Kıyamam diyeceğim de, kıyacağım bu sefer. xD Kan alınca hiç hissetmiyorsun çünkü, normal iğne gibi değil. =P Oh olsun sana, yanlış kararlarının cezasını çek. xP Kan alınca bir tek için boşalıyormuş gibi oluyor o kadar. =P
Christian Sullivan Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 75 Kan statüsü : Asla öğrenme şansına sahip olmadı. Ama kendini her zaman Safkan varsaymıştı, binası da düşüncesini destekledi. kaldı ki soran olursa Safkan olduğunu söylüyor. Galleon : 11250 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/07/09
13 : 15 İyi değilim, değilim, değilim. Kıskanıyorum da bal gibi. Dünden beri kimi kandırıyorsam ? Hazmedemiyorum, kaldıramıyorum. Bu sefer canımı fena yaktın ama. Yine de sana hissettirmemek bana gurur veriyor. Oh canıma değsin, umarım bir tarafını kırarsın !
Erzsébet Dora Csézy The Wizard's Daily Köşe Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11279 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/09
Lalala kuzenim bize geliyo yarııın <3 Ateeeş <3 Hatırlıyorum da çocuğu 1. sınıftayken RP'ye zorlamıştım, çok da kötü değildi hani. Eheh çok mutlu oldum.. *-*
Hestia Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11773 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
14.28 Bu saatte kalktım sabah uyumayıp kitap okursam olacağı bu ya.. Bu sıralar çok tembelim ben bir düzene girmek lazım; ama ne zaman?
Andromeda Beata Neaux Hufflepuff 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 30 Kan statüsü : Bilmiyor ancak Melez olduğunu düşünüyor. Galleon : 11705 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 03/12/08
14.30 / Sabırsız ben, ismimin değiştirilmesini beklemeden seçmen şapkaya başvurdum xD Yeni adımı bir kitaptan çaldım. Hatta karakter kurgusunuda oradan çalmayı düşünüyorum. Önce bir binamıza yerleşelim. Sonra çalıcam ben herşeyi x)
Erzsébet Dora Csézy The Wizard's Daily Köşe Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11279 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/09
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 30 Kan statüsü : Bilmiyor ancak Melez olduğunu düşünüyor. Galleon : 11705 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 03/12/08
15.03 / Karakterime model buldum ama kızın resimleri hep iç çamaşırlı xD Ama yüzü tam istediğim gibi. Nese düzgün resimlerinden kullanırım artık napim xP
15.21 / Yemek arıyorum. Olmadı dışarı çıkıp bir şeyler alacağım. =/
15.25 / Rütbe almak istiyorum. Adım değişsin istiyorum. Lejantıma koyacağım resimleri bile hazırladım. Lisa'nın lejantı gibi yapıcam bunuda. Sevdim bu resmin yanına yazı yazma olayını
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08