Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Seyir Defteri

+98
Nikolai Belaia
Mabel Roux
Elliott Abbott
Benjamin Blatchford
Prosper James Diederich
Julissa Abbott
Disbel Molaco
Samuel Bright
Ulaş Kazancı
Teodor Dranias
Vlademir
Valencia Claudía Ruselló
Geoffrey Andrew Conradina
Nathaniel Philips
Beatrice Bellamy
Amortentia Cécile Derwent
Daniel Ian Emnett
Julie Annwyl Lovett
Lily L. Black
Pulcher
Damien Lawrence
Sylvia Lucretia Worthing
Haley Brooke Scott
Valentius
Lauren La Pixies
Trinette La Pixies
Angélique Killingsworth
Desdemona Meadows
Feodora Providentia
Symphonie Iréne Bright
Eurynome Vera Czajka
Catheriné Marcelline
Johnny Amoux Malfoy
Julius Carvellion
Helena Sofia Derjinov
Lisa Wanders
Charles Ernest Bright
Marjorie Widmore
Andrea Rachel McBrayn
Lysander Pheragas
Xenophilius Waffling
Christian Dayrnt Black
Eurydice Black
Amenhotep Busiris
Albert Sven Hallstad
Silas Flippo Jerome
Alexander M. Breandan
Natashia
Constantia Inés Kalliope
David M. Hurwey
Nicholas Ryan Scofield
Magnus Lars Hallstad
Frøya Postinen
Arwin Jalen Crawford
Asya Su Kazancı
Cyrela Synchlaer
Elizabéth Adrianna Malfoy
Acantha W. Psyche
Pyotr Vitrenko
Johann dé Emanuele
Julie Ella Roubanis
Christian Alexz Maxwell
Simona Floros
Clytemnestra Kanáris
Franciné Widmore
Alexander Delahanty
William Julian O'Neil
Chryseis Kejäthen
Charlotte Alice Russell
Maurellé Nemesis Argyris
Stefan Dequarté
Svetléna Rosselyn Widmore
Felice Jade Mathé
Issoria Lathonia
Lassyné Velasquez
E. Niggle Borland
Archles Samael Frohagen
Rose Evelyn Constantine
Gri Leydi
Oidia
Kristian Eivind Espedal
Crestencia Ethél Fletcher
Katherine Daphné Widmore
Aurora Clayborne
Euphoria Szôlôssy
Christopher Alex Peterson
Malcolm Damian Caldwell
Ariadne Barthory
Isabella J. Swan
Amaranth
Marveille Croweix
Sidonia Scarlet
Mnemosyne Castoriadis
Morpheus Fabién Rousseau
Nicole Marissa Magdalene
Enric Sandro Valério
Charlie von Diederich
Rocio Sycorax Malfoy
102 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sonraki
YazarMesaj
David M. Hurwey
Vampir
David M. Hurwey

Erkek
Kan statüsü : Yarı safkan melezimtırak bulanık.
Galleon : 11454
Ekspresso Puanı : 4

Seyir Defteri - Sayfa 11 Empty
MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 20:48

Biri bana bu başlıktaki mesajlara saat koyma olayını açıklayabilir mi?
Lassyné Velasquez

Lassyné Velasquez

Kadın
Ruh hali : Seyir Defteri - Sayfa 11 Utangga7
Galleon : 11538
Ekspresso Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 20:51

Oyun Dışı: Oyunun kuralı bu, saat kaçta ne yaptığın veya ne düşündüğünü burada belirtiyorsun.
David M. Hurwey
Vampir
David M. Hurwey

Erkek

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 20:54

Mesajı attığınız tarih mesajda belirtiliyor zaten, bir daha neden ekleme gereği duyuyorsunuz ki?

Mesajı attığınız tarih ve düşündüğünüz tarih başka olduğunda anlarım ama kimse saat üçte düşündüğü şeyi, saat beşte yolladığında tarih olarak üç yazmıyor. Gönderdiğiniz tarihi yazıyorsunuz, onu anlamıyorum ben.
Alexander M. Breandan
Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Alexander M. Breandan

Erkek
Ruh hali : Seyir Defteri - Sayfa 11 Evilgrin0007qd8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 11677
Ekspresso Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:02

21:01

Sıkıldım, sanırım Dexter izleyeceğim birazdan. Ancak o keyfimi yerine getirir.
Silas Flippo Jerome
Vampir
Silas Flippo Jerome

Kadın
Ruh hali : Seyir Defteri - Sayfa 11 11mt8
Kan statüsü : 0Rh+
Galleon : 11661
Ekspresso Puanı : 41

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:05

21:06 Tamam sen tarihi yazma diyesim geldi zuhaha xD
Stefan Dequarté
Büyücü
Stefan Dequarté

Kadın
Ruh hali : Seyir Defteri - Sayfa 11 Yeasj3
Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O
Galleon : 11950
Ekspresso Puanı : 43

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:12

21.11

Ne takıntılı insanlar var ya yeter sus artık çek git!
Aurora Clayborne
Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Aurora Clayborne

Kadın
Ruh hali : Seyir Defteri - Sayfa 11 Heyup7
Kan statüsü : Pure-Blood
Galleon : 11778

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:13

David M. Hurwey demiş ki:
Mesajı attığınız tarih mesajda belirtiliyor zaten, bir daha neden ekleme gereği duyuyorsunuz ki?

Mesajı attığınız tarih ve düşündüğünüz tarih başka olduğunda anlarım ama kimse saat üçte düşündüğü şeyi, saat beşte yolladığında tarih olarak üç yazmıyor. Gönderdiğiniz tarihi yazıyorsunuz, onu anlamıyorum ben.

Her şeyin mantıklı bi' açıklaması olması gerekmez sanırım. İnsanlar bi' gün 'hadi bu böyle olsun' demiş ve olmuş. Bu kadar. Anlamayan uğraşmasın o zaman.

21:13 ~

Kablosuz internet bağlattık haha çok mutluyum.
David M. Hurwey
Vampir
David M. Hurwey

Erkek

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:28

Çok yazık valla. Her şeyi sorgulamadan kabul eden siz gençlerin büyük halleri yüzünden bu halde bu ülke, bu millet.

Niyetim milleti sinir edip prim yapmak değil, çoktan geçtik bu evreleri. Amacım az da olsa "farkındalık" getirmek kendi çapımda. Ama malesef görüyorum ki siz, size tavsiye sunan insanları düşman bellemişsiniz, beyinlerinizde önyargı lobu oluşmuş. Eminim bir gün yanınıza yaşlı bir adam yaklaşıp, evladım bak böyle yapmanın anlamı yok sen en iyisi böyle yap dese, "hadi ordan moruk sana ne! sen nasıl biliyosan öyle yap" dersiniz.

Şimdi bu yazdığıma da "yaşını büyük göstermeye çalışıyo", "kendini bişe sanıyo", "hadi canım hadi senin gibileri çok gördük biz", "yaşı küçüklerin fikirlerine önem vermeyen pis geri kafalı" olarak değerlendirirsiniz. Hadi bakalım.
Stefan Dequarté
Büyücü
Stefan Dequarté

Kadın

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:35

21.35

Şimdi de üsteki arkadaş neden her şeye karşı çıkıyor onu düşünüyorum.
Aurora Clayborne
Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Aurora Clayborne

Kadın
Kan statüsü : Pure-Blood
Galleon : 11778

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:41

David M. Hurwey demiş ki:
Çok yazık valla. Her şeyi sorgulamadan kabul eden siz gençlerin büyük halleri yüzünden bu halde bu ülke, bu millet.

Niyetim milleti sinir edip prim yapmak değil, çoktan geçtik bu evreleri. Amacım az da olsa "farkındalık" getirmek kendi çapımda. Ama malesef görüyorum ki siz, size tavsiye sunan insanları düşman bellemişsiniz, beyinlerinizde önyargı lobu oluşmuş. Eminim bir gün yanınıza yaşlı bir adam yaklaşıp, evladım bak böyle yapmanın anlamı yok sen en iyisi böyle yap dese, "hadi ordan moruk sana ne! sen nasıl biliyosan öyle yap" dersiniz.

Şimdi bu yazdığıma da "yaşını büyük göstermeye çalışıyo", "kendini bişe sanıyo", "hadi canım hadi senin gibileri çok gördük biz", "yaşı küçüklerin fikirlerine önem vermeyen pis geri kafalı" olarak değerlendirirsiniz. Hadi bakalım.

Düşman bellemek? Neden saçma sapan bir neden yüzünden, tanımadığım insanları düşman belleyeyim? Ben sadece kendi fikrimi söyledim ve bu seninkinin zıttı diye, sana düşman olmak zorunda da değilim. Ayrıca senin yaşın benim hiçbir fikrimi etkilemedi, beden yaşı değil de akıl yaşının daha önemli olduğunu biliyorum ve senin 'gerekli olan' yaşının ne düzeyde olduğu hakkında bi' fikrim yok. O yüzden de tartışmak gereksiz, başlığı her ne kadar anlamasan da o saçma sapan konusunu saptırmayalım. O da güzel. Evet.

21:37 -

Olayları büyütenleri anlamıyorum.
David M. Hurwey
Vampir
David M. Hurwey

Erkek

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:44

28 Nisan 2009 - 21:43,68 (Miladi Takvim)

Acaba neden acaba? (:

"Ne takıntılı insanlar var ya yeter sus artık çek git!" Bence bu, oldukça düşmanca bir yaklaşım. "Vay be"

En son David M. Hurwey tarafından Salı 28 Nis. 2009, 21:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Euphoria Szôlôssy
Vendéglője Restorant Sahibesi
Euphoria Szôlôssy

Kadın
Ruh hali : Seyir Defteri - Sayfa 11 44692542ju9
Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de.
Galleon : 12106
Ekspresso Puanı : 35

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:45

21:45

Ne gündü.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/e-u-
Stefan Dequarté
Büyücü
Stefan Dequarté

Kadın

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:45

22.45

O sana değildi. Ben sana neden çek git diyeyim o da güzel.
David M. Hurwey
Vampir
David M. Hurwey

Erkek

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:50

Josephine Joyeaux demiş ki:

Düşman bellemek? Neden saçma sapan bir neden yüzünden, tanımadığım insanları düşman belleyeyim? Ben sadece kendi fikrimi söyledim ve bu seninkinin zıttı diye, sana düşman olmak zorunda da değilim. Ayrıca senin yaşın benim hiçbir fikrimi etkilemedi, beden yaşı değil de akıl yaşının daha önemli olduğunu biliyorum ve senin 'gerekli olan' yaşının ne düzeyde olduğu hakkında bi' fikrim yok. O yüzden de tartışmak gereksiz, başlığı her ne kadar anlamasan da o saçma sapan konusunu saptırmayalım. O da güzel. Evet.

21:37 -

Olayları büyütenleri anlamıyorum.

Dur ben de değiştireyim: Şimdi sen bana ayar vermeye çalışıyorsun belli. Ama ben seni muhatabım almıyorum. Bunu da yanlış anlama diye açıklayayım; ben burda tartışılacak bir konu görmüyorum, dolayısıyla kimseyi muhatap tutmuyorum konuyla ilgili. Madem kendi düşüncelerini söylüyorsun, neden eleştiri yapma gereği duyuyorsun. Ben de gayet masumani yorumumu dile getirmiştim. Ama saçma dememiştim ki.. (:

Akılın yaşta değil başta olduğunu ise mesajınla ıspatlayamadığın için teşekkür ederim (:

Anlayabildin mi ki bunu?

Di mi Eugen (:
Stefan Dequarté
Büyücü
Stefan Dequarté

Kadın

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:53

21.52

Şimdi de üsteki arkadaş neden her şeye karşı çıkıyor onu düşünüyorum.
Yalnızca bu mesajım senin içindi çünkü gördüğüm her başlığa karşı çıkmışsın. Bende gerçekten merak ettim, evet.

-----

21.53

Bu kızı öldürmek istiyorum. Kübü'nün tavsiyesine uydum güldüm müldüüm ama sinir etti beni hemde çok, umarım ikisi de bir daha hayatıma girmez.
David M. Hurwey
Vampir
David M. Hurwey

Erkek

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:56

Tarih: 28 Nisan Salı'yı, 29 Nisan Çarşamba'ya bağlayan gece, 22 suları..

Neyse maçtan sonra eğlenceye devam (:
Euphoria Szôlôssy
Vendéglője Restorant Sahibesi
Euphoria Szôlôssy

Kadın
Ruh hali : Seyir Defteri - Sayfa 11 44692542ju9
Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de.
Galleon : 12106
Ekspresso Puanı : 35

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 21:59

Uyarı

Kim nasıl istiyorsa onu yapar, kimse birbirine karışmasın bundan sonra. Böyle basit şeyleri büyütmek yersiz, iki taraf için de söylüyorum. Bir sorununuz varsa gelin benimle konuşun, mantıklı olan çözüm hangisiyse onu seçelim. Konu kapandı, umarım yeterince açıklayıcıyımdır.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/e-u-
Stefan Dequarté
Büyücü
Stefan Dequarté

Kadın

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 22:00

22.00

Haha, Ömer seni seviyorum. Öyle böyle değil bir tanesin sen, beni gülmekten yarıyorsun.
Nicole Marissa Magdalene
Fontjoncouse Otel Ortağı
Nicole Marissa Magdalene

Kadın
Ruh hali : Seyir Defteri - Sayfa 11 Friendssx9
Galleon : 12677
Ekspresso Puanı : 75

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 22:01

22.00
Şenliklerin tarihlerine baktım. Ama daha hala biletler satışa sunulmamış. Acaba birinden rica mı etsek. Nese haftaya satışlara sunulucakmış. Bende o sırada dişimi sıkıcam napalım.
Silas Flippo Jerome
Vampir
Silas Flippo Jerome

Kadın

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 22:05

22:06 Vuhuuuv alakaya maydonoz xP Densüs'ü vurazam xD Ah forum diline uymadı Densüs'ü vuracaağıııım xD İlla bir yerde sıyırtıklık edeceğim o_O
Lassyné Velasquez

Lassyné Velasquez

Kadın

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 22:08

22:07

Yargılayanlara ve beni küçük görenlere sinir oluyorum. İşte örnek; babam! Sanki kendisi herşeyi biliyor ve ben uyarınca küçükler bilmez edasına kapılıyor. Bazı bir yerleri kalkmış liselilerde de böyle. Neden bizi küçük görürler anlamam. Hele de "Bu memleket sizin gibi gençler yüzünden düzelemez!" diyenler yok mu? Siz zamanınızda ne yaptınız ha ne yaptınız. Şimdi başımızda kimin olduğunu biz mi seçtik?! En sevdiğim hocam bile bunu derse yandık...
Silas Flippo Jerome
Vampir
Silas Flippo Jerome

Kadın

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 22:11

22:12 Aslında sorun gençlerde değil anacığım. Gençlik boş bir kasedir, içine ne koyarsan onu alır. Anne babalarımız şikayet etmek yerine neden doğru bir şekilde bu boş kaseyi doldurmuyor. Laf yanlış doğrusu ''Bu memleket bizim gibi işini doğru düzgün yapmak yerine gençliği suçlamayı iş edinmiş lanet hocalar ve ebeveynler yüzünden düzelemez.'' olmalı. Kesinlikle ^^ (iç ses:nene hatun konuşuyor, dış ses:yesinler xD
Charlotte Alice Russell
Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Charlotte Alice Russell

Kadın
Ruh hali : Seyir Defteri - Sayfa 11 Snrrn8
Galleon : 11823
Ekspresso Puanı : 8

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 22:20

Daeralda Brielle Aiken demiş ki:

Yargılayanlara ve beni küçük görenlere sinir oluyorum. İşte örnek; babam! Sanki kendisi herşeyi biliyor ve ben uyarınca küçükler bilmez edasına kapılıyor. Bazı bir yerleri kalkmış liselilerde de böyle. Neden bizi küçük görürler anlamam. Hele de "Bu memleket sizin gibi gençler yüzünden düzelemez!" diyenler yok mu? Siz zamanınızda ne yaptınız ha ne yaptınız. Şimdi başımızda kimin olduğunu biz mi seçtik?! En sevdiğim hocam bile bunu derse yandık...

tatlım sen takılma bunlara. transir geç, ağzı olan konuşur bu memlekette, önüne gelende her meseleye ülkeyi alet eder. birşeyede konu olmasın şu ülke. merak etme kulak tıkmayaı öğrenirsin. bizde böyle büyüdk çünkü.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/bio-lar-f164/charlotte-ali
Felice Jade Mathé
Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Felice Jade Mathé

Kadın
Kan statüsü : Safkan.
Galleon : 11641
Ekspresso Puanı : 13

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 22:26

Charlotte Alice Russell demiş ki:
Daeralda Brielle Aiken demiş ki:

tatlım sen takılma bunlara. transir geç, ağzı olan konuşur bu memlekette, önüne gelende her meseleye ülkeyi alet eder. birşeyede konu olmasın şu ülke. merak etme kulak tıkmayaı öğrenirsin. bizde böyle büyüdk çünkü.

Yorum yapma gereği duydum Razz
Kulak tıkama olmamalı bence de bir şekilde takmamayı öğrenmelisin Özge 'nin dediği gibi. Ayrıca sormak lazım; bu üşke kurtarılacak düzelecek durumdaysa eğer bu duruma düşüren biz değil bizden bir önceki nesildir. Onlar içine etmeselerdi biz de kurtarmak zorunda olan değil de yücelten olurduk daha yükseklere taşıyan ama işte..
Lassyné Velasquez

Lassyné Velasquez

Kadın

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri   Seyir Defteri - Sayfa 11 Icon_minitimeSalı 28 Nis. 2009, 22:35

22:33

Aynen sizin gibi düşünüyorum. Ama memlekette böyle insanlar varken kulak asmamak oldukça zor. Gençlerin kafasını böyle allak bullak ediyorlar. Araştırmacı olmasam, sınıfım ve arkadaşlarım da benim gibi olmasa cidden kendimizi suçlayacağız. Gençlerin çoğu hep kendini suçluyor. Her neyse arkadaşlar tartışmaya açığımdır ama msnle olur ancak. Şimdi siyasete dönerse adminleri kızdırmak istemem.

Saat yazmayı unutmayın. xP

Seyir Defteri
11 sayfadaki 40 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sonraki
 Similar topics
-
» Seyir Defteri
» Seyir Defteri
» ~ Seyir Defteri ~
» Seyir Defteri
» Karalama Defteri