| Seyir Defteri | |
|
+114Asya Su Kazancı Adelphie Jacqueline Du Pré Kaitlynn Wanders John Stewen Peterson Charlotte Alice Russell Valentius Natashia Adonia Katian Aurora Paige Silas Flippo Jerome Azaleia Chloris Jayden Edward Nixon Desdemona Meadows Pekka Postinen Elena Russell Miranda Jennings Cyrela Synchlaer Charles Walter Lawrence Lilith Samael Nyxeen Katherny Cloutier Archles Samael Frohagen Andrea Rachel McBrayn Fletcher Wade Tranquilli Naerwéna Pansy Swéslent Valencia Claudía Ruselló Hellä Irna Heimdäll Lalita Gynea Wolfrec Amaranth Issa Philippe Cassidy van Brandt Frances Sibi Chapman Daphne Zoe Launy Jean Cassidy Belissiamos Clarance Rothstein Rose Evelyn Constantine Oriane Pheria Victoria Clamperle Simona Floros Issoria Lathonia Farnell Pablo Phillips Helmina Thetis O'Neil Nathaniel James Crawford Enric Sandro Valério Deniz Özden Alberic Chris Morrison Haley Brooke Scott Sammy Louise Rexx Raynard Miquel L'Angley Dianna Rosalind Presley Nyssa Rylee Cheshire Froggy Amortentia Cécile Derwent Sonja Aloisa Alberto Conte Lupus Dimitr Yoan Marinova Ulaş Kazancı Acheron Leandros James Grott Brothing Sylvia Lucretia Worthing Matthew John Worthing Maurellé Nemesis Argyris Sanguis Magnus Lars Hallstad Lucinda Alexis Breandan Lycaon Ardyne Laycie Ecstein Lysander Pheragas Christian Jack Harrison Scythia Abigail Allesworth Rocio Sycorax Malfoy Catheriné Marcelline Kiera Angela O'Neil Laryssa Irina Archibald Lisa Wanders Christopher Raikes Prosper James Diederich Martin Thomas Wolfiex Stefania Valérie Bécaud Lynette Anna Scavo Nylwen Jinelle Soulthen Charlie von Diederich Christian Dayrnt Black Frankenstein Kranstone Eurydice Black Michelle Rodriguez Fleur Isabéllé Villiers Maudié Jimena B'lorié Hestia Elizabéth Adrianna Malfoy Svetléna Rosselyn Widmore Rosalié Donna Pietra Dyex Rain Blood Adrâsteia Agniezska Quanntyne Slyvia Archman Mattéo Bernand Black Angélique Killingsworth Aurore Eulalie Arceneau Andreã Cymone Zcfieldern Lily L. Black Klara Ivanov Johnny Amoux Malfoy William Julian O'Neil Aurora Clayborne Crestencia Ethél Fletcher Charles Ernest Bright Symphonie Iréne Bright Samuel Bright Nicole Marissa Magdalene Joël Marcel Alaire Marveille Croweix 118 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Frankenstein Kranstone Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 396 Yaş : 30 Kan statüsü : Bulanık, pislik. Galleon : 11742 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 01:51 | |
| 00.elli
Partner kısmıma bak. Frankie seni aldatırsa deşerim onu!
Amuda kalkıp 360 derece dönmek istiyorum. =S Iy! Yarın arkadaşın doğumgünü partisi varmış ve şimdi söyledi. Zaten partiler çok kalabalık olur hiç sevmem, çekemem. Üf! Ölmesini dilediğim birinin nasıl doğumgününü kutlayabilirim ki zaten? | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 07:45 | |
| 06.45
Sabahın köründe netteyim. Az sonra okul var ama ben hiç gitmek istemiyorum. Ne eziyettir bu ya, bi' tek Pazar günü 12'ye kadar uyuyabiliyorum. Her sabah saat altı buçukta kalkmaktan imanım gevredi. Aman neyse, annemin de bugün ameliyat izni bitti ve işe başladı. Evde tek kaldım bir hafta önce olduğu gibi. Senelerdir öyle ya, neyse. Sabah sabah saçmalıyorum ben.
Edit: Ayrıca okuldan gelince Rp yazmam lâzım. Bugün dershaneye, telefonda ''önemsiz dersler varmış baba, boşver gitmiyim ben'' diyip gitmem. xD | |
|
| |
Valentius Vampir
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11758 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 08:48 | |
| 07:48 Benden daha erken girenler de varmış, çok bozuldum. O.o | |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12364 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 11:39 | |
| - Frankenstein Lucas Roviun demiş ki:
- 00.elli
Partner kısmıma bak. Frankie seni aldatırsa deşerim onu!
Amuda kalkıp 360 derece dönmek istiyorum. =S Iy! Yarın arkadaşın doğumgünü partisi varmış ve şimdi söyledi. Zaten partiler çok kalabalık olur hiç sevmem, çekemem. Üf! Ölmesini dilediğim birinin nasıl doğumgününü kutlayabilirim ki zaten? Kop xDD Tamam inandım. Cissy'ninkini duvara gömeceğim bu erdemli davranış sebebiylen. Ve kafeinnnnnn.. Kafeeiinn.. Bööğğğğğ (korkutma efeckti) diyorum. 10:38 = Bir gün 34 saat olsaydı.. ^33:33 keyfi yapsaydık o.O | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 13:52 | |
| 12.51
Arkadaşlarım bugün feci bir şaka yapmışlar. Facebook'tan fotoğrafımı alıp bastırmışlar KAYIP ARANIYOR, KAAN diye. xD Apartmanın dört bir yanında kendi kayıp ilan kağıtlarımı yapışık hâlde buldum. xD Allah'tan kimse görmemiş ama arkasında biz seni bizi unutup, kaybolsan bile yine aramaya devam ederiz bu afişlerle yazısını görünce çok duygulandım.
Arkadaşlarımı seviyorum. <3 | |
|
| |
Oriane Pheria Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11720 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 14:54 | |
| 13:53
Ben ne yaptım da 25 aldım matematikten? Günlük 3 saat matematik çalışmaya bu mu olurdu? Gerizekağlı matematikcim özel ders almayanlara kendi kafasından puan verip kağıtlarla oynamaya devam ediyor anlaşılan. Tamam kendi kaşındı başmüfettiş akrabam salacağım kafasına milli eğitim bakanlığını uğraşsın bakalım yıllarca soruşturmalarla. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 15:45 | |
| 14.45
Allah'ım Yarabbi'm. Bu yetkin forumla phbb iyice azıttı ya, şu profil yazılarının başlıklarını beyaz yapmışlar. Of iğrenç duruyor. -_-'' | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 16:19 | |
| 15.19 Kaan'a katılmaktayım o ne yaa O.o Çok garip geldi =/ Neyse nedense aşırı keyifli geldim okuldan. Boş geçen din dersinde rp yazdım ve futbol oynadık ondandır. Topukla bile top kurtarmak... | |
|
| |
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11855 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 16:53 | |
| 15.53 ->
Babam dövücek, annem kızıcak, ablam öldürcek beni Ö.ö Kotayı aşmışım ve 58,66 kuruş gelmiş Ö.ö Geçen ay 40 lira gelmişti Ö.ö Öldüm ben Ö.ö Babam deşicek kesin Ö.ö Böö Ö.ö Bittim ben Ö.ö | |
|
| |
Natashia Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 32 Kan statüsü : Vampir *-* Galleon : 11706 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 17:10 | |
| 16:11
Disiplinee gittikk hadi hayırlısı xD Alt tarafı masayı kırdık yaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 17:29 | |
| 16.30
Ovvv, saat kaç olmuş. Artık RP yazmalıyım, evet. Artık yani. -_-'' | |
|
| |
Teodor Amberiotis Gryffindor 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 33 Galleon : 11579 Ekspresso Puanı : 21 Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 18:16 | |
| 17.15 Benim imzam yok halen. Ortalıkta Emre'de yok nese gelmesini bekleyeceğiz o zaman linki atar heralde=) | |
|
| |
Ariadne Barthory Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 187 Yaş : 34 Kan statüsü : Vampirim ben. Kansızlık çekiyorum anemim var. Galleon : 11635 Ekspresso Puanı : 54 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 18:18 | |
| 17:14
Yaşasın artık bir Black Berry'm var . Allam görgüsüsüm biliorum ama yerimde zıplayasım var şu an | |
|
| |
Desdemona Meadows Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 166 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11558 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 18:59 | |
| | |
|
| |
Cyrela Synchlaer Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 31 Galleon : 11595 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 19:03 | |
| 18.03
Annemler ortada yok. Gelseler güzel olacak.. | |
|
| |
Desdemona Meadows Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 166 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11558 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Mart 2009, 19:13 | |
| | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|