| Seyir Defteri | |
|
+100Charles Ernest Bright Elena Russell Symphonie Iréne Bright Raynard Miquel L'Angley Marjorie Widmore Audra Pharrines Florina Cléymins Lyrica Ixchel Lavern Arina Vera Lavern Stefania Valérie Bécaud Avience Laci Despair Lynette Anna Scavo Angélique Killingsworth Desmond Rousseau Tara DeBateau Haley Brooke Scott Dawnielle Constantine Cordelia Lucifer Bramble Xiejila Pharrines Adalyn Rousseau Helena Sofia Derjinov Stuart Rousseau Baldovino Jahrmann Bridge Vëslania Veshaza Marveille Croweix Laryssa Irina Archibald Lluvia Sellistinä Issa Philippe Andromeda Beata Neaux Mireila Alverad Roxanne Elena Miller Gabriella Adeliné O'Brien Keira Nyre Océane Diederichs Enric Sandro Valério Phaédra Emilié Meraud Lycia Sonia Lonyttå Pavel Oleksiy Bazarov Disbel Molaco Ophelia Liv Lynn Catheriné Marcelline Delora Lucien Nobés Simon Kænlynn Joël Marcel Alaire Christopher Alex Peterson Nylwen Jinelle Soulthen Rosalié Donna Pietra Steward Joseph Vaisey Lavena Maire Forsythe Oriane Pheria Charles Walter Lawrence Klara Ivanov Frances Sibi Chapman Felipe Klaus Rodrigués Amortentia Cécile Derwent Rocio Sycorax Malfoy Saija Isole Jarvenpä Aurora Clayborne Etna Lilth Mc'Leen Dorothée Juliette Lemieux Tatyana Johnson Mattéo Bernand Black Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia William Kunz C. Engelbert Matthew John Worthing Svetléna Rosselyn Widmore Julie Annwyl Lovett Valencia Claudía Ruselló Anna Luaná del Muñeco Lorraine Mae McDown Elizabéth Adrianna Malfoy Vynsja Croweix Aurore Eulalie Arceneau Lisa Wanders Fleur Isabéllé Villiers Aaron Robert Stenson Indis Oak J. Engelbert Hestia Prosper James Diederich William Julian O'Neil Maudié Jimena B'lorié Frankenstein Kranstone Miguel Andres Ruselló Crestencia Ethél Fletcher Vasili Von Holtz Simona Floros Vanessa Diane O'Leary Nicole Marissa Magdalene Clariss Luisa Pietra Eurydice Black Charlie von Diederich Johnny Amoux Malfoy Christian Dayrnt Black Lily L. Black Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Brujah Edward Marcéllus Dawson Odessa Meredith Poulter 104 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12205 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 25 Ara. 2008, 21:59 | |
| 20.59
Sonunda bilgisayara girebildim. Ama matematik sınavından beri, üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum. Yarın okula gitmek istemiyorum >.< | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 25 Ara. 2008, 22:36 | |
| 21:35 ~
Norwen'a uyuyakalmayıp, RP yazmasını söyleyecektim ama çıktı. O halde burdan söyleyeyim; uyuyakalma RP'ni yaz. =D
| |
|
| |
Lyrica Ixchel Lavern Apothecary Sahibesi & Ursula's Death - Elektro Gitarist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11660 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 25 Ara. 2008, 22:36 | |
| 21 . 36
Rp yapmam gerekiyor. Yazamıyorum çünkü karakterimi tam olarak sınırlandıramadım. Ixchel herşey olabilir. Deli, aptal, kötü, iyi... İçinden seçmem gerekiyor ama çok zor. Acımasızı oynamaktan bıktım, iyiyi oynamayı da pek beceremiyorum. Sebebini kavrayamadım.
Pff. Sıkılıyorum. Yarın büyük gün mü ki? Neden hoca saçıma, kıyafetime taktı? Hiç değilse koluma gümüş bilezikler takıp, saçımı kabartıp, makyaj yapıp dolaşmıyorum. Alt tarafı saçımı tutturan toka yok, üzerimde polar denilen ilginç şey yerine severek aldığım koyu yeşil kazağım var. O kendisine baksın mı? Baksın. Parmağına taktığı yüzük yanlışlıkla suratıma deyse izi kalır. Hıh. Sinirlendim. | |
|
| |
Ophelia Liv Lynn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11664 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 25 Ara. 2008, 23:15 | |
| | |
|
| |
Arina Vera Lavern Pramoda - Ritim Gitarist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 36 Kan statüsü : - Galleon : 11630 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 26 Ara. 2008, 00:13 | |
| 2005'in dergilerini karıştırırken fark ettim; My Chemical Romance, Avenged Sevenfold gibi gruplar o zamanlar piyasa grubu değillermiş. Ne zaman fan sayıları bu kadar arttı? Her köşe başında bu grupları dinleyen birileri görürsem şaşırmayacağım kesinlikle. Mutlu muyum? Yoo, hayır. | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 26 Ara. 2008, 00:32 | |
| | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 26 Ara. 2008, 08:59 | |
| 07:54 ~
Babamın uyanıp baskın yapmasından korkuyorum. İlk defa sabah sabah açtım bilgisayarı. Lanet olsun sana okul! -_-" | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 26 Ara. 2008, 11:53 | |
| 10.49 Midemin ve karnımın ağrısının bir arada olması beni mahvetmiş durumda, ama bu siteye girmeme engel olamıyor. Aksine her şeyi bir anlığına unutuyorum; fakat gene bir ağrıyla uyanıyor bir daha unutyorum. Ne garip bir duygu... Okulu kırmak gibi bir şey ama ben orada da olmak istiyorum. Bu biraz zor olsa gerek en iyisi burada bir şeyler okuyarak dinlenmek =) | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 26 Ara. 2008, 14:32 | |
| 13.32 Anime izlemem gerekiyor. Ama hiç havamda değilim. Okuldan geldim ve sınav sonuçları açıklandı. Biraz daha gayret göster ey kul! | |
|
| |
Florina Cléymins
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 32 Kan statüsü : Annesi melez, babası ise safkan. Galleon : 11624 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 26 Ara. 2008, 15:00 | |
| 14.oo
* Yorgunum ! -_-" Bu kadın beni öldürcek o.O beni değil bütün sınıfı O.o ellerimizi patlattı be voleybol oynata oynata O.o
* Evet son avatar imzam ^^ Halloween için xD Mutluyum O.o
~~~
14.32
* Lejant yapma girişimler O.o Sonrada Rp O.o
* Kimse yazmazsa editler dururum ben bu mesajı xD | |
|
| |
Gabriella Adeliné O'Brien
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 26 Ara. 2008, 17:13 | |
| 16 : 12
~ Yine tek şarkı bağımlılığı. Ne oluyor yahu?
~ RP yapasım yok kaç gündür. Dün de batırdım zaten.
~ Something to believe in. | |
|
| |
Lyrica Ixchel Lavern Apothecary Sahibesi & Ursula's Death - Elektro Gitarist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11660 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 26 Ara. 2008, 17:16 | |
| 16 . 14
Nezleyim. Son üç ders İngilizce'ydi. Çağlar'ı özledim.
Bu üç unsur birleşince moral bozukluğu hat safhada oluyor. Yine de melankolik satırlar yerine sade bir dil kullanabiliyor olmam sınırlarımı zorlamaya başlamadığımın bir işareti. Tabuları yıkmak gerekir demek de bir tabudur. Böö! | |
|
| |
Klara Ivanov Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 253 Yaş : 29 Galleon : 11774 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 26 Ara. 2008, 19:33 | |
| -Ben geldim, sen neredesin? Bir daha girmeyeceğini biliyorum; ama niye? İrem çabuk cevapla bunları o.O | |
|
| |
Florina Cléymins
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 32 Kan statüsü : Annesi melez, babası ise safkan. Galleon : 11624 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 26 Ara. 2008, 19:45 | |
| 18.43
* Lycia full ablümleri indirip bitirme çabaları O.o
* Ohh, lejantımda bitti ^^ Ne mutlu bana. Biraz fazla uğraştım ama olsun xD
* MTV :şoke: ay lav MTV O.o
19.oo
* Rapidshare neden hata verir O.o beni delirtmek için mi ?? O.o Uyuz O.o
*Nerde bu çocuk yaw O.o amacı Rapidshare gibi beni sinir etmek mi o.O
* Ellerimi sarmam lazım sanırım... Şişmeye başladılar yaw O.o
2o.23
* Radyasyondan ölcem O.o Ciddi ciddi ölcem O.o Yavrum kaplumbağamda benle beraber gider O.o
* Avatar & imzama baktıkça anime izleyesim geliyo yaw O.o 21.18 * MTV'nin saçma reklamları O.o bide reklam olarak koyuyolar o.O garip insanlar yaa... * Rp yapmak istiyorum :şoke: çok ilham birikti bi atsam şunları :şoke: | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 26 Ara. 2008, 23:25 | |
| 22:19 ~
Dinciyi taşa tutmak lazım. Ben kim satanistlik kim? Elime koluma yazılar yazıyorum diye günah falan diyor bi' de. -.-" Teneffüste ne sormuştuk biz o adama? Mm... Aha! Televizyon izlemek günah mı. O da bize evet dedi. Tanrım... =D
Son günlerde çok uyuyorum. Belki yatağımın yeri değiştiğindendir. Daha rahat oldu evet. Uyumayı seviyorum. İlham geliyor. Ama kullanacak yer yok o ayrı. Şu anda 3 ayrı başlığım var. XD
Bilgisayarı geberticem.
Limewire'den müzik indirmek istiyorum ama bilgisayarımın bu takılıp, kendiliğinden kapanma haliyle bu isteğimin imkansız olduğunu anlıyorum bir süre sonra.
Kötü hayat.
" I hate myself and I want to die. " Hayır hayır sen kendinden nefret edecek kadar kötü ya da çirkin falan değilsin, sen tapılası bir insansın. Ayrıca ölmeyi istemeye hakkında da yok, çünkü... çünkü öyle işte. | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 26 Ara. 2008, 23:32 | |
| 22.32 -->
Yarın DKS var ve daha hiç çalışmadım O.o "Hayır, sınıf düşmiyceksin!" Bu söze kendimi alıştırmalıyım off bana başarılar dile Ekspress x/ | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11756 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 26 Ara. 2008, 23:50 | |
| ' I'm such an awful fuck ' deli gibi üzgünken böyle gülmeyi nasıl başarıyorum ki ben :şoke: Ne ölmesiymiş hayat güzel, çiçekler, böcekler yaşayıp gidelim işte...
* Lan noluyor bana neşe saçmaya başladım ortalığa. Evet evet bunda bu günkü manyak 'defol git ünzile partisi'nin çok etkisi var çok eğlendim. Çok güldüm çok ağlamayacağım politikasını izliyorum ben. Yaşasın MCR, yaşasın Gerard, gebersin bizim okuldaki Gerard and Mikey fanları xD xD
* Sıkıldıkça editleyeceğim burayı galiba xD Uykum var derdim ne de yatmıyorum. Yarın dershaneye gideceğim karar verdim ehehe. Arkadaş film izleyecek bana seçtirtiyor 'Kan Banyosu' mudur nedir izlesin işte. Pff annem sınava girecek herkesi heyecanlandırdı. Sanırsın OKS'ye giriyor kadın ben OKS gecesinde bu kadar stres yapmamıştım. Ölmek istemiyorum, hayır! İnat işte yaşayacapım ben xD | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 00:40 | |
| 23.40
~ One Tree Hill izledim. Keşke bitmeseydi. ~ Kuzenimin bizde bırakmış olduğu HSM dergilerini inceliyorum. Garipler biraz. ~ Annemin önüme koymuş olduğu sıcak çikolatayı içip içmeme konusunda tereddütlüyüm. Büyük bir şakayla baş başa kalabilirim. ~ Lanet olsun! Pazartesi okulun Deneme Sınavı varmış. Afedersiniz ama çüş! 9. sınıflara deneme sınavı mı yapılırmış | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 00:46 | |
| 23.46 23'ü baştan sona izlemenin keyfi de bir ayrı oluyor... Şu ana kadar ya başını ya da sonunu izleyince sonuç olarak ortaya bu çıkar yani. Ama sonunda izledim ve çok mutlu oldum. Kitap çok hoşuma gitti. Acaba böyle bir şekilde paranoyaklıkla ilgili kitaplar yazabilir miyim diye düşündüm bir an; fakat zaten şu sıralar delirmişken kendimi iyice bir paronayaklığın içine atmamam şu an en iyisi... Belki başka senelerde yazabilirim.=) | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11756 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 00:50 | |
| Hayır! Tüm dünyam yıkıldı, içim içimi kemiriyor ya hayır olamaz böyle bir şey. O çok şeydi hım ne biliyim öyleydi işte. Benim için çok anlam ifade ediyor ama şimdi noldu araya giren bir kelime neleri düşünmeye itti beni. Bu ani ruh değişimleri hayra alamet değil zaten. Uff -_- | |
|
| |
Gabriella Adeliné O'Brien
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 11:24 | |
| 10 : 23
~ Dersaneye gitmeliyim, kahretsin ya! x/
~ Fizikten nefret etmek. Hayat felsefem. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 11:58 | |
| 10.40 Dün akşam Fooly Cooly denen o aptal animeyi bitirmenin verdiği hazla -zaten 6 episode du xD- Devil May Cry a başlamak istiyorum. Ama Selis'in de fikrini almalıyım. Of bilmiyorum. Sanırım biraz daha aynı klibi izleyeceğim. ^^Paramore ~decode^^
10.53 Zaman giderek yaklaşıyor ya. Klibi izleye izleye sıkılmıştım ama birşeylerle meşgul olmayınca diş randevum geliyor aklıma. Argh. Çok acıyacak. Acıya dayanıklıyım aslında... Yada gereksiz tabular mı yaratıyorum acaba. Yok yok bugün gerçekten birşey bilmiyorum ben. o.O' N'oldu banaa... | |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12344 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 13:41 | |
| 12.40
Rp yazmam lazım ama üşeniyorum. Sanırım biraz da Stuart'ın balo heyecanına kapılıp unutmuş olmasını diliyorum xD | |
|
| |
Felipe Klaus Rodrigués Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11927 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 13:46 | |
| 12:44 ~ Coğrafya çaLışıyorum. KahroLası sınavLar. Ikinci sınavLarım çok düştü. Hayatımın iLkLerini Lisede yaşıyorum; üç tane birim oLdu ikinci sınavLardan: BioLogie, Coğrafya ve Kimya. BioLogie zaten batıktı ama daha da battı. Üçüncü sınavda düzeLtmem gerekiyor; bu da siteye bir süre giremeyeceğim anLamını taşıyor. AiLem biLmiyor ve veLi topLantısı ALLah'tn her dönem bir defa yapıLdığından, notLarımı öğrenemeyecekLer. | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 13:49 | |
| 12.48
Ekspressssss! Sınavlar ve Bilgisayar işgaliyle geçen bir hafta tabi ek olarak benim filimlere -daha doğrusu şu son haftada Colin Firth'ün oynadığı filimlere sarmamında girememde payı var ama siteyi özlemişim. Yapmam gereken rpler var ama fena üşengeçliğim tuttu hem... Yorgun ve donmuş bir insanım ben xP | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|