| Seyir Defteri | |
|
+100Charles Ernest Bright Elena Russell Symphonie Iréne Bright Raynard Miquel L'Angley Marjorie Widmore Audra Pharrines Florina Cléymins Lyrica Ixchel Lavern Arina Vera Lavern Stefania Valérie Bécaud Avience Laci Despair Lynette Anna Scavo Angélique Killingsworth Desmond Rousseau Tara DeBateau Haley Brooke Scott Dawnielle Constantine Cordelia Lucifer Bramble Xiejila Pharrines Adalyn Rousseau Helena Sofia Derjinov Stuart Rousseau Baldovino Jahrmann Bridge Vëslania Veshaza Marveille Croweix Laryssa Irina Archibald Lluvia Sellistinä Issa Philippe Andromeda Beata Neaux Mireila Alverad Roxanne Elena Miller Gabriella Adeliné O'Brien Keira Nyre Océane Diederichs Enric Sandro Valério Phaédra Emilié Meraud Lycia Sonia Lonyttå Pavel Oleksiy Bazarov Disbel Molaco Ophelia Liv Lynn Catheriné Marcelline Delora Lucien Nobés Simon Kænlynn Joël Marcel Alaire Christopher Alex Peterson Nylwen Jinelle Soulthen Rosalié Donna Pietra Steward Joseph Vaisey Lavena Maire Forsythe Oriane Pheria Charles Walter Lawrence Klara Ivanov Frances Sibi Chapman Felipe Klaus Rodrigués Amortentia Cécile Derwent Rocio Sycorax Malfoy Saija Isole Jarvenpä Aurora Clayborne Etna Lilth Mc'Leen Dorothée Juliette Lemieux Tatyana Johnson Mattéo Bernand Black Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia William Kunz C. Engelbert Matthew John Worthing Svetléna Rosselyn Widmore Julie Annwyl Lovett Valencia Claudía Ruselló Anna Luaná del Muñeco Lorraine Mae McDown Elizabéth Adrianna Malfoy Vynsja Croweix Aurore Eulalie Arceneau Lisa Wanders Fleur Isabéllé Villiers Aaron Robert Stenson Indis Oak J. Engelbert Hestia Prosper James Diederich William Julian O'Neil Maudié Jimena B'lorié Frankenstein Kranstone Miguel Andres Ruselló Crestencia Ethél Fletcher Vasili Von Holtz Simona Floros Vanessa Diane O'Leary Nicole Marissa Magdalene Clariss Luisa Pietra Eurydice Black Charlie von Diederich Johnny Amoux Malfoy Christian Dayrnt Black Lily L. Black Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Brujah Edward Marcéllus Dawson Odessa Meredith Poulter 104 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 21 Ara. 2008, 17:41 | |
| Kurstayım ve teefüs bitmek üzere, eve gidince girmem imkansız çünkü yarın aptal bir matematik sınavı var... Sanırım. -_-" Tam da ilhami gelmişken yapılır mı bee -_- | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 21 Ara. 2008, 18:33 | |
| 17:32 ~
Harıl harıl bir konser videosu bulmakla uğraşıyorum. Kahretsin dün neden, neden, neden almadım videonun adını!? O kadar güzeldi ki... :Ü Yavaş bir şarkı, hava yağmurlu, rüzgar esiyo bööle saçları falan uçuşuyo... Gözleri çok güzel. Saçları da. Tanrım o herşeyiyle güzel!? | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 21 Ara. 2008, 19:15 | |
| 18.15
Karbonlu Buz. Senden nefret ediyorum o.O' | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11756 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 21 Ara. 2008, 19:39 | |
| 18.38 Ah tanrım aldığım ilaç etkisini göstermeye başladı gözlerimi zorla açık tutuyorum, of saat umrunda değil abimi beklemeden yatıp zıbaracağım -_- | |
|
| |
Joël Marcel Alaire Ursula's Death - Vokalist
Mesaj Sayısı : 137 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11664 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 21 Ara. 2008, 20:49 | |
| -Paul McCartney'e sarmış bir hâlde ödev yapma çabalarındayım. Okula gittiğimde zaten o lanet hatun tekrardan saçlarıma karışırsa etmediğim küfür kalmayacak, bir de yanına çağırması yok mu? Diğer hocaların da haberi var beni gördüklerinde hep aynı şey. İnat değil mi kestirmeyeceğim. Hatta sırf okul kurallarına karşı gelmek için ojelere göz kalemlerine bulanacağım. Okuldan atılmaya mı uğraşıyorum nedir -_-'' | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 21 Ara. 2008, 22:11 | |
| 21:10 ~
Aaa, T:TSCC'de John ve Sarah LA-Anaheim'da oturuyorlarmış. Biz de orada kalmıştık. Presidio Alto mı ne, orada geçen Askerî Okulu da görmüştük sahil şeridinden inerken. Tanrım filmlerin çekildiği yerlere falan gitmek çok güzel. X3 Neyse. Az önce zırladığım, sonra da güldüğüm, sonra yine zırladığım ve sonra da manyakça hareketler yaptığım için ilham gelmiş olabilir. Yani geldi de benim dengesizce davranışlarım yüzünden olup olmadığından emin değilim. Ama çoğunlukla manyak manyak şeyler yaptıktan sonra yazabiliyorum. Neyse. RP yapcam ama dizi ve RP arasında gidip geliyorum. Sanırım hazır ilham ve zaman varken yazmak en iyisi, dizinin tekrarını da izleyebilirim ve SENİ SEÇTİM RP!
Bkz: Seni seçtim Pikachu! | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 21 Ara. 2008, 22:34 | |
| 21.33 Yok yok olmuyor. Şu avatar imzalara eklenen fontların nasıl parlak yazıldığını öğrensem tam olacak. | |
|
| |
Andromeda Beata Neaux Hufflepuff 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 30 Kan statüsü : Bilmiyor ancak Melez olduğunu düşünüyor. Galleon : 11701 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 03/12/08
| |
| |
Frances Sibi Chapman Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11845 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 22 Ara. 2008, 01:23 | |
| 00.23
Kendime şaşırdım ve uykulu uykulu Rp yaptım. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 22 Ara. 2008, 12:55 | |
| 11.54 Annem kalkamadı. Okula gidemedim -_-" Mutsuzum. | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11746 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 22 Ara. 2008, 13:24 | |
| 12.22
Öğle arasında almanca ödevi yapma girişimi :Z Ben ödev falan yapmazdım hayırdır O.o' Almancaaa :Z Ah kurban olduğum Türkçe'm benim senin gibisi var mı ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 22 Ara. 2008, 16:40 | |
| Eğer 3. sınıfta mı ne özel okulu bırakmasaydım, ben de Almanca görüyor olacaktım ve muhtemel bu dil benim not ortalamamı falan çoook aşağıya çekecekti. Anlamıyorum hiç bi' şey ondan. :Ç
15:40 ~
Çok sinsi bir planla bilgisayara girmiş bulunuyorum, tebrik ettim kendimi. Avatar imzamı değiştirmek istiyorum sanırım... Oo Çok eskidi, seviyorum ama bıktım artık. Ya bu modelden devam ederim ya da daha iyisini bulmaya çalışırım... Pff model arayışından da nefret ediyorum ya o ayrı bi' dünya zaten. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 22 Ara. 2008, 17:55 | |
| 15.10 Bu 20lik dişlerimi çektirmekten bıktım. Bugün hepsi gitti ve mutluyum.
16.54 PC başına geçip power tuşuna bastıktan sonra gelen fun sesinin verdiği rahatlatıcı his. *Pahabiçilemez.*- | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 22 Ara. 2008, 20:14 | |
| 19:14
Bakalım Stefania ile yeniden rplerime başlayacağım. Özlemişim bıcırığı. xP Puff Berfu ile konuşasım var, msni açmalıyım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 22 Ara. 2008, 21:00 | |
| 20:00 ~
Oh it's heartache every moment, from the start 'till the end diye bağırıp duruyorum. Aynı zamanda 'ateşli erkek ünlü' ve Halloween için resim arıyorum. Ateşli erkek ünlü Ceren için -Sy-, resim de Hulde'ye yardım. Çok mutluyum. Kendi işlerimi de hallettim, süpır yani. X3 | |
|
| |
Joël Marcel Alaire Ursula's Death - Vokalist
Mesaj Sayısı : 137 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11664 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 23 Ara. 2008, 22:47 | |
| -Omg! Pembe kalpli bardağı varmış aşık olduğm. Ben de istiyoruuum xD | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 24 Ara. 2008, 13:00 | |
| 11.57 -->
Ya bi insan kilit dönmesine uyanır mı ya!? Çüş artık bi de o kadar sessiz olmaya çalıştım xS Kitap almak için odama gitmiştim - hırsız oradan girdiği için odam kilitli duruyor - Yan odada annemler vardı. Hafifçe bi çevirdim annem uyandı ben de kapıyı açıp sanki uyuyomuş gibi yaptım. Annem uyumayan beni kaldırdı ve yatağıma pışpışladı. O ara da uyumuşum. Öff aman yani!
12.00 -->
Gönder! | |
|
| |
Arina Vera Lavern Pramoda - Ritim Gitarist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 36 Kan statüsü : - Galleon : 11630 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 24 Ara. 2008, 13:26 | |
| 12:26 {This is my final exam}
~Tam rp havasına girmişken görüşmem gereken insanlar olduğunu hatırlıyorum, bir de hastayım; gitmesem sonum iyi olmaz sanırım. Dışarıda da kar yağıyor hiç çıkmak istemiyorum. Orada rp yazabilir miyim bilmiyorum müzik olmayınca dikkatimi zor topluyorum. Ne yapacağım konusunda en ufak bir fikrim yok. Forum oyunlarında bir gereksizlik örneği oluşturmaya da devam ediyorum. Sıkılıyor muyum ne? | |
|
| |
Frankenstein Kranstone Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 396 Yaş : 30 Kan statüsü : Bulanık, pislik. Galleon : 11744 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 24 Ara. 2008, 16:44 | |
| 15.44
Sadece üç saatti. Üç saat için okula gitmedim. Tüm günümü bilgisayar başında geçirmeyi özlemişim. Sabahtan beri Saw serilerini izliyorum, oyun oynuyorum, MSN'de takılıyorum. Yok böylesi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 24 Ara. 2008, 18:22 | |
| 15.00 :şoke yurdum insanına inanamıyorum ya. İnsan gözlükçüye girip, İnsanları kıyafetsiz gsteren gözlüklerden ister mi? -.-
16.00 Eve geliş, ZzzZzz...
17.21 Buradayıım. Biraz yorgunum ama bir film izleyip hemen RP yapmaya çalışacağım. ^^ | |
|
| |
Anna Luaná del Muñeco Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 347 Yaş : 40 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12112 Ekspresso Puanı : 18 Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 24 Ara. 2008, 20:02 | |
| 19:02
Doğum günüm bugün. Çok mutluyum. Aslında hem iyiyim, hem kötü. Ben söylemeden de kimse gelip kutlamıyor en nefret ettiğim şey, ya. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 24 Ara. 2008, 20:08 | |
| 19:07 ~ Fenerbahçe. Oo
Babam bilgisayarımı getirdi sonunda! SINIRSIZ MSN bekle beni! Ama tabii bugün değil sanırım. =D
Öğle yemeğinde, bizim okulun hemen yanında açılmış olan büyüük siper gibi birşeye çimento doldurmuşlar. Ben de gideceğim yere çabuk varmak için etrafından dolanmayı değil de üstünden geçmeyi düşündüm. Kurumuştur nasıl olsa falan. Sonra kendime geldiğimde bileğime kadar çimentoya batmıştım. Shit. =/ İyi ki okul yakındaydı gidip ayakkabıları yıkadım hemen. Tanrım güzelim Vans'lar mahvoldu. Çamaşır suyuyla şe'ediyim diyorum üstündeki kurukafalar ve çiçek böcek falan gider. Tırsıyorum. Rezil olmam da aynı bi' şey zaten, bütün gün ööyle ıslak ıslak dolaştım. =D | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 24 Ara. 2008, 21:05 | |
| Kendime fotoğraf ararken çok güzel anime fotoları buldum; ama üşengeçliğim gene üzerimde olduğundan hepsini Elizabeth'e attım. Kötü bir insan mıyım ne? Nese ne hala aramaktayım. Eğer bulamazsam belirli bir imza var; fakat iyinin iyisi varsa diye gene bakıyor aranıyorum.... | |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12344 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 24 Ara. 2008, 23:16 | |
| 22.16
Milattan önceki resimlerimin rengiyle oynayıp msne avatar koyuyoyorum -_-
Sanırım bana yeni resimler lazım!
~~
08.49
Okulu ektim ^^ | |
|
| |
Ophelia Liv Lynn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11664 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 25 Ara. 2008, 21:11 | |
| *Oy oy nasıl bir yorgunluktur bu. Dün, Ankara'da karlarlan cebelleşiyordum, şimdi ise evimde, bilgisayar başında oturuyorum. Gerçi 10 sa. otobüste bulunduğum kısmı çıkarsak fena olmayacak xD Anneciğim sağolsun, yemek bulaşık vb. dertler yok. Seviyorum evimi ^^
*Sitede baya olay olmuştur diye düşünmüştüm giremediğim süre içinde lakin çok bir şey kaçırmamışım gibi görünüyor, sevindirik oldum.
*Köpekçiğim kocaman olmuş görmeyeli o.O
*Küçük İskender'in kitabını aldım, The God Jr. Okumaya dün akşam otobüsteyken başladım... İskender işte, yapmış yapacağını...
*Biraz müzik hiç fena olmaz hani...
-20:11- | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|