| Rp Yorumlama | |
|
+43Christian Dayrnt Black Bellatrix Black Aurore Eulalie Arceneau Shelly Webster Lisa Wanders Haley Brooke Scott Hayley Mireille Vance Zinovia Audrey Tyra Scott Tracy McGrady Valencia Claudía Ruselló Wolfgang Q. Malfoy Arnemetiae Airghialla Adéline Michelle Malfoy Lily Johnson Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Severus Rodney Anthony Lourdés Baileé Scott Alarica Viola Sonnette David Allen Miller Samara Y. Laura D'Owen Mattéo Bernand Black Fleur Isabéllé Villiers Johnny Amoux Malfoy Septimus Mustiman Tan'mar Ivyanne Lynn Black Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Nathalie Emilie Allén Julie Annwyl Lovett Daphne Zoe Launy Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Vittoria Snape Marcus Lucas Black Lucienda B. Blanc Elizabéth Adrianna Malfoy Rocio Sycorax Malfoy Vynsja Croweix Marveille Croweix 47 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:04 | |
| Harika rp'leri var gerçekten,sonucunda profesör... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:36 | |
| Çok çalışması gereken biri. İmla kuralları sorunu var. Karakterine hakim değil, kendi ruh haline göre onu oynatıyor. Dağlar kızı Reyhan halinde.. Barbie Vakası'na doğru çevirebilir şekilde ilerliyor. Solunum makinesine bağlayın.. (^^)dan vazgeçip (") kullanması; (,) ve (.) dan sonra yemek aralarında boşluk bırakması tavsiye edilip günde 3 doz halinde almasını öneririm. Durumu kritik... İnternler gözetim altında tutsunlar.. Sıradaki... |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:53 | |
| Güzel rpleri var. Karakterini çok iyi yansıtıyor, betimlemeleri yeteri kadar var bu da anlatım dilini güzelleştiriyor. Uzunlukta iyi seviyede, bazı rpcilere kıyasla çok uzun bile yazıyor. Sitedeki iyi rpcilerden... | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:56 | |
| Bir kaç kez rpsine rastladığım ama kesinlikle benim dikkatsizliğimden olsa gerek çoğunu görmediğimden.Ama yine de rplerini beğeniyorum xD | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:57 | |
| Rpleri güzel ama hatalarına dikkat etse daha güzel olacağına inanıyorum ^^ Keiran zaten gerekli yorumu yapmış... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 19:11 | |
| Beğenirim, sağlığı gayet iyi. Kendine bakar. Vitaminlerini eksik etmez. Binamda olmasından ayrıca memnunum. Senin burada yoruma ihtiyacın yok ki git bakem sen. Hasta olan gelsin. XP |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 19:35 | |
| Öncelikle kullandığı renkler hoşuma gitmiyor. Tabii bu benim şahsi görüşüm yani. Ama diğerlerinin de aynı şekilde düşündüğüne eminim. Kendini geliştirmeye gayret ediyor. Bu oldukçe iyi. Alıntı yapmasa, tasvirlerini geliştirse ve RP'lerinde karakterine biraz daha değinse, onu okuyucuya tam anlamıyla tanısa daha güzel olur. Açıkçası eksikleri var. Ancak kendini geliştirmeye çalışması fark ediliyor. Devam et Sev =) .. |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| |
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 19:39 | |
| Şimdi ilk başta renklerini değiştirmen gerektiğini düşünüyorum.Çünkü siyah gri fontun üzerinde pek iyi durmuyor okumak için kara boldun içine alıyorum.Onun dışında çok iyisin | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 19:42 | |
| Hmm.. Renk tavsiyesi. Açık ama öyle göz yorucu renkler olmasın yeter. Normal anlatım kısımları genelde beyaz veya ona yakın renkler olabilir. Bilmiyorum yani. Renk uzmanı değilim ki ben ^^
Edit: Anlatımın gayet iyi. Fiziksel olsun, ruhsal olsun, çevresel olsun gerektiğinde çok iyi tasvir ve betimlemeler döktürüyorsun. Alıntı yapmıyorsun. Kullandığın renkler güzel ^^
En son James Simon Lorgoff tarafından Ptsi 05 Mayıs 2008, 19:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 19:44 | |
| Dersimdeki Rplerini merakla beklediklerimden. Karakterimin umutsuz vaka görmesine rağmen, benim favorilerimden biri. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Issoria Lathonia Ira
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 20:45 | |
| Daha önce çok yorum yapmıştım ama yeniden yapayım. Karakterini anlatma yönünden, betimleme yönünden, akıcılık yönünden rpleri çok iyi. Renk seçimleride güzel olduğu için rpler insanı sıkmıyor, aksine ben zevk alarak okuyorum ^^ | |
|
| |
Summer Lizzie Dumbledore Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 76 Galleon : 12096 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 20:49 | |
| Yani çok uzun bir yorum yapmıycam.. Tek kelimeyle süper | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 21:18 | |
| Çok fazla rpsini okumadım ama okuduğum kadarıyla gayet güzel rp yapıyor.Betimlemeleri, konunun akıcılığı iyi.Sitede rp yaptıkça daha da iyi olacağını düşünüyorum... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 76 Galleon : 12096 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 21:22 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 21:35 | |
| - Angelina Éléonore Johnson demiş ki:
- Gördüğüm kadarıyla fena değil. Ancak biraz daha emek harcayarak çok daha iyilerini yapabileceğine inanıyorum.
|
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 21:37 | |
| Süperinde ötesi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 21:44 | |
| Geliştirmesi gereken çok şey var bence. Öncelikle noktalama hataları, imla hataları mevcut. Anlatımı akıcılaştırmak için betimlemeye özen göstermeli biraz daha. Kişisel duygularını ön plana çıkarabilir. Karşısındakinin konuşmasını direk copy/paste yapmak yerine duymuş da yorumluyor gibi yazarsa, c/p olayını gerekli yerlere saklarsa daha okunası RPleri olacak.
Bir de renk tercihi, en azından benim açımdan çok göz yorucu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 22:06 | |
| Sağ gösterip sol vuranlardan. Korkuttu çocukların gözünü sonra da buyrun izleyin dedi. Hadi bakalım. Süper sinirli bir Fransız güzelini bu kadar iyi anlatabilecek birini daha tanımıyorum desem? Özllikle karakterinin kibir kısmını çok iyi yansıtıyor. Ayrıca yer tasvirleri de çok güzel. (Sınıfı okudum da.) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 22:08 | |
| amanin utandım ehuehe XD Koridorda RP yapmaktan zevk duyduğum genç bayan X) Karakterini de seviyorum, RPlerine zaten bayılıyorum. *balerin selamı verir* |
|
| |
Daphne GreenGrass
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12128 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 22:20 | |
| yorum yapmaya gerek yok süper... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 23:57 | |
| aşırı rpsını okumadım ama okudugum kadarıyla ıyıydı |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|