| sessizlik | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Haktor Ronald Backser Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 32 Galleon : 12372 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 20:17 | |
| Haktor,uzun zaman sonra kafasını dinlemek için sesiz biryer arıyordu.ve uygun bir yer olarak göl kenarında oturmayı seçti.göl kenarında iken hem KSKS den aldığı ödevini yapıyor,hemde hayaller kuruyordu göl kenarında otururken bır ses geldi arkasından; -kimsin? dedi ve cvp için kısa bir zaman bekledi
| |
|
| |
Melania Miguela Zacarias
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 Galleon : 12504 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/10/07
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 20:36 | |
| Melania'nın okula canı çok sıkılmıştı.Arkadaşları dersteydi.Ancak tam iki saat sonra dersleri bitecekti.Ama o zamanda melania'nın dersi başlayacaktı.Melania da biraz göl kenarında gezinirim,balıklara yem atarım sonra,okulun bekçisi olan joo'nun yanına gidip,onun kurbağalarına bakıp,onun yaptığı lezzetli kurabiyelerinden yiyip,onunla biraz konuşurum diye düşünmüştü.Melania göl kenarında dolaşırkan arkasından geçtiği bir çocuk melania ya kabaca kimsin diye soru sordu. Melania bu duruma başta çok şaşırdı.ama sonra kendine gelerek şey ben mi ben melania ya sen diye sordu.melania kibar olmaya çalıştı.çünkü soru soran çok kaba bir şekilde sormuştu.acaba bir derdimi var diye düşündü. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 32 Galleon : 12372 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 20:49 | |
| Haktor,ilk önce düşündü ve hufflepuff da böle biri olmadığına kara verince; -hangi binadansın? dedi ve elini asasına götürdü haktor herşeye şüpeci yaklaşan biriydi.çünkü babası ölüm yiyenler ile ilgili bir çok hikayeler anlatmıştı. belki bundan olsa gerek şüpeci tavırlar ile binasını sordu.
| |
|
| |
Melania Miguela Zacarias
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 Galleon : 12504 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/10/07
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 21:01 | |
| Melania bu duruma iyice şaşırmıştı.ve cevap verdi -binam gryfindor.ya senin? Anlayamıyordu.elini asasına götürdüğünü anlamıştı.Korkmuştu.ve yavaş yavaş geri çekildi.Melania -bende senin adını sormuştum ayrıca düşman değilim ben asanı bıraksan iyi olur yoksa bende asmı elime alacağım dedi. çocuk gerçekten bir tuhaf bakmıştı.acaba bende bir sorun mu var diye düşündü.ewet dedi melania çocuk konuşmuyordu.adın ne diye tekrarladı melania sert bir şekilde. çünkü gerçekten sinirlenmişti. bir cevap bekledi. | |
|
| |
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 21:08 | |
| -adım haktor,hufflepuff binasındanım
dedi ve;
-seni korkuttuysam özürdilerim.sessiz bir şekilde yaklaşınca bende korkuya kapıldım.
dedi;
-nereye gidiyorsun
dedi | |
|
| |
Melania Miguela Zacarias
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 21:12 | |
| Melania haktor'un yumuşak davranmasına karşı oda yumuşadı. melania: Ben gölün çevresinde biraz dolaşıp ,sonra okul bekçisi joo nun yanına gidicem. o tek başına yaşıyor. eminim senide görmekten mutluluk duyar gelmek istermisin. ama tabi gene korkarsan.. dedi melania gülümseyerek. | |
|
| |
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 21:22 | |
| Haktor,günlük proğramına aklından geçirdi ve;
-olur.ayriyetten korkmadım! dedi gögsünü kabartarak
-joo kim.
diyerek ekledi | |
|
| |
Melania Miguela Zacarias
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 21:32 | |
| melania bu cevabın üzerine hadi toparlan ozaman gidelim hava kararmadan dedi.joo kim mi ? sende tanımıyorsun diğerleri gibi.neyse joo okulun bekçisi kendi kurbağaları vardır ve çok güzel kurabiye yapar.bir yesen birdaha istersin.sen hangi derslere giriyorsun?geçen ki derste karşılaşmıştık. Haktordu dimi? binandan memnunmusun.baban annen büyücümü?yoksa muggle war mı aralarında?gibi sorular sormaya başlamıştımelania .ama yeni birisiyle tanışmıştı ve merak ediyordu.haktor bunları teker teker açıkladıktan sonra. melania sana demin korkak dediğim için özür dilerim ayrıca .dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 21:44 | |
| Haktor; -pekala gidelim dedi ve gülümsedi ben KSKS Sihir Tarihi Dersliği Muggle Araştırmaları Dersliği Eski Yazılar Dersliği Kehanet Kulesi uçuş odası derslerini alıyorum.binam konusunda ise hufflepuff uyarıldı bu yüzden üzgün ve kızgınım.evet iyi hatırladın adım Haktor
dedi ve yerde duran KSKS kitabını aldı ve melania ya doğru bir kaç adım attı
- evet gidecekmiyiz joo ya
dedi ve gülümsedi | |
|
| |
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 21:45 | |
| ve
özürün kabul edilmiştir
dedi | |
|
| |
Melania Miguela Zacarias
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 21:58 | |
| Melania haydi gidelim ozaman dedi ve bereber yürümeye başladılar.melania haktora demin sorduğum tüm sorulara hala cevap vermedin merak ediyorum cevaplarsan sevinirim dedi ve haktoru dinlemeye başladı. haktor çok komik ayrıca çok sakar birisiydi.gölün yanında ilerlerken az kalsın ikisini de göle düşürüyordu.sadece haktorun çorapları ıslandı. joo ya vardıklarında hala ikiside gülüyordu.melania haktora senin dersin var mı? diye sordu.benim dersim iki saat sonra diyede ekledi. | |
|
| |
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 22:12 | |
| haktor;
-pekala gidelim dedi ve gülümsedi ben KSKS Sihir Tarihi Dersliği Muggle Araştırmaları Dersliği Eski Yazılar Dersliği Kehanet Kulesi uçuş odası derslerini alıyorum.binam konusunda ise hufflepuff uyarıldı bu yüzden üzgün ve kızgınım.evet iyi hatırladın adım Haktor
dedi ve
-hayır bugün derse girmeyeceğim
dedi ve üzgün bir şekilde yere baktı
dedi
| |
|
| |
Melania Miguela Zacarias
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 22:18 | |
| baban annen büyücümü?yoksa muggle war mı aralarında? aslında melania bu sorunun cevabını merak ediyoordu.bu soruyu birdaha sordu.haktor bu soruyu cevaplarken melania acaba haktor neden benim dersimin olup onun olmamasına üzüldü.acaba dersleri bu kadar çok mu seviyordu. bunu açıklaması için hektora baktı.ama kızarmaya başlamıştı.dersleri bu kadar sevdiği için acaba utanıyormuydu haktor bunu açıkladıktan sonra bana sorun varmı diye sordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 22:29 | |
| haktor;
-annem ve babam büyücü babam hogwarts dan ama annem şangayda ismi garip bir okuldan mezun olmuş
-hogwarts da az arkadaşım var.yani yok denecak kadar az ve ben çok sıkılıyorum derslerde olmasa bir saniye kalmam ama bir arkadaşım oldu dedi ve gülümsedi
haktor; -evet sende kendiden bahset! ayrıca joo nun ünlü kurabiyelerinden tatmak isterim! ama kurabiye yapmamış galiba dedi ve ikiside gülümsedi | |
|
| |
Melania Miguela Zacarias
| Konu: Geri: sessizlik C.tesi 22 Ara. 2007, 22:32 | |
| şansına küs geleceğimi haber vermemiştim.ondan yapmamıştır.benim babam muggle dı.annem büyücü. annem burada slytrin mezunu.tek ben gryfindorum .ama annem onlara benzemez hadi içeri girelim kapı açık kalmış gene . | |
|
| |
| Konu: Geri: sessizlik Paz 23 Ara. 2007, 13:30 | |
| Haktor;
-gerçektende joo nun kurabiyelerini merak ettim diyerek
üzgün ve tebessüm ederek elinde duran kitabına bakıyordu
-peki sen kurbağalardan hoşlanırmısın çünkü buraya gelirken joo nun kurbağalarından bahsetmiştin
| |
|
| |
Melania Miguela Zacarias
| Konu: Geri: sessizlik Paz 23 Ara. 2007, 15:03 | |
| Melania haktor un -peki sen kurbağalardan hoşlanırmısın çünkü buraya gelirken joo nun kurbağalarından bahsetmiştin sorusuna ben ıslak hiçbirşeyi sevmem ama bana yaklaşmadıkları sürece sesleri ve hareketleri çok hoşuma gider.dedi .Ama haktar soruşuna bakılırsa sen pek fazla hoşlanmıyorsun sanırım dedi ve gülümsedi.ayrıca joo nun kurabiyelerini bu kadar merak ettiysen yarın bir daha geliriz eğer tabi işin yoksa ben geleceğimizi söylerim oda bizim için bol bol yapar yanlız akşam büyük salonda yemek yiyemessin eğer kurabiyelerde alırsan .çünkü insan bir kere yiyince bir daha istiyor.diyerek gülümsedi.ikiside iyi anlaşmaya başlamıştı.melania gerçekten iyi dostum oldu.diyedüşündü. | |
|
| |
| Konu: Geri: sessizlik Paz 23 Ara. 2007, 21:17 | |
| Haktor;
-ben genellikle bütün hayvanları severim mesela benim hemstır ım var bazılarına göre çok sevimsiz bir hayvan ama bence çok güzel bir hayvan inan bana ama bazı sürüngelerden biraz huylanırım
dedi ve saat e bakarak;
-senin dersin yokmuydu.acaba
diyerek gülümsedi ve;
-haydi kalkalım.istersen derse geç kalırsın. | |
|
| |
Melania Miguela Zacarias
| Konu: Geri: sessizlik Salı 25 Ara. 2007, 17:13 | |
| melania haktora haklısın deyip kalktılar ikiside hızlı hızlı okula yürüdüler. okula vardıklarında birdaha sık sık görüşmek üzere deyip ayrıldılar | |
|
| |
| sessizlik | |
|