Höh! Ben o günleri görebilirsem bilmediğim halde hatim indirebilirim Kaan O.o
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12106 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
aa aşkım gelmiş! kaan başak girmişti rp öğretiyorum ona da seni görünce dayanamadım şurdan yazıyım dedim:) dua et benim öss iyi geçsin yaza bomba şeyler bekliyo hepimizi:)
sürpriz
Ablacımm, her gün dua etmeye devam edeceğim, çok seviyorum seni tek dileğim şu öss illetini yerle bir edip gelmen.
Ben de kolları sıvadım, sınavlarım biter bitmez soluğu burada aldım. Yaz benim için başladı bile, artık ekspres için toparlanma vakti!
ahahaha yerim senii:) sen daha benim planlarımı bilmiyosun ama, bi devir kapanıyoo, bi devir açılıyo:) sınavları kazanır ve bi rahatlama dönemine girersem ciddi boyutta şeyler yapıcam inan:) yapıcaz hatta:)
bi ara arayabilirsem öyle konuşuruz ya da msnden faceden bi yerden dürttürcem seni.. sabırsızlanıyorum:)))))))
Maximilian Wildstein Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 340 Yaş : 33 Kan statüsü : "Safkan!" Galleon : 11278 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 20/07/09
Ahah yaz geliyor ne mutlu bize ki ekspress canlanıcak ve onun yerine bilsem söylerdim tam ama Tuba beni çatlatıyor, neyse elinde sonunda bomba gibi olucak her şey ahah elin Amerikalarından tepenize dikiicem ahaha planlarım var kurguya kurgu demiycem, Tuba'm kuzum inş.. istediğin yeri kazanırsın da kafanda ne varsa öğreniriz. Çok deliyim bugün tutmasın beni kimse. -- saate bakmaya üşendim.
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
21.21 Beni biri düşünür, Nihal inanmaz çeker tetiği vurur, neyse saçmalamanın alemi yok, Nihal 7 güne gider şaka gibi değil mi, neyse buralarda olucam; ama yazasım geldi her yere duyuruyorum sonra aa ben bilmiyordum demeyin lan of iyice saçmalardayım. Mutluyum sanki, gidiyorum ekspress birazlığına bir deliden kurtuluyor fena mı Elliot'umu da pek özledim onda girdim sevgiler bütün ekspress ahalisine....=)
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11950 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
16.57 / Ekspresssssss!!!!!!! Çookkk özlemişim Bi duygulandım siteye girince. Neyse ki artık hep buralardayım. Karakterleri bir düzene koyma zamanı geldi...
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
17.03 Aaa Tuğçe *-* edit: Kafayı yememe az kaldı bu arada. Yarın kesin sözlü oluyorum da.. Da ne soracaklar ki? Parçada ayrı batarım, matematikte ayrı batarım, Fen... En azından Antonio'da bir şeyler yapabilsem. Remoto denk gelmesin, lütfen remoto denk gelmesin..
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
23:42 Tüm lys mağdurlarına başarılar dilemekle beraber sözüme başlıyorum şu anda.. Bıktım artık sınavlardan bir bitsin ekspresteyim her gün rp ile burada tanıştım buradanda devam edeceğim hayırlısıyla.. birinci seneme giriyorum yavaştan daha uzun seneler geçiririz inş. haydi herkese kolay gelsin benim kalmam bu kadar olur misafir sayılırım burada ama 'şimdilik'.. kendinize iyi bakın ekspres ahalisi..
23:46 olmuş ya
Jake Nico Bellic Sihrin Uygunsuz Kullanımı Bürosu Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11261 Ekspresso Puanı : 23 Kayıt tarihi : 28/07/09
Saat kaç muhabbeti Her zaman güzel oldu ve olacak...D Zeynep (Janice Dylan)'in baskılarıyla girdiğim bu sitede benimde 1. senem artık. Yeni Rp'lerle yeni kurgularla uykusuzluklarla ve bitmeyen muhabbetlerle... Hoşgeldin yazzzz.D
André Roberto del Muñeco Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 67 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11154 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 01/09/09
00:04 okula gitmesemde erken yatıyorum şimdilik onun için iyi geceler herkese.. ekspreste takılırken çaldığım müzikleri özledim, geçen onca dolu saatleri özledim.. hatta kaan'ın yapacak bir şey bulamayınca oynadığı ve bana tavsiye ettiği saçmada olsa güzel oyunları bile özledim daha yaz başlamadı benim için her şey ayın 26'sından sonra başlıyor.. coming soon everybody
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
17.21 Anestezi filminin başrolündeki adamın Hayden olduğunu yeni farketmiş bulunuyorum. Filmin yarısına kadar o mu değil mi çelişkisine düştüm yahu O.o
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12219 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
12.45 / Yeni avatar istiyorum, yeni imza istiyorum, yeni bir lejant yeni kurgular istiyorum. *-* Adam akıllı bir karakter , düzgün rpler istiyorum *-* İstiyorum... istiyorum... istiyorum...