Allah kabul etsin tuttuğun ve tutacağın zamanları, aynı zamanda herkesin tabii. (: Ne bileyim, bugün Cuma ya hayırlı gün diye böyle bir şey diyesim geldi saçma ama. xD
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
Ben tutuyorum zati biliyorsun, valla bende öyle uyumuştum hatta bir ara onu rutine bindirmiştim. Annemler benim uyku bozukluğum olduğundan şüphelenmeye başladılar ve tatile gittikten sonra düzeldi bir bugün bozuldu, ama sanırım rüyamdan ya uzun zamandır görmüyordum. Ara ara hep kalkarım bugün kalkmadım. Ayrıca sonradan mesajlarınızı gördüğümden geçmiş olsun ya demek istiyorum
Awifor Radolph Korrigan Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11237 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/09
Hımm.. Anladım tamam Sağol inşallah herkesin kabul eder..Nihal Sağol bu arada iki gün öncede yazmıştın sanırım ama ben cevap verememiştim. İyiyim bugün çok şükür.. Canım sıkıldı ya.. Takımımı değiştirmek istiyorum ama foto alternatifim kısıtlı olduğu için elimden bişi gelmiyo.
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
Sana daha güzel kıvırcık bir ünlü bulalım dicem ama ben bu ünlüyü de pek seviyorum. İyi olmana da pek sevindim. Kendine dikkat et ekspresse yeni gelmiş biri hasta olmasın gerçi baya da bir zaman geçti; ama olsun.
Awifor Radolph Korrigan Gryffindor 4. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11237 Ekspresso Puanı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/09
Valla bende sevdim bu ünlüyü ya güzel bişiler bulursam yeni takım yapabilirim belki. Photoshop kullanırken eğleniyorum nasılsa.. Sağol kendime dikkat etmeye çalışırım
Lúthien Tinúviel Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 29 Galleon : 11280 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 27/06/09
Aklıma gelirse kendisine iletirim. Bu rp teklifini okumayabilir. Ama okuyadabilir. Benimde rp yapmak istediğim biçok kişi var ama nedense hiç bahsetmiyorum ya..
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11731 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
He biliyorum ya Eskiden Daniel olan karakter.. Diğer karakteride biliyorum sarışın bişi.. Neyse ya ayarlarız artık Şimdiden kurgu düşünmeye başlasak iyi olur ya son dakikada insan hiçbirşey bulamıyo
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11731 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08