| Seyir Defteri | |
|
+106Autumn Wistend Laurent Lavoisier Clarissa van Qusell Gabriella Kejäthen Pulcher Viola Postinen Thomas Froisser Christopher Raikes Andromeda Beata Neaux Malcolm Lloyd Disbel Molaco Glauce Nauplius Laryssa Irina Archibald Darcia Moore Janice Dylan Lovett Sanguis Lisa Wanders Rebeca Guevara Jasmyne S. Dionne Dahlia Ambrosia Jasqués Lucas dé Borge Nathaniel Cavalier Casey Paul Logan Laura Portman Teodor Amberiotis Leidolf Waldemar Hallstad Didrik Olav Sanden Lyranie Lissauer Helmina Thetis O'Neil Karolina Siri Bergliot İbrahim Emre Ürem Valencia Claudía Ruselló Stuart Rousseau Oceané Laxell Damien Lawrence Hestia Christine Moes Feodore Gragory Dranias Matthew Francis Launy Rocio Sycorax Malfoy Chelsea Ellen Rothstein Silas Flippo Jerome Samuel Bright Castor Xanthopoulos Alberto Conte Lauren La Pixies Leandré Marcelline Julissa Abbott Jaska Ilmarinen Vynsja Croweix Daphne Zoe Launy Lawrence Solomon Grant Symphonie Iréne Bright Martin Thomas Wolfiex Christian Dayrnt Black Cyprius Catheriné Marcelline Lleweyn Chloris Dryas Pheragas George Bertrand Orwell Akem Manah David M. Hurwey William Julian O'Neil Lucas I. Kenneth Orwell Gabriel Florent De Beau Elliott Abbott Sofia Lamartine Charlotte Alice Russell André Roberto del Muñeco Euphoria Szôlôssy Erzsébet Dora Csézy Vera Szewc Kristian Eivind Espedal Juliet Nariel Izydor Maximilian Wildstein Róża Szewc Stefan Dequarté Marveille Croweix Awifor Radolph Korrigan Jake Nico Bellic Eryx Yannis Roubanis Jolene Charles Ernest Bright Felice Jade Mathé Armina Sandberg Albert Sven Hallstad Brianna Riley Kaligaris Elizabéth Adrianna Malfoy Julie Annwyl Lovett Glenn Wilson Mattéo Bernand Black Johnny Amoux Malfoy Louisa Rossfire Deniz Özden Eurydice Black Rocìo del Nieves Magnus Lars Hallstad Lúthien Tinúviel Haley Brooke Scott Lily L. Black Nicole Marissa Magdalene Omega The Serpent Sidonia Scarlet Charlie von Diederich Howard Dorémieux Maurellé Nemesis Argyris 110 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12034 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 15 Kas. 2009, 15:46 | |
| 14.46 Üstteki müzik dinlesin, hatta Michael Bublé - Cry Me A River dinlesin | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 15 Kas. 2009, 15:52 | |
| 14.51 Üstekki beni ikilemden kurtardı şimdilik buralarda takılıp müzik dinlemek en iyisi sıkılırsam, kitaba giderim o da ayrı... | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11982 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 16 Kas. 2009, 20:13 | |
| 19:13
Sallan, sallan dur. Sallan yuvarlan. Az sonra betimlemelerim bir işe yarayacak, malum Edebiyat ödevi. | |
|
| |
Albert Sven Hallstad The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11448 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 16 Kas. 2009, 21:54 | |
| 19.54 Albert d yakında rahmetlidir, hadi geçmiş olsun. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Kas. 2009, 08:14 | |
| 07.14
Rüyamda 10 Kasım Töreni'ni gördüm ama çok değişik bir biçimde. Özellikle Nihot ve Tubik bunu okusun. Aynı mekanda Ankara TED Koleji'ni arıyordum çünkü İstanbul'a gelmiştiniz. xD Nihal önümden geçiyordu ama bağıramadım ki bir Nihot diye! Tuba'yı göremedim bile sürekli aradım nerede o nerede o sonra bi' de Nihot'u da kaybettim. Aynı mekan içinde kimseyi bulamadım.
Rüyada bile görüşemedik ya, valla uyuz oldum. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| |
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12034 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Kas. 2009, 20:54 | |
| 19.54 Üstteki mesajı okuyup o hayatın ne kadar zor olduğunu bilsem de özlüyor ve arıyorum lise hayatını. Diskriminant'ın ne olduğunu unutmuşum bu arada, Meral Hoca beni kesse yeridir. İntegral'i bu kaadar özleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi, hele ki trigonometrik fonksiyonların integralini alırkenki halimizi düşününce insan çok değişirmiş diye düşünüyorum. Bir hafta çabucak geçse de Bodrum'a dönüp arkadaşlarımın, ekspresin, televizyonun keyfini çıkarsam diyorum. Bayram gel artık ama gitme! | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11982 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Kas. 2009, 22:07 | |
| 21:05
Kaan'ın mesajına kopmakla meşgulüm. Aynı mekanda üç ay zaman geçiripte birbirimize rastlamamış bir biz varızdır herhalde Nihot ile. Kaan sen gönlünü rahat tut valla. Ama bak hırs yaptım Nihal'i bu gazla kesin bulacağım tabi okula geliyorsa artık. Ayrıca İstanbul'a götürse keşke okul dedim yazını okuduktan sonra. xD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 17 Kas. 2009, 23:14 | |
| - Adolf von Diederich demiş ki:
- 07.14
Rüyamda 10 Kasım Töreni'ni gördüm ama çok değişik bir biçimde. Özellikle Nihot ve Tubik bunu okusun. Aynı mekanda Ankara TED Koleji'ni arıyordum çünkü İstanbul'a gelmiştiniz. xD Nihal önümden geçiyordu ama bağıramadım ki bir Nihot diye! Tuba'yı göremedim bile sürekli aradım nerede o nerede o sonra bi' de Nihot'u da kaybettim. Aynı mekan içinde kimseyi bulamadım.
Rüyada bile görüşemedik ya, valla uyuz oldum. 22.14 Kaan nasıl koptum anlatamam ki bugün İstanbul demiştik Tuba'yla o da ayrı bir hayalde gene de gelemiyoruz. Kaçmaya mı karar versek ne belki o zaman karşılarsın bizi, günübirlik git gel yaparız. Of ben ders çalışacaktım sözde, nerede bende o yetenek, ayrıca Asena okula geliyorum, iyileşmiş olsam da ölmeyi yeğliyorum. Bazen ama olsun, ayrıca lise bitse de gitsek diye düşünürken üniverstelerin liseyi özlemesi ne güzel bir çelişkidir. Neyse ben yavaştan gideyim ya da kalıp daha saçmalasam mı? Hepinizi çok özledim, rpyi özlemedim, ama özlediğimiz ekspressin o capcanlı günleri... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 18 Kas. 2009, 18:15 | |
| 17:14
Bugün üsttekini Tuba ile Kolej Sokağı'nda dolanırken gördüm. Tam da 10 Kasım köşesinin oralardı. Tabiki koridorda bağıramayacağım için geçip gittiler. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 18 Kas. 2009, 18:20 | |
| 17.17 Düşünen mi var dı ki? Aaa üstteki bizi görmüş biz ne haldeydik o sıra kim bilir? Çünkü ben hiçbir şey hatırlamıyorum, ayrıca iyi notlar alınca insan bir garip olur mu ya... İşte şu an o haldeyim. Bu notları alamazken idare eder demem ne sizce kanımca içten bir nankörlük...=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 19 Kas. 2009, 18:49 | |
| 17.49 Mankafa mısınız siz ya? Bu sahne silinir mi? - Spoiler:
| |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 20 Kas. 2009, 17:13 | |
| 16.13 Dün iki saat uğraştığıma değdi ödev için sanırım. o.O Hep o tür ödevler verse de şu ezberleri istemese ne hoş olurdu. Oha! Katılıyorum üsttekine o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 22 Kas. 2009, 16:10 | |
| 15.09 Kışkırtıcı bi' şey bu. I'm totally turned on! - Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 22 Kas. 2009, 23:17 | |
| 22.17 Delirdim galiba artık Allah sonumu hayretsin diyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 22 Kas. 2009, 23:29 | |
| 22.24 Nüht'le MSN. Bu ikiliyi bir araya getiren şartlar nasıl şartlardır? Kozmos'un, Evren'in, Karma'nın, Alınyazısı'nın işi yok bize oyun mu oynuyor? Hayat neler yapıyon lan? Merlin sonumu hayır etsin bugün hiç iyi değiliz Nüht'le. Bir kere biiiir biiiiir! Bir kere ikiiiii ikiiiiii. Üç kere yirmi beeeeş yetmiş beeeeş. Hayda bire hada höde. Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar. Albert'ın helvasını kim kavuracak? Zaman, Zuman, Duman aman! | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 22 Kas. 2009, 23:32 | |
| 22.31 Evet bugün süperim diyorum, ama bir farklılık enerji, hareketlilik... Anlamıyorum, evet sonumuz ne olucak Barış'la bilemiyorum. Ama Merlin bize iyilik sağlık versin, yoksa psikolog olmadan ölüp geberip kendi helvamızı kavurtup yukardan izleyip gülücez.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 22 Kas. 2009, 23:41 | |
| 22.37 Hobidi hobidi opppala bum. İnki pinki, dipsy, lalai, pooooo. teletabiiiiis, teletabiiiiiis, Hazır mıyız? aH bARIŞ ABİ AŞKOLSUN, AÇ KOYNUNA KUŞ KONSUN. Amaaaan petrol canııım petrol. Ey ruuuuuuh! Geldiysen helvadan üç kaşııık alllllllll!!!. Bu mesajı gören aboneye not: Kınamayaınız, iyi değiliz. Niha jubi, basli tuti, sohrani menya, vabli mayuj ya popala! Beregi beregi mayuoş sertze. Bana kitap al, benim hiç kitabım olmadı abi. Sütü seveeen kamyoncu teme. Biri bana sahip olsun ben olamıyorum artık | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 24 Kas. 2009, 19:09 | |
| 18.09 http://www.imdb.com/title/tt1504320/Oha o.O Jennifer Ehle ne zaman katıldı ya :S Michael Gambon... Helena Bonham Carter'a dikkat etmişim bir tek o.O O çok komik denk geldi ama. Mutluyum, ödev yapmam gerek, üşeniyorum, Yahşi Batı reklamını sevdim ama sevmedim, okula gidesim yok, Cuma bir an önce gelsin istiyorum. Annem veli toplantısından çıkmadı mı ki hala ya. o.O Merlin merlin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 25 Kas. 2009, 22:42 | |
| 21.39 Ne enteresan bir gün, insanlara akıl sır erdirmeyi geçtim, ne diye benle iletişimi farklı yollardan deneyip sonra sinirlerimi hoplatırlar anlamam. Benim de sınırlarım olamaz mı yahu sanki taştan yapıldım, neyse allahtan rahatladım, nefes alıyorum ya, yaşıyorum tepkilerim yerinde her şey düzene giriyor. Gelip geçici iki eğlencenin maskarası olamam. Mutluyum, kendimi elimden geldiğince kontrol ettim. Ama şu an her şeye sövüyorum, bana sabır versin Merlin, bu aralar çok ihtiyacım olacak belli... | |
|
| |
Lucas I. Kenneth Orwell Gryffindor 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 84 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10975 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 23/11/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 26 Kas. 2009, 12:59 | |
| 11.57 Amanın Bodrum'dayım milletle buluşup keyif yapıyorum. Ancak tatil dönüşü Sunum+Midterm olması beni hafiften tırstırmıyor değil. O.o Az sonra 5 saatlik Leverage Maratonu ardından da 2 bölmlük HIMYM maratonu var ama arkadaşlarla buluşacam. Dizi izlemeyi özlemişim be. HIMYM Forver! Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa Herkese şimdiden iyi bayramlar ekspres! Merlin hepinizi kutsasın! | |
|
| |
Omega The Serpent Cercope
Mesaj Sayısı : 164 Kan statüsü : Cercope Galleon : 11112 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 26 Kas. 2009, 13:02 | |
| 12:01 Kardeşime sims 3 yükleme işkencesi. Evet. | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12106 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 26 Kas. 2009, 13:53 | |
| Sinir ve stresin katlanarak artması, özlem, ödevler, boşluksuzluk ve 'tatil'... | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 28 Kas. 2009, 15:44 | |
| 14.42 Sıkıldım, yapmam gereken ödevler olduğunu farkındayım ama hiç yapasım da yok. | |
|
| |
David M. Hurwey Vampir
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 36 Kan statüsü : Yarı safkan melezimtırak bulanık. Galleon : 11454 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 07/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 28 Kas. 2009, 22:09 | |
| İstanbul'da akıntı varmış. Akıyoruz madem ? | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|