| Evcil hayvanlarınız? | |
|
+47Damien Thanatos Crowley Rocìo del Nieves Anja Ida Järvinen Anitchka Tanja Glazkova David M. Hurwey Failariel A. Lowett Asya Su Kazancı Lassyné Velasquez Fanchone Lawrance Maurellé Nemesis Argyris Marjorie Widmore Franciné Widmore Stefan Dequarté E. Niggle Borland Acantha W. Psyche Nicholas Ryan Scofield Felice Jade Mathé Léxie Evely Lou'wers Crestencia Ethél Fletcher Sidonia Scarlet Kristian Eivind Espedal Bessié Laétiã Tahmõres Christian Guite Andrea Rachel McBrayn Natashia Azaleia Chloris Michelle Rodriguez Issa Philippe Ophelia Liv Lynn Oriane Pheria Julie Annwyl Lovett Vynsja Croweix Frankenstein Kranstone Nathaniel James Crawford Kiera Angela O'Neil Vanessa Diane O'Leary John Stewen Peterson Rosalié Donna Pietra Clariss Luisa Pietra Nicole Marissa Magdalene Eurydice Black Johnny Amoux Malfoy Christian Dayrnt Black Aléida Emilié Widmore Maudié Jimena B'lorié Valencia Claudía Ruselló Odessa Meredith Poulter 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
E. Niggle Borland Ressam ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 445 Yaş : 37 Kan statüsü : Kurban ne verdiyse... Galleon : 11682 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 09/04/09
| |
| |
Asya Su Kazancı Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 201 Yaş : 38 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11570 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 15/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 27 Nis. 2009, 19:20 | |
| Eneem tospağaların neresi tipsiz koy koy da kısaltmasını koy ama iki saat Ya-se-min diyesiye kadar hayvanlar kaçar gider xP | |
|
| |
Failariel A. Lowett
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11358 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/05/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Cuma 08 Mayıs 2009, 22:32 | |
| Kedim vardı Haşmet. 17 yaşında öldü. :/ İki alman kurdum var şimdi, Ike ve Paşa. Bir de bembeyaz bir sokak köpeğini sahiplendim, ki adı Casper'dır. | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Perş. 14 Mayıs 2009, 21:53 | |
| Hatırlayabildiğim bütün evcil hayvanlarım fena bir biçimde ölmüş lan, şu anda bunu farkettim. Ha pardon, bi' köpeğim hala yaşıyor. O da benden uzakta afjasklf | |
|
| |
David M. Hurwey Vampir
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 36 Kan statüsü : Yarı safkan melezimtırak bulanık. Galleon : 11452 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? C.tesi 16 Mayıs 2009, 11:18 | |
| Benim iki balık vardı, trandius ve comolokko diye. biri ölünce diğeri intihar etti.
Sonra bi doberman aldıydım. Rocco. Eceliyle öldü.
O dobermanın bi sivas kangalıyla kırması olmuştu. Adını Schumi koydum acayip hızlıyı it. Trafik kazasında öldü.
Köpekten hayır gelmiyor diye kedi yaptırdık bi tane. Tifosi koydum ismini. Penecereden atlayıp kaçmış, bulunamadı.
En son bi papağan aldım kapalı çarşıdan. Halaluyah yaptık ismini. Duruyo öyle.. | |
|
| |
Anitchka Tanja Glazkova
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 257 Kan statüsü : Safkan, bu önemli mi? Galleon : 11306 Ekspresso Puanı : 9 Kayıt tarihi : 18/06/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Cuma 19 Haz. 2009, 11:51 | |
| Bir ara 7 kedim vardı yazlıkta. Teker teker biri şişmanlıktan biri yaşının ileri olmasından öldü gitti. Sonra bir tane yavru kedi buldum sokakta böyle tatlı beyaz bir şey. Adı da ' Facık ' tı işte sonra onu da akrep soktu -_- amma ağlamıştım. Hep kucağımda yatardı
Sonra ne hikmetse kedilere alerjim çıktı aynı yerde duramıyorum. O bakımdan bir daha kedim olmasa da bir senedir tatlının tatlısı hiperaktif bir köpeğim var *-* Adı da Atlas, hani Gülben Ergen duymasın. Böyle öküz gibi bir labrador Atlas. İzmirin en iyi labradoruymuş haberim yok. Neyse sapsarı tüyleri var ve insan gibi bakıyor. Tapılası bir hayvan. Beraber uyuyoruz arada (: | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11639 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Cuma 19 Haz. 2009, 17:08 | |
| Kuşum vardı, kaplumbağam balığım falan vardı. Kuşum hastalandı gagası şişti böyle 11 yıl yaşamıştı saklambaç falan oynardık balkona çıakrdı bizimle kaçmazdı hiç. Kaplumbağa da hastalanıp öldü. Balığımın suyunu çok koymuşum fanustan atlayıp masama düştü ben de görmeden üstüne klasörümü koyunca canı çıktı. Şimdi 6 tane ipek böceğim var. Kurt halindelerdi koza örüp çıktılar kelebekler şimdi. Binlerce ipek böceği yumurtam oldu hatta ^^. | |
|
| |
Anja Ida Järvinen Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11660 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/12/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 09 Ağus. 2009, 18:20 | |
| Balıklar evet. Balıklarım patır patır ölüyor. Ölümleri de otantik bak yazıcam sen karar ver sevgili okuyucu. Önceleri her şey normaldi. Onları suyun üzerinde yan yatmış biçimde bulup korkudan altıma ederdim ama sonra olaylar gizem kazanmaya başladı... Ve bir gün bilmem kaç milyonuncu balığımızın yanına minik yavru balıklar attık. Arkadaşımla rutin film günümüzdü evet. Dışarıda sürtmekten dönen annem birden odaya dalarak "Merve turuncu balık yok!" dedi dehşet içinde! Söz konusu turuncu balık eski olan balıktı. Biz bir şey yapmamıştık. Yani mutfağa girip girip çıkıyorduk habire ama valla billa dokunmamıştık ya. Evet, açıkladık bunu anneme fakat inanmadı. Nereye kaybolmuştu? Sonra bir iddia atıldı ortaya... Yeni eklenen balıklar... Onlar katil balıklardı ve güç birliği yapıp büyük balığı yemişlerdi! İnandık buna. Masumca film izlemeye gelen arkadaşım kendisini birden Okyanusta Dehşet'in içinde bulmuştu. Üstelik son haberlere göre küçük balıklardan bazıları da yoktu. Ve anladık ki bizim turuncu o küçük balıklardan bazılarını yiyince geri kalanlar intikam amaçlı yemişti onu. Evet... Olayın böyle olmadığını bilmek insanın hevesini kırıyor tabi. Bizim tırt turuncu akvaryumun o hava cihazının önünde takılırken birden dışarı fırlayıvermiş meğerse. Tüm olay buymuş yani. Evet. Gerçeği, annem turuncuyu mutfak masasının altında ölü bulduğunda anladık. Saat gece on bir sularıydı. Ama diğer küçük balıklar asla bulunamadı... | |
|
| |
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 10 Ağus. 2009, 21:10 | |
| Bi' de papağımız oldu. Jacob. Neden Jacob, bilmiyorum. Annem koydu ismini. Her neyse, tavuk kadar birşey. Asosyal, kavgacı bir tip. Durmadan yemek yiyor, çok stresten olabilir. Ha, dans etmek de hobileri arasında. Neyse, alışır yakında.
Aslında bunu alacağımıza, kedi alabilirdik. Yavru, şirin bir şey. Ev kuş doldu. | |
|
| |
Damien Thanatos Crowley Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 10 Galleon : 11177 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 10 Ağus. 2009, 21:34 | |
| Hayatımda sadece bir kez kuş sahibi oldum. Küçüktüm o zamanlar... O da küçüktü tabi ki. Yeni çıkan tüyleri ile çirkin ve ben dışında herkes tarafından pis bir şey gibi bakılan minnacık kuşumdu o. Büyüdü. Tüyleri bembeyazdı, kısmen limon sarısı hâlindeydi. İsmi de pamuktu. Yem şeysine monte edilmiş tutanaçlara -yeni türettim, belki de vardır.- tutunuyordu. Hızlıca içinden geçip neşeli bir şeyler söylüyordu. Ya da ben öyle sanıyordum. Boynu kırıldı, öldü. O üzüntüden sonra bir daha hayvan beslemedim. Hem şey, ben küçükken bilyelerimi kurşun askerler arasında dolaştırmaktan hoşnut kalırdım. O da bu düzeni bozmak için bilyenin peşinden koşup dururdu. Hayran kaldığım yönü oydu. Şimdi bir arkadaşımdan haber beklemekteyim. Sanırım Sibirya Kurdu hediye edecek. Besleme olanağım yok fakat, kuzenlerde bakabilirim sanırım. Neyse, aslında köpeklerden korkarım. Böyle işte. | |
|
| |
Marcia Lairiel Berger Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11174 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 09/08/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? C.tesi 29 Ağus. 2009, 21:46 | |
| Hep balığım oldu benim. Hepsi de turuncuydu. Japon balığı. Adları da Balık'tı. Hepsinin. Geçen seneye kadar yani. Geçen sene Samsun gezisinden 2 tane su kaplumbağası aldım. Şu büyümeyenlerden. Adları, Lolita Kemal, Dilara Hüsmen. Zavallı hayvanlar. Biri geçenlerde ölmek üzereydi. Hayata döndürdüm onu xD Şimdi de diğeri tuhaflaştı. Aslında ben hep bir köpek istemiştim. Ama evde bakamayız dedi annem. Hayvanları çok severim ben. sorumluluk almaktan korktuğum için eskisi kadar da ısrar edemiyorum köpek için. Bu kadar işte =) | |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11731 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 30 Ağus. 2009, 15:17 | |
| Küçüklükten başlamışım galiba hayvan katliyamına. Civcivleri falan ezermişim. Tavşanımız varmış, ben doğduktan sonra yok olmuş. =D Hatta iki tane kuşumuz vardı, onları da böcek ilacıyla öldürmüştüm. Bi' tane köpeğim oldu, teriyerlerden. Kaçırdılar hayvancağızı. Bi' tane de japon balığım vardı, şişmandı aşırı derecede. Göbeği suyun üstünde kaldı, yemek yiyemediği için açlıktan öldü. En son bir tane su kaplumbağam oldu, o da güneşde kalınca tranvadan ölmüş. Çok üzülmüştüm ama. Şimdi Golden yada Sibirya tarzında köpek gelecek, umarım o ölmez. =D | |
|
| |
Szymona Szewc Gryffindor 3. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 9 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10355 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/09/10
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? C.tesi 25 Eyl. 2010, 00:37 | |
| İki kedi bir köpeğimiz var. Büyük olan yani anne olanın adı İPEK, İpek 15 yaşında =) Küçük olanın -pekte küçük sayılmaz fakat İpek'e göre küçük- yani İpek'in yavrusu olanın adı KUMRU, Kumru 11 yaşında =) Köpeğimiz Husky cinsi, adı KANKİ, Kanki henüz 1,5 yaşında =) Ihm... Bir de Kumru ile İpek Kanki'yi dövüyorlar =( Kanki'nin tek amacı onlarla oynamak aslın da... Neyse bu kadar bilgi yeter BAY... =) | |
|
| |
PurpLe
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 28 Kan statüsü : 0 Rh+ Galleon : 10044 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/02/11
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 21 Şub. 2011, 23:31 | |
| Benim bugüne kadar balığım, kuşum ve köpeğim oldu. İnsan balığa kuşa üzülmüyor pek Ama köpek. ZEYTİNİM vardı benim geçen hafta almıstık.Bir Rus Finosuydu o.Daha bi yasında bile değildi.Petshoptan almıstık.Tuvalet eğitimi bile vardı.Dünya güzeli kızımdı o benim Ama acımadılar bizimkiler ona.Önce abimin sevgilisine verdiler o da annem hafta içi bakamıyor dedi Tamam biz 7 de cıkıp 4 te geliyorduk ama o benim kızımdı .Ne yaptıysam kabul etmediler bizimkiler.Ama zeytin hepsinden daha insan Petshop a geri döndü ! Hala ağlıyorum.O benim bitanemdi.Köpişim,Prensesim,Kızım,Dostum,Tek Arkadasımdı.Hayattan nefret ediyorum.Herkes cok acımasız. DEPRESYONDAYIM.! ZEYTİNİİM | |
|
| |
| Evcil hayvanlarınız? | |
|