| Evcil hayvanlarınız? | |
|
+47Damien Thanatos Crowley Rocìo del Nieves Anja Ida Järvinen Anitchka Tanja Glazkova David M. Hurwey Failariel A. Lowett Asya Su Kazancı Lassyné Velasquez Fanchone Lawrance Maurellé Nemesis Argyris Marjorie Widmore Franciné Widmore Stefan Dequarté E. Niggle Borland Acantha W. Psyche Nicholas Ryan Scofield Felice Jade Mathé Léxie Evely Lou'wers Crestencia Ethél Fletcher Sidonia Scarlet Kristian Eivind Espedal Bessié Laétiã Tahmõres Christian Guite Andrea Rachel McBrayn Natashia Azaleia Chloris Michelle Rodriguez Issa Philippe Ophelia Liv Lynn Oriane Pheria Julie Annwyl Lovett Vynsja Croweix Frankenstein Kranstone Nathaniel James Crawford Kiera Angela O'Neil Vanessa Diane O'Leary John Stewen Peterson Rosalié Donna Pietra Clariss Luisa Pietra Nicole Marissa Magdalene Eurydice Black Johnny Amoux Malfoy Christian Dayrnt Black Aléida Emilié Widmore Maudié Jimena B'lorié Valencia Claudía Ruselló Odessa Meredith Poulter 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Perş. 19 Mart 2009, 23:58 | |
| - Christian Guite demiş ki:
- eve parke döşenirken tozdan ölmüş balıklarım, birkaç tane daha kedim, köpeğim ve muhabbet kuşum ve bir de on tane kadar bıldırcınım olmuştu xD
Iyk, benim de bir sürü balığım vardı ama heğsi de öldü. Zaten artık balıklardan çok korkuyorum. Bir keresinde balığın teki akvaryumdan atlamıştı da o yüzden . Ben otelde lobby de nöbet tutarken balıklar vardı, bir tanesi acayip büyüktü. Diğerleri için yemleri ufalamamaız gerekiyordu, o ise tüm tüm yutuyordu. | |
|
| |
Christian Guite
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11607 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Cuma 20 Mart 2009, 00:01 | |
| haha yakın bir arkadaşıma doğum gününde balık almıştık, birisi çok yemekten ölmüştü de benim akıllı arkadaşım balığı sudan çıkarıp suni solunum yapmıştı xD | |
|
| |
Bessié Laétiã Tahmõres Baş Şifacı ~ Sihirli Böcekler
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 31 Kan statüsü : karışık. Her şey var valla a+ b+ a- b- :T Galleon : 11506 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/04/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 05 Nis. 2009, 16:24 | |
| kuşum var pekmez kavanozuna düştü o.O | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Paz 05 Nis. 2009, 21:26 | |
| - Alıntı :
- kuşum var pekmez kavanozuna düştü o.O
Epic fail. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 31 Kan statüsü : karışık. Her şey var valla a+ b+ a- b- :T Galleon : 11506 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/04/09
| |
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 06 Nis. 2009, 19:54 | |
| İki tane tavşanım vardı, intaar ettiler balkondan atlayıp. Hep fasulyeler yüzünden. İki tane de balığım vardı onların neden öldüğü hakkında hiç bi' fikrim yok. Bi' tane de kuşum vardı. Babam, beş yaşındayken annem onu seviyor diye kuşun kafasını kopardığımı söyler. | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11811 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 06 Nis. 2009, 21:20 | |
| Şuana kadar 2 kedim, bi köpeğim oldu *-* 1. kedim Ela mart ayında haysiyetsiz şeyler yaptığından babam taa karşıdaki iş yerine götürdü hayvancağızı T.T Orda ne halt ettiyse 5 tanecik yavrularımız oldu *-* Babamı başka yere verdiler, o kediler öyle kaldı. Şimdi o 5 yavrununda 5'er yavruları olmuştur heralde -_-" Ee sonra 2. kedim Minik ise tatlı uysal bişeydi *-* Ela gibi azgın değildi xY Minik'ten evden taşınınca ayrılmak zorunda kaldım T.T 2 gün boyunca ağlamıştım hatırlıyorum da -_-" Köpüşüme gelince adı Köpük'tü *-* Köpük ilk başlarda beni sevmezdi sonra yavaştan ısınmaya başladık. İyice içli dışlı olduk ama namussuz şey kaçtı xY O kadar besledik hayvan azcık sevgi gösterisinde bulunur. Neyse o kadar sanırım. En son balık alıcaktım ama derilerinden tiksindiğim için vazgeçtim. Babam eve kedi alalım falan diyor ama kim bakar bilmediğimiz için yattı o iş. Amma konuşmuşum ya Ö.ö | |
|
| |
Léxie Evely Lou'wers Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı Sahibesi & Ressam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11513 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/04/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Perş. 09 Nis. 2009, 16:24 | |
| Benimde bi tane tavşanım vardı pamuk gibiydi valla hayvan biskuvi , pişmaniye hatta tahta bile yiyordu sonra 2 tane köpeğim oldu birisi çok akıllıydı ımmm birde balıklarım onlara çok acımıştım ablam hayvancağızlara bütün yem kavanozunu boşaltmış onlar nerden bilsin doydukları sabah bi baktım hayvanlar balon olmuş:[ | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11639 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Perş. 09 Nis. 2009, 19:36 | |
| Bir kuşum vardı ben 4 yaşımdayken 1 yaşındaydı. 11 yıl yaşadı kesinlikle benden iyiydi Türkçe 'si xP. Babanem ve ananemi birbirinden ayırabilir, saklanbaç oynar, ip atlardı. Bir kaç yıl önce öldü ve bir daha da hiç hayvan almadım -_-' | |
|
| |
Nicholas Ryan Scofield
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/03/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? C.tesi 11 Nis. 2009, 15:42 | |
| Tombik adında 4 yaşında bir itim, Yaşar adında da bir kaplumbağam var. ^^ | |
|
| |
Acantha W. Psyche God's Devils ~ Elektro Keman
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 167 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11563 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 20/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? C.tesi 11 Nis. 2009, 15:48 | |
| Bir zamanlar balıklarım olmuştu ama hepsini öldürmüştüm. Balıklarla aram iyi değil sanırım. Teyzemin balıklarıyla da çok uğraşırım *-* Oyuncal bir kedim var adı Köpük, gerçek olsa bu kadar severdim xD | |
|
| |
E. Niggle Borland Ressam ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 445 Yaş : 37 Kan statüsü : Kurban ne verdiyse... Galleon : 11682 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 09/04/09
| |
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 13 Nis. 2009, 14:14 | |
| - Issa Ann Black demiş ki:
- Çok çok çok küçükken ben 3 adet civcivim vardı hani şu boyayla boyanan cinsten. Mor, pembe ve doğal renginde kendi halinde olmayan hayvancıklardı. Mor civciv çok huysuzdu sürekli arkadaşlarını gaalyıp duruyordu. Sonradan öğrenecektim o hayvancağız dövüş horozu cinsinden bşr şey nasıl oluyor anlamadım ama asabi olurmuş onlar. Neyse efenim ben mor rengi çok sevdiğimden kimseciklere vermeye kıyamadım onu taki benim sarımsı yavrum pu'yu didikliye didikliye öldürene kadar. Bir gittim baktım kutuya kanlar içinde bir civciv pembe olan pempem'de pısmış köşeye korku dolu gözler ile bir ölüye bir öldürene bakıyor. Tabi ben hemen ağlamaya başladım annemler koştu geldi. Ölü civciyi görünce söylenmeye başladı hemen ben sana verelim demiştimde şöyleydi de böyleydi de. Çok hazin bir sonla pu'yu nasıl bilirdinizlerden sonra gömdük yavrumu. Annemde mor olanı götürdü sitenin karşısındaki tarlamsı bahçenin sahibini verdi. Ondan sonra ben pempe'yi hep eve salmaya başladım. O küçücük boyuyla etrafta gezer dururdu. Zavallımı görmek zaten zor birde hep ayağımızın dibinde gezerdi. Bir gün ben havuzdayken annem denen insan benim pempemi görmemişim üstüne basmış. Zavallı hayvan organları bile ezilmiştir. Çok üzülmüştüm hemde çok. Daha nice hayvanlarım oldu ama hiçbirinin ölümü bu kadar üzmedi beni :/
Bu arada pu küçükken winnie the pooh'un yazılışını pu sanmamdan kaynaklanır. Pempe'de pembeye pempe dememden. Mor hayvancığımın adı 'aptal ömer' idi abimle pek bir kavga ettiğimden bu morda baştan beri biraz salak olduğundan öyle bir isim koymuştum. Ahh canlarım benim. Mekanları cennet ola xD ahah hatırlıyorum ben onları yahu. Hatta öldüğünde yanındaydım onlara ev yapmaya çabalıyorduk da abin bize gerizekalı muamelesi yapıyordu. Sonra sarı ölünce moru eline alıp öldürmeye kalkmıştın "salak, cani, kardeşin o senin!" der dururdun hayvancığa. Bütün gün ağlamıştın bi' de. Gömerken de dua ediyordun hatta. Ben en çok mor olanı sevmiştim de sen öyle bir sinirlenmiştin ki mor'a hakaret etmeye başlamıştım sırf bana da kızma diye. Of ne günlerdi yahu sen ağlama diye çikolatamı vermişlerdi hala unutmam. Bana çikolata borçlusun kuzen. Gerçi sne sinirden bahçeye fırlatmıştın onu ahfjaş Pazar günü gelince hatırlat albümlere bakalım lem. | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 13 Nis. 2009, 19:22 | |
| Pazar günü çikolatamla gelecem xD | |
|
| |
Franciné Widmore Dansçı & Sokak Müzisyeni
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11494 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 13 Nis. 2009, 19:26 | |
| Benim kaplumbağam vardı, adıda çikoydu Sonra acı bir şekilde vefat etti | |
|
| |
Marjorie Widmore Ressam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 13 Nis. 2009, 19:49 | |
| Hilal's turtle. (:
Limon, Leman adında iki kuşum vardı. Daha geçenlerde öğrendimki Limon*m, göz nurum, çırpınarak ölmüş ve annemler bunu benden saklamış. *-* Hainler, üzülürüm diye söylememişler, üzülmez miyim? Seviyordum ben onları ^^. Geçen gün, öğrendim, ağladım. Yazık onlara... Bir de balıklarım vardı; ancak bana hiç dayanamazlardı sanırım. Çünkü en az 6 ay yaşaması gereken balık, bizde bir kaç haftada ölmüştü, bilmiyorum. İşte bu kadar. | |
|
| |
Franciné Widmore Dansçı & Sokak Müzisyeni
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11494 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 13 Nis. 2009, 21:18 | |
| Di mi my turtle Ama ben ağlamamıştım la ne rhsuzum. Zaten beni ağlatan bi fizikçi var di mi kanka | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 13 Nis. 2009, 21:27 | |
| Aa benimde ölen kuşumun adı çikoydu. Ama kuş kendi koymuştu adını o ayrı XD Onu annem öldürdü nefessiz bıraktı kuşçağızı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 13 Nis. 2009, 21:47 | |
| bizim balık ölmüştü annem 2 gün akvaryumda bıraktı belki canlanır diye | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11980 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Ptsi 13 Nis. 2009, 22:06 | |
| | |
|
| |
Fanchone Lawrance
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 31 Galleon : 11521 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/03/09
| Konu: Geri: Evcil hayvanlarınız? Salı 21 Nis. 2009, 11:29 | |
| - Adreane Giulia Salvai demiş ki:
- Küçük bir su kaplumbağası vardı ablamın. Böyle şeker bişiydi. Fırsat bulunca koltukların arasına girdiği için adı Muzur'du. Ablamlar benim oyuncak tavama su koyup onu koyuyorlar diye evi birbirine katmıştım.
Sonra pencereden giren bir kuşumuz oldu ve bizde 8 yıl falan yaşadı. Bayağı uzun ömürlü bir kuştu. İki sene önce ya yaşlılıktan ya da kuş gribi salgınından öldü canım. En çok annem ağlamıştı onun ölümüne. Adı Şımarık'tı, bardağın içine girebilecek kadar şımarıktı kendisi.
En son olarakta tatlı bir hamsterımız olmuştu. Malibu oldukça gürültülü çarkını çevirir ve tüm gece uyutmazdı. Çok çok akıllı bir hayvandı. Ama bir ara hasta oldu, titriyordu falan. Hastalığı geçince de öldü. Bir sene bile dayanamadı aşkum. Babam bir daha hayvan falan yok diyor. Off evet. Kaplumbağa'm aklıma geldi Encıl Encıl... Bir köpeğim vardı ama hatırlamıyorum xP Ölmüş. Bir kuşum vardı, muhabbet kuşu, ölmüştü, çok ağlamıştık. Neden ağladığımızı da bilmiyorum. Kuş öldü diye mi? Yoksa boncuk tabancasıyla kimi katledeceğimizi bilmediğimiz için mi? o.O Bayağı balığım oldu. Hele allı vardı, aynayı koyuyordum vahşi gibi kendi yansımasıyla kavga edişini izliyordum. Ama en sevdiğim balığım on sumo büyüklüğündeki Japon balığım Haydari-idi. Bir ara kaplumbağa besledim. Totoşumu çok seviyordum. Fakat yuvasından kaçtı, vahşi doğaya gitti. Birkaç gün sonra temizlik yaparken cesetini koltuğun altında bulduk. Seni hiç unutmayacağız^^ Hatta ilerde bir kaplumbağa daha almayı düşünmekteyim. Bir ara van kedisi aldık. Erkek diye kakışladılar, birkaç hafta sonra bir baktık bizimki mahallede işi ilerletmiş. Herneyse... Fakat bayağı agresif bir kediydi, annem azarladığında annemi öldürecekti. İşte annelik yaradı ama bayağı 4 yavruyu çıkarınca melek oldu. Yavruları dağıttık birini biz aldık, annesi de gitti. Çok ağlaadım xS İşte o aldığımız yavru kedinin adı Cincır, ne akla hizmet bu ismi koydum benim mağdıra uyup bilemem. Yeşil gözlü falan bayağı totoş... Fakat içimde hep bir ukte kalmıştır. Korkmama rağmen böcek beslemek istiyorum böyle kavanozlara tıkışlayıp. Ateş böceği falan. En çok da uğur böceği. Oha demeyin satılıyormuş harbiğ harbiğ o.O | |
|
| |
Lassyné Velasquez
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 29 Galleon : 11536 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 22/02/09
| |
| |
Marjorie Widmore Ressam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 12/08/08
| |
| |
E. Niggle Borland Ressam ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 445 Yaş : 37 Kan statüsü : Kurban ne verdiyse... Galleon : 11682 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 09/04/09
| |
| |
Asya Su Kazancı Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 201 Yaş : 38 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11570 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 15/03/09
| |
| |
| Evcil hayvanlarınız? | |
|