Puff... Yarın da sınav var. Sena'nın notları yollamasını bekliyorum... | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|