| Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* | |
|
+102Dorothea Ingeborg Sarai Saowapa Howard Dorémieux Chryseis Kejäthen Charlie von Diederich Şişman Keşiş Disbel Molaco Laryssa Irina Archibald Nathaniel Philips Marveille Croweix Charlotte Alice Russell Asya Su Kazancı Jasmyne S. Dionne Eryx Yannis Roubanis Lauren La Pixies Lawrence Solomon Grant Elliott Abbott İbrahim Emre Ürem Xenophilius Waffling Castor Xanthopoulos Akem Manah Eurydice Black Lupus Didrik Olav Sanden Boris S. Braginsky Jolene Omega The Serpent Johnny Amoux Malfoy Róża Szewc Rothan Granville Vera Szewc Albert Sven Hallstad Agatha Lillian Griffiths Juliet Payne Feodore Gragory Dranias Glenn Wilson Galateia De Laqué André Roberto del Muñeco Sofia Lamartine Christian Dayrnt Black Natashia Jake Nico Bellic Lúthien Tinúviel Beauvais Moreau Dryas Pheragas Dharja Hectorne Klara Ivanov Lily L. Black Samuel Bright Euphoria Szôlôssy Elena Russell Issa Philippe Jeremy Jeffrey Julie Ella Roubanis Sandro Scarlet Darcia Moore George Bertrand Orwell Anja Ida Järvinen Azhemin Kanerva Silas Flippo Jerome Marjane Ylenia Flavius Helena Sofia Derjinov Dimitr Yoan Marinova Kristian Eivind Espedal Sidonia Scarlet Angélique Killingsworth Felice Jade Mathé Amaltheia Cardea Awifor Radolph Korrigan Christopher Raikes Luigi Orfeo D'Aloise Lysander Pheragas Haley Brooke Scott Bandit April Way Rocio Sycorax Malfoy Rocìo del Nieves Stefan Dequarté Cyprius Aurora Clayborne Catheriné Marcelline Charles Ernest Bright Julie Annwyl Lovett Alexander Lachowski Vynsja Croweix Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia Lucille Raiden Gabriella Kejäthen William Julian O'Neil Cedric Chrome Malachy Grandley Teodor Amberiotis Clarissa van Qusell Janice Dylan Lovett Aurora Diamond Jessica Spangler Valencia Claudía Ruselló Magnus Lars Hallstad Isadora D'alora Laetitia Prevensie Nicole Marissa Magdalene Maximilian Wildstein 106 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:04 | |
| Dalmak istedim bi' anda. Daldım. Öylesine işte. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:04 | |
| Hmm olabilir, ama yazı yazmayacağım demek okuyup bilgilenmeyeceğim demek değil ki ben birikim yapıp bir bomba gibi patlatmak istiyorum. Çok canım isteyince yaparım o ayrı ama bu değişik metod işime de yarayabilir bakacağım. Bir yandan haklısın; ama ben kendimi kitaplara boğacağım. | |
|
| |
Luigi Orfeo D'Aloise Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 33 Galleon : 11223 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:07 | |
| Hoşdaldın ** Sen bilirsin, ben ikisini aynı anda götürmeyi tercih ediyorum ve betimlemelerim böyle bir yere bakarken, bir şeyler düşünürken hatta sıklıkla yazarken doğuyor ve büyük oranda birbirini tekrar etmiyor, diye düşünüyorum*.* | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:09 | |
| Hoşdaldım. Asdf. Başka kimse de takmıyo beni ya, lanet olsun. :Ç | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 33 Galleon : 11223 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:10 | |
| Başka kimse de takmıyor sözünü bana atılmış laf olarak varsayayım mı ** | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:10 | |
| Aslında bende öyle düşünürdüm, ama bir olay oldu ve değişti bir anda fikrim zaten tatilde internete izin yok bende o süreyi uzattım. Biraz garip hatta saçma gelebilir; ama bana değişik ve bende bir fark için yapayım dedim. Canım istese de bir şey eksik oluyor onu bekliyorum ben=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:11 | |
| Sayma sayma, geri kalan site ahalisine atılmış bi' laf o. Şimdi bunu söyleyince laf atmamın da anlamı kalmadı ya neyse, rencide olsunlar biraz bakalım. =P | |
|
| |
Awifor Radolph Korrigan Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11237 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:13 | |
| AAgh rencide oldum yaa .. Nasıl oldu da seni farketmedim benn ?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:14 | |
| Uu, amacıma ulaşmışım o halde, şimdi geri kalanlar da rencide olmalı, olmalı. Nihal de olmalıı. =P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:15 | |
| Ben mi oluyorum rencide hemen de alınan bir moda geçerim ki! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:15 | |
| Alıngan insanlara karşı çok hassasım bi' yerde, o halde sen rencide olma! =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:16 | |
| Etti beni rencide küçük çocuklar gibi anneme mi şikayet etsem=)=)=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:18 | |
| Ben de kendi anneme şikayet ederim geri kalanları, rencide olmadılar, beni takmadılar diye. Hem kendisi yakın zamanda sitemize teşrif edecekmiş. RP'ci annem olması hoş. =P | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11237 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:19 | |
| Tabi efenim şikayet etmek lazım:) Annem evde olsaydı gösterirdim ben.. Ama bu saatte onuda bulamazdım ki ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:20 | |
| Bu alınganlık yaygın rp topluluğunda fazlaca xD Annen gececiler başlığını kapattırmaz di mi? Anne eli değmiş bir rp sitesi istemiyoruz | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:20 | |
| Rpci bir anne anneme anlattğımda beni anlamıyor bile bir tek abim anlar o da bir ara ingilizce rp yapmaya merak salmış, ama her olan gibi erken bırakmış. Şaşırtıcı bir olay o da... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:22 | |
| Asdf. Benim annem normal anne gibi değil, hiç merak etmeyiniz efenim. Çoğunuzdan daha manyak bi' insan, gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. En azından benden. =P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:23 | |
| Çok değişiklik olur bence ya bi anne ekspreste ne dinliyorsun bölümüne yazıyor mesela; Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar, Yallah şofer yallah | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:23 | |
| Benim annem nekrofili rpmi okumuş xD Ne yazıyosun olum sen öle sapık sapık şeyler dedi. Anne bak bu edebiyat, ben cesetçi filan değilim, sadece burda öyle bir adamı canladırıyorum diye uzuunca açıklamalar yapmak zorunda kalmıştım herkese lazım o çatlak versiyonlardan | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:25 | |
| Koptum bir an annemi geçtim de babamı düşündüm rp de ahahah komedi olurdu ama stress atmaya birebir bir yer anne ya da babanla kurgu yapıp rp yapmak çok ilginç bir deneyim olurdu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:28 | |
| Gayrimeşru bir çocuk yaparsak şimdi. 16 sene sonra rp yapabiliriz evet bu mümkün biyolojik ve matematiksel olarak xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:30 | |
| Ben çocuklarımla yapardım ya gayette eğlenceli olurdu inanıyorum. Ama ben şu anda kurgu yapmaya kalksam mesela annemin yanında, acayip şeylere takılır. Mesela bn karakterime kaymakbirası içiriyorsam o bana içki mi içiyorsun diye sorabilir yani, mümkün. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:31 | |
| Benimki şey yazar... Madcon, Beggin. Onu dinliyodu geçen gün. Sonra, ne biliyim, hiç duyulmadık saçma sapan şarkılar. Ama ben onun en çok karakterlerini merak ederdim. =P
Benim RP'lerimi okusun istemem, mümkünse kimse okumasın hatta, acaip utanırım, ne biliyim. Son günlerde tam bi' Hufflepuff portresi çiziyorum. =P
Babam yazamazdı benim şahsen. Hayalgücü falan, sıfır. Kıt adamın teki. Ha seviyor muyum, seviyorum. Bazen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:31 | |
| Hmm matematikselini bilmem; ama yapmak isteyen varsa buyursun; ama ben kızım olursa 30 35 yaşında rp yapar mıyım belirsiz? Kız ne alakaysa ya erkek olursa... Ayrıca ben evlenmicem kızım veya oğlum diyorum, iyi saçmalarım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:33 | |
| Evlenmeyeceğim diyenler, en çabuk evlenenlerden olurmuş diyolardı bana. Ben de evlenmem derdim çünkü. Sonra bıraktım işte. =P | |
|
| |
| Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* | |
|