| Seyir Defteri | |
|
+100Charles Ernest Bright Elena Russell Symphonie Iréne Bright Raynard Miquel L'Angley Marjorie Widmore Audra Pharrines Florina Cléymins Lyrica Ixchel Lavern Arina Vera Lavern Stefania Valérie Bécaud Avience Laci Despair Lynette Anna Scavo Angélique Killingsworth Desmond Rousseau Tara DeBateau Haley Brooke Scott Dawnielle Constantine Cordelia Lucifer Bramble Xiejila Pharrines Adalyn Rousseau Helena Sofia Derjinov Stuart Rousseau Baldovino Jahrmann Bridge Vëslania Veshaza Marveille Croweix Laryssa Irina Archibald Lluvia Sellistinä Issa Philippe Andromeda Beata Neaux Mireila Alverad Roxanne Elena Miller Gabriella Adeliné O'Brien Keira Nyre Océane Diederichs Enric Sandro Valério Phaédra Emilié Meraud Lycia Sonia Lonyttå Pavel Oleksiy Bazarov Disbel Molaco Ophelia Liv Lynn Catheriné Marcelline Delora Lucien Nobés Simon Kænlynn Joël Marcel Alaire Christopher Alex Peterson Nylwen Jinelle Soulthen Rosalié Donna Pietra Steward Joseph Vaisey Lavena Maire Forsythe Oriane Pheria Charles Walter Lawrence Klara Ivanov Frances Sibi Chapman Felipe Klaus Rodrigués Amortentia Cécile Derwent Rocio Sycorax Malfoy Saija Isole Jarvenpä Aurora Clayborne Etna Lilth Mc'Leen Dorothée Juliette Lemieux Tatyana Johnson Mattéo Bernand Black Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia William Kunz C. Engelbert Matthew John Worthing Svetléna Rosselyn Widmore Julie Annwyl Lovett Valencia Claudía Ruselló Anna Luaná del Muñeco Lorraine Mae McDown Elizabéth Adrianna Malfoy Vynsja Croweix Aurore Eulalie Arceneau Lisa Wanders Fleur Isabéllé Villiers Aaron Robert Stenson Indis Oak J. Engelbert Hestia Prosper James Diederich William Julian O'Neil Maudié Jimena B'lorié Frankenstein Kranstone Miguel Andres Ruselló Crestencia Ethél Fletcher Vasili Von Holtz Simona Floros Vanessa Diane O'Leary Nicole Marissa Magdalene Clariss Luisa Pietra Eurydice Black Charlie von Diederich Johnny Amoux Malfoy Christian Dayrnt Black Lily L. Black Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Brujah Edward Marcéllus Dawson Odessa Meredith Poulter 104 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Felipe Klaus Rodrigués Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11927 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Ara. 2008, 11:41 | |
| 10:41 ~ Ikinci sınavLar geçen hafta bitti, üçüncüLer Pazartesi başLıyor, oha ya O.o Hem de pazartesi sözLü de var O.o SayısaLa gitmememiz için mi yapıyorLar anLamadım O.o | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Ara. 2008, 17:28 | |
| 16.25 Hastalık benim baş düşmanım allhımm yaa internet ve telefon bir gün yasaktı. Ama artık kan şekerim olduğundan bu sıralar annemlere örnek olmak lazım nese ki çok mühim bir şey de yokmuş.... Bir kaç ilaç kullanıp düşük olan kanımı normal düzeye getireceğiz... Evet bu yılbaşından önce bir dikkat işareti oldu. Artık her şey saatli ve ara ara.. Bu arada bu kadar tatlı istememin sebebi de bundanmış... İstediğim kadar şeker yiyebilrim. Çünkü şekerim düşük=) Esprilerimi bile özlemişim. Saçmalamak foreverXP | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Ara. 2008, 17:49 | |
| 16.50 Nefes almak haram olmuş artık... | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Ara. 2008, 22:02 | |
| 20.56 Bende bir yerden tanıdık geliyor demiştim Star Dust'ta Ben Barnes'mış... Adamın tipini biraz kaydırmışlar ya O.o Kısa saç yakışmıyor Zaten bende bir gariplik var. Ancak kim bilir kaçıncı izleyişimde internette öğrendikten sonra tanıdım Shakespeare in Love'da Colin Firth'ü. -_- Kafayı filimlerle mi bozdum? Evet... Ama Ben Barnes ve Colin Firth'ün oynayacağı filmi istiyorum ben. Acilen Aşk ve Gururun 90 versiyonu da lazım bana. İyi hoş bende olanı da başarıyla kırdım ya. Direk Darcy siparişi vermek kabul edilir mi acaba? Saçmalamaya başladım sanki? Lily'nin avatar imzasını değiştirmem lazım -_- Ama üşeniyorum. İnay'ı da bulmam lazım bir siteye girse ya artık. Off.... Yapmam gereken milyon tane şey var ama üşeniyorum. Yarın okula gitmesem mi? Bunları yazmam 6 dakika sürmüş. 21.02 | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Ara. 2008, 22:19 | |
| 21 : 14 || Canım acaip RP yapmak istiyor fakat hiç ilham yok. Aklım Çok Güzel Hareketler Bunlar'da zaten. Yarınki bölümü çok merak ediyorum. Bir yandan arkadaşla Facebook'ta eğleniyoruz/konuşuyotuz. Buraya da yetişiyorum işte. XD | |
|
| |
Symphonie Iréne Bright Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 367 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11706 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Ara. 2008, 22:22 | |
| 21.21
Fizik ödevimi yaptım. Sıkıcıydı
~ Dayrnt beni düğününüze çağırmazsanız ikinizi de öldürürüm xD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Ara. 2008, 22:22 | |
| 21.22 Evet avatar imzam bitti=) Emeği geçen Aytül'e ve Hulde'ye teşekkür ediyorum... | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 31 Ara. 2008, 00:35 | |
| 23:35 ~
Partiden geldim vıhıy geberiyorum. Telefonumu da arabada unuttum iyi mi? Oo Kuzen geldi. Hmm.. Ege'nin doğumgününü yeniden kutlamak istiyorum ama dün çaldırdım, meşgule aldı. Oo Neyse ki babamdan mesaj attım, iyi oldu. =D Aaa.. Sıkıldım ya. Benimle uğraşacak Emre gibi bir insanın olmamasına üzüldüm. XP | |
|
| |
Joël Marcel Alaire Ursula's Death - Vokalist
Mesaj Sayısı : 137 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11664 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 31 Ara. 2008, 00:43 | |
| ~"If you want"ı fazla mı benimsedim sanki? Ya da sadece "want" bölümünü... Ahah bilmiyorum cidden. İki saattir bir font için üç ayrı sitedeki İngilizce yazıları çeviriyorum, şimdi dil bilgisi çalışacağım ve yarın da Almanca sınavım var. Ya ama haksızlık bu hepsine birden nasıl yetişeyim ben? Fransızca'ya da vaktim kalmıyor artık. Yazıklar olsun bana ve her şeye yetişememe -_-'' Batı dillerini seviyorum gene de, her ne kadar zorlasalarda. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 31 Ara. 2008, 01:19 | |
| 00.18
İyi geceler ekspres -_- Haksızlık ama ya yarın okul üstüne Dersane sınaavı çekilir mi? Kim yılbaşına sınav koyar ki? | |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12344 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 31 Ara. 2008, 17:42 | |
| 16.42
Yeni yılın herkese mutluluk getirmesini diliyorum!
Sizi seviyorum Express ^^ | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 31 Ara. 2008, 18:28 | |
| 17 : 24 || İnanamıyorum ya! Hayal kurarken bile ben hep kötü duruma düşüyorum. Allah kahretsin e'mi? XP Zaten dövecektim bu gün 2 veledi. Pis yaramaz, çapkın, çirkin ufaklıklar. XP Kamera çık şu anda kendimi mal gibi hissediyorum. Sibel'de yok ki dalga geçeyim. XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 31 Ara. 2008, 18:56 | |
| Yeni yıl umut, mutluluk, nefretten uzak durma getirsin... Ne kadar az gergin bir ortam varsa orada olmak dileğiyle herkese böyle bir dünya da yaşasa savaş olmaz sanırım. Bugün gene vaaz verdim. Her zaman ki gibi ne kadar yaşanmışlıkla bezeliymiş hayatımız haberimiz yokmuş Yeni bir yıl yeni bir aşk...filan istesemde bana çok uzak.. Amaçlarıma ulaşıyım bana yeter diyorum. Aşk gene sonsuzluğun en dibinde ne zaman yukarda olur kim bilir diyorum ve konuyu fazla uzattım diyerek herkesin iyi bir yıl geçirmesini diliyorum...
Sizi seviyorum Ekspress... Bir anda hayatımın merkezlerinden biri oldunuz nedense hepinizi kucak dolusu sevgiler.... Anlayan anladı filan heheXP Espri olamasa da espriydiXD | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 31 Ara. 2008, 19:10 | |
| 18:10 ~
Alışverişten geldim, haazıırıım.. Şimdiden. Oo Emre gelsin dalga geçsin bari. XP
Herkesin yeni yılı kutlu olsuun X3
Sizi seviyorum. XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 31 Ara. 2008, 21:32 | |
| 20.30 Bol ıvır zıvır tıkınmalı ve film izlemeli bir akşam planlamaktayım. Bir ara fazladan hediye gelecek xP Annem istediğim filmi bulamayınca gerçekten üzüldü galiba =/ Neyse, herkesin yeni yılı kutlu olsun ya da öyle bir şeyler işte | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 137 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11664 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 31 Ara. 2008, 21:44 | |
| ~Site fazlasıyla boş. Sıkıntıdan kendime avatar-imza takımları yapıp duruyorum. Noelmiş peh içine etti tüm gecemin. Annemler de gitti. Lanet olsun ya neden annemlerle gitmedim ben? İçeceklerini biliyorum ama... Onları o şekilde görmekte hoşuma gitmiyor yani... Çelişkilerden nefret ediyorum. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 31 Ara. 2008, 22:12 | |
| 21.11
Tanıdık tanımadık tüm ekspres halkının 2 0 0 9 unu kutluyorum. | |
|
| |
Andromeda Beata Neaux Hufflepuff 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 30 Kan statüsü : Bilmiyor ancak Melez olduğunu düşünüyor. Galleon : 11701 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 01 Ocak 2009, 00:33 | |
| 23.32 / İki Sıfır Sıfır Dokuz hepiniz için mutlu, sağlıklı ve huzurlu geçer umarım arkadaşlar... Nice nice yılbaşlarını beraber kutlamak dileğiyle. Herkese iyi geceler mutlu yıllar... =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 01 Ocak 2009, 01:16 | |
| 00.16 Yeni yıl geldi ve geçti diyorum... İnşallah tüm istedikleriniz olur... Ama ben kendime sinir olmaktan gene alamıyorum kendimi neden kapalı yaa = / | |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11733 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 01 Ocak 2009, 12:40 | |
| 11 : 36 || Bir şeyler izlemek istiyorum fakat hangi filmi izleyeceğimi bilemiyorum. Tavsiyesi olan versin! Aslında bir film var aklımda ama nerede bulacağımı bilemiyorum. Tim Burton's Nightmare Before Christmas istiyorum. Hangi setede var bu ya? Sibel gel de konuşalım yaa, yeni yıl sensiz olmuyo' XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 01 Ocak 2009, 13:17 | |
| ~Test çözeken Selin'i online görmem ne iğrenç şey lan gel de içine etme şimdi o.O | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11756 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 01 Ocak 2009, 13:30 | |
| 12.29 Çöz sen yavrum çöz, hatta dur bende çözeyimxD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 01 Ocak 2009, 13:45 | |
| 12.45 İki saattir test çözüyorum ve çok yoruldum. Daha bitmedi off off! | |
|
| |
Klara Ivanov Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 253 Yaş : 29 Galleon : 11774 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 01 Ocak 2009, 13:49 | |
| | |
|
| |
Elena Russell Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 465 Yaş : 30 Kan statüsü : - Galleon : 11800 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/12/08
| |
| |
| Seyir Defteri | |
|