Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sihir Bakanlığı Başvuruları

+30
Lassyné Velasquez
Requiem Elensar
Amy Loraina Darcy
Eurydice Black
Melanie Essence Karle
Algrenon L'angley
Gloria Alexis Aritza
Malcolm Damian Caldwell
Nicholas Ryan Scofield
Julia Mia Montgomery
Adaliné Lléw Meijer
Elianne Beatrice Widmore
Elizabéth Adrianna Malfoy
Célia Ellen F. Reeser
Mike Jasper Montgomery
Felicia Trinette Garcia
Andrea Rachel McBrayn
Euphoria Szôlôssy
Enric Sandro Valério
Roger Crowley
Charlotte Alice Russell
Cassidy van Brandt
Christian Guite
Frances Sibi Chapman
William Julian O'Neil
Aléida Emilié Widmore
Sylvia Lucretia Worthing
Asya Su Kazancı
Symphonie Iréne Bright
Amortentia Cécile Derwent
34 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın
Ruh hali : Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Heyup7
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12565
Ekspresso Puanı : 41

Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi 04 Nis. 2009, 21:16

Célia Ellen F. Reeser demiş ki:
Célia Ellen F. Reeser

20

Deneysel Büyüler Bürosu Çalışanı

Spoiler:

Rütbeniz verilmiştir.
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Mike Jasper Montgomery
Şifacı ~ Sihirli Böcekler
Mike Jasper Montgomery

Erkek
Ruh hali : Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Hmbl7
Kan statüsü : safkaN
Galleon : 11468
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi 04 Nis. 2009, 23:21

Mike Jasper Montgomery
22
Uçuş Şebekesi Başkanı

Spoiler

En son Mike Jasper Montgomery tarafından C.tesi 04 Nis. 2009, 23:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Euphoria Szôlôssy
Vendéglője Restorant Sahibesi
Euphoria Szôlôssy

Kadın
Ruh hali : Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 44692542ju9
Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de.
Galleon : 12104
Ekspresso Puanı : 35

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi 04 Nis. 2009, 23:25

Başvurunuz reddedilmiştir.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/e-u-
Elianne Beatrice Widmore

Elianne Beatrice Widmore

Kadın
Ruh hali : Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 11mt8
Galleon : 11474

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 05 Nis. 2009, 13:28

Elianne Beatrice Lawrencé
23
Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetlenmesi Dairesi Başkanı

Spoiler:
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 05 Nis. 2009, 19:05

Rütbeniz verilmiştir ^^
Adaliné Lléw Meijer

Adaliné Lléw Meijer

Kadın
Ruh hali : Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Dansrr6
Kan statüsü : Melez.
Galleon : 11420

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 06 Nis. 2009, 20:00

Withélmina Olympé Charpy
24
Uçuş Şebekesi Başkanı
Spoiler:
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 06 Nis. 2009, 20:05

Rütbeniz verilmiştir.
Julia Mia Montgomery

Julia Mia Montgomery

Kadın
Ruh hali : Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 90752870na1
Kan statüsü : safkan
Galleon : 11457

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 07 Nis. 2009, 09:57

Julia Mia Montgomery
23
Büyü Yasaları Dairesi

Güneş her sabah olduğu gibi bu sabah da gecenin karanlığının korkutucu hükmünü yerle bir eden ışığıyla doğuyordu aşılmayacakmış gibi görünen dağların arkasında… O her zaman ki gibi ışınlarını cömertçe saçarken yeryüzüne Scarlett hala o çok sevdiği ışınları görmek için gözlerini açamamıştı. Aslında gece olanlardan sonra uyumaya ihtiyacı vardı ama her sabah aynı saatte çalan zil bu sabah da buna izin vermemişti…

“Zır… Zır…”

Mia yine uyanmak zorunda olduğu için bu sabahta güneşten nefret etmişti. Onu gecenin kötü karanlığından kurtaran güneşten…

“Hadi ama her sabah çalmak zorunda mısın?”

dedi her zaman ki tembelliğiyle. Zorla ayağa kalkıp banyoya gitti. Birkaç dakika sonra taş duvarlarla çevrili banyoya vardığında, çıplak kollarını yavaşça lavabonun kenarlarına dayadıktan sonra musluğun soğuk tarafını açmış, akan suyu hızla yüzüne çarparken soğuktan titreyen bedeninin yüzüne değen suyla birlikte daha da beter bir hale geldiğini hissetmişti. Hızlı hızlı alıp verdiği solukların arasından başını kaldırıp aynadan kendine baktığında gördüğü manzara karşısında adeta ürkmüş, yüzü; soğuktan mosmor olmuş dudakları, korkunç derecede dağınık saçları ve şişmiş gözleriyle okuldaki en çirkin kızdan bile itici gelmişti. Her ağlamasından önce yanmaya başlayan gözleri yine aynı acıyı hissettirmeye başlamıştı ve her ne kadar ıslak yüzündeki gözyaşlarını sudan ayırt etmek olanaksız olsa da, o an orada bulunan herkesin ağladığını anlayabileceği kadar büyüktü gözlerindeki hüzün...

“Tanrım…”

Bu kutsal sözcük dudaklarından dökülürken, ruhen çökmüş durumda olmasının yanı sıra, bir de bu iğrenç geceden sonra okula gitmek zorunda olduğunu bilmenin verdiği kötü hisle tekrar yatakhaneye döndü… Artık okula gitmek için hazırlanmalıydı.

" Öncelikle hepimize iyi bir dönem diliyorum, umuyorum ki iyi geçineceğiz. Ben…"

Sabahın erken saatlerinde yaşadığı tatsız uyanışın ardından, aklı tamamıyla başka yerdeyken kendini derse bir türlü veremeyeceğini bildiği için önce, dersliğe gelmek yerine gölün kenarına gidip biraz hava almayı düşünmüş, fakat devamsızlıklarını daha fazla arttırmak istemediğinden kendini biraz zorlayarak ucu ucuna derse yetişmişti Scarlett. İçeri girdiğinde zaten gelmiş olan profesör, zilin ardından dersi başlatmak üzere konuştuğunda, onu dinleyeceğine dair kendi kendine sözler vermiş, büyük bir çabayla gözlerini ona dikmiş fakat geçen birkaç saniye içinde yaptıklarının boşuna olduğunu zaten bildiğini fark etmişti.

" Dersimin kurallarına uyacağınıza eminim... Bu nedenle kurallar üzerinde fazla durmayacağım.”

' Kurallar... Kurallar... Kurallar... Evet, biliyorum profesör, biliyorum... '

Ders başlayalı henüz birkaç dakika geçmiş olmasına rağmen şimdiden geldiği için pişman olmaya başladığını hissetmişti Scarlett, zihnindeki sonu gelmez tartışmalar onu içten içe çökertirken, gözleri bitkinlikten artık açık kalmaya tahammül edemeyerek kapanmaya başlıyorlardı... Hafifçe sarstı kendini,

' Şimdi olmaz... '

O an, kapkaranlık bir gezegenin ortasındaki minik bir ışık huzmesi, alevlerle kaplı bir çukurun içindeki bir damla su veya kimsesiz bir çocuğun içindeki ' seviliyorum ' hissi kadardı gücü... Günlerdir çektiği sıkıntıların üzerine gördüğü kâbuslar acısını kat kat arttırırken dışarıdan bakıldığında hiçbir şeyi yok gibi görünse de fırtınalar kopuyordu içinde. Etrafında olan biten hiçbir şeyi anlayamıyordu, belki anlamak istemiyordu belki de gerçekten yapamıyordu...
' Tanrım... Acı çektiğimi görmüyor musun! Bütün bunları yaşamayı istemedim ben, bu kadar acıyı bir anda yüklenmeye hazır değilim, hak etmiyorum! '

Daha fazla dinliyor gibi görünmeye tahammül edemiyordu! İçinden geçenleri dışa vurmamak adına sarf ettiği gücün önüne geçememeye katlanamıyordu! Asabi bir hareketle saçlarını geriye attı ve ellerini masaya dayayıp öylece durup bekledi. Nefes alıp verişi inanılmaz derecede hızlanmıştı ve o an dilediği tek şey içindeki ızdırabın bitmesiydi, o kadar ki insanların onu o halde görüp görmemesine bile aldırmıyordu!

" ... Bu nedenle bu sene içinde yeniden göstermeyi planlıyorum. Her neyse gelelim bugün ki dersimize."

' Kendine gel Mia, aldığın derin bir nefesle içindeki berbat duygulardan kurtul, hepsini özgür bırak ve sadece sakin olmaya çalış... '
' Yapamıyorum... '
' Denemelisin! '
' ... '
' Annen olsaydı, seni böyle görmeye dayanamazdı... '
' Annem... '

O içini ısıtan sözcüğü duyduğu anda sanki zaman durmuşçasına bir an hareketsiz kalmış ve ardından gözlerini yumarak hayatında tanıdığı en mükemmel insanı, onun koruyucu meleğini, yaşamını güzelleştiren emsalsiz varlığı hayal etmeye çalışmıştı... Ellerini ellerinin üzerinde hissetmeyeli ne kadar da uzun zaman olmuştu; Mia onun bakışlarının sıcaklığıyla ısınmayı, kalbinin sevecenliğiyle mutlu olmayı ne denli özlemişti...

" Onu hayal kırıklığına uğratamam..."

Annesini anmak, onun tatlı bakışlarını hayal etmeye çalışmak içini öylesine büyük bir huzurla doldurmuştu ki birden sanki yaşadığı sıkıntıları unutmuş gibiydi - en azından bir süre için-... Belki de annesi o çok sevdiği bulutların arasında durmuş kendisini izliyordu kızıyla gurur duyabilmek adına, Mia'yı böyle görmeyi hak ediyor muydu? Hayır...

' Onu hayal kırıklığına uğratamam... '

Düşüncelerini bu kez zihninden tekrarladıktan sonra dudakları hafifçe kıvrılarak tatlı bir gülümseme oluşturdular ve Mia oturduğu yerde hafifçe doğrulduktan sonra başını güvenle dik tutup Profesöre baktı, belki de derse yakaladığı yerden devam etmek en doğru karardı. Annesinin o, melekler kadar güzel yüzünde hüzünlü bir ifadenin oluşmasına neden olmayı asla istemezdi, o an kendisini izlediğine inandığına göre de... Gerekeni yapmalıydı.

Dikkatini tekrar profesöre verdiğinde konuşmasına devam ettiğini fark etmiş ve yeniden onu dinlemeye başlamıştı, fakat yine de ara sıra gözü karşı duvarda asılı duran saate takılıyor ve dersin bitmesi için ne kadar zaman kaldığını her dakika yeni baştan hesaplıyordu...

"Şimdi sizden istediğimse bu yaratıkların adının neden ateş yengeci olduğunu araştırmanızdır..."

' Yine mi ödev! '

Bir yandan ' Ödevi vermeye başladığına göre ders bitmek üzere ' diye sevinirken diğer yandan da boş vakitlerinden birazını daha kaybetmenin hüznünü yaşıyordu o an Mia. Ödev yapmayı sevmezdi, hatta ödev veren profesörlere de ayrı bir siniri olurdu. Ayrıca derslerin hiçbirine de bayıla bayıla girmiyordu. Peki ama o halde neden bir Ravenclaw'dı? Okula geldiği ilk gün, acemice onu seçmen şapkanın sandalyesine oturttuklarında, şapka başına konduğu ilk anda kuşkusuz bir sesle,

' Ravenclaw! '

diye bağırmıştı. Sanki bir saniyeden kısa sürede Mia’ın zihnindeki her şeyi çözmüş, düşüncelerini kavramış ve onu ait olduğunu düşündüğü yuvasına yerleştirmişti. Ama belki de bu kadar kısa sürdüğü için yanılmıştı, olabilir miydi? Hayır... Ama bu çok saçmaydı!

" ...Fark ettiğiniz gibi ben ateşle ilgili bir şeyden bahsetmedim. Bunu bulmayı size bırakıyorum. Bir dahaki dersin başında yengeçleri bir kere daha özet geçip yeni bir yaratığa geçeceğiz."

Hafifçe gözlerini devirdi ve bir sonraki derse gelip gelmeyeceğini merak etti; eğer gelmezse ödevi yapmamasında herhangi bir sorun yoktu fakat tıpkı bu seferki bir geri dönüş yaşarsa, - biterdi!

' Anne, umarım içimden geçenleri okumuyorsundur... '

Kendi kendine hafifçe gülümsedi ve dönüp pencereden dışarı, masmavi gökyüzüne doğru baktı... Sanki orda, bembeyaz bulutlardan birinin üzerine uzanmış, kendisini izleyen annesini bulmayı bekliyor gibi bir hali vardı. Ah... Onu görmeyi ne çok isterdi... Ellerine dokunabilmeyi, saçlarının kokusunu içine çekebilmeyi, başını göğsüne yaslayıp kendini yeniden güvende hissedebilmeyi... Mia bir an durup derin bir nefes aldı ve gözyaşlarını engellemek adına hafifçe gözlerini kırpıştırdı, ardından da kimsenin görmemesini umarak pencereden dışarı, gökyüzüne doğru minik, tatlı bir öpücük gönderdi.

' Bu senin için anne, umarım kabul edersin, o yumuşacık yanaklarına kondurmayı dilediğim minicik öpücüğümü reddetme lütfen... Gelip seni bulmasına izin ver. Biliyorum, oralardan bir yerlerden beni izliyorsun... Seni seviyorum... '

Bulutlara doğru son kez özlemle baktıktan sonra bakışlarını kucağına bıraktığı titreyen ellerine çevirip hafifçe içini çekti…

"Evet, hepinize iyi günler. Ödevlerinizi bekliyorum."

Ve yolu, profesörün kocaman sınıfta yankılanan sesini duyana kadar da hatırlayamamıştı fakat sonradan sanki birileri onu dürtmüş gibi aniden kendine gelmiş ve başını hafifçe sallayıp ayağa kalkmıştı. Deminden beri bitmesini büyük bir hevesle beklediği ders bitmişti, şimdi ne olacaktı? Sıkıntılarından kurtulmuş muydu? İçindeki kötü his geçmiş miydi? Belki... Belki kendini süper hissediyordu, belki de berbat... Ama bunu pek de umursamıyordu. Onun için önemli olan bir şey varsa, hissettiklerinin bu sabah bu dersliğe adım atarken hissettiklerinden çok farklı olduğuydu...

' Bir gün sana kavuşabileceğimi biliyorum anne, bunu biliyorum... '

Öğrenciler sınıfı boşaltırlarken acele etmeden öylece bekledi, az önce kendini bu sınıftan dışarı atmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırken, şimdi nedense umursamıyordu. Dersin bitmesini fazlasıyla arzulamıştı fakat bitince nereye gideceğini hiç düşünmemişti. Yavaşça ayağa kalktı, profesör etrafı toparlamak için içerde kalırken ağır adımlarla dersliği terk etti. Belki de ihtiyacı olan şey sadece biraz ilgiydi...
Nicholas Ryan Scofield

Nicholas Ryan Scofield

Erkek
Ruh hali : Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Yuppirt8
Kan statüsü : Safkan.
Galleon : 12311
Ekspresso Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 07 Nis. 2009, 18:13

- Nicholas Ryan Scofield
- 23
- Büyüceşura İdari Hizmetleri Bürosu Çalışanı

Örnek Rp:

Spoiler:

En son Nicholas Ryan Scofield tarafından Çarş. 08 Nis. 2009, 17:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 07 Nis. 2009, 20:58

Julia Mia Montgomery demiş ki:
Julia Mia Montgomery
23
Büyü Yasaları Dairesi

Spoiler:

Başkanlık için Rp seviyesi yeterli bulunmadığından reddedilmiştir.
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 07 Nis. 2009, 20:59

Nicholas Ryan Scofield demiş ki:
- Nicholas Ryan Scofield
- 23
- Büyüceşura İdari Hizmetleri Bürosu Çalışanı

Örnek Rp:

Spoiler:

Rütbeniz verilmiştir.
Julia Mia Montgomery

Julia Mia Montgomery

Kadın
Ruh hali : Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 90752870na1
Kan statüsü : safkan
Galleon : 11457

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. 08 Nis. 2009, 09:00

Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi

Julia Mia Montgomery
23

Güneş her sabah olduğu gibi bu sabah da gecenin karanlığının korkutucu hükmünü yerle bir eden ışığıyla doğuyordu aşılmayacakmış gibi görünen dağların arkasında… O her zaman ki gibi ışınlarını cömertçe saçarken yeryüzüne Scarlett hala o çok sevdiği ışınları görmek için gözlerini açamamıştı. Aslında gece olanlardan sonra uyumaya ihtiyacı vardı ama her sabah aynı saatte çalan zil bu sabah da buna izin vermemişti…

“Zır… Zır…”

Mia yine uyanmak zorunda olduğu için bu sabahta güneşten nefret etmişti. Onu gecenin kötü karanlığından kurtaran güneşten…

“Hadi ama her sabah çalmak zorunda mısın?”

dedi her zaman ki tembelliğiyle. Zorla ayağa kalkıp banyoya gitti. Birkaç dakika sonra taş duvarlarla çevrili banyoya vardığında, çıplak kollarını yavaşça lavabonun kenarlarına dayadıktan sonra musluğun soğuk tarafını açmış, akan suyu hızla yüzüne çarparken soğuktan titreyen bedeninin yüzüne değen suyla birlikte daha da beter bir hale geldiğini hissetmişti. Hızlı hızlı alıp verdiği solukların arasından başını kaldırıp aynadan kendine baktığında gördüğü manzara karşısında adeta ürkmüş, yüzü; soğuktan mosmor olmuş dudakları, korkunç derecede dağınık saçları ve şişmiş gözleriyle okuldaki en çirkin kızdan bile itici gelmişti. Her ağlamasından önce yanmaya başlayan gözleri yine aynı acıyı hissettirmeye başlamıştı ve her ne kadar ıslak yüzündeki gözyaşlarını sudan ayırt etmek olanaksız olsa da, o an orada bulunan herkesin ağladığını anlayabileceği kadar büyüktü gözlerindeki hüzün...

“Tanrım…”

Bu kutsal sözcük dudaklarından dökülürken, ruhen çökmüş durumda olmasının yanı sıra, bir de bu iğrenç geceden sonra okula gitmek zorunda olduğunu bilmenin verdiği kötü hisle tekrar yatakhaneye döndü… Artık okula gitmek için hazırlanmalıydı.

" Öncelikle hepimize iyi bir dönem diliyorum, umuyorum ki iyi geçineceğiz. Ben…"

Sabahın erken saatlerinde yaşadığı tatsız uyanışın ardından, aklı tamamıyla başka yerdeyken kendini derse bir türlü veremeyeceğini bildiği için önce, dersliğe gelmek yerine gölün kenarına gidip biraz hava almayı düşünmüş, fakat devamsızlıklarını daha fazla arttırmak istemediğinden kendini biraz zorlayarak ucu ucuna derse yetişmişti Scarlett. İçeri girdiğinde zaten gelmiş olan profesör, zilin ardından dersi başlatmak üzere konuştuğunda, onu dinleyeceğine dair kendi kendine sözler vermiş, büyük bir çabayla gözlerini ona dikmiş fakat geçen birkaç saniye içinde yaptıklarının boşuna olduğunu zaten bildiğini fark etmişti.

" Dersimin kurallarına uyacağınıza eminim... Bu nedenle kurallar üzerinde fazla durmayacağım.”

' Kurallar... Kurallar... Kurallar... Evet, biliyorum profesör, biliyorum... '

Ders başlayalı henüz birkaç dakika geçmiş olmasına rağmen şimdiden geldiği için pişman olmaya başladığını hissetmişti Scarlett, zihnindeki sonu gelmez tartışmalar onu içten içe çökertirken, gözleri bitkinlikten artık açık kalmaya tahammül edemeyerek kapanmaya başlıyorlardı... Hafifçe sarstı kendini,

' Şimdi olmaz... '

O an, kapkaranlık bir gezegenin ortasındaki minik bir ışık huzmesi, alevlerle kaplı bir çukurun içindeki bir damla su veya kimsesiz bir çocuğun içindeki ' seviliyorum ' hissi kadardı gücü... Günlerdir çektiği sıkıntıların üzerine gördüğü kâbuslar acısını kat kat arttırırken dışarıdan bakıldığında hiçbir şeyi yok gibi görünse de fırtınalar kopuyordu içinde. Etrafında olan biten hiçbir şeyi anlayamıyordu, belki anlamak istemiyordu belki de gerçekten yapamıyordu...
' Tanrım... Acı çektiğimi görmüyor musun! Bütün bunları yaşamayı istemedim ben, bu kadar acıyı bir anda yüklenmeye hazır değilim, hak etmiyorum! '

Daha fazla dinliyor gibi görünmeye tahammül edemiyordu! İçinden geçenleri dışa vurmamak adına sarf ettiği gücün önüne geçememeye katlanamıyordu! Asabi bir hareketle saçlarını geriye attı ve ellerini masaya dayayıp öylece durup bekledi. Nefes alıp verişi inanılmaz derecede hızlanmıştı ve o an dilediği tek şey içindeki ızdırabın bitmesiydi, o kadar ki insanların onu o halde görüp görmemesine bile aldırmıyordu!

" ... Bu nedenle bu sene içinde yeniden göstermeyi planlıyorum. Her neyse gelelim bugün ki dersimize."

' Kendine gel Mia, aldığın derin bir nefesle içindeki berbat duygulardan kurtul, hepsini özgür bırak ve sadece sakin olmaya çalış... '
' Yapamıyorum... '
' Denemelisin! '
' ... '
' Annen olsaydı, seni böyle görmeye dayanamazdı... '
' Annem... '

O içini ısıtan sözcüğü duyduğu anda sanki zaman durmuşçasına bir an hareketsiz kalmış ve ardından gözlerini yumarak hayatında tanıdığı en mükemmel insanı, onun koruyucu meleğini, yaşamını güzelleştiren emsalsiz varlığı hayal etmeye çalışmıştı... Ellerini ellerinin üzerinde hissetmeyeli ne kadar da uzun zaman olmuştu; Mia onun bakışlarının sıcaklığıyla ısınmayı, kalbinin sevecenliğiyle mutlu olmayı ne denli özlemişti...

" Onu hayal kırıklığına uğratamam..."

Annesini anmak, onun tatlı bakışlarını hayal etmeye çalışmak içini öylesine büyük bir huzurla doldurmuştu ki birden sanki yaşadığı sıkıntıları unutmuş gibiydi - en azından bir süre için-... Belki de annesi o çok sevdiği bulutların arasında durmuş kendisini izliyordu kızıyla gurur duyabilmek adına, Mia'yı böyle görmeyi hak ediyor muydu? Hayır...

' Onu hayal kırıklığına uğratamam... '

Düşüncelerini bu kez zihninden tekrarladıktan sonra dudakları hafifçe kıvrılarak tatlı bir gülümseme oluşturdular ve Mia oturduğu yerde hafifçe doğrulduktan sonra başını güvenle dik tutup Profesöre baktı, belki de derse yakaladığı yerden devam etmek en doğru karardı. Annesinin o, melekler kadar güzel yüzünde hüzünlü bir ifadenin oluşmasına neden olmayı asla istemezdi, o an kendisini izlediğine inandığına göre de... Gerekeni yapmalıydı.

Dikkatini tekrar profesöre verdiğinde konuşmasına devam ettiğini fark etmiş ve yeniden onu dinlemeye başlamıştı, fakat yine de ara sıra gözü karşı duvarda asılı duran saate takılıyor ve dersin bitmesi için ne kadar zaman kaldığını her dakika yeni baştan hesaplıyordu...

"Şimdi sizden istediğimse bu yaratıkların adının neden ateş yengeci olduğunu araştırmanızdır..."

' Yine mi ödev! '

Bir yandan ' Ödevi vermeye başladığına göre ders bitmek üzere ' diye sevinirken diğer yandan da boş vakitlerinden birazını daha kaybetmenin hüznünü yaşıyordu o an Mia. Ödev yapmayı sevmezdi, hatta ödev veren profesörlere de ayrı bir siniri olurdu. Ayrıca derslerin hiçbirine de bayıla bayıla girmiyordu. Peki ama o halde neden bir Ravenclaw'dı? Okula geldiği ilk gün, acemice onu seçmen şapkanın sandalyesine oturttuklarında, şapka başına konduğu ilk anda kuşkusuz bir sesle,

' Ravenclaw! '

diye bağırmıştı. Sanki bir saniyeden kısa sürede Mia’ın zihnindeki her şeyi çözmüş, düşüncelerini kavramış ve onu ait olduğunu düşündüğü yuvasına yerleştirmişti. Ama belki de bu kadar kısa sürdüğü için yanılmıştı, olabilir miydi? Hayır... Ama bu çok saçmaydı!

" ...Fark ettiğiniz gibi ben ateşle ilgili bir şeyden bahsetmedim. Bunu bulmayı size bırakıyorum. Bir dahaki dersin başında yengeçleri bir kere daha özet geçip yeni bir yaratığa geçeceğiz."

Hafifçe gözlerini devirdi ve bir sonraki derse gelip gelmeyeceğini merak etti; eğer gelmezse ödevi yapmamasında herhangi bir sorun yoktu fakat tıpkı bu seferki bir geri dönüş yaşarsa, - biterdi!

' Anne, umarım içimden geçenleri okumuyorsundur... '

Kendi kendine hafifçe gülümsedi ve dönüp pencereden dışarı, masmavi gökyüzüne doğru baktı... Sanki orda, bembeyaz bulutlardan birinin üzerine uzanmış, kendisini izleyen annesini bulmayı bekliyor gibi bir hali vardı. Ah... Onu görmeyi ne çok isterdi... Ellerine dokunabilmeyi, saçlarının kokusunu içine çekebilmeyi, başını göğsüne yaslayıp kendini yeniden güvende hissedebilmeyi... Mia bir an durup derin bir nefes aldı ve gözyaşlarını engellemek adına hafifçe gözlerini kırpıştırdı, ardından da kimsenin görmemesini umarak pencereden dışarı, gökyüzüne doğru minik, tatlı bir öpücük gönderdi.

' Bu senin için anne, umarım kabul edersin, o yumuşacık yanaklarına kondurmayı dilediğim minicik öpücüğümü reddetme lütfen... Gelip seni bulmasına izin ver. Biliyorum, oralardan bir yerlerden beni izliyorsun... Seni seviyorum... '

Bulutlara doğru son kez özlemle baktıktan sonra bakışlarını kucağına bıraktığı titreyen ellerine çevirip hafifçe içini çekti…

"Evet, hepinize iyi günler. Ödevlerinizi bekliyorum."

Ve yolu, profesörün kocaman sınıfta yankılanan sesini duyana kadar da hatırlayamamıştı fakat sonradan sanki birileri onu dürtmüş gibi aniden kendine gelmiş ve başını hafifçe sallayıp ayağa kalkmıştı. Deminden beri bitmesini büyük bir hevesle beklediği ders bitmişti, şimdi ne olacaktı? Sıkıntılarından kurtulmuş muydu? İçindeki kötü his geçmiş miydi? Belki... Belki kendini süper hissediyordu, belki de berbat... Ama bunu pek de umursamıyordu. Onun için önemli olan bir şey varsa, hissettiklerinin bu sabah bu dersliğe adım atarken hissettiklerinden çok farklı olduğuydu...

' Bir gün sana kavuşabileceğimi biliyorum anne, bunu biliyorum... '

Öğrenciler sınıfı boşaltırlarken acele etmeden öylece bekledi, az önce kendini bu sınıftan dışarı atmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırken, şimdi nedense umursamıyordu. Dersin bitmesini fazlasıyla arzulamıştı fakat bitince nereye gideceğini hiç düşünmemişti. Yavaşça ayağa kalktı, profesör etrafı toparlamak için içerde kalırken ağır adımlarla dersliği terk etti. Belki de ihtiyacı olan şey sadece biraz ilgiydi...
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. 08 Nis. 2009, 14:44

Çalışan olarak veriyorum rütbeni.
Malcolm Damian Caldwell

Erkek
Galleon : 11400

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi 18 Nis. 2009, 13:11

~James Damian Caldwell
~23
~Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Çalışanı

Spoiler:
Euphoria Szôlôssy
Euphoria Szôlôssy

Kadın

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi 18 Nis. 2009, 14:45

Başvurunuz kabul edilmiştir, rütbeniz veriliyor ^^.
Gloria Alexis Aritza

Gloria Alexis Aritza

Kadın
Galleon : 11370

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma 01 Mayıs 2009, 20:29

- Gloria Alexis Aritza
- 22
- Uluslararası Büyücüler Konfederasyonu Britanya Kürsüsü

veya
- Uluslararası Sihirsel Ticaret Standartları Kurulu

Spoiler:
Emekli Cadı

Kadın
Galleon : 13568
Ekspresso Puanı : 24

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 03 Mayıs 2009, 12:07

Rütbeniz 'çalışan' olarak veriliyor.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/amo
Algrenon L'angley

Algrenon L'angley

Erkek
Galleon : 11346

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 11 Mayıs 2009, 17:24

Algrenon L'angley
25
Cincüce İrtibat Bürosu Başkanı
Spoiler:
Euphoria Szôlôssy
Euphoria Szôlôssy

Kadın

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. 13 Mayıs 2009, 16:41

Rütbeniz veriliyor.
Melanie Essence Karle

Melanie Essence Karle

Kadın
Ruh hali : Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Utangga7
Galleon : 11342

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 17 Mayıs 2009, 20:10

*Béatrice Nessie Campell
*21
*Süpürge Denetimi İdaresi Başkanı

Spoiler:

En son Béatrice Nessie Campell tarafından Ptsi 18 Mayıs 2009, 13:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Euphoria Szôlôssy
Euphoria Szôlôssy

Kadın

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 17 Mayıs 2009, 22:46

Rütbeniz veriliyor.
Eurydice Black
Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Eurydice Black

Kadın
Galleon : 12420
Ekspresso Puanı : 89

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 25 Mayıs 2009, 18:13

* Elizabeth Black
* Yaşı tam bilmiyorum 19-20 sanırım
* Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı (Yeşim'in rütbede Bağımsız Cadı yazıyor, olmazsa farklı birşey seçebilirim)

Spoiler:
Euphoria Szôlôssy
Euphoria Szôlôssy

Kadın

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 25 Mayıs 2009, 20:33

Rütbeniz veriliyor.
Amy Loraina Darcy

Kadın
Ruh hali : Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 42446019ix9
Galleon : 11266

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 21 Haz. 2009, 21:06

'Amy Loraina Darcy
'20
'Muggle'ları İkna Edici Mazeretler Komitesi Başkanı

Spoiler:
Requiem Elensar

Requiem Elensar

Erkek
Galleon : 11264

MesajKonu: Geri: Sihir Bakanlığı Başvuruları   Sihir Bakanlığı Başvuruları - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 23 Haz. 2009, 20:13

Requiem Elensar

21

Seherbaz

Spoiler:

Sihir Bakanlığı Başvuruları
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-