| Seyir Defteri | |
|
+107Sandro Scarlet Azhemin Kanerva Dionysius Rudolphus Howard Dorémieux Aleksey Vasili Majewski Silas Flippo Jerome Helena Sofia Derjinov Damien Delacroix Christian Sullivan Didrik Olav Sanden Amaltheia Cardea Bandit April Way Luigi Orfeo D'Aloise Dimitr Yoan Marinova Lysander Pheragas George Bertrand Orwell Lumina April White Anja Ida Järvinen Feodora Providentia Larina Gergin Lily L. Black Marjoline Clodiën Damien Lawrence Johnny Amoux Malfoy Jake Nico Bellic Awifor Radolph Korrigan Euphoria Szôlôssy Rocìo del Nieves Aurora Clayborne Marjory Lillian Ottilie Symphonie Iréne Bright Catheriné Marcelline Dante Amberiotis Gabriella Kejäthen Vynsja Croweix Martin Thomas Wolfiex Johann dé Emanuele Christine Moes Franciné Widmore Rocio Sycorax Malfoy Nagihan Narin Sönmez Charlie von Diederich Desdemona Meadows Helmina Thetis O'Neil Margaux Rovenién Anitchka Tanja Glazkova David M. Hurwey Ianthe Rousseau Aurora Diamond Adolf Maynard Griswald Alexander Lachowski Laetitia Prevensie Cornelia Lachowski Carmelita D'alora Acantha W. Psyche Janice Dylan Lovett Thomas Froisser Marveille Croweix Maximilian Wildstein Albus Dumbledore Teodor Amberiotis Albert Sven Hallstad Christian Dayrnt Black İbrahim Emre Ürem Hestia Julie Annwyl Lovett Nathaniel Philips Julia Leppanen Andromeda Beata Neaux Elizabéth Adrianna Malfoy Helena Diamond Eurydice Black Genevieve Tessa Malfoy Bilie Wanders Haley Brooke Scott Elliott Abbott Isadora D'alora Jessica Spangler Sidonia Scarlet Clarissa van Qusell Sophia Rose Dvorska Kurt Fitzgerald Stefan Dequarté Ardelia Marcelline Charles Ernest Bright Kristian Eivind Espedal Javiér Diadre Lisa Wanders Magnus Lars Hallstad Lúthien Tinúviel Lucrezia Cyprius Camilla Rivalta Felice Jade Mathé Samuel Bright Lleweyn Chloris William Julian O'Neil Ulaş Kazancı Vivienne Bisette Castor Xanthopoulos Charlotte Alice Russell Nicole Marissa Magdalene Dryas Pheragas Issoria Lathonia Lucille Raiden Simona Floros Malachy Grandley 111 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 19:21 | |
| 19:19 * Evet, yine biri beni düşünüyor. Süper lan.
Yeni kullanıcı hesabı açtım, mutluyum huzurluyum. Diğeri karmakarışık olmuştu. Format atmak da istemedim, yeni kullanıcıdan başlayayım istedim. Bu sefer güzel bi' düzen kurmaya kararlıyım, evet. | |
|
| |
Anja Ida Järvinen Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11662 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 22:16 | |
| Lanet olası Umut Sarıkaya. Olm bi adam bu derece hasta olabilir mi ya? Resmen hasta yani. Ruhsal bozukluğu var ciddi anlamda. Başka açıklaması olamaz o çizimlerin. Uğur Gürsoy geyik, Ersin duygusal psikopat, Ender asosyal ortam insanı, Yiğit orta yaş bunalımındaki dahi, Memo tam bir pisluk, Yılmaz adamım ama Umut nedir ya? Bulup da evlenilmesi gereken insan. Lanet olsun dostum. -22:16 sularında Uykusuz çizerlerini gerçek sanmak- | |
|
| |
Awifor Radolph Korrigan Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11239 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 22:18 | |
| 22.17 Çok güzel sağanak yağmur yağıyor. Hava mükemmel. Toprak kokusu burnuma sızıyor yavaşça. Dışarıya çıkıp geldim ve gökyüzüne bakarken gözüme yağmur damlası kaçtı .. | |
|
| |
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11261 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 22:20 | |
| 22:17 *
Allaam diyorum. Ben neden daha önce farketmedim diyorum. Başımı duvardan duvara, yerden yere vuruyorum. O derece. 2000 yılından beri yazdığı tüm yazıları okudum lan sitede. Ahaha. Komik bi' de. Yerim. | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11803 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 22:33 | |
| 22.32 Mutluyum sanırım ya. Facebook'daki Farm Town oyununu kurcaladım sıkıntıdan, onun müziği ninni gibi geldi ama şimdi. I-ıh bu bardak bitecek. Bitecek. Bİtmeli. Bitsin. Şarap şu resimle güzel gitti ama bee. - Spoiler:
Pehe. Mutlu değilim ben be sıkıntıdan patlamışım, saçmalıyorum. O yüzden de mutluyum. Hıhı. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 22:35 | |
| 22.35
Photoshop'u tamamen sildim, bundan sonra da kurmaya niyetim yok. Bu sefer gerçekten bozuldum yani, büyük konuşmayayım ama birdaha ellemeyeceğim o programı. Basit sanılabilir söylenen ama onca uğraştan sonra ağırıma gidiyor. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11803 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 22:37 | |
| 22.36 Oha ama ya. N'aptın Huldee T.T | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 23:06 | |
| 23.06 Sinirim bozulmasaydı yapmazdım. Iğğm Öyküyle konuşuyor muyuz emin değilim. Yani sarhoş olmuş olabilir =P Dorian Gray'in oyuncu kadrosuna kurban olmayı planladık. Ben Barnes diye anırmak istiyorum ama ben. Anlatamam artık ona olan sevgimi. Yüksek dozda. Asil bir ölüm olurdu. Suda boğulmaktan veya araba çarpmasından iyi sanırım. Ay gece gece sapıttım. Dorian Gray'i tekrar okuma kararı aldım. Sibly Vane bölümünü atlamak istiyorum yine. Okumayacağım o kısmı T.T | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 23:14 | |
| 23.14 Bardak yarılandı, olmuş olmam mümkün, beni çok ciddiye almayın bu gece. O.o Evet Hulde kenidin Ben Barnes'a kurban edecek ben Colin Firth'e, ki şu anda bunu gayet de yapabilirim. Valla ilginç olurdu be. Bende okuyacağım kitabı yine. Kalemle. Lord Henry'nin çizilmemiş kalan iki üç sözünün de altını çizip onları on kere okuyarak. Evet, evet yapmalıyım bunu. Terk ettiği kısmı oku Hulde, terk ettiği kısmı xP Gece gece deliridm ben, delirdim, valla delirdim, deliydim iyice delirdim. Hıı. Susmalıyım, evet. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 23:21 | |
| 23.21
Terk ettiği kısmı seviyorum zaten, ardından söylenen sözleri seviyorum. Tanrım, o kitaba gerçekten hastayım! Oyuncu kadrosuna hastayım, Dorian Gray ve Ben Barnes beni bitirecek bu gidişle. Gerçi fragmanda bir sinir krizi geçiriyordum ama olsun, o benim biricik aktörüm ühü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 23:28 | |
| | |
|
| |
Marjory Lillian Ottilie Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11224 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 23:29 | |
| 23.27 Bu saat bana hep Coğrafyayı hatırlatıyor. Kendimi kötü hissediyorum ve kendimi kötü hissetmemdeki sebep bana kendimi daha kötü hissettiriyor. Yine de kendime engel olamıyorum. Tamam üzülüyorum ama o kadar değil işte yani yalnızca ailesi için üzülüyorum. Olaylara rağmen kendi dertlerimi atamıyorum kafamdan. Çok bencil hissettiriyor, kötü oluyorum. Cidden çok mu bencilim ben ya. Ama elimde değil ya of. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11224 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 23:37 | |
| 23:36 Lanet olsun lan. Yok böyle bir heyecan,korku. Sırıtma ve ağlama isteğini bu kadar karışık olması. Sırf bu iğrenç heyecanı yaşamamak için konuşmak istemiyorum onunla. Ama elim rahat durmuyor. Duramıyorum işte. Ahah yazdı işte ne yazdığını bilmeme rağmen bakmaya korkuyorum. Deli gibi ağlamak istiyorum. Kahretsin! | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| |
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 06 Ağus. 2009, 23:55 | |
| 23:54 Git lan gitti! Tam naber yazmıştım küt diye çıktı. Evet öküz gibi çıktı gitti. Hiçbir şey demeden. Sinir oluyorum ya. Ne yapsam yaranamam zaten ben. Uğraşmamak en iyisi. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11239 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 07 Ağus. 2009, 00:00 | |
| 00.00 Yaklaşık 39 saattir uykusuzum ve bugünde bir süre ekspreste takılmayı düşünüyorum. Allah'ım ben kafayı mı yedim?? | |
|
| |
Teodor Amberiotis Gryffindor 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 33 Galleon : 11581 Ekspresso Puanı : 21 Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 07 Ağus. 2009, 00:05 | |
| 00.03 Sıkıldım, rp yapmam lazım, ama nasıl başlayacağım acaba diye düşünmelerdeyim. Nedense bulamadım, bir oturup düşünmek lazım. | |
|
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12122 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 07 Ağus. 2009, 00:10 | |
| Did I dream you dreamed about me? Sıkıldım herbir şeyden. Yaşam ne kadar da ironik. Ayrıca, şu ne olduğu belli olmayan telefon zımbırtısı hâlâ gözlerimin içine bakmakta. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11261 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 07 Ağus. 2009, 00:15 | |
| 00:13 *
Oturmaktan popom ağrıdı resmen. Balkonda bi' tur atıp geleyim. Hava da çok sıcak, üf. | |
|
| |
Carmelita D'alora Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 75 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11281 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 07 Ağus. 2009, 00:17 | |
| 00:17
Kitabım çoktan bitti. Tekrar başlamayı düşünmek tam bir delilik. Beğendiğim bölümleri okuma kararı aldım ve ilk istediğim romantik bölümü okudum xD Evet, çok yazık. Serileri gerçekten seviyorum. En azından 'hönk!Yoo bu böyle bitemez.' gibi tepkilerim olmuyor. 2. Kitabın bi an önce elime geçmesi lazım yoksa psikolojik sorun yaşayabilirim. Ben ciddi miyim ? xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 07 Ağus. 2009, 00:18 | |
| 00:16 *
Imm, kurgu için Slytherin'li insan aramakla meşgulüm, ya da ne bileyim Dorothy ve Teodor'un zıtlaşacağı insan. Ehe buluruz umarım. *-* | |
|
| |
Teodor Amberiotis Gryffindor 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 33 Galleon : 11581 Ekspresso Puanı : 21 Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 07 Ağus. 2009, 00:34 | |
| 00.21 Salak bir rp daha, moralim bu sıralar çok bozuk, sanırım bu rplere de yansır oldu, annamler sağolsun her şey mahvediyor, hayatımı kemiren bir fare var sanki, annemler de buna yataklık ediyor. Aşırı bunaldım, bence bana yanaşılmaz. Neyse birazdan da çıkarım zaten erken yatıp uyumamak gibi bir şey de sadece bende vardır sanırım. İnternet de fazlası yasak sonra burnuma burnuma laf sokuyorlar. | |
|
| |
Janice Dylan Lovett Gelecek Postası Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 440 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12316 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 07 Ağus. 2009, 00:43 | |
| 00:43
Nihal'i o kadar iyi anlıyorum ki şu an yani, bizim gibi başkalarının da olduğuna inanıp dernek kurasım geldi. Aileler hep mi aynı lanet olsun ya.. Yapmam gereken rp'ler var gırgırda takılmak istemiyorum. Kaan, Deniz ve Aytül gelsin artık diyorum.. Tuba da.. Onlar gelirse ekspresin konuşma adresine geri dönebilirim valla. Maskeli Balo'yu özledim abi ya.. =( Of.. Of.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 07 Ağus. 2009, 01:30 | |
| 01.29 Evet 41 saatlik uykusuzluk sanırım birazdan son bulacak ekspres ahalisine seslenmek istiyorum .. Herkese iyi geceler diliyorum. Bazılarına iyi sabahlamalar. Bol Rp ler.... Kendinize dikkat edin.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 07 Ağus. 2009, 02:37 | |
| | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|