Sofia'ya RP yazmak. İstediğim gibi olmadı. Bir daha Sofia'ya gündüz RP yapmamalıyım. Gecenin soğuğu ve acımasızlığı etraftayken daha rahat oluyorum. O.o Sofia'ya benzemeye mi başladım ne?
Elliott Abbott Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 33 Galleon : 11355 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 17/06/09
14.37 Ben beğendim, rpyi şimdi yapmayı planlıyorum; ama yazdıklarını düşününce dedim bende gece mi yapsam. Hmm karar veremedim her zaman ki gibi...
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12110 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
Fransızca öğrenmeye kararlı olmak Je suis malaaaaaadeee, complétement malaaaadeee Comme quaaaaaaand ma mère sortait le soiiir Et qu'elle me laissait seul avec mon désespoiiiiiiiiiir
15.51 Lara Fabian'a bir kez daha hayran olmak. :hiii: Bu sesi duyup da hayran olmamak mümkün mü?
Elliott Abbott Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 33 Galleon : 11355 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 17/06/09
16.50 Yarın evde mini bir konser veriyorum. Of resim çekinirsem buraya koymayı istedim birden, bir de çok sıkıldım yahu ben yapıcak niye bir şey yok. Yan flüt hocam erken gelicekken şimdi de geç gelmeye karar vermiş aferin ona ne diyim ben ya? Bugün sabahlarım yarın kalkarım süslenirim sonra da çalarım, sanki ailem ve komşulardan başka kimse olmuyacak. Tubişde gelemiyor, neyse seneye ki konserlere diyorum.
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11905 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11817 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
Bu nasıl bir zevktir? Daha doğrusu zevk midir? O.o Yorum yapamıyorum ben bu kadının kıyafetlerine artık ya...
18.03
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11817 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
Ihıhı kadın soytarı gibi giyinmiş o ne öyle. xD Ayrıca Colin'in düğün fotoğrafındaki saçlarına öl. *-*
18.15
Tüm kıyafet geneli öyle ama en korkuncu kesinlikle ve kesinlikle bu. Ben elbisenin arkasını yeni gördüm, arılarla haşır neşir galiba O.o Soytarı, soytarı kıyafet kesinlikle...
Spoiler:
...
Sofia Lamartine Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11331 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 19/06/09
19.37 Gitmek durumundayım, çalışmam lazım; ama ben burada takılıyorum. Ayrıca pisko karakterlerle sabah rp yapmamanızı öneriyorum, olmuyor. Ya sabahın o aydınlanmasına yakın ya da gece yarısı oluyor.