| Evcil hayvanlarınız? | |
|
+47Damien Thanatos Crowley Rocìo del Nieves Anja Ida Järvinen Anitchka Tanja Glazkova David M. Hurwey Failariel A. Lowett Asya Su Kazancı Lassyné Velasquez Fanchone Lawrance Maurellé Nemesis Argyris Marjorie Widmore Franciné Widmore Stefan Dequarté E. Niggle Borland Acantha W. Psyche Nicholas Ryan Scofield Felice Jade Mathé Léxie Evely Lou'wers Crestencia Ethél Fletcher Sidonia Scarlet Kristian Eivind Espedal Bessié Laétiã Tahmõres Christian Guite Andrea Rachel McBrayn Natashia Azaleia Chloris Michelle Rodriguez Issa Philippe Ophelia Liv Lynn Oriane Pheria Julie Annwyl Lovett Vynsja Croweix Frankenstein Kranstone Nathaniel James Crawford Kiera Angela O'Neil Vanessa Diane O'Leary John Stewen Peterson Rosalié Donna Pietra Clariss Luisa Pietra Nicole Marissa Magdalene Eurydice Black Johnny Amoux Malfoy Christian Dayrnt Black Aléida Emilié Widmore Maudié Jimena B'lorié Valencia Claudía Ruselló Odessa Meredith Poulter 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Evcil hayvanlarınız? C.tesi 15 Kas. 2008, 22:28 | |
| Hayvansever misiniz? Evcil hayvanınız var mı; varsa isimleri, onlarla ilgili anılarınız neler? Maksat muhabbet... | |
|
| |
Valencia Claudía Ruselló Baş Şifacı ~ İksir ve Bitki Zehirlenmeleri
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 547 Yaş : 44 Galleon : 12262 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 09/03/08
| |
| |
Maudié Jimena B'lorié
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 49 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11710 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 16 Kas. 2008, 13:59 | |
| Benim 2 tane balığım vardı. Adları Edi ve Büdü'ydü xD Ama küçüktüm bayağı. 9-10 yaşlarında olabilirim^^ Büyük bir heycanla aldığım balıklar nedense 2 gün sonra, ardı ardına öldüler =( Çok üzülmüştüm ='( | |
|
| |
Aléida Emilié Widmore
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 638 Yaş : 31 Kan statüsü : Bu da Soru mu? Tabi ki safkan Galleon : 11924 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 16 Kas. 2008, 14:46 | |
| Benim evde puma gibi , günde 10 öğün tıkınan Cincır adında beyaz bir pisiciğim var.. Kapının önünde de biri grili bir sarı iki yavru kedim var.. Onlardan birinin adı minik , diğeri de eziksu xD xD | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 16 Kas. 2008, 20:21 | |
| Benim küçükken Fıstık adında bir teriyerim vardı. Çok süper bir köpek olduğu için kısa bir süre sonra çaldılar. Sonra çok üzüldüm. 2 tane kuş aldık. Biri Yeşim, diğeri Maviş'ti. Bir gün bahçe zehiri sıktım üstüne ve sonra renkleri değişmeye başlayınca üstelerine örtü örtüp kaçtım. Akşama doğru bakınca ikiside ölmüştü. xD Sonra yakın zamanlara doğru bir su kaplumbağası aldık. Adını *Kwon koydum. Bi gün eve bir girdim ölmüş. Çok üzüldm, hatta ağlıya ağlıya gömdüm onu. Şimdi de kedi istiyorum. xD *Kwon: Kore dilinde El. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 16 Kas. 2008, 22:32 | |
| Sadece gün içinde oyalanmamı sağlayan bir güvercinim var... | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 16 Kas. 2008, 22:35 | |
| Poyraz adında boyutları epey küçük, tüylü ve biraz aptal bir köpeğim var. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 16 Kas. 2008, 22:48 | |
| Benim hiç evcil hayvanım olmadı oysa çok fazla hayal kurmuştum. Mango diye bir köpeğim olacaktı. Ama şimdi bende o sorumluluğu alacak cesaret yok=) | |
|
| |
Clariss Luisa Pietra Model
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 641 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11842 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 16 Kas. 2008, 23:12 | |
| Benim Uğur diye bir kedim vardı ama öldü Ben daha bebekken onunla tanışmıştım ve o artık yok o benim biricik arkadaşım ve dostumdu kısacası herşeyimdi... | |
|
| |
Rosalié Donna Pietra Dansçı & Solist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 632 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11829 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 22/09/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 16 Kas. 2008, 23:14 | |
| PortaKaL adında neredeyse 2 ayLıK minik bir yawru Kedim var. Çok TatLı ama maLesef evde besLeyemiyorum | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 16 Kas. 2008, 23:40 | |
| Şah ve Sultan adlarında iki tane muhabbet kuşum var. cimcimeler bazen neşe bazen de -özellikle kavga ederken crak crak sesler çıkardıklarında- sinir kaynağım oluyorlar. | |
|
| |
Vanessa Diane O'Leary
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 30 Kan statüsü : melez Galleon : 11881 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 16 Kas. 2008, 23:51 | |
| Abimin Pascal adını verdiği, cinsini bilmediğim, gece görünmeyen bir köpeğim vardı. Gerçi hala var ama eve pek uğramıyor.
Pascal uzaklaşınca babam yeni bir köpek aldı. Adını, mahallenin bebelerinin isteği üzerine Kont koyduk. 3/4 kangal, 1/4 karayaka. Sevimli bir şey. Birkaç aylık olmasına rağmen oldukça tombul ve hareketli. Alerjim olduğu için dokunamasam da, uzaktan çok seviyorum. ^^ | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11852 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| |
| |
Nathaniel James Crawford
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 67 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11912 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Çarş. 19 Kas. 2008, 18:39 | |
| Benim de 2 tane muhabbet kuşum vardı. Ama ne yazık ki kuşlardan biri; ben birkaç işimi halletmek için dışarı çıktığımda -nasıl olduysa- sırılsıklam vaziyetteydi. İki saat onu kurutacağım diye canım çıktı. Hatta saç kurutucuyu bile kullandım. xD Sonuçta da kurudu ama vücudu dayanamadı ve bilindik son. Bu ani ölümün ardından diğer kuşuma daha çok özen göstermeye başladım. Birkaç gün daha böyle devam etti. Fakat arkadaşımın evime ziyarete geldiği bir günde kapı açık kalmıştı. Tabii ki bu arada kuşum koridorlarda geziniyordu yani dışarıdaydı. Bu ihmalin sonunda da kuş, son süratle apartmanın merdivenlerinden sokağa doğru uzaklaştı ve faili meçhuldu artık. Neyse zaten 4-5 yıl oldu neredeyse. Adları -size ilginç gelebilir- ise; Kazım ve Karabekir'di. xD | |
|
| |
Frankenstein Kranstone Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 396 Yaş : 30 Kan statüsü : Bulanık, pislik. Galleon : 11742 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Perş. 20 Kas. 2008, 12:19 | |
| Hmmm... Şimdiye kadar bir sürü hayvan besledim, en son beslediğim hayvan pemgamber devesiydi. Svetléna ile geçen yaz tatilinde elime geçirmiştim onu, çok da güzel zaman geçiriyorduk. Terasa koyuyordum, iki saat sonra gidip bakıyordum hala aynı yerde hiç kıpırdaman duruyordu. Çok özel hayvanlar, çok seviyorum bu tür eklembacaklıları. Ama ne yazık ki birkaç saat sonra babam doğaya salıverdi. Şimdi de örümcek almayı düşünüyorum. Babama söyledim o da onayladı, hadi bakalım... | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 24 Kas. 2008, 18:21 | |
| Keisha diye şişko, huysuz bi' kuş. Kocası olacak şerefli, 2. kuşları doğunca kaçtı. 1. yavruları, 1-2 haftalık olduktan sonra öldü. Ama 2. yavru yaşıyor hala. Albino o da, adı Moruk. Garip işte. 7 tane kaplumbağam vardı, 4 tanesi öldü. Geriye 3 tane kocaman hayvan kadar kaplumbağa kaldı. Sayısını bilmediğim kadar çok balığımız var. Hamsterım da vardı, ama parmağımı ısırıp, acaip kanattıktan sonra onu arkadaşıma verdim. Küçükken 3-4 tane köpeğim olmuş. Sergei, ve Simba'yı hatırlıyorum sadece. Simba sokak ortasında 7 yavru yapınca onu teyzemlere vermiştik. Onlar da Antalya'daki arkadaşlarına verdiler. Sergei, babam hastaneye yattığında onu arkadaşına verdiği için -bir sürelik-, kendisini Boğaz Köprüsünden attı. Ciddiyim, tam ordan.
Hayvanlarla da birlikte manyak bir aileyiz biz. | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Çarş. 26 Kas. 2008, 20:25 | |
| ]Manyak bir kedim var. Manyak derken dalga geçmiyorum. Kendisi masada yemek yiyor ve yastığa başını koyup benimle uyuyor. Ciğer sevmez, yeşil fasülye sever. Kedi maması ona hiç yanaşmasın zaten. Seslenirsen kafasını çevirip cevap verir. Unutmadan adı da "Hımhım" sahibi kadar manyak yani. Sabah okula giderken okul çantamın üzerine yatar gitmeyim diye. Yüzümü yıkamayım diye lavabonun içine yatar. Banyo yaparken küvette yanımda bulunur ama ıslandımı kaçar. Kumu pis ise tuvaletini yapmaz anneme seslenir. Annem duymazsa yanına gider patisiyle ayağına vurur annem bakınca kumun yanına gider. Falan filan... Ciddi manyak yani xD
En son Julie Annwyl Lovett tarafından C.tesi 25 Eyl. 2010, 12:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Oriane Pheria Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11720 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Cuma 28 Kas. 2008, 18:18 | |
| Benim hiç manyak bir hayvanım olmadı diyeceğim ama sanırım oldu. Bir kuş. Kuzenlerim ve dayım hayvanı ellerinde hırkalarla kovalayıp boğduktan sonra önüne geleni ısırmaya başlamıştı. İkinci kuşum daha bir manyaktı ama anlat anlat bitmez. Sadece şunu söyleyeyim evi yanmaktan kurtarmıştı. Ah, şimdi hayvansız mutluyum ev daha huzurlu. Ama ileride bir kedi alabilirim herhalde o da sonunda kafayı yer. | |
|
| |
Ophelia Liv Lynn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11662 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 07 Ara. 2008, 22:32 | |
| Gereğinden fazla hayvanseverim ve korkarım fazlasıyla yufka yürekliyim. 2 evde, 6 bahçede olmak üzere 8 kedim var. -Diğer 6 tanesini eve alamamamın nedeni de annem tabiki- Bir tane de köpeğim var Lakin üniversite okuyacağız diye teee Ankara'lara taşınınca hayvanlarımdan uzak kaldım tabiki :/ | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Perş. 25 Ara. 2008, 18:17 | |
| Çok çok çok küçükken ben 3 adet civcivim vardı hani şu boyayla boyanan cinsten. Mor, pembe ve doğal renginde kendi halinde olmayan hayvancıklardı. Mor civciv çok huysuzdu sürekli arkadaşlarını gaalyıp duruyordu. Sonradan öğrenecektim o hayvancağız dövüş horozu cinsinden bşr şey nasıl oluyor anlamadım ama asabi olurmuş onlar. Neyse efenim ben mor rengi çok sevdiğimden kimseciklere vermeye kıyamadım onu taki benim sarımsı yavrum pu'yu didikliye didikliye öldürene kadar. Bir gittim baktım kutuya kanlar içinde bir civciv pembe olan pempem'de pısmış köşeye korku dolu gözler ile bir ölüye bir öldürene bakıyor. Tabi ben hemen ağlamaya başladım annemler koştu geldi. Ölü civciyi görünce söylenmeye başladı hemen ben sana verelim demiştimde şöyleydi de böyleydi de. Çok hazin bir sonla pu'yu nasıl bilirdinizlerden sonra gömdük yavrumu. Annemde mor olanı götürdü sitenin karşısındaki tarlamsı bahçenin sahibini verdi. Ondan sonra ben pempe'yi hep eve salmaya başladım. O küçücük boyuyla etrafta gezer dururdu. Zavallımı görmek zaten zor birde hep ayağımızın dibinde gezerdi. Bir gün ben havuzdayken annem denen insan benim pempemi görmemişim üstüne basmış. Zavallı hayvan organları bile ezilmiştir. Çok üzülmüştüm hemde çok. Daha nice hayvanlarım oldu ama hiçbirinin ölümü bu kadar üzmedi beni :/
Bu arada pu küçükken winnie the pooh'un yazılışını pu sanmamdan kaynaklanır. Pempe'de pembeye pempe dememden. Mor hayvancığımın adı 'aptal ömer' idi abimle pek bir kavga ettiğimden bu morda baştan beri biraz salak olduğundan öyle bir isim koymuştum. Ahh canlarım benim. Mekanları cennet ola xD | |
|
| |
Michelle Rodriguez
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11856 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
| |
| |
Azaleia Chloris Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11513 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Perş. 19 Mart 2009, 23:18 | |
| | |
|
| |
Natashia Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 32 Kan statüsü : Vampir *-* Galleon : 11706 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Perş. 19 Mart 2009, 23:35 | |
| Benden nefret eden daha doğrusu beni kısnana bi papağanım var çekilir mi bu çile bilmiyorum. Hayvan bütün testlerimi parçalıyo(!) ve hocalar inanmıyo xD Manyak hayvan özellikle ben yataktayken beni taciz etmekten zevk alıyo sanki yorganımın içine girip beni elliyo diyebilirim xD Ondan öncede evde kaçak olarak beslediğim iki yavru kedi, bi güvercin, bi bıldırcın , bi ara beslediğim kerimanla onun ismini unuttuğum eşi olan solucanlar vardı. Bi sürü daha doğrusu sürekli yavruladıkları için sayısını unuttuğum balıklarımı da anıyorum buradan. Ayrıca apartmanın bodrumunda bütün kış besleyip sonra bahçede besleyeme devam ettiğimiz köpeğimizi de severdim. Tabir yerindeyse sereften yoksun komşularımız tarafından şikayet edildi. | |
|
| |
Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Perş. 19 Mart 2009, 23:51 | |
| Şimdiye kadar pek çok hayvanım oldu ama en çok unutamadığım köpeğim Milu'ydu. Annem, normalde evi kirlettiği için hayvanları evde beslememizi istemezdi, ama Milu onun içinde farklıydı. Babam, onu sokakta görüp karnını doyurmak için biraz peynir vermiş. Ve o andan sonra babamın peşini bırkamadı. Babama aşık gibiydi, her yere onunla giderdi. Çok zekiydi. Evden bırakırdık, dükkana giderdi, dükkandan bırakırdık, eve gelirdi. Paçalarımızı koklardı sürekli. Evin ya da dükkanın civarında nereye bırakırsak bırakalım yolunu bulurdu. Asla eve tuvaletini yapmazdı. Ama babam ona sadece bir öğün yemek verirdi, fazlasının onun için zararlı olduğunu söylerdi. Biz kardeşimle yine de dayanamaz, elimize ne geçerse yedirirdik. Sonra bir gün, -bana dediklerine göre- gerçek sahipleri bulup götürmüşler bizim Milu'muzu. Sonra 2 tane daha köpeğimiz oldu, ancak hiç biri onun yerini tutmadı. Ne benim için, ne annem için... | |
|
| |
Christian Guite
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11607 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Perş. 19 Mart 2009, 23:52 | |
| | |
|
| |
| Evcil hayvanlarınız? | |
|