| Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* | |
|
+102Dorothea Ingeborg Sarai Saowapa Howard Dorémieux Chryseis Kejäthen Charlie von Diederich Şişman Keşiş Disbel Molaco Laryssa Irina Archibald Nathaniel Philips Marveille Croweix Charlotte Alice Russell Asya Su Kazancı Jasmyne S. Dionne Eryx Yannis Roubanis Lauren La Pixies Lawrence Solomon Grant Elliott Abbott İbrahim Emre Ürem Xenophilius Waffling Castor Xanthopoulos Akem Manah Eurydice Black Lupus Didrik Olav Sanden Boris S. Braginsky Jolene Omega The Serpent Johnny Amoux Malfoy Róża Szewc Rothan Granville Vera Szewc Albert Sven Hallstad Agatha Lillian Griffiths Juliet Payne Feodore Gragory Dranias Glenn Wilson Galateia De Laqué André Roberto del Muñeco Sofia Lamartine Christian Dayrnt Black Natashia Jake Nico Bellic Lúthien Tinúviel Beauvais Moreau Dryas Pheragas Dharja Hectorne Klara Ivanov Lily L. Black Samuel Bright Euphoria Szôlôssy Elena Russell Issa Philippe Jeremy Jeffrey Julie Ella Roubanis Sandro Scarlet Darcia Moore George Bertrand Orwell Anja Ida Järvinen Azhemin Kanerva Silas Flippo Jerome Marjane Ylenia Flavius Helena Sofia Derjinov Dimitr Yoan Marinova Kristian Eivind Espedal Sidonia Scarlet Angélique Killingsworth Felice Jade Mathé Amaltheia Cardea Awifor Radolph Korrigan Christopher Raikes Luigi Orfeo D'Aloise Lysander Pheragas Haley Brooke Scott Bandit April Way Rocio Sycorax Malfoy Rocìo del Nieves Stefan Dequarté Cyprius Aurora Clayborne Catheriné Marcelline Charles Ernest Bright Julie Annwyl Lovett Alexander Lachowski Vynsja Croweix Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia Lucille Raiden Gabriella Kejäthen William Julian O'Neil Cedric Chrome Malachy Grandley Teodor Amberiotis Clarissa van Qusell Janice Dylan Lovett Aurora Diamond Jessica Spangler Valencia Claudía Ruselló Magnus Lars Hallstad Isadora D'alora Laetitia Prevensie Nicole Marissa Magdalene Maximilian Wildstein 106 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Luigi Orfeo D'Aloise Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 33 Galleon : 11223 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:34 | |
| Aile toplantısı bitse de havamıza dönsek Yaparsın, çocuun için böle eski günleri anma niyetine xD Ben birşeyler karalamayı, edebiyatı bırakamam ve rpyi de kolay kolay bırakacağımı zannetmiyorum bu yüzden. Ayrıca gayrimeşru dedim, ben de evlenmeyeceğim için ,) edit: Aile kurumu Totalitarist dünyanın insanoğlunu evcilleştirme boyunduruğudur derim başka da bir şey demem
En son Luigi Orfeo D'Aloise tarafından Salı 11 Ağus. 2009, 02:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Awifor Radolph Korrigan Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11237 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:34 | |
| Bi an bak ben evlendim falan diceksin sandım yığılıyodum nerdeyse | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:36 | |
| | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:36 | |
| Hmm peki bilemiyorum, tamam bu konu sıkıcı harbi ama bende bırakamam rpyi herkesi de sardırırım. Tabi benim bu dilimi anlamayanlar da var ya... | |
|
| |
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:37 | |
| Rp denilince Rap anlayan insanlar varken çevremde, ben hiç kimseye bunu anlatabileceğimi sanmıyorum. Cık. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 33 Galleon : 11223 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:38 | |
| Aynen ** Kahrolası bir noktaya parmak bastın biliyor musun | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11237 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:40 | |
| Rp bana ilk söylendiğinde anlamamıştım sonradan bi çeşit oyun diyince RPG (role playing games) aklıma gelmişti.. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:40 | |
| Ben anlattım, abim okudu ve kaldı bunları film yapalım dedi, Nicole'ün kurgusunu okudu hemde sen neler yazarmışsın deyip beni internetimle bir kaç gün yalnız bıraktıklarını bilirim, ama şu sıralar gene bir kızgınlık var tüm zamanımı boşa harcayan ve gözlerimi yoran pcymiş. Anlamalarını beklemesem de anlatıp durmak ve bir türlü insanların kafasına sokmayı ben çok seviyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:42 | |
| Ben direk anlamıştım ama yanlış Roll Playing narası atarak sazanlaşmıştım çünkü ben o roll playing'i frp oyunların rol pıleyi zannetmiştim xD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:43 | |
| Şahsen ben, birkaç defa anlatırım. En fazla 3, 4 kere. Anlamazsa da kusura bakmasın, sktirip gitsin o halde. Benim öyle insanlarla işim olmaz pek, sabırlı olduğumu sanmıyorum da. =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:44 | |
| Olsun illa frp olmasına gerrek yok ya burası gayet iyi yani Adminlerde yerlerini aldığı zaman bi sorun yok sanırım Iska.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:47 | |
| Ben rpyi zorla kendime tanıttırdım. Bu kadar merak varken bende kimse dayanamaz, şans eseri oldu ve aptal aptal rplerle başladım ve şimdi bakıyorum da ne kadar küçültmüşüm hatalarımı, beni buraya getiren kişi çok değerli, eskiden yazı yazsam da sayesinde kendimi düzelltim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:47 | |
| Iska yokmuş burada evlat. Bodozlama atıyormuşuz laf sahibine ulaşıyormuş xD Bir kere, o kadar kalın kafalı adamı rp dünyasına soksan nolur sokmasan nolur. Hatta sokamaman faydalı | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:48 | |
| Di mi. O yüzden de bırakırım zaten. RP yapabilecek insan, bir defa söyledin mi anlar, en fazla iki. Fazlasından hayır yok. Kalastır onlar. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:49 | |
| Kazma insanlar iki laf etmekten acizdir. Rpyi nasıl yazar kim bilir ya düşünemedim, uğraş dur bir durum ortaya çıkardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:50 | |
| Bencede sokmayalım zaten ben bazen konuşuyorum arkadaşların yanında,anlamaya çalıştıkları zaman susuyorum, anlamalarına gerek yok çönkü | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:51 | |
| Mesele iki tümceyi yan yana getirme meselesi de değil. Kim ne derse desin, soyut düşünemeyen insan rp yazamaaaz... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:52 | |
| Şu da var ki, zaten o kadar kalın kafalı insanla konuşmam ki ben, gideyim ona RP anlatayım. Sözlerimi de anlamaz çünkü. Eskiden vardı öyle arkadaşlarım. Naber desem, ne demek istedin diyen salaklar. Öyle günlerdi efenim. Ekmek karneyle alınıyordu. | |
|
| |
| Hmm buna da katılıyorum ve şunu diyorum, dünyaya farklı bir gözden görebilen ve at gözlükleriyle bakmayan kişi rp yapabilir. | |
|
| |
| Hahaaa evet ya soyut düşünme önemli.. Arkadaşlar siz devam edin ben bi keyif molası vericem, | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:54 | |
| Yaşasın zehirli temiz hava, hazır mola verilmişken ben de gidiyorum zehirlenmeye xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:54 | |
| Aynı kafadanız yanii | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:56 | |
| Ben değilim ama öyle. Kabul ediyorum. Öyle farklı bakış açılarından falan bakamam. Dar görüşlüyüm. Kendi görüşüm derim de başka bi' şey demem, doğru olan odur bence çünkü, başka olasılık yoktur. Bilmiyorum işte.
Herkes mola veriyo. Ben napiim peki? Çay içiyim o halde. Başka bi' şey yok yapacağım. :Ü [/size] | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 02:57 | |
| Herkes gitti hepsini okumayı beklediğimden bende gidip kendime kahve yapıyım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:00 | |
| Geldim ** annem uyanık olsaydı bok iç derdi, babam yakalasaydı hani bırakmıştın derdi xD | |
|
| |
| Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* | |
|