| Seyir Defteri | |
|
+98Nikolai Belaia Mabel Roux Elliott Abbott Benjamin Blatchford Prosper James Diederich Julissa Abbott Disbel Molaco Samuel Bright Ulaş Kazancı Teodor Dranias Vlademir Valencia Claudía Ruselló Geoffrey Andrew Conradina Nathaniel Philips Beatrice Bellamy Amortentia Cécile Derwent Daniel Ian Emnett Julie Annwyl Lovett Lily L. Black Pulcher Damien Lawrence Sylvia Lucretia Worthing Haley Brooke Scott Valentius Lauren La Pixies Trinette La Pixies Angélique Killingsworth Desdemona Meadows Feodora Providentia Symphonie Iréne Bright Eurynome Vera Czajka Catheriné Marcelline Johnny Amoux Malfoy Julius Carvellion Helena Sofia Derjinov Lisa Wanders Charles Ernest Bright Marjorie Widmore Andrea Rachel McBrayn Lysander Pheragas Xenophilius Waffling Christian Dayrnt Black Eurydice Black Amenhotep Busiris Albert Sven Hallstad Silas Flippo Jerome Alexander M. Breandan Natashia Constantia Inés Kalliope David M. Hurwey Nicholas Ryan Scofield Magnus Lars Hallstad Frøya Postinen Arwin Jalen Crawford Asya Su Kazancı Cyrela Synchlaer Elizabéth Adrianna Malfoy Acantha W. Psyche Pyotr Vitrenko Johann dé Emanuele Julie Ella Roubanis Christian Alexz Maxwell Simona Floros Clytemnestra Kanáris Franciné Widmore Alexander Delahanty William Julian O'Neil Chryseis Kejäthen Charlotte Alice Russell Maurellé Nemesis Argyris Stefan Dequarté Svetléna Rosselyn Widmore Felice Jade Mathé Issoria Lathonia Lassyné Velasquez E. Niggle Borland Archles Samael Frohagen Rose Evelyn Constantine Gri Leydi Oidia Kristian Eivind Espedal Crestencia Ethél Fletcher Katherine Daphné Widmore Aurora Clayborne Euphoria Szôlôssy Christopher Alex Peterson Malcolm Damian Caldwell Ariadne Barthory Isabella J. Swan Amaranth Marveille Croweix Sidonia Scarlet Mnemosyne Castoriadis Morpheus Fabién Rousseau Nicole Marissa Magdalene Enric Sandro Valério Charlie von Diederich Rocio Sycorax Malfoy 102 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 29 Nis. 2009, 00:17 | |
| - Spoiler:
Şüphesiz, bir seri katil tarafından yazılan en hasta mektup, yamyam çocuk katili Albert Fish’in 1928 yılındaki on iki yaşındaki kurbanı Grace Budd’ın annesine 8 yıl sonra 1934 ‘te yazdığı mektuptur. Büyük şanstır ki Bayan Budd okuma yazma bilmiyordu ve böylelikle bu rezil mektubu okuma dehşetinden kurtulabilmişti. Bu mektubun aslı bu gün sanatçı Joe Coleman’ın koleksiyonundadır.
Çok Sevgili Bayan Budd,
1894’te bir arkadaşım Steamer Tacoma gemisinde denizci olarak denize açılmıştı. San Francisko’dan Hong Kong’a gitmek üzere yola çıkmışlardı. Limana varınca iki arkadaşı ile karaya çıkmışlar ve çok içip sarhoş olmuşlar. Döndükleri zaman geminin limandan ayrıldığını görmüşler. Bu sırada orada kıtlık hüküm sürmekteymiş. Etin kilosu 2-6 dolar arasındaymış. Çok fakir olanlar arasında açlık sıkıntısı o kadar büyükmüş ki diğerlerinin açlıktan ölmesini önlemek amacıyla 12 yaşından küçük tüm çocuklar, et olarak pazarlanmaları için kasaplara satılıyorlarmış. Herhangi bir kasaba gidip pirzola, biftek, kuşbaşı isteyebilirmişsiniz. Çıplak bir çocuk vücudunun bir kısmı önünüze getirilir ve istediğiniz parçaları kestirebilirmişsiniz. Bir kızın veya oğlanın kalça kısmı, en lezzetli bölümmüş ve dana kotlet olarak satılan en pahalı etmiş. John orada çok uzun kalmış ve insan etine karşı bir düşkünlüğü oluşmuş. New York’a dönünce biri 7 diğeri 11 yaşında iki oğlan çocuğu çalmış. Onları evine götürüp soymuş ve bir dolaba kapamış. Sonra tüm giysilerini yakmış. Her gün etlerinin iyi ve yumuşak olması için onlara işkence yapıp dövmüş. Önce 11 yaşındaki oğlanı öldürmüş, çünkü onun poposu daha tombul ve tabi ki daha etliymiş. Kafası, kemikleri ve bağırsaklarından başka vücudunun her bir parçasını pişirip yemiş. Fırında pişirmiş (tüm popsunu), haşlamış, kızartmış ve kuşbaşı yapmış. Küçük oğlana da aynı şeyleri yapmış. Ben o zamanlar 409 Doğu 100. Sokak’ta oturuyordum. Bana insan etinin çok lezzetli olduğunu o kadar sık söylemişti ki ben de tatmayı aklıma koydum. 3 Haziran 1928 Pazar günü sizin 406 Batı 15. Sokak’taki evinize geldim, peynir ve çilek getirdim. Öğlen yemeğini birlikte yedik. Grace, kucağıma oturdu ve beni öptü. Onu yemeyi aklıma koydum. Onu bir partiye götüreceğimi söyledim. Siz de evet gidebilir dediniz. Onu Westchester’da daha önce gözüme kestirdiğim boş bir eve götürdüm. Oraya vardığımızda ona dışarıda beklemesini söyledim. Kır çiçekleri toplamaya başladı. Yukarı çıktım ve tüm giysilerimi çıkardım. Çıkarmasaydım üzerlerine kanın bulaşacağını biliyordum. Her şey hazır olunca, pencereden onu çağırdım. O odaya girinceye kadar bir dolapta saklandım. Beni çıplak görünce ağlamaya başladı ve merdivenlerden inmeye çalıştı. Onu yakaladım ve o da bana annesine şikayet edeceğini söyledi. Önce onu tamamen soydum. Nasıl da tekmeledi, ısırdı ve tırnakladı. Boğazını sıkarak onu öldürdüm ve sonra da etlerini odama götürebilmek için ufak parçalara böldüm. Pişirdim ve yedim. Fırında pişen küçük poposu öylesine yumuşak ve tatlıydı ki. Tüm vücudunu yemem dokuz gün sürdü. Ona tecavüz etmedim, ama istesem bunu yapabilirdim. Bir bakire olarak öldü.
Abi nasıl bu kadar iğrenç bi' insan dünyada yaşamış olabilir! Annesine, kızın annesine resmen onu nasıl yediğini anlatıyor! Allahtan kadın okuma yazma bilmiyormuş, o kadının yerinde olsaydım herhalde delirirdim bu mektuptan sonra. Of çok pis tırstım lanet olsun! xS Umarım bu adam cehenneme gitmiştir.
00.17 | |
|
| |
Lassyné Velasquez
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 29 Galleon : 11538 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 29 Nis. 2009, 00:28 | |
| 00:27
Geçenlerde adamın teki de televizyonda çıkıp insan etinin daha lezzetli olduğunu ve bağımlılık yaptığını söylemiş. O kadar lezzetliymişki bize farketmeden yedirseler ayırt edemezmişiz ve daha istermişiz. Bu gerçekten iğrenç! Cansu beni *aydınlatmasa* bu mektubu okumazdım. | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 29 Nis. 2009, 00:46 | |
| 00:44 Oha, ya iğrençtende öte bu mektup. Tanrı'mm neler var. Tamam yaşıyorsun diye herşeyi tadacaksın ama bu kadarda cani değill. Vicdann, insaf.. Bir farklılığın olsun ama böyle mi. | |
|
| |
David M. Hurwey Vampir
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 36 Kan statüsü : Yarı safkan melezimtırak bulanık. Galleon : 11454 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 29 Nis. 2009, 00:50 | |
| Rumi Takvim'in 7. ayının üçüncü günü, saat 01:49;
Yalandır o yalan :b | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11950 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 29 Nis. 2009, 16:24 | |
| 16.24
Ne iğrenç bir gündü ya. | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12039 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 29 Nis. 2009, 18:57 | |
| 18.57 Support for Pig Flu-Swine Influenza A[H1N1] | |
|
| |
Albert Sven Hallstad The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11448 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 29 Nis. 2009, 21:07 | |
| - Magnus Lars Hallstad demiş ki:
- 15.27
az önce ikinci karakterimi açtım, kardeşim: Albert Sven Hallstad 21.06 yeni karakterle uğraşmak... çok can sıkıcı bir şey vazgeçmem söz konusu | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 29 Nis. 2009, 21:08 | |
| | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 29 Nis. 2009, 21:15 | |
| 21.07 Ne sıkıcı hayat. İyi tarafı olsa da hep bir yandan sıkıyor ve bunaltıyor. Nedeni bilinmez; ama hep sıkılır insan yakınıır bir şeylerden ya sevdiğine ulaşamadığı için ya da sevdiği ilgilenmediği için o kadar çok dert varken bu ve bunun türevlerine benzer dertleri dert ediniyoruz ya ben ona yanıyorum. Çünkü hayat o kadar kısa ki bir bakmışsın bir bombayla şak ölmüşsün. Neyse kendimi boş yere sıkmıyorum ilk defa, çünkü üzüldüğüm ve sıkıntı da olduğum bir geleceğim var karşımda her şeyden önemli ve üstün olmalıymış ve benim ancak bir haberle gözlerim doldu ve o an dedim ki ben bundan sonra gerçek şeylere üzülüp endişe edeceğim. Gelecek her şeyden önemli. Çünkü biz yarın onun bir parçası olacağız. | |
|
| |
Rose Evelyn Constantine Dırdırcı Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 11638 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 29 Nis. 2009, 21:25 | |
| 21:25 Öffff tarih ödevi böhü böhü. Acaba bizimkiler tarihçinin lastiğini yardılar mı? Yazık olcak jeep'e ama banane. :kötükızmodubanayakışmıyoramaseviorumtipleri: Yhayyy yarın bitsin. Fizik için yaptıım o programı daha biyolojiye çeviricem ama olsun. Hoca sevio beni. ehh biyolojiyle edebiyatta en yüksekleri oynuoyrum cefalarınıda sefalarının yanında çekmek gerek. c.tesi nişan var. Gidecemmi acep? Aseye bi seslenmemm gerek ayhhh!!! | |
|
| |
Lassyné Velasquez
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 29 Galleon : 11538 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 22/02/09
| |
| |
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11857 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 29 Nis. 2009, 23:16 | |
| 23.15 ->
Yarın quiz ve matematik sınavı var. Çalıştım mı? Hayır, ablamın ödevini yapıyorum. -_-" Abi enayiyim ben ya. -_-" | |
|
| |
David M. Hurwey Vampir
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 36 Kan statüsü : Yarı safkan melezimtırak bulanık. Galleon : 11454 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 29 Nis. 2009, 23:48 | |
| Tarih: Milattan Sonra 2000'li yıllar. Şafağa doğru..
Seyreylemek şu alemi... | |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12366 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 30 Nis. 2009, 00:46 | |
| - Daeralda Brielle Aiken demiş ki:
- 00:27
Geçenlerde adamın teki de televizyonda çıkıp insan etinin daha lezzetli olduğunu ve bağımlılık yaptığını söylemiş. O kadar lezzetliymişki bize farketmeden yedirseler ayırt edemezmişiz ve daha istermişiz. Bu gerçekten iğrenç! Cansu beni *aydınlatmasa* bu mektubu okumazdım. Hep bennğğ 00:44 Gavgav'lar aşkına!!!! MuraTom geri döndü net'lere. Çok özlemişim ya, içimdeki iki Muro sızısından birisi doldu. Birde Murat two'm dönse, Matthew'm dönse o zaman bayram olur. İşçi bayramı gibi kutlarım o günü. Hayır dostlarım içmedim, çok mutluyum, saçmalıyorum. Saygılar, hürmetler. | |
|
| |
David M. Hurwey Vampir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 30 Nis. 2009, 01:30 | |
| Tarih: Son Çağ, 2000'li yılların başı, şafak sökerkene;
Anlamsız bir hayata anlam vermeye çalışmak başkadır, anlamlı bir hayata başlamak başka... | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 30 Nis. 2009, 17:27 | |
| 17:26
Yeni bir hayat.. Hmm, kulağa hoş geliyor. | |
|
| |
E. Niggle Borland Ressam ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 445 Yaş : 37 Kan statüsü : Kurban ne verdiyse... Galleon : 11684 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 09/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 30 Nis. 2009, 17:35 | |
| Kaptanın seyir defteri..
Bugün, Atılganın beşbininci ışıkyılının başlangıcı...
Bu ne be ?
Yarın Mersin'e dönüyorum. Güzel, çok güzel...
| |
|
| |
Lassyné Velasquez
| |
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12366 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 30 Nis. 2009, 18:48 | |
| - Daeralda Brielle Aiken demiş ki:
- 18:15
Cano'm da Murat'ın dönüşünü görmüş demek ki. Süprizi bozdu nalçak Murat. Off kankamı bir özlemişim, bir özlemişim gece zor uyudum valla. Girse de konuşsak. Can atıyorum yine toplu konuşmalar yapmak için. Kimi kandırıyor Döntöt Atena xP O giderken biz dönüğüyorduk. o.O 18:49 | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 30 Nis. 2009, 19:22 | |
| 19.22 Kolay yoldan da olsa ilk avatar imzamı yaptım. Ayrıca ünlümü çok sevdiğimi anladım. Bir de yarından itibaren sadece oturup çalışmam gerek. Evden bile çıkmasam yeri; ama ben evden nasıl çıkmayacağım. Yarın gezmek vardı. Fakat bir sınavdan kötü alınca her şey değişti işte. O ders de en önemli dersim ya. Kendime çok sinirliyim. Anneme de mahcup artık napacağını şaşırmış durumda. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12039 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 30 Nis. 2009, 19:53 | |
| 19.52
Güzel, download tamamlandı.
19.53
Domuz Gribi Almanya'ya da sıçramış. Meksika'da da beş gün sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş. Thank you God. | |
|
| |
Cyrela Synchlaer Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 31 Galleon : 11597 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 30 Nis. 2009, 21:53 | |
| 21.53
Çok enteresan bir haldeyim. Ahmet seni görünce özlediğimi anladım seninle konuşmayı *-* Ama daha sonra olacak bu. | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 01 Mayıs 2009, 00:40 | |
| 00.39 Düşünüyorum, düşünüyorum ama çıkış yolu bulamıyorum. Umarım önümüzdeki günlerde sonunun düzgün biteceği haberi ulaşır. | |
|
| |
Amenhotep Busiris Karikatürist
Mesaj Sayısı : 57 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11379 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 01 Mayıs 2009, 01:08 | |
| - 01:03 -
Windows Medya Player'a Nightmare Made Flesh albümü atıldı. Tek yapmam gereken müzigimi dinlemek.
- 01:06 -
Bu mesajı atmadıgımı farkederek eklemek istedim. 8 ay önce gördügüm o süper insanı tekrardan görebilme ihtimalimi düsündüm. %00.1 mi ki? | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 01 Mayıs 2009, 09:11 | |
| 09.10
Nightmares Made Flesh FTW. Peter Tägtgren Bloodbath'le konsere çıkmalıydı.
Öf karnım acıktı lan. | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|