Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Rp Yorumlama

+43
Christian Dayrnt Black
Bellatrix Black
Aurore Eulalie Arceneau
Shelly Webster
Lisa Wanders
Haley Brooke Scott
Hayley Mireille Vance
Zinovia Audrey Tyra Scott
Tracy McGrady
Valencia Claudía Ruselló
Wolfgang Q. Malfoy
Arnemetiae Airghialla
Adéline Michelle Malfoy
Lily Johnson
Célia Ellen F. Reeser
Justin G. Archman
Severus Rodney Anthony
Lourdés Baileé Scott
Alarica Viola Sonnette
David Allen Miller
Samara Y. Laura D'Owen
Mattéo Bernand Black
Fleur Isabéllé Villiers
Johnny Amoux Malfoy
Septimus
Mustiman Tan'mar
Ivyanne Lynn Black
Tatyana Johnson
Constantia Inés Kalliope
Nathalie Emilie Allén
Julie Annwyl Lovett
Daphne Zoe Launy
Lily L. Black
Allaryce Lena Malfoy
Margolis Marguerite Snape
Issoria Lathonia
Vittoria Snape
Marcus Lucas Black
Lucienda B. Blanc
Elizabéth Adrianna Malfoy
Rocio Sycorax Malfoy
Vynsja Croweix
Marveille Croweix
47 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Rp Yorumlama - Sayfa 28 Empty
MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimeC.tesi 26 Nis. 2008, 22:48

margue da uzun/kısa her tür RPde harikadır ama uzun zamandır ders dışında göremiyorum kendisini? kızıyorum ama, cık cık cık :zuha:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimeC.tesi 26 Nis. 2008, 23:02

hâlâ kıskanıyorum ama... bekliyorum ayrıca, dövecek misin beni profesör? XD
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimeC.tesi 26 Nis. 2008, 23:15

Bikaç RP'sine bakmış bulunuyorum. Gerçekten çok güzel. Harika yazıyor. Ayrıntıya girmeme gerek varmı bilmiyorum. Kendisini tebrik ediyorum ^^
Wolfgang Q. Malfoy

Wolfgang Q. Malfoy

Kadın
Galleon : 12136
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimeC.tesi 26 Nis. 2008, 23:19

Ders rpsini okudum biraz önce. (Her ne kadar hemen yazmasam da tek tek heyecanla okuyorum yeni birisi yazmış diye, sadece diğerlerine şans tanımak için bekliyorum bu da bir dipnot.)

Bir kere benim konuşmalarımı direk yazmaman hoşuma gitti, beleşten uzatmaya çalışmuyorsun yani. Gerçi uzunluğa göre değerlendirmem ben ama, sanki uzun yazmazlarsa öleceklermiş gibi komplekse girenleri de anlamam. Tabii içlerinden gelerek yazanlar ayrı, havamdaysam ben de uzun yazarım. Her neyse yorumdan sapıyorum ne diyorduk makul uzunlukta ama daha fazla betimleme olabilirmiş bir de dersin sabah olmasına rağmen öğle yazman da mantık hatası olmuş öğlen 2. sınıflarla dersim. :gül:
Ama genel olarak seviyeyi yükseltenlerden gibime geldi. göz kırpma
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimeC.tesi 26 Nis. 2008, 23:22

Ben sevdim bu amcayı... Tipinden de olabilir tabii, ya da Eli-chan'in babası olmasından da kaynaklanabilir. Ama RPleri yeteri kadar ayrıntı içeriyor ve... eğlenceli? En azından derste çok ciciydi, ders dışında da iki rp'sini okudum ve bence oldukça iyiydi =))
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimeC.tesi 26 Nis. 2008, 23:24

Yorum için teşekkürler ^^ Aslında dersin RP'sini aceleyle yazmıştım. Ama şimdi bahane uydurmayalım. Bir kere yazılıp gönderilmiş bi RP :) Yine de mantık hatasının ve ayrıntıya girmememin tek sebebini buna bağlayabilirim. Yoruma gelecek olursak:

- Okurkan heyecanlandığım RP'lerin sahibi. Okuduğum RP'lerinde mutlaka bir farklılık seziyorum. Anlatımda çok güzel. Ortaya çıkardığı karakter hoşuma gitti. Biraz Snape'i andırıyor sanki. Anlatıma da bir diyeceğim yok. Konuşmalarda kullandığı rengi pek severim ^^

Edit:

James Simon Lorgoff demiş ki:
Bikaç RP'sine bakmış bulunuyorum. Gerçekten çok güzel. Harika yazıyor. Ayrıntıya girmeme gerek varmı bilmiyorum. Kendisini tebrik ediyorum ^^
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 28 Heyup7
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12567
Ekspresso Puanı : 41

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimeC.tesi 26 Nis. 2008, 23:27

Itami-chaaan XD Müthiş Rp'leri vaar. Karakterini öylesine güzel anlatıyor ki insanın ekrana uzanıp imzasında ki beyaz saçlı cadının yanaklarını sıkası geliyor. Birde daha önceden ona söylediğim gibi; içinde ki şeytanı çıkardığında Rp'ye öyle bir kaptırıyor ki kendini, dumur oluyorum okurken. Ancak bu kadar güzel anlatılabilir çünkü. Yoksa.. yoksa.. sen.. :hıı:

Edit: James Simon Lorgoff, başka bir siteden de tanıyorum ve betimlerini oldukça beğeniyorum. Okurken insanı sıkmıyor ve cidden de akıcılığına kaptırıyor insanı. Takip etmeye çalıştığım Rp'cilerden..
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimeC.tesi 26 Nis. 2008, 23:28

Sitenin en iyi rp ypan öğrencisi seçildi, muhtemelen gene seçilir... Fazla söze gerek var mı??

(evet...evet... ben bir şeytanım... hohoho)
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimeC.tesi 26 Nis. 2008, 23:41

japon Kelt işbirliği... Razz Seviyroum bu kadar.. Öz ve teferruatı yok. her şeyi var. Tipleme, arka plan, kurgu, mantık, tam teşekküllü RP stüdyosu o.. Hai.
Lily L. Black
Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Lily L. Black

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 28 44692542ju9
Galleon : 12322
Ekspresso Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimeC.tesi 26 Nis. 2008, 23:46

ya kaç kez yorum yapmam gerekti ama hiçbirini bulamadım alıntı yapmak için :zuha: ne diyebilirim ki daha :) süper,akıcı,uzun filan diyerek kaçsam ben :zuha:
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimeC.tesi 26 Nis. 2008, 23:54

O kelimeleri kullananı dövsem desem nasıl olur. Ne demek uzun akıcı super... Ben yakıt mıyım. Veya su mu.. Lily sana değil lafım yok ama herkes bunu kaytarmak için yazıyor. Yazacak laf yoksa yazmayın... bu kelimeleri yazmayın.

Akıcı..Uzun..Super... Berbat bir tarif.

Lily'e gelirsek:
RP içinde espiriler bulur, kendi dünyasını iyi yansıtır, hırçın kızlığı Kate kadar değilse bile kendince uslübu vardır. Aceleye gelmedikçe itina gösterir, titizlenir. Sıkıştırılmış zamanlarda yazmayı sevmez. Ama yazdımı da sizi olduğunuz yerde "hadi ya, hakketen güzel yazmış" diye dumur halinde bırakır.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimeC.tesi 26 Nis. 2008, 23:57

Bu kadar çok rpyi aynı anda yaparken bir de yaratıcılığını bu kadar konuşturuyor ya gerçekten dumur oluyorum. Olayları çok güzel bağlıyor özellikle şu son birkaç rpsinde hayran kaldım bu olaya. :hıı:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimeC.tesi 26 Nis. 2008, 23:59

İstediği zaman çok iyi rp yapabiliyor, uzun yazmak için saçmalamıyor. İçinden ne geliyorsa o kadar. Daha fazla aktiflik bekliyorum ondan.
Muggle

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 28 Hmbl7
Galleon : 12708

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimePaz 27 Nis. 2008, 00:11

Angie'nin ne kendisine, ne de rp'lerine laf yok... Razz Tek kelimeyle harika, akıcı.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/m-m
Claire M. Pacesky
Muggle
Claire M. Pacesky

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 28 Cheesyol1
Galleon : 12112

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimePaz 27 Nis. 2008, 00:30

Her ne kadar yeni olsam da baktığımda bir tek onun Rp'lerine takıldım ve inceledim.Okudukça diğerine geçtim.Bu da çok akıcı,çok güzel ve hoş Rp yaptığının kanıtıdır.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/cla
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimePaz 27 Nis. 2008, 00:34

Gördüğüm bir kaç rp'si fena değil. Ortalama rp'leri var. Ancak kendini daha çok geliştirebileceğini düşünüyorum.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimePaz 27 Nis. 2008, 00:36

Yaptığı RP'lerde anlatımın yer ve zamana uyumu harika. Karakterini en iyi şekilde yansıttığını düşünüyorum. Bunu ruhsal betimlemeler dışında çevresel faktörlerle de gerçekleştirebiliyor. Şimdiye kadar kısa sayılabilecek RP'lerine rastlamadım..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimePaz 27 Nis. 2008, 00:40

Biliyorum hep söylüyorum ama Gryffindor'un en iyi rpcisi. Birkaç mantık hatası dışında neredeyse hiç yanlışı yok. Sadece acele ettiği zaman çok belli oluyor. Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimePaz 27 Nis. 2008, 00:46

RP'lerindeki doğallığı seviyorum. Samimiyeti seviyorum. Düzgün Türkçesini... Karakterini yansıtışını, kapalı kutu halini seviyorum. Sevmediğim bir şeyi var mı? Yok. Dersini alacak uygun açıyı bulamadım o sorunum var. Yemek için yanına bile oturma numarasına yattım ama olmuyor işte... Hah bunu da böyle açıktan yazdım işte.
Muggle

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 28 Hmbl7
Galleon : 12708

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimePaz 27 Nis. 2008, 01:09

Uzun uzun yazsa da, ekrana yapışıp, hiç sıkılmadan okuduğum süper ötesi rp'leri var Kei'nin... :yuppi:
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/m-m
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimePaz 27 Nis. 2008, 01:14

Süper süper.. En iyi seçilmiş zaten, tebriklerimi sunuyorum meslektaşıma..
Marcus Lucas Black
Muggle
Marcus Lucas Black

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 28 Snrrn8
Galleon : 12558

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimePaz 27 Nis. 2008, 01:15

Daha rp sini görmedüm hej xd
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/era
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimePaz 27 Nis. 2008, 01:17

Pek yakında ^^ Canınıza okiyciim ^^
Marcus Lucas Black
Muggle
Marcus Lucas Black

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 28 Snrrn8
Galleon : 12558

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimePaz 27 Nis. 2008, 01:19

inşllah beklerim xddersini alajam bak xd
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/era
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 28 Icon_minitimePaz 27 Nis. 2008, 01:27

Dans münasebetiyle geldim, alınız tabi ^^ İyi RPleri var görebildiğim kadarıyla.

Rp Yorumlama
28 sayfadaki 40 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sonraki
 Similar topics
-
» Rp Yorumlama
» ~ Rp Yorumlama ~
» Rp Yorumlama