| Seyir Defteri | |
|
+114Asya Su Kazancı Adelphie Jacqueline Du Pré Kaitlynn Wanders John Stewen Peterson Charlotte Alice Russell Valentius Natashia Adonia Katian Aurora Paige Silas Flippo Jerome Azaleia Chloris Jayden Edward Nixon Desdemona Meadows Pekka Postinen Elena Russell Miranda Jennings Cyrela Synchlaer Charles Walter Lawrence Lilith Samael Nyxeen Katherny Cloutier Archles Samael Frohagen Andrea Rachel McBrayn Fletcher Wade Tranquilli Naerwéna Pansy Swéslent Valencia Claudía Ruselló Hellä Irna Heimdäll Lalita Gynea Wolfrec Amaranth Issa Philippe Cassidy van Brandt Frances Sibi Chapman Daphne Zoe Launy Jean Cassidy Belissiamos Clarance Rothstein Rose Evelyn Constantine Oriane Pheria Victoria Clamperle Simona Floros Issoria Lathonia Farnell Pablo Phillips Helmina Thetis O'Neil Nathaniel James Crawford Enric Sandro Valério Deniz Özden Alberic Chris Morrison Haley Brooke Scott Sammy Louise Rexx Raynard Miquel L'Angley Dianna Rosalind Presley Nyssa Rylee Cheshire Froggy Amortentia Cécile Derwent Sonja Aloisa Alberto Conte Lupus Dimitr Yoan Marinova Ulaş Kazancı Acheron Leandros James Grott Brothing Sylvia Lucretia Worthing Matthew John Worthing Maurellé Nemesis Argyris Sanguis Magnus Lars Hallstad Lucinda Alexis Breandan Lycaon Ardyne Laycie Ecstein Lysander Pheragas Christian Jack Harrison Scythia Abigail Allesworth Rocio Sycorax Malfoy Catheriné Marcelline Kiera Angela O'Neil Laryssa Irina Archibald Lisa Wanders Christopher Raikes Prosper James Diederich Martin Thomas Wolfiex Stefania Valérie Bécaud Lynette Anna Scavo Nylwen Jinelle Soulthen Charlie von Diederich Christian Dayrnt Black Frankenstein Kranstone Eurydice Black Michelle Rodriguez Fleur Isabéllé Villiers Maudié Jimena B'lorié Hestia Elizabéth Adrianna Malfoy Svetléna Rosselyn Widmore Rosalié Donna Pietra Dyex Rain Blood Adrâsteia Agniezska Quanntyne Slyvia Archman Mattéo Bernand Black Angélique Killingsworth Aurore Eulalie Arceneau Andreã Cymone Zcfieldern Lily L. Black Klara Ivanov Johnny Amoux Malfoy William Julian O'Neil Aurora Clayborne Crestencia Ethél Fletcher Charles Ernest Bright Symphonie Iréne Bright Samuel Bright Nicole Marissa Magdalene Joël Marcel Alaire Marveille Croweix 118 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 23 Ocak 2009, 13:23 | |
| 12.23
Bugün benim doğum günüm. Yaşasın! (: Ya nedendir bilmiyorum ama böyle günlerde farkına varıyorum, insan gerçekten doğum gününün falan kutlanmasını, hatırlanmasını çok istiyor. Böyle bugün hocalara söylesim geldi o kadar. Gerçi herkes hatırladı o ayrı. (: Annem, Avril'ın reklamlarda çıkıp büyük bir çılgınlıkla tanıttığı o gayet şık ve tam istediğim gibi büyük olmayan dijital kamerayı almış. Allah'ım nasıl deli oldum anlatamam. Kırk yılda bir alır böyle büyük hediyeleri ama gerçekten bu sefer beni şoke etti. İstediğim zaman sana kamera almam, alırsam eve alırım demesinden anlamalıydım. Oyuna getirdi beni. =) Tabii bugünkü takdir belgem ile, doğum günü ödülümün karışmış bir hediyesiydi bu kamera. (: Ama gerçekten çok mutlu oldum. Tabii bugün üzüldüm de... O kadar iyi olduğum T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük dersim 4 geldi. =/ Sadece iki puanla kaçırmışım hem de! Ya sırf tarih sorması yüzünden.. Hocayı da seviyorum ama Atatürkçülüğümden şüphem yok, gerçi onunda şüphesi yok ama bir de İnkılâp tarihlerini ezberleseydim gerçekten iyi olacaktı.
Ayrıca buradan doğum günümü kutlamış olan, kutlayacak olan herkese kucak kucak dolusu sevgilerimi en içten dileklerimle yollamıyor, resmen fırlatıyorum. (: Sizi seviyorum, ben iyi ki doğmuş olabilirim ama siz de iyi ki varsınız. Bu kadar düşünceli arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum, çok sağolun. Seviyorum sizi, hepinizi. | |
|
| |
Nylwen Jinelle Soulthen Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 23 Ocak 2009, 14:04 | |
| Okula geç kalmayı göze alarak (Ne fadakarlıklar, ne fedakarlıklar..) Kaan'ımın doğum gününü bir de buradan kutlayasım geldi. Tatlııımmm, doğum günün kutlu olsuunnn. Nice senelere ^^. Ben de (Biz de ^^.) seni çok seviyorum (z), biliyorsun zaten.
- Okula gidiyorum, karne alıp koşa koşa eve geleceğim. Çok heyecanlıyım xP
13:04 | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 23 Ocak 2009, 14:48 | |
| 13:42 ~
Hehe matematiğim 1 ve ben çok mutluyum. Umrumda değil. (Bkz: Umrumda değil Şeyda) Migros'tan dönüyorum. Babam basmasın bizi diye, büyük boy menüyü yarım saatte bitirmekle uğraştım ve kola dışında bitirdim de! İnanılmaz rekor! Neyse yaa... Şööyle bi' bakınca karneme, hiç de fena değil aslında. Yani matematik dışında ama o ders toplumca dışlanmış olduğundan pek takılmaya değer bulmuyorum. Ihm... Ne diyecektim ben? Bu yazıya başlarken aklımda birşey vardı, ama unuttum sanırım... Haa;
İyiiii kiiii doooğduuuuuun Kaaaaaaaaaaaaaaan! Umarım Avril'le tanışabileceğin-çıkabileceğin-ilerdeevlenebileceğin bir sene olur senin için! XP
Tanrım çok seviyoruz bu çocuğu yaa O.O Ama o, o diye sevilmeye değer. XP (Bkz: bana gelen mesajlardan esinlendim) Salak ailem bana doğumgünü hediyesi almamıştı aklıma gelmişken. Çello kursuna gidiciktim. Unuttuk, hepimiz. Neyse ben onlar eve gelsinler bi', baygınlık geçirene kadar dırdır ederim başlarında. Ya da ölsünler. Banane. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 23 Ocak 2009, 15:12 | |
| 14.12
Edebiyatçıyı öldürmek istiyorum. Resmen katletmek istiyorum o adamı ya! Tutmuş bana iki tane 80 vermiş ortalamamı 83'e düşürmüş. Morooooooooooon! O salak 4 karnemde nazar boncuğu gibi duruyor öyle. Lanet olası! | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 23 Ocak 2009, 15:14 | |
| 14.14 Karneye bak Matematik bir, sosyal üç, fen, türkçe, din, ingilizce dört. Hayır ingilizcee üzülüorum ya Tembelim tembel kalacağım. Takdir-Teşekkür tabi yok son üç yıldır olduğu gibi. Şaka gibi notlar. Ne yapayım canım -_- Bende kutlayayım doğumgününü buradan Kaan | |
|
| |
Andreã Cymone Zcfieldern
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 30 Kan statüsü : H.B Galleon : 11704 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 23 Ocak 2009, 15:22 | |
| 14:22 ~ Karne stresi yaşamayan nadir insanlardan biri olmama rağmen mutlu değilim :/ Full beş olan karneme, karne sonrası arkilerimle meydanda takılmama rağmen mutsuz ve huzursuzum :/ Çok değer verdiğim iki kişiyi de kaybettiğimi bugün anladım :/
Bu pesimist hâlimle, karamsar rp'lere yelken açsam iyi olcak | |
|
| |
Frankenstein Kranstone Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 396 Yaş : 30 Kan statüsü : Bulanık, pislik. Galleon : 11744 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 23 Ocak 2009, 17:05 | |
| 16.04
Matematik 1, Kimya ve Biyoloji 4. O.o Ne garip bir karnem var yahu?! Neyse, lanet olası karnelerden bahsetmek istemiyorum. Bu gün ilk kez nargile tüttürdüm. O.o Gereksiz bir şeydi. Cigara kadar iğrenç değildi ama arkadaşına, "Hey, kalk sahildeki nargileciye gidelim" demeye de gelmez. Sırf onun için sahile inemem. Hem ne öyle Gandalf'ın sopası gibi kocaman. xS Çekene kadar anamın beli ağladı. Hüseyinler olmasa hiç gitmezdim yani yağmurun altında nargileye. Öyle bir tip değilim. Şu kısacık dünyada her şey denemeye değer, öyle oluyor ki. Neyse... Başka bir şey yapmadım bu gün. Şimdi evdeyim, ev gibisi yok. Başka... Persy ile Frankie'nin Rp'yi yazacam. Persie <33 | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 23 Ocak 2009, 18:09 | |
| 17.09
Kaç saat oldu hala ulaşamıyorum. Ya insan evet veya hayır diye bir cevap vermez mi?! O bana on dakika ulaşamasın demediğini bırakmaz ama! | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 23 Ocak 2009, 18:46 | |
| 17.45 DarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcyDarcy xP Birazcık Pride and Prejudice izledim bir yandan Colin Firth in wet white shirt (o kadar iyi de durmuyor ama böyle bir klüp bile var yai facebook'ta O.o) bir yandan kurtadam rp'si... | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 23 Ocak 2009, 19:49 | |
| 18.48 ~ Sanırım Hallowen başlığına hoş bir RP bıraktım. Şimdi ise bu oyunların tadını çıkartıyorum. Birazdan başka bir karakterime geçeceğim ve oradan oylanacağım. Olmadı oyun oynarım. ^+^ | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 23 Ocak 2009, 19:57 | |
| 18.58 Uzun zamandır düşünüyorum, düşünüyorum olmuyor. Evet, onlar gibi olmak istiyorum. Hayatıma o 'kitap' girdiğinden beri düşüncelerimin esiri oldum. Olmuyorr... | |
|
| |
Lynette Anna Scavo
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11744 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 23 Ocak 2009, 20:19 | |
| 19:19
Hımm. Canımın fena biçimde sıkıldığı dakikalar. Karakter kartı hazırlamam gereksede üşeniyorum. | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 24 Ocak 2009, 03:19 | |
| 02:17
Yeniden Rachel.. Lejantı yenilemeliyim. Bir an önce mezun olmalıyım. Kafamda dönüp duran kurguları düzgünce toparlayıp Stef'in hayatına bir yön vermeliyim. Ne çok beklentim var benim. 2 haftalık tatilde rplere sarılmalıyım. =/ | |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11733 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 24 Ocak 2009, 13:08 | |
| 12.06 ~~ Aslında canım çok RP yapmak istiyor fakat sanırım biraz beklemem lazım. Yapacak kimse yok, Allah kahretmesin! xP Zaten annemin telefonundan Balköpüğü'Me mesaj atabiliyorum. Rezillik. ~_~" | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 24 Ocak 2009, 15:44 | |
| 14.44
Tüm fan sitelerini, google'ı ve benzer yerleri taradım. Delirdim, Hulde'yi de delirttim galiba xP Neyse değiştirdim avatar imzamı sonunda. | |
|
| |
Prosper James Diederich
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11702 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 24 Ocak 2009, 16:15 | |
| 15.15 Biri... Düşünecek... Beni??? Kim Sanırım anormal bir kurgu yapmayınca rp yapamıyorum. Unutmuşum Prosper'ı beslemeyi zaten kaç haftadır. Bu karakteri karanlık tarafi piskopat filan yapsam nasıl olur? Hımm... Olmaz ki ama İnay melez Bulmaya kararlıyım bir şeyler xD Yapmam gereken rp'ler yokmuydu benim? Sorunumun uykusuzluk olduğunu düşünüyorum. Biraz kestirsem düzelirmiyim acaba. Belki bir kaç yüzyılda | |
|
| |
Christopher Raikes Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11656 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 24 Ocak 2009, 16:59 | |
| 15.58 || İşim gücüm yok, internette oyun arıyorum. Bir oyun oynamam lazım, yoksa akşama kadar evde sıkıntıdan patlarım ben. Hatta patlamaya başladım bile! | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12219 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 24 Ocak 2009, 17:13 | |
| 16.12 / Ne zamandır aktif değildim sitede. Daha fazla aktif olmalıyım kesinlikle o.O Yeni bir öğrenci karakter alabilirim. Gerçi iki tane var ama birde Hufflepuff istiyorum xD Çok şey istiyorum x) | |
|
| |
Laryssa Irina Archibald Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11691 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 24 Ocak 2009, 18:18 | |
| 17.18
Sonunda iki karakterin de avatar-imzasını üşenmeyi kesip değiştirdim. Fena da olmadı sanki... Neyse bu arada Marv ben xD | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12219 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 24 Ocak 2009, 18:40 | |
| 17. 40 / Erinmedim bir karakter daha aldım o.O Şimdi avatar-imza yapacak birini bul bulabilirsen xD | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 24 Ocak 2009, 19:39 | |
| 18.39 Ps, dA, ekspres falan derken oyalanmaya çalışıyorum. Yoksa kafayı yerim | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11854 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| |
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 24 Ocak 2009, 22:36 | |
| 21.37 Şafak Harekatıydı adı sanırım az önce bitti. Tek kelimeyle mükemmel... | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 25 Ocak 2009, 11:14 | |
| 10.13 || Şu forum oyunları da olmasa oyalanamazdım. Bir yandan Heroes izleyeceğim, onu bekliyorum. 2. Sezon 4. Bölümden geri döndüm. Bu diziler bitmez yaa! xD Başlarda çok eğlenceli oluyor fakat ilk sezon bitince sıkılıyor insan. Bkz: Lost! 3. sezonun başında sıkılıverdim. XD | |
|
| |
Catheriné Marcelline Hayalet, Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 817 Yaş : 29 Galleon : 11893 Ekspresso Puanı : 38 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 25 Ocak 2009, 13:35 | |
| 12.35
Of valla patlayacağım. Bugün dershane var yine ve yine saat üçü yirmi geçe başlayacak ve ilk iki dersin Matematik olması bunu bir işkence kılıyor. Tatil zamanı dershane mi olur ya?! Neyseki yarından itibaren rahatım tabii 2 Şubat'a kadar. O zaman yine dershane başlayacakmış. Hay Allah'ım... Bugün hiç te gitmek istemiyorum çünkü ödevlerimi yapmadım, kaç sayfa vardı. Yapmış olsam da gitmek istemiyorum biri beni kurtarsın. Bilgisayarda yapacak bir şeyde yok, oyunda en kötü dereceye geldim onu da oynayamıyorum sinirimden. Pouf, ölüyor muyum ne? O.o | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|