| Seyir Defteri | |
|
+107Sandro Scarlet Azhemin Kanerva Dionysius Rudolphus Howard Dorémieux Aleksey Vasili Majewski Silas Flippo Jerome Helena Sofia Derjinov Damien Delacroix Christian Sullivan Didrik Olav Sanden Amaltheia Cardea Bandit April Way Luigi Orfeo D'Aloise Dimitr Yoan Marinova Lysander Pheragas George Bertrand Orwell Lumina April White Anja Ida Järvinen Feodora Providentia Larina Gergin Lily L. Black Marjoline Clodiën Damien Lawrence Johnny Amoux Malfoy Jake Nico Bellic Awifor Radolph Korrigan Euphoria Szôlôssy Rocìo del Nieves Aurora Clayborne Marjory Lillian Ottilie Symphonie Iréne Bright Catheriné Marcelline Dante Amberiotis Gabriella Kejäthen Vynsja Croweix Martin Thomas Wolfiex Johann dé Emanuele Christine Moes Franciné Widmore Rocio Sycorax Malfoy Nagihan Narin Sönmez Charlie von Diederich Desdemona Meadows Helmina Thetis O'Neil Margaux Rovenién Anitchka Tanja Glazkova David M. Hurwey Ianthe Rousseau Aurora Diamond Adolf Maynard Griswald Alexander Lachowski Laetitia Prevensie Cornelia Lachowski Carmelita D'alora Acantha W. Psyche Janice Dylan Lovett Thomas Froisser Marveille Croweix Maximilian Wildstein Albus Dumbledore Teodor Amberiotis Albert Sven Hallstad Christian Dayrnt Black İbrahim Emre Ürem Hestia Julie Annwyl Lovett Nathaniel Philips Julia Leppanen Andromeda Beata Neaux Elizabéth Adrianna Malfoy Helena Diamond Eurydice Black Genevieve Tessa Malfoy Bilie Wanders Haley Brooke Scott Elliott Abbott Isadora D'alora Jessica Spangler Sidonia Scarlet Clarissa van Qusell Sophia Rose Dvorska Kurt Fitzgerald Stefan Dequarté Ardelia Marcelline Charles Ernest Bright Kristian Eivind Espedal Javiér Diadre Lisa Wanders Magnus Lars Hallstad Lúthien Tinúviel Lucrezia Cyprius Camilla Rivalta Felice Jade Mathé Samuel Bright Lleweyn Chloris William Julian O'Neil Ulaş Kazancı Vivienne Bisette Castor Xanthopoulos Charlotte Alice Russell Nicole Marissa Magdalene Dryas Pheragas Issoria Lathonia Lucille Raiden Simona Floros Malachy Grandley 111 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Javiér Diadre Aviditas
Mesaj Sayısı : 23 Galleon : 11225 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 13:37 | |
| 13.37 / Bütün site halkını toplayıp Yeşmi'yi pataklamak gibi planlarım var. Sözde benim vaktim olmaz o yüzden yapamayız rp'yi ama hep ben yazıyorum sonra devamı gelmiyor. Kabaktada böyle olmuştu. Ama bundan sonra önce Yeşmi yazıcak rpleri, kararlıyım. Pazartesine kadar işlerini bitiyorsun ve o rpyi yazıyorsun Yeşmi. Pazartesi akşama kadar müddet sana. En geç salı sabahı hazır olsun. Olmazsa vurabilirimde vurmayabilirimde demiyorum vururum! Garanti | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 14:39 | |
| 14:31
Döndüm Ankara'dan! Aynı zamanda öldüm de -_- Hava çok kötüydü, sürekli yağmur yağdı ve ben Adanalı, sıcağa alışkın bir insan olarak hasta oldum yine. Nefret ettim kendimden, millet kısa kolluyla gezerken benim ceketle gezip de hastalanmam biraz tuhaf tabi ama sağolsun Belçika Elçiliği beni 15 dk yağmur altında bekletince normal gelebiliyor insana. Hep mi kötü geçti Ankara yolculuğu diyeceksiniz, Tutuş'la buluşamamam, hastalanmam ve belgeler için 2 gün boyunca koşturmam dışında hayır. O kadar az zamanımın içine bile sığdırdım çünkü Anıtkabir gezisini. En son 10 sene önce gitmiştim ama tekrar hayran kaldım müzelerdeki o eşyalara, kıyafetlere, arabalara..
Neyse, ha birde Atakule'ye çıktım ve çıkış kapısının hemen sol sütununa mesaj bıraktım xD Eh, merak edenler gider bakar artık | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 14:47 | |
| 14:47
Çok pis tırstım Tuğçeden. Üstümdekinin üstü olandan. Biri beni sinemaya götürürse ancak ancak yazabilirim, kimse gelmiyor HP'ye ailem çocuk filmi diyor, Kaan ekti beni, Sevil'in annesi bakarız demekte ısrarlı. Ağladım sinirden zaten, birde üstüne oyuncaklarımı temizledik anneme at dedim hepsini atmadı manyak kadın. Annneannemi de ziyaret etmem gerek. Pff. | |
|
| |
Malachy Grandley Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11376 Ekspresso Puanı : 37 Kayıt tarihi : 12/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 14:51 | |
| 14.47
Tuğçeeeeeeeeeee! Gözümüz yollarda kaldı ya. T_T Üzüldüm TeleTubi ile buluşamamış olmanıza. =/ Özgi'ye sordum o da seni Adana'da zannediyormuş meğer sen Ankara'daymışsın, o da beni kopardı gerçi. XP İş seyahatine çıkan birisi oldun artık ablacığım. :gözlerinikocamanaçarakkırpıştıransmiley: Hoşgeldin Tuçi tekrardan! X3 | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 14:52 | |
| 14:52
Tuğçinin burda olduğunu bilsem peşine takılırdım hihi =P Gerçi orman evi temizliğinden ancak kurtulabildim amma. | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11641 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 15:59 | |
| 15 : 57 Yolculukta olmak o.O | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 16:35 | |
| | |
|
| |
Andromeda Beata Neaux Hufflepuff 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 30 Kan statüsü : Bilmiyor ancak Melez olduğunu düşünüyor. Galleon : 11701 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 17:18 | |
| 17.18 / Tek başına git Yeşmi. Ne olucak yani? Bende tek başıma gittim O.O Bunu bahane olarak kabul etmiyorum o rp yazılacak | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11376 Ekspresso Puanı : 37 Kayıt tarihi : 12/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 19:00 | |
| 19.00
Uzun süreden sonra ilk defa texture denedim ama eskisi mi iyiydi, şu anki mi emin değilim. =/ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| |
| |
| |
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12039 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 22:33 | |
| 22.29
Zannımca Tanrı Ankara'ya lanetledi. Hatta belki de Yeni Sodom ilan etti. Bu mevsimde Ankara'da sağnak yağmur pek hayra alamet değil zira. Ankaralıların seri hareketlerinin nedeni Türkiye'nin idare yapılanmasının merkezi olması olabilir. =P Yine de iyidir Ankara ya. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 22:47 | |
| 22:42
Sağol Kaancım xD
Aslında çok güzeldi Ankara, özellikle Adana ile karşılaştırıldığında ama hem benim gezme dışında bir amaçla gitmem (özellikle sağlık raporu, iyi hal kağıdı, garantörlük belgesi vs gibi sıkıcı ve yorucu işler için) hem de kötü hava koşulları yüzünden doyasıya geçiremedim zamanımı fakat bir şeyi çok beğendim ki, o da, herkesin kendi işiyle ilgilenir bir tavırda olmasıydı. Kendi halindeydi millet; etrafı dikizlemekmiş, aylaklık etmekmiş bilmemne hiç yoktu. Birde ailesiyle barda oturma şerefine nail olan ilk insan oldum sanırım; ya ailesiyle mi gelmiş len, ya da şuna bak ne güzel aile dediler ama hangisini düşündüklerini kestiremedim insanların xD Neyse güzeldi ama, bir dahaki sefere doya doya gezip keyfini çıkarmayı düşünüyorum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 22:57 | |
| 22.57
Vuuu, güzel gözlemler Tuçi. (: Okurken görmüş kadar oldum.
Yaptığım makarnaları seviyorum. Artık annemi geçtim. Kesinlikle. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12039 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 23:04 | |
| 23.02
Kiefer Sutherland'in oynadığı bi' klip vardı, sanırım kovboyu oynuyordu. Sabaha karşı izlediğim için tam olarak hatırlayamıyorum fakat yanılmıyorsam ilk olarak Garbage vokalisti sandığım kızıl, çok tatlı bi' kız söylüyordu şarkıyı. Bileniniz var mı ? | |
|
| |
Julia Leppanen The Wizard's Daily/Velhoen Päiviä Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 34 Kan statüsü : Melez Galleon : 11330 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 23:11 | |
| 23:11 var ya şu an şok içindeyim öyle böyle değil...psikolojim çok fena etkilendi | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 23:26 | |
| 23.25
Müzikle aramda biyolojik bir bağ var. Sanırım. | |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12366 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 23:38 | |
| 23:37
Tüm sınıfın kıl olmasın karşı dacube yapmayı seviyorum. Bence de filtreler bayıcı ya. | |
|
| |
Nathaniel Philips Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11510 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 18 Tem. 2009, 23:55 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 19 Tem. 2009, 00:00 | |
| 00.00
Şiir sevmem ben. Öküzün önde gideni gibi değil de, herkes şair herkes yazardı bir dönem, ondan biraz. Ama bir Ahmet Arif, bir Faruk Nafiz Çamlıbel başka tabii. Murat Uyurkulak da öyle mesela. Bambaşka. Özel. Sipeşıl. Gadlayk hatta. Ne diyeceğim, tuhaf şeyler görüyor, yaşıyor, düşünüyor, "biliyor" ya hani insan, aslında bi' bok gördüğü, yaşadığı, düşündüğü, bildiği yok. Biliyor muydun ? Belki de. Hah bir de, Duygu Ayvalık'a gelebilirmiş. Peki bunu biliyor muydun ? Sanmıyorum. | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12568 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 19 Tem. 2009, 00:10 | |
| 00.09|| Yarın yine babamdayım. Yani sanırım. Bilmiyorum ama en fazla bir gece kalmayı planlıyorum. Umarım. Her neyse. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 19 Tem. 2009, 02:19 | |
| 02.17 Eve bir de girmek rp yapmak, Tuba'ya yetişememek, fotoları geç olsa da atmak, kabloma kavuşmak, düğünde bir kadının bana deli gibi sarılması sarılmayınca kızarak sırtıma vurması, başımızın şişmesi üzerine kalkıp başka bir yere gitmek. Vay be ne gün geçirmişim. Ayaklarım şişti. Yoruldum; ama bende olmayan tek şey ne uyku=) | |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12366 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 19 Tem. 2009, 08:42 | |
| 08:41
Acı bir test oldu ama üç ekstra ile gittiğimi öğrendim. Fakat dünkü manzara için değerdi. Ne mal bir durumdu ya. Evde herkes sarhoş, herkes birbirine, sen sarhoş mu oldun? diyip gülüyor. Bingo. Başım ağrımıyor. | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 19 Tem. 2009, 11:51 | |
| 11:49 Benden beklenmeyecek kadar erken bir saat hele de bir pazar sabahı için. Okan sanırım tatile girmiş. Akşam o kadarda bekledim, yoktu. Sonra bir türk filmine rastladım. 3 e kadar izledim, aptal kafa ne yarıda kesip kalkıyorsun izlesene devamını. 3te yatmama rağmen hortlak gibi 10 buçukta hortladım. Bence sıcak yüzünden, uyku düzenimin içine etti lanet olsun!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 19 Tem. 2009, 12:07 | |
| 12.07
Olm erken kalktım lan. | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|