| Seyir Defteri | |
|
+107Sandro Scarlet Azhemin Kanerva Dionysius Rudolphus Howard Dorémieux Aleksey Vasili Majewski Silas Flippo Jerome Helena Sofia Derjinov Damien Delacroix Christian Sullivan Didrik Olav Sanden Amaltheia Cardea Bandit April Way Luigi Orfeo D'Aloise Dimitr Yoan Marinova Lysander Pheragas George Bertrand Orwell Lumina April White Anja Ida Järvinen Feodora Providentia Larina Gergin Lily L. Black Marjoline Clodiën Damien Lawrence Johnny Amoux Malfoy Jake Nico Bellic Awifor Radolph Korrigan Euphoria Szôlôssy Rocìo del Nieves Aurora Clayborne Marjory Lillian Ottilie Symphonie Iréne Bright Catheriné Marcelline Dante Amberiotis Gabriella Kejäthen Vynsja Croweix Martin Thomas Wolfiex Johann dé Emanuele Christine Moes Franciné Widmore Rocio Sycorax Malfoy Nagihan Narin Sönmez Charlie von Diederich Desdemona Meadows Helmina Thetis O'Neil Margaux Rovenién Anitchka Tanja Glazkova David M. Hurwey Ianthe Rousseau Aurora Diamond Adolf Maynard Griswald Alexander Lachowski Laetitia Prevensie Cornelia Lachowski Carmelita D'alora Acantha W. Psyche Janice Dylan Lovett Thomas Froisser Marveille Croweix Maximilian Wildstein Albus Dumbledore Teodor Amberiotis Albert Sven Hallstad Christian Dayrnt Black İbrahim Emre Ürem Hestia Julie Annwyl Lovett Nathaniel Philips Julia Leppanen Andromeda Beata Neaux Elizabéth Adrianna Malfoy Helena Diamond Eurydice Black Genevieve Tessa Malfoy Bilie Wanders Haley Brooke Scott Elliott Abbott Isadora D'alora Jessica Spangler Sidonia Scarlet Clarissa van Qusell Sophia Rose Dvorska Kurt Fitzgerald Stefan Dequarté Ardelia Marcelline Charles Ernest Bright Kristian Eivind Espedal Javiér Diadre Lisa Wanders Magnus Lars Hallstad Lúthien Tinúviel Lucrezia Cyprius Camilla Rivalta Felice Jade Mathé Samuel Bright Lleweyn Chloris William Julian O'Neil Ulaş Kazancı Vivienne Bisette Castor Xanthopoulos Charlotte Alice Russell Nicole Marissa Magdalene Dryas Pheragas Issoria Lathonia Lucille Raiden Simona Floros Malachy Grandley 111 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11950 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 22:47 | |
| 22.45
Niye bu kadar mutsuzum? Üstekini görünce cüzdanımdaki resme bakıp ağlamak geldi yine içimden, millet ana baba resmi taşır ben Kurt resmi taşıyorum iyi mi? Last FM, şiddetle MCR'ı önermiş Kaan'a deminde dinliyordu amanın ne mutlu oldum ağlayacağım şimdi. MCR üü. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 22:48 | |
| 22.47 Sınırlarımı zorluyorum, kapama düğmem olsa kendimi kapatacağım o kadar iğrendim kendimden, ne oluyor bana, enerji patlaması yaşıyorum, bakmayın, niye yazdım ki boşluk işte. | |
|
| |
Maximilian Wildstein Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 340 Yaş : 33 Kan statüsü : "Safkan!" Galleon : 11278 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 22:53 | |
| 22.52 üsttekini anlamak. arada bana da olmak | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 22:54 | |
| 22.5 Yok bu sefer aştım, aklıma salak salak espriler bulaşma tarzları filan geliyor, ne oluyorum, sabah böyle miydim? Hayır, yarın evde tek olmak ve ayak bağı olucak birinin olmaması buna gebe sanırım. Patla patlayabildiğin kadar. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 22:56 | |
| 22.56 Şurdaki hatun Rachel mı? Türkiye'ye gelecek olursa bu filme gitmemeliyim. Yönetmeni boğarım ama T.T Ben Barnes niye çıplak ya?! Üff.. Kitapta bu kadar etkilenmiyordum, film görüntülerine bakınca ağlayasım geliyor ama T.T- Spoiler:
| |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 340 Yaş : 33 Kan statüsü : "Safkan!" Galleon : 11278 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 22:59 | |
| 22.58
Üstteki haklı, provoke edici bir fotoğraf. Ben Barnes'ın gözünün yaşına bakmaz ' boş ol!' derdim onun yerinde olsaydım XD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 23:14 | |
| 23.13
Tırstım. Üstteki Ben Barnes aşkına Tom Felton'ı harcar mı acaba? | |
|
| |
Malachy Grandley Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11376 Ekspresso Puanı : 37 Kayıt tarihi : 12/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 23:15 | |
| 23.14
Of abi, MCR'nin Welcome To The Black Parade şarkısı beni benden alıyor. Selin, gelince benim Billie'yi kullanan Johann'ı gay'e çevirip senin Gerard'lı Dwayne'e aşık edeyim. sdasdasda | |
|
| |
Janice Dylan Lovett Gelecek Postası Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 440 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12316 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 23:19 | |
| 23:19
Düşünüp duruyorum, kimseye belli etmeden ağlıyorum.. Gırgıra vurup saçmalamaya çalışıyorum. Yoruldum. Hayatım yarın gece son bulacakken, ben burda tek başıma oturmuş düşünüp ağlıyorum. Sadece O'nu.. Bir de tabii onsuzluğu.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 23:22 | |
| - Malachy Grandley demiş ki:
- 23.14
Of abi, MCR'nin Welcome To The Black Parade şarkısı beni benden alıyor. Selin, gelince benim Billie'yi kullanan Johann'ı gay'e çevirip senin Gerard'lı Dwayne'e aşık edeyim. sdasdasda 23.21 ayaküstü kurgu demek ünvanımı elimden aldırtmam | |
|
| |
| |
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11950 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 23:43 | |
| - Malachy Grandley demiş ki:
- 23.14
Of abi, MCR'nin Welcome To The Black Parade şarkısı beni benden alıyor. Selin, gelince benim Billie'yi kullanan Johann'ı gay'e çevirip senin Gerard'lı Dwayne'e aşık edeyim. sdasdasda ajsdfgsdh. WTTB fan diyorum başkabir şey demiyorum. Biraz önce sahilde embesiller onu okumaya çalıştıda gülmekten öldüm DI bılak parade dedi çocuk ya resmen. | |
|
| |
Johann dé Emanuele Müzisyen - Punk Rock
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 106 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11396 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 23:46 | |
| - Eugen Dwayne Russell demiş ki:
- Malachy Grandley demiş ki:
- 23.14
Of abi, MCR'nin Welcome To The Black Parade şarkısı beni benden alıyor. Selin, gelince benim Billie'yi kullanan Johann'ı gay'e çevirip senin Gerard'lı Dwayne'e aşık edeyim. sdasdasda ajsdfgsdh. WTTB fan diyorum başkabir şey demiyorum. Biraz önce sahilde embesiller onu okumaya çalıştıda gülmekten öldüm DI bılak parade dedi çocuk ya resmen. 23.46
Çüş, yuh yuh. O.o Yazık yav İngilizce öğretmenleri ne halt yiyor acaba. Hocalardan çok kendilerinin ne halt yediği belli aslında neyse, saçmalamadan. XD Süper ama ya, Last FM sayesinde keşfettim My Chemical Romance'ı. Green Day'e çok benziyor, bunu da dinleyin falan diyordu ben de baktım şarkılar acayip hoşuma gitti. xD
Edit: Romancı ne yaaaaa, ssadfgd. | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 23:50 | |
| 23.50
Kaan daha bir ısındım sana ya asfj. MCR kandır candır ama Green Day bir tanedir, küçüklüğüm onla geçtiğinden her ne kadar MCR 'a tapsamda haksızlık edemeyeceğim XD Kaan bizim sitedeki Adolf amcaya baktıkça seni görüyorum bizim rpde bir Kaan vardı oldum adamın adını duyunca sonrada bütün siteye rp'yi anlatmak zorunda kaldım XD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11376 Ekspresso Puanı : 37 Kayıt tarihi : 12/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 26 Tem. 2009, 23:57 | |
| 23.55
Zuaha, yazık ya ben rp'leri anlatamıyorum, özürlüyüm. Ayrıca GD de, MCR de ayrı bir yerde kalbimde şu an. sadsa Aslında senin çok katkın oldu, Gerard Way'den başladım, MCR'dan çıktım. =P | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11803 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 27 Tem. 2009, 10:43 | |
| - Eurydice Black demiş ki:
- 22.56
Şurdaki hatun Rachel mı? Türkiye'ye gelecek olursa bu filme gitmemeliyim. Yönetmeni boğarım ama T.T Ben Barnes niye çıplak ya?! Üff.. Kitapta bu kadar etkilenmiyordum, film görüntülerine bakınca ağlayasım geliyor ama T.T
- Spoiler:
Yönetmen sapıttırmış. Kitapta özetlenen kısımları şe'tmişler galiba, da yooo O.o Rachel bu lan o.O Yuh. - Alıntı :
- Dorian Gray - in cinemas 18 September 2009
The latest film from erstwhile actor Oliver Parker (St Trinian's, The Importance Of Being Earnest) Dorian Gray stars Ben Barnes (The Chronicles Of Narnia: Prince Caspian) as the bright young aristo with an appetite for sin and some highly unusual artwork in the attic. Since the supporting cast features Colin Firth, Rebecca Hall (Frost/Nixon) and Rachel Hurd-Wood (Perfume: The Story Of A Murderer), it seems set to be a highly tasteful affair. Which is okay, but proceedings might be immensely improved by dollops of Wilde-esque wickedness. 18 September? Buraya ne kadar sürede gelir o Hım. Dün Hulde'nin söylediği resmi aramak. O.o 10.42 Düğün de bittiiğ sonunda xD 10.51 Aha O.o Buldum O.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 27 Tem. 2009, 11:18 | |
| 11.18
Sabahladım ve bir damla olsun, bir damla olsun uykum yok inanamıyorum. o.O Gerçi 6'dan 11'e kadar uyudum yine fazla sayılır. Bilgisayar açık kalmış, halbuki kapattım sanıyorum gece. Herkes yazmış yazmış, görmemişim tabii haliyle. xD Kitap okuyarak güneşin doğuşunu görmek de ayrı bir zevkmiş ama. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 27 Tem. 2009, 11:38 | |
| 11.38 O şu an tatilde ve netsiz. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 27 Tem. 2009, 12:15 | |
| 12.15
Sanmıyorum. Neyse, avatar imzamdan çok sıkıldım ve değiştirmek istiyorum ama PS beni sinir ediyor. -_- Off, ama deneyeceğim ve yapacağım! İlk defa bu kadar uzun bi' avatar imza kullandım. *Artık son cümlemi mazur görün. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 27 Tem. 2009, 12:59 | |
| 12.59
Uzuuuuuuun bir aradan sonra tekrar Dominic'e geri dönebiliyormuşum demek ki, inanılmaz.
P.S: Rütbe renklerini yeniliyorum bakanlığın, göremeyenler şaşırmasın. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 27 Tem. 2009, 14:30 | |
| 14.29
bu saçma sapan oradan buradan kablosuz bağlanma şeylerinden nefret ediyorum. üç gün dolana kadar feci eziyet. | |
|
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12122 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 27 Tem. 2009, 17:58 | |
| 18.00 Şu an farkettiğim üzere, ben Audrey'nin kulu köpeğiyim. | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|