| Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* | |
|
+102Dorothea Ingeborg Sarai Saowapa Howard Dorémieux Chryseis Kejäthen Charlie von Diederich Şişman Keşiş Disbel Molaco Laryssa Irina Archibald Nathaniel Philips Marveille Croweix Charlotte Alice Russell Asya Su Kazancı Jasmyne S. Dionne Eryx Yannis Roubanis Lauren La Pixies Lawrence Solomon Grant Elliott Abbott İbrahim Emre Ürem Xenophilius Waffling Castor Xanthopoulos Akem Manah Eurydice Black Lupus Didrik Olav Sanden Boris S. Braginsky Jolene Omega The Serpent Johnny Amoux Malfoy Róża Szewc Rothan Granville Vera Szewc Albert Sven Hallstad Agatha Lillian Griffiths Juliet Payne Feodore Gragory Dranias Glenn Wilson Galateia De Laqué André Roberto del Muñeco Sofia Lamartine Christian Dayrnt Black Natashia Jake Nico Bellic Lúthien Tinúviel Beauvais Moreau Dryas Pheragas Dharja Hectorne Klara Ivanov Lily L. Black Samuel Bright Euphoria Szôlôssy Elena Russell Issa Philippe Jeremy Jeffrey Julie Ella Roubanis Sandro Scarlet Darcia Moore George Bertrand Orwell Anja Ida Järvinen Azhemin Kanerva Silas Flippo Jerome Marjane Ylenia Flavius Helena Sofia Derjinov Dimitr Yoan Marinova Kristian Eivind Espedal Sidonia Scarlet Angélique Killingsworth Felice Jade Mathé Amaltheia Cardea Awifor Radolph Korrigan Christopher Raikes Luigi Orfeo D'Aloise Lysander Pheragas Haley Brooke Scott Bandit April Way Rocio Sycorax Malfoy Rocìo del Nieves Stefan Dequarté Cyprius Aurora Clayborne Catheriné Marcelline Charles Ernest Bright Julie Annwyl Lovett Alexander Lachowski Vynsja Croweix Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia Lucille Raiden Gabriella Kejäthen William Julian O'Neil Cedric Chrome Malachy Grandley Teodor Amberiotis Clarissa van Qusell Janice Dylan Lovett Aurora Diamond Jessica Spangler Valencia Claudía Ruselló Magnus Lars Hallstad Isadora D'alora Laetitia Prevensie Nicole Marissa Magdalene Maximilian Wildstein 106 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Awifor Radolph Korrigan Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11237 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:02 | |
| Evet bende geldimm:) ohh rahatladım ya... Evde biri olsa hayatta içemem bnu | |
|
| |
Luigi Orfeo D'Aloise Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 33 Galleon : 11223 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:03 | |
| Balkon | |
|
| |
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:04 | |
| Neyi neyi. Allaam kıt olmaya başladım asdf nefret ediyorum kendimden. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 33 Galleon : 11223 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:05 | |
| Ben etmiyorum tamam sen edebilirsin | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11237 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:06 | |
| Boşver neyi içtiğimizi bende balkona çıktım ya zaten... Evet gececi ekspres gençleri.. benim görebildiğim açıda tam 4 tane yıldız vardı brbirinden parlak.. Bu gecenin şerefine o yıldızlar bizi temsil etsin diyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:09 | |
| Olayı törene bağlamamak lazım. Ben ne gördüm biliyor musun? Yalnızlığı gördüm. Görünmeyen yağmurlarda sırılsaklam vücudumu dayayıp duvara yığıldım soluk soluğa. Rüzgarlı havada yaktığım son kibritimin karasıyla O'nun adını duvara yazarken, içimi yakan, ciğerlerimi dolduran duman değil, O'nsuzluktu ... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Herkes etsin, asosyal bir ucube olayım istiyorum. İstediğim çok saçma şeyler var aslında. Şizofren olayım istiyorum. Başkaa... Çok var. Neyse, cidden de. Bipolar bozukluk mu ne, her ne bksa, öyle karaktersiz bi' şeylerim varmış. Ben adam gibi hastalığım olsun istiyorum, öyle ki söylediğimde övünebileyim bununla. Herkes 'vov' desin.
Sigara. Hıı. Mümkün. Ahah, sigara denilince hep accaip bi' anım gelir aklıma. Neyse. :Ç
Oha. Kalmak. :Ç | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Bende geldim, ketil kaynarken aşırı ses yaptı bende kapatıp kendime soğuk kahve yaptım. Yıldız gececileri biz miyiz? Acaba balkona mı insem, of inşallah birileri kalkmaz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:14 | |
| Evet yıldız gececileri biziz ya törene bağlamadım öle içimden geldi söyledim.. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:15 | |
| Bende ölümü gördüm, kendimi bulmaya çalışırken onun gözlerinde yaşadığım onla olan onsuzluk vardı. Hep içimde olan bir şeyi öldürüp kendime kıymak zorunda kaldım, belki de saçma sapan deneyim sandığım yazı yazmama sebebim de bundan olsa gerek. İstediğim her şey elimde kalıyor, yazdığımda dağılıyor kalemim elim titriyor, bir tek pcde elim akışına kayıp gidiyor. Sigara beni öldüreceği için içmeye çalıştığım anda ilacıma sarıldım. Alerji böyle bir şey olsa gerek, hem ben öyle biriyim ki çocukken bilinmeyen alerji şimdi herkeste, ben bunu benim yaydığımı düşünüyorum. Aileme ve orada tüm dünyaya saçma olsa inanıyorum işte, başka nelere inanıyorum da sonu olmuyor, karşılaştığım her şey bir çıkmaz sokaklar ordusu... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:15 | |
| Ben üşüdüm.
En normali budur işte. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:16 | |
| Yıldızları biz olarak görebilmek. Ben yıldızlara bakınca hep "onlar" derim. Benim biz olabileceğim bir yer yok. Tanışma kısmında dediğim gibi, dışarıda kalan ötekileri içeri alan o yeri arıyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:19 | |
| Ya. Basit, kısa cümleler kursanız, ben kaldım. O kadar ilham fışkırtıyorsanız etrafınıza, gidin RP yapın. =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:19 | |
| Ne biliyim, yıldızlar bana hep çok güzel ve etkileyici gelmişlerdir.. Gökyüzünde tek yıldız görebildiğim anlarda oldu.. Beni etkileyen tarafı bence gündüz ortaya çıkmaması.. Dumanımla onlara baktığımda arkada senfonik bir orkestra çalıyormuş gibi hissediyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:20 | |
| Ben hep böyleyim. Onun için 3 aya rağmen rp kalitesi olarak bu seviyedeyim *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:21 | |
| Rp yapmayacağım kendi saçma seramonim devam edecek ve patlama yaşayacağım, dağıtacağım enerjimi bu saatlerde saçmalıyorum kusura bakmayım, yıldızlara ben demek değilde seni temsil ettiğini düşünmek daha mantıklı gibi geldi bana, bu saatte de mantık diyebiliyorsam daha delirmedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:22 | |
| Ben "dumanımla onlara baktığımda" gülüyordum hatırladığım kadarıyla. O geceye ilişkin pek birşey de hatırlamıyorum zaten. O zaten son dumanımla onlara bakışım olmuştu. Asdf. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:23 | |
| Evet aslında bende bizi temsil etmesini dilemiştim konu nerden nereye geldi.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:25 | |
| Konu dediğin böyle genişler, benim önemsediğim tek şey buluttur, bir açar bir kapar kimse sevmez onları ama ben çok sever ve hep bir anlam için açıp kapadığını düşünürüm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:30 | |
| O da bi düşünce tarzı tabi.. Düşüncelere saygı duyarım.. 'Dumanımla onlara baktığımda' güzel bi birleşim görüyorum.. Sanki bende onun bir parçasını taşıyormuşum gibi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:32 | |
| Aayy layk yuuuu aaym nat gona kırek .... Crack uyuşturucudur bilginize | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:34 | |
| Bu gece baya baya sohbet ettik yav Dün kimsecikler yoktu.. Her gece böyle olsa, sohbet başlığı kapanır bence | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:35 | |
| Yok kapanıp bir yenisi açılır, sitecenek açmak zorundalar, eğlendim baya bugün hem uykum da iyice kaçtı ya... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:38 | |
| Evet ya bende eğlendim.. Siteye katılandan beri ilk oldu bu gececilerle beraber olmam.. Hoşuma gitti | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Salı 11 Ağus. 2009, 03:43 | |
| Gecenin tadını çıkar derim, ne kalabalık olmalı ne de sessiz. Şu geceden biraz daha yoğun olması tam kıvamıdır. Ayrıca aldığın zevkin ilerde daha da katlanazağını garanti ederim sana | |
|
| |
| Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* | |
|