| Seyir Defteri | |
|
+114Asya Su Kazancı Adelphie Jacqueline Du Pré Kaitlynn Wanders John Stewen Peterson Charlotte Alice Russell Valentius Natashia Adonia Katian Aurora Paige Silas Flippo Jerome Azaleia Chloris Jayden Edward Nixon Desdemona Meadows Pekka Postinen Elena Russell Miranda Jennings Cyrela Synchlaer Charles Walter Lawrence Lilith Samael Nyxeen Katherny Cloutier Archles Samael Frohagen Andrea Rachel McBrayn Fletcher Wade Tranquilli Naerwéna Pansy Swéslent Valencia Claudía Ruselló Hellä Irna Heimdäll Lalita Gynea Wolfrec Amaranth Issa Philippe Cassidy van Brandt Frances Sibi Chapman Daphne Zoe Launy Jean Cassidy Belissiamos Clarance Rothstein Rose Evelyn Constantine Oriane Pheria Victoria Clamperle Simona Floros Issoria Lathonia Farnell Pablo Phillips Helmina Thetis O'Neil Nathaniel James Crawford Enric Sandro Valério Deniz Özden Alberic Chris Morrison Haley Brooke Scott Sammy Louise Rexx Raynard Miquel L'Angley Dianna Rosalind Presley Nyssa Rylee Cheshire Froggy Amortentia Cécile Derwent Sonja Aloisa Alberto Conte Lupus Dimitr Yoan Marinova Ulaş Kazancı Acheron Leandros James Grott Brothing Sylvia Lucretia Worthing Matthew John Worthing Maurellé Nemesis Argyris Sanguis Magnus Lars Hallstad Lucinda Alexis Breandan Lycaon Ardyne Laycie Ecstein Lysander Pheragas Christian Jack Harrison Scythia Abigail Allesworth Rocio Sycorax Malfoy Catheriné Marcelline Kiera Angela O'Neil Laryssa Irina Archibald Lisa Wanders Christopher Raikes Prosper James Diederich Martin Thomas Wolfiex Stefania Valérie Bécaud Lynette Anna Scavo Nylwen Jinelle Soulthen Charlie von Diederich Christian Dayrnt Black Frankenstein Kranstone Eurydice Black Michelle Rodriguez Fleur Isabéllé Villiers Maudié Jimena B'lorié Hestia Elizabéth Adrianna Malfoy Svetléna Rosselyn Widmore Rosalié Donna Pietra Dyex Rain Blood Adrâsteia Agniezska Quanntyne Slyvia Archman Mattéo Bernand Black Angélique Killingsworth Aurore Eulalie Arceneau Andreã Cymone Zcfieldern Lily L. Black Klara Ivanov Johnny Amoux Malfoy William Julian O'Neil Aurora Clayborne Crestencia Ethél Fletcher Charles Ernest Bright Symphonie Iréne Bright Samuel Bright Nicole Marissa Magdalene Joël Marcel Alaire Marveille Croweix 118 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
Joël Marcel Alaire Ursula's Death - Vokalist
Mesaj Sayısı : 137 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11662 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 10 Ocak 2009, 14:28 | |
| ~Rp yazacağım, evet bunu yapmalıyım. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 10 Ocak 2009, 15:23 | |
| 14.23 Yeni bir kurgu buldum sanırım. Sybye birazdan rp yapacağım galiba... Hem uzun zamandır rp yapamamanın paslanmışlığı varsa diye biraz korkarak nasıl bir kurgu yapacağım kara kara düşünmekteyim. | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 10 Ocak 2009, 15:47 | |
| 14.47
Kronos'un bile avatar imzasını değiştirdim xD Evet kurtuluş yok ilhamiyi beklersem seneye de rp yapmamış olurum rp yapmam gerek xP
14.54
Manyağız biz.. Cidden xP Bu ne be diziye döndü! | |
|
| |
Symphonie Iréne Bright Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 367 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11704 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 10 Ocak 2009, 16:03 | |
| 15.03
Basit bir aşka benzeyen kurguyu kurtadamlara bağlamış olduğumuza inanamıyorum ya. Gerçekten manyadık. | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 10 Ocak 2009, 16:09 | |
| 15.07
Aklıma Haybeden Gerçeküstü aşk'taki 'Hepimiz hepimizin herbiyerini biliyoruz' gibisinden sözü getirdi. Hepimiz hepimizin herbişeyini tanıyoruz işte xP Ben şaşırmıyorum. Öyle bir eğlimim hep vardı xP xP | |
|
| |
Joël Marcel Alaire Ursula's Death - Vokalist
Mesaj Sayısı : 137 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11662 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 10 Ocak 2009, 16:21 | |
| ~Rp'mi yazdım, o kadar güzel olmasada şu an daha fazlasını yazamıyorum. Fazlasıyla karışık olmuş olabilir, emin değilim. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 10 Ocak 2009, 17:02 | |
| 16.03 Uzun zamandan sonra rp yapmanın verdiği huzuru taşıyorum, ama daha yapacak çok rpmin olması beni büyük bir sıkıntıya sokuyor... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| |
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 10 Ocak 2009, 20:51 | |
| 19.50 Gele gele rpnin son paragrafında mı ilham gelir... Meğerse tek derdim iki cümleymiş bütün günüm öyle geçmiş -_- Love Actually müzikleri ilham veriyor onu keşfettim Neyse Ernest'la ilk rpmi yapmış oldum. Renklendirme berbat oldu ama acele etmem gerekti =/ | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11811 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 10 Ocak 2009, 23:58 | |
| 22.58 -->
Uzuuuuun bir süreden sonra Silvia'da olmak güzel -_-" Bugün danışman hoca bizi 14 soruluk bir quiz yaptı ve acaba yarısını yapabildim mi diye düşünmekteyim O.o | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 11 Ocak 2009, 02:00 | |
| 01:00 ~
Yaşamasın bu adam yaa. Saat 9'da uyuyakaldım, sonra az önce gelip beni uyandırdı. Korku filmi izledik ailece. Sonra bilgisayara geçtim. Şimdi yine yatıcam. Yaşamasın o, evet. Öyle. | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 11 Ocak 2009, 15:01 | |
| 14.01
Rp yapmak istiyorum! xS Çünkü Performans ödevi yapmam ve sınava çalışmam lazım -_- | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 11 Ocak 2009, 19:14 | |
| 18.13 Yarın benim için gerçekten önemli olan İngilizce sınavı var ve ben aslında o kadar takmıyorum. İngilizceden nefret ediyorum sırf hocamız yüzünden -_-" | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 11 Ocak 2009, 22:01 | |
| 21.01 O.o
Aynen benimde İngilizce sınavım var... Nitekim ne zaman çalışsam düşük not aldığımdan en iyi çalışma yönteminin annemle ingilizce bir film izlemek olduğunu düşünüyorum xP Paragraf sormazsa yandım tabi... Hani hikaye mikaye... Lütfen Hocam xP Pehheee... Ne garip şeymiş şu isteme zımbırtısı... Oradan biri bana çok tanıdık geldi sanki ekspreste gördüğüm resimlerden filan. İyi en azından korktuğum kadar uzun sürmedi Lanet olsun fen gibisinden bir konuşmada iyi geldi xP Ödevi yaptım kontrol ettirmem gerek xP Sonra bir de sabahtan okulda kağıda yazacağım. Elbet sınıftan tembel bir gerizekalı çıkacak ve ama o ödevini burada yaptı gibisinden bir şey söyleyecek ama olsun xD Kitap 32 sayfa ben tamamını biliyorum. Galiba xP
Hmm.... Sıkıldım xP | |
|
| |
Klara Ivanov Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 253 Yaş : 29 Galleon : 11772 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 12 Ocak 2009, 12:48 | |
| ~Devi'yle rp yazmam gerekiyor, derslere falan. İlhamım var ama vaktim yok. Şu aralar test çözeceğim veya animelerle uğraşacağım anlaşılan. Yazık ama bana da.
~Cadılar bayramı dün değil miydi? Ben de çok kalamadım ki sitede.
~"Tüm neşem emildi güneşin arkasında kalan bir melek tarafından. Gülmek istemiyorum." | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 12 Ocak 2009, 21:11 | |
| 20.11
İngilizcede fena battım... İlk sınav 76, normal ama gerektiği kadar iyi değil. İkincisi 90'ki umduğumdan çok çok daha iyi ve şimdi 67... 76 ve 67 çok ilginç tabi -_- İşin acınası kısmı tamamen filmleri düşünerek özgürlük gibi bir kelimeyi barış değil ssavaştan düşünmem ve ilk sınavla aynı konuyu batırmam. En kısa sınav buydu en uzunu en iyi olandı ya. Lanet olsun... O 90 görüp görebileceğim tek beşti galiba xS Hmm... İlham patlaması yaşayabilirm, en azından yarın fen sınavında bir ilham geliversin de bir iki soru yapayım... Kolay sorsun da en azından bir üç, dört alabileyim yaa xS Nefret ediyorum okuldan, derslerden, sınavlardan, dersaneden, sbsden, eğitim sisteminden, sistemi yaratan zeki şahıstan, onaylayanlardan, buna uymak gerekmesinden, bir türlü uyamamaktan | |
|
| |
Andreã Cymone Zcfieldern
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 30 Kan statüsü : H.B Galleon : 11702 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/11/08
| |
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 12 Ocak 2009, 22:01 | |
| 21:01 ~
Dersane sınavı süperdi. *yehu* Ama o yine gelmedi. Dün de gelmemişti. Neden ki? Sanırım o olmadan dersanenin hiçbir zevki olmuyor. Daha bi' agresif, kavgacı oluyorum. Anlamıyorum ki ama, durmadan kavga ettiğim ve yerin dibine geçirip durduğum çocuk nasıl benim yatışmamı, sakinleşmemi sağlıyor? Neyse... Yarın İngilizce sınavı var, hiç çalışmadım, mutluyum. Herkes bana yalakalık yapmaya başladı kopya için. Hayır yani çıkar uğruna olduklarını da bilmesem de mutlu olmazdım bu sevgi gösterileri konusunda. İnsanların beni böööyle öpücüklere boğmalarını falan sevmiyorum. Hiç hemde. | |
|
| |
Klara Ivanov Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 253 Yaş : 29 Galleon : 11772 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 13 Ocak 2009, 13:36 | |
| -Dikkat Elfen Lied spoilerı içerebilir.- Spoiler:
~Elfen'de 13 bölüm boyunca gözümüzün dibine sokulan çıplaklık karşısında ne diye Kouto hep aynı tepkiyi veriyor? Cidden nedir bu iki dakika da bir şaşırma efekti? Başından beri sevmediğim çocuğa karşı 'ölsün lan bu' demişimdir ancak sonunda bunun gerçekleşmediğini görüp üzerine o sonu görünce şoke ifadesine dönüp ''bunun yapımcısını görmek istiyorum'' tepkisini verdim. Hem o duygusallık hem de çıplaklık nasıl bir araya sokulmuştur anlamıyorum. Çok uğraşmışlar sanırım. Zaten ilk bölüm de yine çıplak bir hatunun milletin kafasını patlatmasıyla başlıyordu anlamalıydım finalde pek değişik olmadı ya o ayrı. Bunun çizerleri illa sapıklık olcak diye çocuğa kuzenini öpüştürdüler ya. Hem ne diye çocukluk arkadaşı ve kuzeni olabiliyor? Japonları anlamıyorum ben. o.O
| |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12203 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 13 Ocak 2009, 18:00 | |
| 17.00
Yarın Kimya sınavı var ve feci tırsıyorum. Diğer sınavlarım rezalet zaten -_- Bugünkü ingilizce Quizinden de dikkatsizlikten nasıl hatalar yaptığıma inanamıyorum xS Bu sınavlar ne zaman bitecek ya? xS | |
|
| |
| |
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 14 Ocak 2009, 17:01 | |
| 16.00 İngilizceden 96 almışım hiç beklemediğim bir nottu ve bu not bana çok yaradı. Bu not sayesinde karneme tüm notlarım 5 olarak düşecek süper ya xD | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11744 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 14 Ocak 2009, 17:07 | |
| ~15.58 2 sınavdan sonra çökmüş durumdayım. Niye 15-16 sınavı 2 haftaya sığdırmaya çalışırlar ki :Z Din dersinden bile 3 aldım :Z Sağlık daha kötü. Ve yarında mat var :Z I'm going under :Z | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|