| Seyir Defteri | |
|
+114Asya Su Kazancı Adelphie Jacqueline Du Pré Kaitlynn Wanders John Stewen Peterson Charlotte Alice Russell Valentius Natashia Adonia Katian Aurora Paige Silas Flippo Jerome Azaleia Chloris Jayden Edward Nixon Desdemona Meadows Pekka Postinen Elena Russell Miranda Jennings Cyrela Synchlaer Charles Walter Lawrence Lilith Samael Nyxeen Katherny Cloutier Archles Samael Frohagen Andrea Rachel McBrayn Fletcher Wade Tranquilli Naerwéna Pansy Swéslent Valencia Claudía Ruselló Hellä Irna Heimdäll Lalita Gynea Wolfrec Amaranth Issa Philippe Cassidy van Brandt Frances Sibi Chapman Daphne Zoe Launy Jean Cassidy Belissiamos Clarance Rothstein Rose Evelyn Constantine Oriane Pheria Victoria Clamperle Simona Floros Issoria Lathonia Farnell Pablo Phillips Helmina Thetis O'Neil Nathaniel James Crawford Enric Sandro Valério Deniz Özden Alberic Chris Morrison Haley Brooke Scott Sammy Louise Rexx Raynard Miquel L'Angley Dianna Rosalind Presley Nyssa Rylee Cheshire Froggy Amortentia Cécile Derwent Sonja Aloisa Alberto Conte Lupus Dimitr Yoan Marinova Ulaş Kazancı Acheron Leandros James Grott Brothing Sylvia Lucretia Worthing Matthew John Worthing Maurellé Nemesis Argyris Sanguis Magnus Lars Hallstad Lucinda Alexis Breandan Lycaon Ardyne Laycie Ecstein Lysander Pheragas Christian Jack Harrison Scythia Abigail Allesworth Rocio Sycorax Malfoy Catheriné Marcelline Kiera Angela O'Neil Laryssa Irina Archibald Lisa Wanders Christopher Raikes Prosper James Diederich Martin Thomas Wolfiex Stefania Valérie Bécaud Lynette Anna Scavo Nylwen Jinelle Soulthen Charlie von Diederich Christian Dayrnt Black Frankenstein Kranstone Eurydice Black Michelle Rodriguez Fleur Isabéllé Villiers Maudié Jimena B'lorié Hestia Elizabéth Adrianna Malfoy Svetléna Rosselyn Widmore Rosalié Donna Pietra Dyex Rain Blood Adrâsteia Agniezska Quanntyne Slyvia Archman Mattéo Bernand Black Angélique Killingsworth Aurore Eulalie Arceneau Andreã Cymone Zcfieldern Lily L. Black Klara Ivanov Johnny Amoux Malfoy William Julian O'Neil Aurora Clayborne Crestencia Ethél Fletcher Charles Ernest Bright Symphonie Iréne Bright Samuel Bright Nicole Marissa Magdalene Joël Marcel Alaire Marveille Croweix 118 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 18 Ocak 2009, 14:08 | |
| 13.07 İngilizce kursuna gitmek için birazdan çıkmam gerekiyor =/ Tek isteğim uyumak ve rp yapmak ama bu iki istek için bir hafta daha beklemek gerekiyor. Neyse canım dersane'nin üzerine ilaç gibi gelecek =) Gelince Fen Performans ödevimi yapmam lazım, yine son dakikaya bıraktım yani, tebrikler bana Halloween'e böyle gideyim ben işte, mavi mavi Sevdim bu avatar imzamı. Evet, çıkmam gerek, gitmeden şu ödeve az bir şey daha bir şeyler karalıyayım da eve gelince rahat edeyim. Akşamın 6'sında ödev yap işin yoksa... Peffffff.... | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 18 Ocak 2009, 17:39 | |
| 16:38
Sonunda Twilight'ı (Alacakaranlık) bitirebildim. Final haftamda böyle bir şeyi yaptığım için kendimi asmak istiyorum fakat bırakamadım bir türlü kitabı elimden. 2.sini almamak için kendimi zor tutuyorum fakat dayanmam lazım, en azından Cuma gününe kadar.. Yoksa ciddi anlamda kalıcam derslerden :' | |
|
| |
Hestia Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11767 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 18 Ocak 2009, 21:01 | |
| 20.00
Kendime yeni avatar imza yapıyorum şu anda. Herkes baloya çok korkunç kılıklarda giderken, Christina fazlasıyla şık ve yine güzeliğine düşkün bir kıyafet içinde olacak. xD | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12203 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 18 Ocak 2009, 22:58 | |
| 21.58
İngilizce ödevini yapıyorum. Ne kadar sıkıcı, berbat bir şey bu yahu? -_- Bir insan bu kadar çok ödev verir mi? Yarın okulu asabilsem keşke. xS | |
|
| |
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11855 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 19 Ocak 2009, 19:51 | |
| 18.50 -->
Omg O.o Hayatımda bu kadar güzel bir film izlememiştim! Edward <3 Bella *-* 1. sıraya yerleşti valla izlediğim filmlerin arasından *-* Kitabını da okumalıyım! Off Jameron takıntısından Lion <3 Lamp takıntısı O.o Ama napıyım böyle bi kişiliğim işte xD Orjinal cd'si çıksın hemen gidip alacağım *-* Normalde korsan alırdım ama film güzel olunca korsan almaya gönlüm el vermiyor x/
http://everglowmedia.net/gallery/displayimage.php?album=163&pos=1
| |
|
| |
Maudié Jimena B'lorié
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 49 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11710 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 19 Ocak 2009, 20:40 | |
| 19. 37 Cumartesi günü filmine gittiğim *Alacakaranlık* ve filmi bitirdikten sonra alıp, bugün de bitirdiğim, seriinin 3. kitabı *Tutulma*için kendimi oldukça mutlu hissediyorum =P Ancak son birkaç haftadır etkisini üzerimden atamamış olduğum yazılı belaları yüzünden de karışık bir şekildeyim. Sanırım ortaokuldayken "Siz bir liseye gelin göreceksiniz o zaman! Nhahah " gibi sözlerle içimden alay etmemin yanlış olduğunu anlıyorum. O zamanlar her şey nasıl da toz pembeymiş o.O "Acaba hepsi 5 miğğğ?" diye düşünürken o zamanlar, şimdi "Yahu acaba takdir alabilecek miyim? Acaba 4 düşürebilecek miyim?" gibi sorularla boğuşuyorum. Neredeyse hergün ortalamamı hesaplayarak geçiyor. Ve kafam kazan gibi.. Neyse ki bugün stres bitti ama tekrar başlayacak. Her ne kadar haftasonu arkadaşlarımla yaptığım buluşma beni fazlasıyla bu ders temposundan uzaklaştırsa da, bugün yapılmış olan matematik yazılısı tam bir fiyaskoydu. 80 aldığımı duyduğumda 'hönk' diye kaldım ama hemen toparlandım tabi =P İlk iki notuma göre *ve benim matematik ilgim dolayısıyla* oldukça düşük bi not xS Bi de yarın okula gidip gitmemek konusunda kararsızım :/
| |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12626 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| |
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 20 Ocak 2009, 01:15 | |
| 00.15 Last Legion'u da izledim Hayır çocuk asıl karakter değil mi burada neden adı hepsinden sonra geçiyor? =S Neyse, Twilight'a gitmediğime sevindim. Filmi sevmeyeceğimi düşünüyorum kitaptan sonra zaten bugün izlediğim filmi tercih ederim xP Sena beni boğardı herhalde değil mi? =) Hmm... Uykum var. Bütün bir fen ödevini baştan yapınca saat 10,11 gibi filme başlamak gerekiyor. Evet... Uykum car, bir de yarın matematik var. İyi uyurum en azından derste -_- | |
|
| |
Michelle Rodriguez
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11856 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 20 Ocak 2009, 15:38 | |
| 14.38Pöff sabah çok sıkıcıydı son 2 ders koptuk maşallah bize Sessiz Sinema oynakende en kazıklar hep bana geliyodu a.q Acaba en zorları hep ben bulduğum içn miydi neyse hcadan falanda yardım aldık Fenciyede laf sokma gibi bi durumum oldu aslında tam laf sokma denmez ama çok kazık soruyo beh Bugün bilgisayar dersnde boştuk ve teşekkür alacağımı öğrendim.. Sınıftaki gerizekalı kübra kıskandı beni (teşekkrn neresni kıskanıyosa ) a.q kendi alamıyo ya..Bi tersledim bnu Sinir herkez ona siper almış druma sınıfın kökö arkamda gibi bişey niahahaha kankam kıskanmıyo gidiyo elin gacısı kıskanıyo Eve geldim müzik dinliyorum dinleye dinleye kopuşlardayım | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 20 Ocak 2009, 20:48 | |
| 19.50 Off!Hiçbir şey yolunda gitmiyor... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| |
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 21 Ocak 2009, 19:53 | |
| 18.52 Will ve Kronos'la aynı anda rp yapmaktayım. Anormal bir şey oldu biraz ama zevkliymiş ya | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 22 Ocak 2009, 01:32 | |
| 00.32
Ay kurgu o kadar heyecanlı ki ya yanlış yazarsam endişesi düştü içime. Ama sonunda bitti Rp ve yollayabildim. Güzel veya çirkin olduğu konusunda hiçbir fikrim yok umarım iyidir. Rezil etmek istemiyorum güzelim kurguyu. | |
|
| |
Frankenstein Kranstone Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 396 Yaş : 30 Kan statüsü : Bulanık, pislik. Galleon : 11742 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 22 Ocak 2009, 14:28 | |
| 13.28
Döndüm! Okul bitti! Holey! Gerçi bu hafta evdeydim ama Sims oynamaktan siteye giremedim. xP Cobain Ailesi'ni ilerletmeyi seviyorum. Kurt ile benim çocuklarımın çocukları oldu da. xP Ehem, neyse. Ee, sekizinci dönem devam ediyor değil mi? O.o Derslere kayıt yaptırmalıyım. | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 22 Ocak 2009, 14:47 | |
| 13:46 ~
Karne alıcam ama kimin umrunda? Ailem kızmayacak sonuçta ya, ben de önemsemiyorum.
Dün sanki yarıya bölünmüş gibiydi... Süperdi yaa! 2 saat gidiş-geliş derken Taksim'de sadece 15 dk. takıldık, ben de sonra dersaneye gittim ama olsun. Güzeldi. Onunla gittiğim için güzeldi.
Ekilmeye mahkumum ben. Bakırköy'e gidecektik, hani nerde? Uh... Tatile kaldı bu da artık. Öf!
Yaklaşık 5 saat sonra siyah saçlıyım. Siyah-kırmızı. Bakalım ne biçim bir 'freak' olacağım? Olsun, denemek lazım. Annem ne demiş; 'git gez kızım dünyayı, herşeyi de dene. 1 defa gelirsin hayata.'
Tapıyorum bu kadına işte... Felsefeni yiyim senin! | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11744 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 22 Ocak 2009, 18:08 | |
| 17.07 Site kapandı sanıyordum :Z:Z Neyse ki hulde sayesinde burdayım ^^ | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 22 Ocak 2009, 18:17 | |
| 17 : 16 ~ Şu anda sadece küfür etmek istiyorum. Şerefsizler telefonumu cebimden yürüttüler ve gözümün önünde kaçtılar. Yazıklar olsun bana, yakalayamadım onları. Bu anı hiç unutmayacağım! | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 22 Ocak 2009, 19:09 | |
| 18.10 Off... Daha yeni rp yolladım işin acınası yönü sıra yine bende =S İki karakteri aynı anda rp yaptırmak böyle garip bir duygu. Neyse canım zevkliymiş kurtadam rp'si. Pek iyi olmadı sanırım ama =/ Ernest eklensin olaya o zaman zevkli olacak. Offf... Bu gün ve yarın yapmam gereken rp miktarını düşününce yanımda olan ilhamiye sıkıca yapışıyorum. Bugün bırakma beni xD Evet, tekrar rp'ye dönmem lazım | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 396 Yaş : 30 Kan statüsü : Bulanık, pislik. Galleon : 11742 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 22 Ocak 2009, 19:20 | |
| 18.19
5'de 5 oyla çikolatayı bitirdim. O.o Şu an ağlıyorum. Derya beni ağlatıyor. İnsanların beynine giren ve psikolojik olarak etki yapan Hannibal Lecter vardır, bilirsiniz. Derya ile konuşmamanızı öneririm. Lecter'dan da beter. İnternetten bile iş görüyor. O.o | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 22 Ocak 2009, 20:00 | |
| 19.00 Evet yarın güzel bir gün olacak. Hem güzel bir karne alıcam hem de zorlu bir dönemin acısını çıkartmak için arkadaşlarla Twilight filmine gideceğiz. | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 22 Ocak 2009, 21:20 | |
| 20.20 Aa biri beni düşünüyor? Acayip ilham doluyum ama rp'ler için cevap beklemekteyim. Bu rp iyice sardı, üstüste iki karakterle rp yaptım ya... Ernest'ın rpsini yazabilirim aslında ufaktan... Hıımmm.... Biraz garip bir rp oldu. Tema kan ve ben kan göremeyen biriyim. Ama kandan kusturacak şekilde yazıyorum. Ben normalmiyim? | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 22 Ocak 2009, 22:33 | |
| 21:33
Son gün.. Yarın tembellikten geberene kadar nette oyalanmak ve New Moon okumak istiyorum.. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 22 Ocak 2009, 23:09 | |
| 22.07 Şaka gibi bir sene daha atlattım; fakat neden karşıma hep engeller çıkmak zorunda bu seferde matematikten fark sınavı vereceğimden sürekli test çözmem lazım. Off off rp yapmayı ne kadar özlemiş olsam da güzel bir şeyler çıkaramama korkusu içerisindeyim. Nese en yakın süre içerisinde bir rp yapacağım; ama hangi rpden başlayacağım bilemiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 23 Ocak 2009, 12:30 | |
| 11.30
Bu gün Kaan arkadaşımızın doğum günü. Öm'den de söylemiştim ama yeterli görmediğim için buradan da söyleyeceğim: Kaan'cığım doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın. Neşe kaynağı ve bir pozitif enerji deposusun. Ne mutlu bana ki Harry Potter'ı okuyup, böyle sitelere dadandım ve senin gibi arkadaşlıklar edindim. Tabii Derya'nın payı çok büyük bunda. O yüzden ona "Usta" diyorum. xP Pis, benden küçük ama öncelik kaynağı. Neyse, öhöm! Okula gitmem gerekiyor. :/ Karneler malum... Eğer daha fazla zamanım olsaydı tanışmamızdan başlayıp şimdiki zamana kadar yaşadığımız kötü-iyi anıların hepsini anlatırdım. Nan şimdi farkettim de "Seyir Defteri"ndeyim. Neler yazıyorum buraya ya! xD Neyse Bebitom'un doğum gününü teker teker kutlayalım, onu analım. xP Seviyorum seni çok, Kaan. Derya, seni de severim. Alınmayasın kuzi.
En son Frankenstein Lucas Roviun tarafından Cuma 23 Ocak 2009, 19:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
| Seyir Defteri | |
|