| Seyir Defteri | |
|
+106Autumn Wistend Laurent Lavoisier Clarissa van Qusell Gabriella Kejäthen Pulcher Viola Postinen Thomas Froisser Christopher Raikes Andromeda Beata Neaux Malcolm Lloyd Disbel Molaco Glauce Nauplius Laryssa Irina Archibald Darcia Moore Janice Dylan Lovett Sanguis Lisa Wanders Rebeca Guevara Jasmyne S. Dionne Dahlia Ambrosia Jasqués Lucas dé Borge Nathaniel Cavalier Casey Paul Logan Laura Portman Teodor Amberiotis Leidolf Waldemar Hallstad Didrik Olav Sanden Lyranie Lissauer Helmina Thetis O'Neil Karolina Siri Bergliot İbrahim Emre Ürem Valencia Claudía Ruselló Stuart Rousseau Oceané Laxell Damien Lawrence Hestia Christine Moes Feodore Gragory Dranias Matthew Francis Launy Rocio Sycorax Malfoy Chelsea Ellen Rothstein Silas Flippo Jerome Samuel Bright Castor Xanthopoulos Alberto Conte Lauren La Pixies Leandré Marcelline Julissa Abbott Jaska Ilmarinen Vynsja Croweix Daphne Zoe Launy Lawrence Solomon Grant Symphonie Iréne Bright Martin Thomas Wolfiex Christian Dayrnt Black Cyprius Catheriné Marcelline Lleweyn Chloris Dryas Pheragas George Bertrand Orwell Akem Manah David M. Hurwey William Julian O'Neil Lucas I. Kenneth Orwell Gabriel Florent De Beau Elliott Abbott Sofia Lamartine Charlotte Alice Russell André Roberto del Muñeco Euphoria Szôlôssy Erzsébet Dora Csézy Vera Szewc Kristian Eivind Espedal Juliet Nariel Izydor Maximilian Wildstein Róża Szewc Stefan Dequarté Marveille Croweix Awifor Radolph Korrigan Jake Nico Bellic Eryx Yannis Roubanis Jolene Charles Ernest Bright Felice Jade Mathé Armina Sandberg Albert Sven Hallstad Brianna Riley Kaligaris Elizabéth Adrianna Malfoy Julie Annwyl Lovett Glenn Wilson Mattéo Bernand Black Johnny Amoux Malfoy Louisa Rossfire Deniz Özden Eurydice Black Rocìo del Nieves Magnus Lars Hallstad Lúthien Tinúviel Haley Brooke Scott Lily L. Black Nicole Marissa Magdalene Omega The Serpent Sidonia Scarlet Charlie von Diederich Howard Dorémieux Maurellé Nemesis Argyris 110 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 29 Eyl. 2009, 18:55 | |
| Okul zilimizden nefret edebilirim. Zillerimizden. Her zilde farklı bi' şarkı çalmasın, lütfen. Özellikle ders çıkışında 'always in my heart, always in my mind' şeklindeki Eurovision şarkısı çalmasın. Öf.
Günde 8 saat ders çekilmiyo be. Gerçi Communication hocası iyi kadın, metal dinliyomuş lan voah.
18.54 | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 29 Eyl. 2009, 20:45 | |
| 20.44 Dersaneden gelince burada soluklanmak istedim, ödevlerim de yok bugün ne mutlu bir gün bugün yaaa, valla dünden bütün ödevleri yapmam işe yaradı... | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 29 Eyl. 2009, 21:31 | |
| 21.29 Off. Öldüm. - Alıntı :
- Ewan McGregor ... Gene Vidal
Hilary Swank ... Amelia Earhart Mia Wasikowska ... Elinor Smith Richard Gere ... George Putnam Christopher Eccleston ... Fred Noonan Ehe, izlenir bu film. Christopher Eccleston pek büyük bir rolde değil gibi geldi, olsa daha iyi olurdu ama olsun o.O Bu film haftası zımbırtısında Thomas Sangster'ın olduğu film var galiba. Hoş, hoş... Belki marta nisana neyse artık A Single Man'de gelir diye ummaktayım. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 29 Eyl. 2009, 22:39 | |
| 22.39 Sanırım sol kolumu hissetmiyorum. 8,5 sayfa kadar Geometri yazıp bir de 2 sayfa boyunca çember çizdikten ve ardından da 40 adet Geometri sorusu çözdükten sonra kafayı yediğimi hisseder gibi oldum. Diğer ödevleri ve notlarımı temize çekişimi saymıyorum tabi. Bu sene ölebileceğimi düşünüyorum, seneye ve ondan sonraki sene ne olur Allah bilir.. Uyumak istiyorum O.o | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 29 Eyl. 2009, 23:04 | |
| 23.03
Yatıyorum, Avril 2009 MTV EMA'ya da aday olmamış, neyse boşveriyorum 2010'a olacağını açıklamıştı zaten bu sene için garantisi yoktu. Green Day ve Coldplay'e verdim çoğunlukla, bir de sevmesem bile başarısı dolayısıyla Lady Gaga tabii. Neyse, iyi geceler ekspres halkı. | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11980 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| |
| |
Omega The Serpent Cercope
Mesaj Sayısı : 164 Kan statüsü : Cercope Galleon : 11110 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Eyl. 2009, 13:13 | |
| 13:13 Mideyi bozmayalım diye gidip aptal bir restoranta öküz gibi para vererek yemek yemenin ardından midenin bozulması. ANKARA'DAN NEFRET EDiYORUM! | |
|
| |
Deniz Özden Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11698 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 29/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Eyl. 2009, 16:47 | |
| 16.47 Daha ilk haftadan okuldan soğudum sanırım. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Eyl. 2009, 18:25 | |
| 18.24 Hayat cidden güzel bunu anladım=) | |
|
| |
Louisa Rossfire Büyücü
Mesaj Sayısı : 5 Kan statüsü : ets Galleon : 11071 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Eyl. 2009, 19:30 | |
| İtiraf ediyorum, bizim okula Fetullah gelen how i met ur mother daki Barney çıkar.
19.30 | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Eyl. 2009, 19:40 | |
| 19.40
Öğretmenlerimi gün geçtikçe daha çok seviyorum, İngilizce hocamız meğer Oxford Üniversitesi'nde de öğretmenlik yapmış bir dönemler; sanırım oha olmak diye buna deniyor. xD Eh, düz lisede böylesine zor rastlanır, neyse. Okulumu seviyorum ya, çok belalı serseri çocuk var ama düzgün olanları da yok değil hani. Çoğu tanıdık, ben derslerimi ve hocalarımı seveyim gerisi de boş. xD
Şöyle Boğaziçi Üniversitesi - Uluslararası İlişkiler'i 1. sırama yazarım, İstanbul Üniversitesi - Uluslararası İlişkiler'i 2'ye, İstanbul Üniversitesi - Siyaset Bilimi'ni 3'e yazarım. En kötü Marmara Üniversitesi - Uluslararası İlişkiler'i de dördüncü yerime yazarım. Şimdiden şekillendirmek çok önemli çünkü zaten sekizinci sınıfta az çok belirginleşiyordu bu hedeflerim. Konservatuar da okuyacağım ki büyükelçi olamazsam sanatçılığım elimde kalsın en azından. Neyse, hayırlısı daha çok senem var önümde. Su gibi geçip gitse bile. | |
|
| |
Louisa Rossfire Büyücü
Mesaj Sayısı : 5 Kan statüsü : ets Galleon : 11071 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Eyl. 2009, 19:42 | |
| - Adolf von Diederich demiş ki:
- 19.40
Öğretmenlerimi gün geçtikçe daha çok seviyorum, İngilizce hocamız meğer Oxford Üniversitesi'nde de öğretmenlik yapmış bir dönemler; sanırım oha olmak diye buna deniyor. xD Eh, düz lisede böylesine zor rastlanır, neyse. Okulumu seviyorum ya, çok belalı serseri çocuk var ama düzgün olanları da yok değil hani. Çoğu tanıdık, ben derslerimi ve hocalarımı seveyim gerisi de boş. xD
Şöyle Boğaziçi Üniversitesi - Uluslararası İlişkiler'i 1. sırama yazarım, İstanbul Üniversitesi - Uluslararası İlişkiler'i 2'ye, İstanbul Üniversitesi - Siyaset Bilimi'ni 3'e yazarım. En kötü Marmara Üniversitesi - Uluslararası İlişkiler'i de dördüncü yerime yazarım. Şimdiden şekillendirmek çok önemli çünkü zaten sekizinci sınıfta az çok belirginleşiyordu bu hedeflerim. Konservatuar da okuyacağım ki büyükelçi olamazsam sanatçılığım elimde kalsın en azından. Neyse, hayırlısı daha çok senem var önümde. Su gibi geçip gitse bile. Onuncu sınıftan önce hiç düşünme bunları, dokuzda sadece dersine bak. ^^ 19.42 | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 30 Eyl. 2009, 21:29 | |
| 21.28 Acilen uçmam gerek. Of, Cuma olsun artık. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 01 Ekim 2009, 20:06 | |
| 20.03 Kaan okulunu baya baya seviyor ya =) Ama ben hiç sevmiyorum. Ben LİSELİ olmak istemiyorum ya... Ben 8 . Sınıfımı geri istiyorum! 8. Sınıf arkadaşalrımı geri istiyorum! 8. Sınıf öğretmenlerimi geri istiyorum! BARBAROS'UMU GERİ İSTİYORUM!!! Hiç mutlu değilim hayatımdan LANET OLSUN! Antalyada en iyi liselerden birisi olabilir ama ben Dünyanın en iyi lisesine gitsem yine aynı şeyleri geri isterim bunu da biliyorum. Kaan gibi olabilmeyi isterdim. Yine okulun en büyüğü olabilmeyi isterdim. Ölene kadar 8. sınıfta okumak isterdim. Ortaokul gibisi yok ya ! Ben Lise istemiyorum işte ! İSTEMİYORUM! Şu an ağlıyorum =( Çünkü ben 8. SINIFIMI ÇOOK ÖZLEDİM ! | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 02 Ekim 2009, 13:14 | |
| 14.44
Üsttekilere toptan bir cevap vermeden duramadım. Kaan'a diyeceklerim, bence de şimdiden düşünmesin bunları. Ben de büyükelçi olacam diye girdim liseye Psikoloji kazanıp çıktım. Ki ben hedeflerimi pek kolay değiştirmem ve bildiin sait fikirlinin tekiyim. Ayrıca 9. sınıf geleceği düşünmek için değil, 'üst sınıfların baskısını nasıl en aza indirir ve nasıl kahrolası derslerimi verebilirim?' yılıdır. Çömezlik makamının tadını biz de çok çektik. Karşı sınıfta bir 10 Fen-A vardı ki hakikaten FENA idi. Sözün özü şimdiden takma, ama iç cebinde birkaç seçenek bulundur.
Uğur içinse söyleyeceklerim; ilk modunun 'nerden düştüm ben buraya?' olduğunu biliyorum. 9. sınıfa başladığımda ilk aylar çok çektim. Ama sonradan çok çabuk geçiyorr ve her şeyden keyif almaya başlıyorsun. Bizim okul sululuklarıyla meşhurdu. Her ne kadar sululuktan zevk almayan bir tip olsam da biraz rahatlayı işleri akışına bırakınca hayat daha güzel oluyor. Su savaşları, sınnıfın içinde basketbol topuyla voleybol oynayıp koskocaman floresan lambayı yere düşürüp kırmak, ilk dersten okuldan kaçıp topluca kahvaltıya gitmeler, kahvaltıya gitmeyle yetinmeyi kahvaltıyı okula getirmeler, sınıfta doğumgünleri ve akabinde pasta savaşları, hocalarla ağız dalaşı... Dört sene sonunda hepsini arar oldum. Bu kadar çabuk kestirip atma.
Diğer okullu olan diğer Esspressolar'a; şikayet eden mesajlarınızı gördüm de, üniversiteli olup Ekim'e kadar okula gitmeme güzel bir şey olabilir, dersaneden pestili çıkmış halde eve dönmemek güzel olabilir, ama Uğur'a söylediklerim sizin için de geçerli çok arayabilirsiniz. | |
|
| |
Mattéo Bernand Black Sihirli Kazalar ve Felaketler Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 217 Yaş : 29 Galleon : 12387 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 02 Ekim 2009, 13:45 | |
| 13:45
Vaay be sayısal olduk çıktık xD Sabahçı olunca daha iyiymiş be. Siteyi özlemişim xD En çokta Beyoncé'yi o: Müzikleri olmadan hiçmişim ben O.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 02 Ekim 2009, 17:49 | |
| 17.45 Cuma gününe de geldik ya neyse rahatladım biraz, ama beni bekleyen bir sürü ders var sanki, 3 hafta sonra da sınavlar başlar ha bir de dersane var. Onun da yazılarını deftere çekmek lazım. Ne kadar işim var değil mi? Neyse halledicem halledicem, bir otursam en fazla 2 3 ya da bilemedin 4 saat... Ve mutlu olmayan herkese şunu söyleyebilirim. Sen gülersen ve mutluluğu küçük şeylerde ararsan o da sana geliyor, hayat boş gibi dursa da her senenin kattığı bir anlam var. O yüzden yüzünüzde ki gülücüğü eksik etmeyin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 02 Ekim 2009, 22:05 | |
| 22.04 Pof. Haftasonu gelsin dedim bütün hafta şimdi de bir dahaki hafta sonunun gelmesini istiyorum. o.O | |
|
| |
Glenn Wilson A Chore for the Lost ~ Vokal & Gitarist
Mesaj Sayısı : 254 Galleon : 11129 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 03 Ekim 2009, 06:59 | |
| Dokuzuncu sınıfta ders dinlemek mi ? Lolwut ? | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 03 Ekim 2009, 10:55 | |
| Türkçe hocasına bayıldım. Derse "Eziksiniz." diye girip "Daha liseli değilsiniz siz. Küçük desen küçük değil büyük desen büyük hiç değil. Doğru düzgün gidip gelin. Eskiden on ikinci sınıflar gelip hazırlıkları pataklayıp giderlerdi bir. Şimdi yapmıyorlar. Yine de gelirlerse büyüklenmeyin. Zaten bu okul morgtu. Gece gelirseniz korkarsınız. Çevrede de tinerciler falan var." diye devam eden bir insan. Harikulade yani.
10.55|| | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 03 Ekim 2009, 18:07 | |
| 5:06 (Belcika)
G*tum donuyor, boyle soguk olmaz olsun, ulkemi ozledim ben :/ | |
|
| |
Brianna Riley Kaligaris Slytherin 4. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 5 Galleon : 11062 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/10/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 03 Ekim 2009, 18:28 | |
| Ah dönüşler çok zor ya. Şimdiden çok özledim Londra'yı. Arkada bıraktıklarımı, sevdiğim insanı ve arkadaşlarımı... Bakalım bu sene okulum daha açılmadı ama açıldığında baya stresli bir dönem olacak gibi... | |
|
| |
Albert Sven Hallstad The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 03 Ekim 2009, 20:44 | |
| 20.43 Yurduma döndüm. Her ne kadar buraya bir daha hiç dönmek istemesem de gün batımında Bursa'yı ve sokak lambalarını görünce buraya geldiğime bir kez daha sevindim. Bir de Nüht'ün RP'ye başlama çabaları içerisindeyim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 03 Ekim 2009, 20:56 | |
| 20.55 Yukardaki üye msne gelsin bence, söyleyeceklerini söylesin ben bu pm beklerken sayfa yenilemekten bıktım usandım... | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11980 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| |
| |
| Seyir Defteri | |
|