| Seyir Defteri | |
|
+100Charles Ernest Bright Elena Russell Symphonie Iréne Bright Raynard Miquel L'Angley Marjorie Widmore Audra Pharrines Florina Cléymins Lyrica Ixchel Lavern Arina Vera Lavern Stefania Valérie Bécaud Avience Laci Despair Lynette Anna Scavo Angélique Killingsworth Desmond Rousseau Tara DeBateau Haley Brooke Scott Dawnielle Constantine Cordelia Lucifer Bramble Xiejila Pharrines Adalyn Rousseau Helena Sofia Derjinov Stuart Rousseau Baldovino Jahrmann Bridge Vëslania Veshaza Marveille Croweix Laryssa Irina Archibald Lluvia Sellistinä Issa Philippe Andromeda Beata Neaux Mireila Alverad Roxanne Elena Miller Gabriella Adeliné O'Brien Keira Nyre Océane Diederichs Enric Sandro Valério Phaédra Emilié Meraud Lycia Sonia Lonyttå Pavel Oleksiy Bazarov Disbel Molaco Ophelia Liv Lynn Catheriné Marcelline Delora Lucien Nobés Simon Kænlynn Joël Marcel Alaire Christopher Alex Peterson Nylwen Jinelle Soulthen Rosalié Donna Pietra Steward Joseph Vaisey Lavena Maire Forsythe Oriane Pheria Charles Walter Lawrence Klara Ivanov Frances Sibi Chapman Felipe Klaus Rodrigués Amortentia Cécile Derwent Rocio Sycorax Malfoy Saija Isole Jarvenpä Aurora Clayborne Etna Lilth Mc'Leen Dorothée Juliette Lemieux Tatyana Johnson Mattéo Bernand Black Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia William Kunz C. Engelbert Matthew John Worthing Svetléna Rosselyn Widmore Julie Annwyl Lovett Valencia Claudía Ruselló Anna Luaná del Muñeco Lorraine Mae McDown Elizabéth Adrianna Malfoy Vynsja Croweix Aurore Eulalie Arceneau Lisa Wanders Fleur Isabéllé Villiers Aaron Robert Stenson Indis Oak J. Engelbert Hestia Prosper James Diederich William Julian O'Neil Maudié Jimena B'lorié Frankenstein Kranstone Miguel Andres Ruselló Crestencia Ethél Fletcher Vasili Von Holtz Simona Floros Vanessa Diane O'Leary Nicole Marissa Magdalene Clariss Luisa Pietra Eurydice Black Charlie von Diederich Johnny Amoux Malfoy Christian Dayrnt Black Lily L. Black Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Brujah Edward Marcéllus Dawson Odessa Meredith Poulter 104 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Florina Cléymins
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 32 Kan statüsü : Annesi melez, babası ise safkan. Galleon : 11628 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 15:26 | |
| 14.23 * Yukarda bi yerde adım geçti O.o Evet, Stuart yazmış O.o İzle izle ^^ DMC güzeldir, babadır ^^ süper bişey o o.O * Rihanna ne kadar iğrenç bi kadın öyle O.o öğk O.o Melez dediğin güzel olur bu yerlerde O.o Özellikle Maroon 5'daki klibinde O.o * Tanrım! Birisi bana yeni hoparlör alsın O.o isteyerek patlatmadım ben onları ya O.o aşırı bastan patladı O.o | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 15:36 | |
| 14:30 ~
xx Babam gibi bir herifin nasıl olup da sayısız makale yayınladığını, kitap yazdığını, İşletme Profesörü olduğunu merak ediyorum. Ders verirken görmek isterdim doğrusu. Oo Çok kafa adam. Eğer olmayan aşk hayatım hakkında öğütler de vermese daha iyi olacak ama... -.-
Bkz: "Bak kızım 16 yaşında bir çocuğun aklından geçenleri biliyorum, gün gelir de saat 9-10'dan sonra seni evden almaya kalkışırsa cinayet çıkar yani... "
Bkz2: Sen beni ne sanıyosun ki? Oo -.- | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12201 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 16:28 | |
| 15.28 Baştan biliyordum böyle olacağını. Yapmayın dedim ama yaptılar! | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 16:35 | |
| 15.29 Her gün derinlemesine yaşıyorum bilmese de hissebiliyorum Rüyalarda bile zar zor görüyorum onu ama bilmiyor ki? Görmüyor, hissetmiyor. Sadece bir hayal ve öyle kalacak her seferinde daha daha kötüleşmemi sağlayan bu bilinmeyen hisler beni dahada olgun bir hale getirdi. Her zaman ki gibi karışığım ve kendi kendime sorarak bilinmeyen; ama bir o kadar yakın olan kişinin yanına gidiyorum. Bir adım daha kaldı diye avutuyorum. Heralde yarın görürüm; fakat göremeyeceğim sadece bir hayal olarak kalacak resimlerde bakıp hüzünlenip kahkalarla güleceğim ve o zaman bitecek işte... Sonra sar baştan eski bir teyp gibi bir daha yaşa ve tekrar gül. İşte hayat ve oyunu dediği şey bu. Tek fark bu bir aşk oyunu; ama onun haberi yok. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12426 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 16:55 | |
| 15.54
Bizim Lily (Black) olduğunu düşünğüm için Facebook'ta ekledim kendisini. Umarım yanlış değildir xD | |
|
| |
Audra Pharrines Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11656 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 16:58 | |
| 15 : 58
Lejantımı bitirdim. İlk defa bu kadar uzun oldu sanırım. Audra'yı Gryffindor olduğu için sevmemiştim, lejanttan sonra ve Meeli'yi bulduktan sonra alıştığımı fark ediyorum. Mutluyum, karakterin içine girebileceğimi sanıyorum.
Çıkmama gerek, akşam yine gireceğim. Kurgulu ve hayli eğlenceli bir Rp yapmak istiyorum. Bunun için önce birini bulmak gerek. Gelince birilerine özel mesaj atacağım artık. Fiyuuuvvv, hoşçakal internet. | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12038 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 17:51 | |
| 17.00
Uzun zaman aradan sonra ekspresteyim ve çok mutluyum | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 27 Ara. 2008, 21:00 | |
| 20:00 ~
xx Az sonra bilgisayardan şutlanacağım. Yarın dersane sınavı var. Beni teselli eden tek şey sınavdan sonra gamzehandeyağmurcansuben olarak Migros'a falan gideceğimiz. -.-"
xx Norwen ve Leopold, Batu ve Yeşim RP'lerini yazarlarsa ben de bir ara Stuart'la RP yapıcam. Kesin karar verdim. Oo
xx I love carrots. <3 | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11817 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| |
| |
Marjorie Widmore Ressam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 28 Ara. 2008, 00:54 | |
| 23.54
Artık gözlerim ağrıyor. Sanırım bilgisayardan kalkmam lazım. Derya'mı yakalamış olmanın sevinci var içimde. Artık darısı Esra'yı görmekte. =) | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 28 Ara. 2008, 11:33 | |
| 10.22 O kadar lejantımı yeniledim iconlarım olmasa da niye kimse lejantıma başvurmuyor çok merak ediyorum. Gene sabah sabah kalktım ve ilk işim Ekspress=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 28 Ara. 2008, 19:10 | |
| 18:09 ~
xx Stuart'ın girmesini bekliyoooruum.. Sonra RP hakkında konuşucaz, çok güzel olucak. ^^ Pff.. Sıkılıyorum. -.- | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11964 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 28 Ara. 2008, 19:55 | |
| 18.54 Avatar imzamı değiştirdim, üşengeçliği bırakıp William'a girdim 19.53 Hmmm... Gurur ve Önyargı'yı istiyorum ben yaa -_- Neyse ne yapalım elimdeki filmi izleyeceğim. Biraz daha kalırsam hiç bir şey izleyemeyecekmişim gibi görünüyor... Annemi kızdırmadan çıksam mı? | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12426 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 29 Ara. 2008, 17:07 | |
| 16:07 ~ Keşke bunu 9 dk. sonra yazsaydım da biri beni düşünseydi. Oo
xx Çarşamba dersanede yılbaşı partimiz var. Hmm... Yarın mı kestirsem saçlarımı, yoksa çarşamba mı? Çarşamba daha iyi olur sanırım. Neyse, yarın canım, bi' tanecik, çok sevdiğim, [yalaaan] kuzenim geliyor ve ben bu durumdan çoook mutluyum. [daha da çok yalaaan] | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12201 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 29 Ara. 2008, 17:53 | |
| 16.52 Keşke son kez yapabilseydim... | |
|
| |
Raynard Miquel L'Angley
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11622 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 29 Ara. 2008, 17:58 | |
| 16:58
Bir yandan siteyi dolaşıp, herkesi tanımaya çalışırken, bir yandan da kendime bir ünlü bulmaya çalışıyorum... | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11964 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 29 Ara. 2008, 18:51 | |
| 17.51
Biri beni düşünmüyor tabi -_- xD
*Canım sıkılıyor *Bilgisayarımı istiyorum *Avatar imzam bana iyi geldiydi ama emin de değilim *Can sıkıntısından saçma sapan filmler izliyorum | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12571 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 29 Ara. 2008, 20:16 | |
| 19:14
Haberleri izliyorum.
x İsrail'den nefret ediyorum -_-" Göz göre göre katliam yapıyorlar kimse mi ses çıkarmaz, nedir bu halimiz ya!! | |
|
| |
Klara Ivanov Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 253 Yaş : 29 Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 29 Ara. 2008, 20:44 | |
| 19.44
~Beş dakikada bir mail almamı saymazsak mutlu sayılırım. Rpmi de yazdım ama bilgisayara geçirmeye üşeniyorum. | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13574 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 29 Ara. 2008, 20:47 | |
| 19:48
Ses çıkarmak işe yarasa keşke. Tepkililer kadar da korkak ve çıkarcı insan dolu dünya.
Ders çalışacağım umarım. Özledim rahatımı. Valiye de selamlarımı iletiyorum buradan. | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12304 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 29 Ara. 2008, 21:32 | |
| 20:32 ~ Burdaki 10 dk. fazlalığı önceki mesajıma aktarabilir miyim Tanrım? Oo"
Emre bana mal mal şeyler söylüyor ben mal mal şeyler söylüyorum öyle konuşuyoruz işte... Düğüne kimleri çağıracağız? Nerede kutlayacağız? Evlenmek zor iş. XP
gören cidden evleniyorum sanıcak. -.-"
20:54 ~
Vay Martin vay... Sen Vyns'e sübyancı dersin ha? Hesaplaşıcaz seninle. Emre, Dayrnt canım sen de yardım edersin artık? XP | |
|
| |
Symphonie Iréne Bright Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 367 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11710 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 29 Ara. 2008, 23:44 | |
| 22.44
Beni çağırmazsanız, ikiniz de öldünüz haberiniz olsun Sibel xD Ayrıca diğer karakterimi davet etmesse Dayrnt'a kafa göz dalabilirim xD
Öhöm öhöm, doktorları izledim. Sıkıldım sanki | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11817 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Ara. 2008, 00:44 | |
| 23.44 -->
Kar yağdığı için anten bozuldu ve ben bu yüzden televizyon İZLEYEMİYORUM! Terminatör 3'ü izleyememiştim kaç gündür bu günü bekliyordum haksızlık değil mi? Pöfff! | |
|
| |
Nylwen Jinelle Soulthen Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Galleon : 11718 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Ara. 2008, 01:25 | |
| - The doors diye Three doors indirecek kadar kör müyüm ben? O.o Bir sürü Three doors şarkım oldu, istemediğim halde. Sevineyim bari. - Yeni yıl planlarım suya düştü. Tuzla buz oldu. Bir umut var yine de içimde. Altı buçukuncu hissim bir şeylerin değişeceğini söylüyor. - Üşüdüm. Uyumaya yollanıyorum.
00:25 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|