Önemlim ne Selin, Yüzüklerin Efendisi'ndeki "kıymetlim" gibi xD
Reana önemli insan yani benimde Önemlim oluyor işte xD
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12110 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
*Sesi bin basar Tuba, yani şunu kabul eden o kadar çok nefret eden arkadaşım var ki. xD En azından doğruyu söylüyorlar. xD
En son Ivalainé Lavielle tarafından Çarş. 24 Haz. 2009, 21:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11817 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12110 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
Ben yalan falan söylemiyorum, ancak onların düşündüğü şekilde de düşünmüyorum. Ayrıca sesi bin basar, kime bin basar?
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11817 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
Canım sıkıldı. Öleyim. Öldüm O.o Saçmalıyorum. Eh, buraya saçmalıyım bare. Rp fazla akıcı gitti. Neler zırvaladığımı dönüp okumadım. Okumicam. Okumayayım. Okusam mı? Cıx. Yollasam mı bir iki satır daha karalayıp? Cıx Lilyy *.* I-ıh Willl *-* Hımm... Ernesttt *-* Hıhıığğ
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ohh aynı albümü saatlerce daha dinleyebilirim daha sonunda çizgi romanıma kavuşacağım az kaldı 5 temmuzda abim gelecek mutluyum hehe, ay çok mutlucanım bu gün.
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11905 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
Ben tekrardan geldim. Yaşasın dondurma yiyebilmek ve son kez üzülerek de olsa Avrupa Yakası izlemek. Özleyeceğim sanki o diziyi. Burası da amma şenlenmiş. Tuba her zaman ki gibi en iyisini düşünüyor=)