Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12110 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
u başlık güzel oldu. Canım sıkıldıkça bişiler karalarım. Sıkıldım mı? Hayır tıkandım. Uğuuuuuuuuuuuuuuuur O.o
Ben sanki bu iş için seyir defterini de kullanabilirdim di mi?
zaten yeterince eğleniyorduk, katmerli eğlence oldu gırgırda
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12110 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11817 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
Ablamla aynı evde yaşamak bazen imkansızlaşıyor. Telefonumda "Bella.Trix" diye kayıtlı. Neden nokta var derseniz Bella, yani Twilight'taki Bella'ya EsoJan'la Bella'ya eş değer olarak fahişe gibisinden... Öf cümle kuramıyorum. -_-" Neyse işte Bellatrix ablamın tanımlaması. Kişilik falan. Sadist varlık, küçükken beni ton balığı yemedim diye tualete kilitlemişti. -_-" Öyle bi' travma olmuş ki artık ton balığı dendiğinde siniyorum. Kısacası ablam bi' beç. xD
Ohh içimi döktüm. xD Teşekkürler Tuba. xD
Edit: Amma yavaş yazıyorum. Kaç tane mesaj gelmiş. -_-"
En son Crestencia Ethél Fletcher tarafından Çarş. 24 Haz. 2009, 21:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
Ooo ben bugün de mi sabahlasam diye düşünmeye başladım. Sıkıldıkça gene saçmalarım ben buraya hatta Elliott'a geçerim aynayla konuşurum. Elliott aklıma gelince heyecanlanıyorum. Tapıyorum ona...
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11905 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
Zaten sabahlaya sabahlaya bir hal oldum. Gerçi sabahın o ilk saatlerinde ki kuş sesleri çok hoşuma gidiyor. Sırf onun için uyumuyacağım. Tabi dayanabilirsem.
Catheriné Marcelline Hayalet, Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 817 Yaş : 29 Galleon : 11897 Ekspresso Puanı : 38 Kayıt tarihi : 07/12/08
"Bir başlık altında sabahlayan insan topluluğu" =P Ya o değil de Derya çektiğin dert dert değil yani. Ton balığı... Kaç yaşında ki bu abla?
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11817 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
"Bir başlık altında sabahlayan insan topluluğu" =P Ya o değil de Derya çektiğin dert dert değil yani. Ton balığı... Kaç yaşında ki bu abla?
21. İyice yaşlanıyor, okulu bitirmesine de az kaldı. Okulu bitirdiğinde rahatlarım sanırım. xD
Ayhh konudan uzak kalıyorum arada dalıyorum böyleee iştee Önemlim gelmiş benim