| Seyir Defteri | |
|
+98Nikolai Belaia Mabel Roux Elliott Abbott Benjamin Blatchford Prosper James Diederich Julissa Abbott Disbel Molaco Samuel Bright Ulaş Kazancı Teodor Dranias Vlademir Valencia Claudía Ruselló Geoffrey Andrew Conradina Nathaniel Philips Beatrice Bellamy Amortentia Cécile Derwent Daniel Ian Emnett Julie Annwyl Lovett Lily L. Black Pulcher Damien Lawrence Sylvia Lucretia Worthing Haley Brooke Scott Valentius Lauren La Pixies Trinette La Pixies Angélique Killingsworth Desdemona Meadows Feodora Providentia Symphonie Iréne Bright Eurynome Vera Czajka Catheriné Marcelline Johnny Amoux Malfoy Julius Carvellion Helena Sofia Derjinov Lisa Wanders Charles Ernest Bright Marjorie Widmore Andrea Rachel McBrayn Lysander Pheragas Xenophilius Waffling Christian Dayrnt Black Eurydice Black Amenhotep Busiris Albert Sven Hallstad Silas Flippo Jerome Alexander M. Breandan Natashia Constantia Inés Kalliope David M. Hurwey Nicholas Ryan Scofield Magnus Lars Hallstad Frøya Postinen Arwin Jalen Crawford Asya Su Kazancı Cyrela Synchlaer Elizabéth Adrianna Malfoy Acantha W. Psyche Pyotr Vitrenko Johann dé Emanuele Julie Ella Roubanis Christian Alexz Maxwell Simona Floros Clytemnestra Kanáris Franciné Widmore Alexander Delahanty William Julian O'Neil Chryseis Kejäthen Charlotte Alice Russell Maurellé Nemesis Argyris Stefan Dequarté Svetléna Rosselyn Widmore Felice Jade Mathé Issoria Lathonia Lassyné Velasquez E. Niggle Borland Archles Samael Frohagen Rose Evelyn Constantine Gri Leydi Oidia Kristian Eivind Espedal Crestencia Ethél Fletcher Katherine Daphné Widmore Aurora Clayborne Euphoria Szôlôssy Christopher Alex Peterson Malcolm Damian Caldwell Ariadne Barthory Isabella J. Swan Amaranth Marveille Croweix Sidonia Scarlet Mnemosyne Castoriadis Morpheus Fabién Rousseau Nicole Marissa Magdalene Enric Sandro Valério Charlie von Diederich Rocio Sycorax Malfoy 102 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
David M. Hurwey Vampir
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 36 Kan statüsü : Yarı safkan melezimtırak bulanık. Galleon : 11454 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 20:48 | |
| Biri bana bu başlıktaki mesajlara saat koyma olayını açıklayabilir mi? | |
|
| |
Lassyné Velasquez
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 29 Galleon : 11538 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 20:51 | |
| Oyun Dışı: Oyunun kuralı bu, saat kaçta ne yaptığın veya ne düşündüğünü burada belirtiyorsun. | |
|
| |
David M. Hurwey Vampir
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 36 Kan statüsü : Yarı safkan melezimtırak bulanık. Galleon : 11454 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 20:54 | |
| Mesajı attığınız tarih mesajda belirtiliyor zaten, bir daha neden ekleme gereği duyuyorsunuz ki?
Mesajı attığınız tarih ve düşündüğünüz tarih başka olduğunda anlarım ama kimse saat üçte düşündüğü şeyi, saat beşte yolladığında tarih olarak üç yazmıyor. Gönderdiğiniz tarihi yazıyorsunuz, onu anlamıyorum ben. | |
|
| |
Alexander M. Breandan Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11677 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:02 | |
| 21:01
Sıkıldım, sanırım Dexter izleyeceğim birazdan. Ancak o keyfimi yerine getirir. | |
|
| |
Silas Flippo Jerome Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 336 Yaş : 38 Kan statüsü : 0Rh+ Galleon : 11661 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:05 | |
| 21:06 Tamam sen tarihi yazma diyesim geldi zuhaha xD | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11950 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:12 | |
| 21.11
Ne takıntılı insanlar var ya yeter sus artık çek git! | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:13 | |
| - David M. Hurwey demiş ki:
- Mesajı attığınız tarih mesajda belirtiliyor zaten, bir daha neden ekleme gereği duyuyorsunuz ki?
Mesajı attığınız tarih ve düşündüğünüz tarih başka olduğunda anlarım ama kimse saat üçte düşündüğü şeyi, saat beşte yolladığında tarih olarak üç yazmıyor. Gönderdiğiniz tarihi yazıyorsunuz, onu anlamıyorum ben. Her şeyin mantıklı bi' açıklaması olması gerekmez sanırım. İnsanlar bi' gün 'hadi bu böyle olsun' demiş ve olmuş. Bu kadar. Anlamayan uğraşmasın o zaman.
21:13 ~
Kablosuz internet bağlattık haha çok mutluyum. | |
|
| |
David M. Hurwey Vampir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:28 | |
| Çok yazık valla. Her şeyi sorgulamadan kabul eden siz gençlerin büyük halleri yüzünden bu halde bu ülke, bu millet.
Niyetim milleti sinir edip prim yapmak değil, çoktan geçtik bu evreleri. Amacım az da olsa "farkındalık" getirmek kendi çapımda. Ama malesef görüyorum ki siz, size tavsiye sunan insanları düşman bellemişsiniz, beyinlerinizde önyargı lobu oluşmuş. Eminim bir gün yanınıza yaşlı bir adam yaklaşıp, evladım bak böyle yapmanın anlamı yok sen en iyisi böyle yap dese, "hadi ordan moruk sana ne! sen nasıl biliyosan öyle yap" dersiniz.
Şimdi bu yazdığıma da "yaşını büyük göstermeye çalışıyo", "kendini bişe sanıyo", "hadi canım hadi senin gibileri çok gördük biz", "yaşı küçüklerin fikirlerine önem vermeyen pis geri kafalı" olarak değerlendirirsiniz. Hadi bakalım. | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11950 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:35 | |
| 21.35
Şimdi de üsteki arkadaş neden her şeye karşı çıkıyor onu düşünüyorum. | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:41 | |
| - David M. Hurwey demiş ki:
- Çok yazık valla. Her şeyi sorgulamadan kabul eden siz gençlerin büyük halleri yüzünden bu halde bu ülke, bu millet.
Niyetim milleti sinir edip prim yapmak değil, çoktan geçtik bu evreleri. Amacım az da olsa "farkındalık" getirmek kendi çapımda. Ama malesef görüyorum ki siz, size tavsiye sunan insanları düşman bellemişsiniz, beyinlerinizde önyargı lobu oluşmuş. Eminim bir gün yanınıza yaşlı bir adam yaklaşıp, evladım bak böyle yapmanın anlamı yok sen en iyisi böyle yap dese, "hadi ordan moruk sana ne! sen nasıl biliyosan öyle yap" dersiniz.
Şimdi bu yazdığıma da "yaşını büyük göstermeye çalışıyo", "kendini bişe sanıyo", "hadi canım hadi senin gibileri çok gördük biz", "yaşı küçüklerin fikirlerine önem vermeyen pis geri kafalı" olarak değerlendirirsiniz. Hadi bakalım. Düşman bellemek? Neden saçma sapan bir neden yüzünden, tanımadığım insanları düşman belleyeyim? Ben sadece kendi fikrimi söyledim ve bu seninkinin zıttı diye, sana düşman olmak zorunda da değilim. Ayrıca senin yaşın benim hiçbir fikrimi etkilemedi, beden yaşı değil de akıl yaşının daha önemli olduğunu biliyorum ve senin 'gerekli olan' yaşının ne düzeyde olduğu hakkında bi' fikrim yok. O yüzden de tartışmak gereksiz, başlığı her ne kadar anlamasan da o saçma sapan konusunu saptırmayalım. O da güzel. Evet.
21:37 -
Olayları büyütenleri anlamıyorum. | |
|
| |
David M. Hurwey Vampir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:44 | |
| 28 Nisan 2009 - 21:43,68 (Miladi Takvim)
Acaba neden acaba? (:
"Ne takıntılı insanlar var ya yeter sus artık çek git!" Bence bu, oldukça düşmanca bir yaklaşım. "Vay be"
En son David M. Hurwey tarafından Salı 28 Nis. 2009, 21:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12106 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:45 | |
| | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:45 | |
| 22.45
O sana değildi. Ben sana neden çek git diyeyim o da güzel. | |
|
| |
David M. Hurwey Vampir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:50 | |
| - Josephine Joyeaux demiş ki:
Düşman bellemek? Neden saçma sapan bir neden yüzünden, tanımadığım insanları düşman belleyeyim? Ben sadece kendi fikrimi söyledim ve bu seninkinin zıttı diye, sana düşman olmak zorunda da değilim. Ayrıca senin yaşın benim hiçbir fikrimi etkilemedi, beden yaşı değil de akıl yaşının daha önemli olduğunu biliyorum ve senin 'gerekli olan' yaşının ne düzeyde olduğu hakkında bi' fikrim yok. O yüzden de tartışmak gereksiz, başlığı her ne kadar anlamasan da o saçma sapan konusunu saptırmayalım. O da güzel. Evet.
21:37 -
Olayları büyütenleri anlamıyorum. Dur ben de değiştireyim: Şimdi sen bana ayar vermeye çalışıyorsun belli. Ama ben seni muhatabım almıyorum. Bunu da yanlış anlama diye açıklayayım; ben burda tartışılacak bir konu görmüyorum, dolayısıyla kimseyi muhatap tutmuyorum konuyla ilgili. Madem kendi düşüncelerini söylüyorsun, neden eleştiri yapma gereği duyuyorsun. Ben de gayet masumani yorumumu dile getirmiştim. Ama saçma dememiştim ki.. (: Akılın yaşta değil başta olduğunu ise mesajınla ıspatlayamadığın için teşekkür ederim (: Anlayabildin mi ki bunu? Di mi Eugen (: | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:53 | |
| 21.52
Şimdi de üsteki arkadaş neden her şeye karşı çıkıyor onu düşünüyorum. Yalnızca bu mesajım senin içindi çünkü gördüğüm her başlığa karşı çıkmışsın. Bende gerçekten merak ettim, evet.
-----
21.53
Bu kızı öldürmek istiyorum. Kübü'nün tavsiyesine uydum güldüm müldüüm ama sinir etti beni hemde çok, umarım ikisi de bir daha hayatıma girmez. | |
|
| |
David M. Hurwey Vampir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:56 | |
| Tarih: 28 Nisan Salı'yı, 29 Nisan Çarşamba'ya bağlayan gece, 22 suları..
Neyse maçtan sonra eğlenceye devam (: | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12106 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 21:59 | |
| Uyarı
Kim nasıl istiyorsa onu yapar, kimse birbirine karışmasın bundan sonra. Böyle basit şeyleri büyütmek yersiz, iki taraf için de söylüyorum. Bir sorununuz varsa gelin benimle konuşun, mantıklı olan çözüm hangisiyse onu seçelim. Konu kapandı, umarım yeterince açıklayıcıyımdır. | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 22:00 | |
| 22.00
Haha, Ömer seni seviyorum. Öyle böyle değil bir tanesin sen, beni gülmekten yarıyorsun. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 22:01 | |
| 22.00 Şenliklerin tarihlerine baktım. Ama daha hala biletler satışa sunulmamış. Acaba birinden rica mı etsek. Nese haftaya satışlara sunulucakmış. Bende o sırada dişimi sıkıcam napalım. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 336 Yaş : 38 Kan statüsü : 0Rh+ Galleon : 11661 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 22:05 | |
| 22:06 Vuhuuuv alakaya maydonoz xP Densüs'ü vurazam xD Ah forum diline uymadı Densüs'ü vuracaağıııım xD İlla bir yerde sıyırtıklık edeceğim o_O | |
|
| |
Lassyné Velasquez
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 29 Galleon : 11538 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 22:08 | |
| 22:07
Yargılayanlara ve beni küçük görenlere sinir oluyorum. İşte örnek; babam! Sanki kendisi herşeyi biliyor ve ben uyarınca küçükler bilmez edasına kapılıyor. Bazı bir yerleri kalkmış liselilerde de böyle. Neden bizi küçük görürler anlamam. Hele de "Bu memleket sizin gibi gençler yüzünden düzelemez!" diyenler yok mu? Siz zamanınızda ne yaptınız ha ne yaptınız. Şimdi başımızda kimin olduğunu biz mi seçtik?! En sevdiğim hocam bile bunu derse yandık... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 22:11 | |
| 22:12 Aslında sorun gençlerde değil anacığım. Gençlik boş bir kasedir, içine ne koyarsan onu alır. Anne babalarımız şikayet etmek yerine neden doğru bir şekilde bu boş kaseyi doldurmuyor. Laf yanlış doğrusu ''Bu memleket bizim gibi işini doğru düzgün yapmak yerine gençliği suçlamayı iş edinmiş lanet hocalar ve ebeveynler yüzünden düzelemez.'' olmalı. Kesinlikle ^^ (iç ses:nene hatun konuşuyor, dış ses:yesinler xD | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 22:20 | |
| - Daeralda Brielle Aiken demiş ki:
- 22:07
Yargılayanlara ve beni küçük görenlere sinir oluyorum. İşte örnek; babam! Sanki kendisi herşeyi biliyor ve ben uyarınca küçükler bilmez edasına kapılıyor. Bazı bir yerleri kalkmış liselilerde de böyle. Neden bizi küçük görürler anlamam. Hele de "Bu memleket sizin gibi gençler yüzünden düzelemez!" diyenler yok mu? Siz zamanınızda ne yaptınız ha ne yaptınız. Şimdi başımızda kimin olduğunu biz mi seçtik?! En sevdiğim hocam bile bunu derse yandık... tatlım sen takılma bunlara. transir geç, ağzı olan konuşur bu memlekette, önüne gelende her meseleye ülkeyi alet eder. birşeyede konu olmasın şu ülke. merak etme kulak tıkmayaı öğrenirsin. bizde böyle büyüdk çünkü. | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11641 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 22:26 | |
| - Charlotte Alice Russell demiş ki:
- Daeralda Brielle Aiken demiş ki:
- 22:07
Yargılayanlara ve beni küçük görenlere sinir oluyorum. İşte örnek; babam! Sanki kendisi herşeyi biliyor ve ben uyarınca küçükler bilmez edasına kapılıyor. Bazı bir yerleri kalkmış liselilerde de böyle. Neden bizi küçük görürler anlamam. Hele de "Bu memleket sizin gibi gençler yüzünden düzelemez!" diyenler yok mu? Siz zamanınızda ne yaptınız ha ne yaptınız. Şimdi başımızda kimin olduğunu biz mi seçtik?! En sevdiğim hocam bile bunu derse yandık... tatlım sen takılma bunlara. transir geç, ağzı olan konuşur bu memlekette, önüne gelende her meseleye ülkeyi alet eder. birşeyede konu olmasın şu ülke. merak etme kulak tıkmayaı öğrenirsin. bizde böyle büyüdk çünkü. Yorum yapma gereği duydum Kulak tıkama olmamalı bence de bir şekilde takmamayı öğrenmelisin Özge 'nin dediği gibi. Ayrıca sormak lazım; bu üşke kurtarılacak düzelecek durumdaysa eğer bu duruma düşüren biz değil bizden bir önceki nesildir. Onlar içine etmeselerdi biz de kurtarmak zorunda olan değil de yücelten olurduk daha yükseklere taşıyan ama işte.. | |
|
| |
Lassyné Velasquez
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 28 Nis. 2009, 22:35 | |
| 22:33
Aynen sizin gibi düşünüyorum. Ama memlekette böyle insanlar varken kulak asmamak oldukça zor. Gençlerin kafasını böyle allak bullak ediyorlar. Araştırmacı olmasam, sınıfım ve arkadaşlarım da benim gibi olmasa cidden kendimizi suçlayacağız. Gençlerin çoğu hep kendini suçluyor. Her neyse arkadaşlar tartışmaya açığımdır ama msnle olur ancak. Şimdi siyasete dönerse adminleri kızdırmak istemem.
Saat yazmayı unutmayın. xP | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|