| Rp Yorumlama | |
|
+43Christian Dayrnt Black Bellatrix Black Aurore Eulalie Arceneau Shelly Webster Lisa Wanders Haley Brooke Scott Hayley Mireille Vance Zinovia Audrey Tyra Scott Tracy McGrady Valencia Claudía Ruselló Wolfgang Q. Malfoy Arnemetiae Airghialla Adéline Michelle Malfoy Lily Johnson Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Severus Rodney Anthony Lourdés Baileé Scott Alarica Viola Sonnette David Allen Miller Samara Y. Laura D'Owen Mattéo Bernand Black Fleur Isabéllé Villiers Johnny Amoux Malfoy Septimus Mustiman Tan'mar Ivyanne Lynn Black Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Nathalie Emilie Allén Julie Annwyl Lovett Daphne Zoe Launy Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Vittoria Snape Marcus Lucas Black Lucienda B. Blanc Elizabéth Adrianna Malfoy Rocio Sycorax Malfoy Vynsja Croweix Marveille Croweix 47 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 03 Mayıs 2008, 00:37 | |
| Korodaki rpsine baktım yorumlamadan önce;renk seçimi gerçekten çok iyi.Bazı anlam bozukluklarına rastladım ama bu özellikle de kendimde gördüğüm sorunlardan olduğundan üstünde durmadan atlıyorum.Onun dışından anlatımı iyi.Ben beğeniyorum yani (: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 03 Mayıs 2008, 01:22 | |
| En beğendiğim RPcilerden kendisi. Noktadan sonra boşluk da bırakırsa mükemmel olacak. |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 03 Mayıs 2008, 07:07 | |
| Eee...Kolay mı sınıf başkanı olmak xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 03 Mayıs 2008, 08:39 | |
| Yeterince uzunlukta RP'leri var. Kendini biraz daha geliştireceğine inanıyorum x) Konuşmalarında ^^ yerine " kullansa daha iyi olacak. Anlatımını kısa ve öz tutuyor. Alıntı yapmasa daha bir güzel olcak. Biraz daha içerikli, betimlemeleri daha kuvvetli, " işaretli, başkalarının konuşmalarından alıntı yapmayan bi oyuncu olsa pek bi hoş olur x) .. |
|
| |
Summer Lizzie Dumbledore Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 76 Galleon : 12096 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 03 Mayıs 2008, 09:29 | |
| Tek kelimeyle H-a-r-i-k-a | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 03 Mayıs 2008, 13:59 | |
| Şu ana kadar birkaç tane rpsini görmüşlüğüm var.. Renk seçimi iyi ama okumanın kolaylaşması için daha mat renkler olsa daha iyi olabilir..Bir de betimlemelere ve de düşüncelere daha fazla yer verirsen gayet iyi olabilir... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 03 Mayıs 2008, 19:46 | |
| Okuduğum kadarıyla iyi RPleri var. Ancak; Noktalardan sonra boşluk bırakmaması bir sıkıntı, sanki hiç susmadan konuşan birisini dinler gibi oluyorum ben şahsen. İkinci olarak aynı fiile sahip cümleleri birbirine bağlarsa daha akıcı olabilir yazıları. Mesela "...gitti. sonra...gitti." yerine "... ve sonra ... gitti." şeklinde bağlayabilir cümlelerini. Bir de karakterinin duygularının tarifine daha fazla önem verirse iyi olabilir diye düşünüyorum. Sadece Şunu yaptı bunu yaptı yazmak yerine onları yaparken aklından geçenler, düşünceleri, fiziksel durumu vs. betimleyebilir. Bu kadar sanırım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 03 Mayıs 2008, 20:27 | |
| Aghhh..... dedirten birii... Tıkandım karşısında.. Nefis dans ediyor, pas veriyor, yazımı kendi gibii. Harika. Cİnfikirli. Yaratıcı. esnetik.. Kendimi zor tutuyorum (korkumdan)...XP ne biçim yorum bu ya... Neese... |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 03 Mayıs 2008, 20:31 | |
| Sırf bir kod kullansa ve boşluk bıraksa -en azından konuşmalarda- o zaman çok daha harika olurdu. Ama ben bitiyorum yine de, mükemmel. X3 | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 03 Mayıs 2008, 23:15 | |
| RP'lerini kısa buluyor gibi. Ama hiç de değil. Hem RP'lerin uzun olması kalite demek değildir. Ki bunu anlatımıyla gösteriyor arkadaş. Günden güne daha çok gelişiyor. Çok iyi laf sokar, karakterini iyi yansıtır. ^^ |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 03 Mayıs 2008, 23:41 | |
| beğendiğim rplerden,özellikle diyalog renklerine bayılıorum ^^ |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 04 Mayıs 2008, 06:44 | |
| | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 04 Mayıs 2008, 11:39 | |
| Koridorlardaki rpne göre yorum yapıyorum. Ufak tefek yazım hatalarını görmezden gelerek çok fazla üç nokta kullandığının dikkatimi çektiğini söylemek isterim.Anlatımın güzel, okurken hiç sıkmıyor. Renk seçimin de gayet iyi.Betimlemelerini de çok beğendim. Konuşmalar biraz fazla göründü gözüme. Onun dışında oldukça iyi bence... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 04 Mayıs 2008, 14:08 | |
| Sakin sessiz bir RP karakteri var şimdilik, Sarah Catty'nin yanında biraz azıtık kalıyor açıkçası O.o ama hem karakterini, hem de anlatımını beğenyorum. Özellikle kullandığı font/renk çok hoş. Sevdiğim RPcilerden, rahat okunuyor. |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 17:31 | |
| Rp Karakterini seviyorum özellikle, yazdığı tüm rpleri takip ettirecek kadar derin ve olgun ama rp yaşını aşacak kadar olgun değil. Tam kıvamında yani. Bunun dışında anlatımı ve betimlemeleri de güzel, insanı yormuyor. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 17:32 | |
| Şu ana kadar 1 tane bile rp'sini görmedim (Abartmıyorum,cidden öyle xD) | |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 17:35 | |
| (Buaralar fazla boşladım ondandır ama yorum yazmadan önce profil kısmından eski rplere bakarsan daha doyurucu yorumlar yapabilirsin.)
Siteye ilk girdiği zamanlara göre acayip gelişti ama karakterinin taraf değiştirişini yapay ve zorlama buldum. Betimlemeleri güzel ama daha da geliştirilebilir.
En son Vanessa Allaryce Malfoy tarafından Ptsi 05 Mayıs 2008, 17:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 17:37 | |
| Güzel RP yapan bir küçük hanım XD karakterini sevdim lejantını doğru düzgün okumaya fırsatım oldu bugün nihayet, RP dilini de akıcı ve hoş buluyorum. |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 17:37 | |
| - James Simon Lorgoff demiş ki:
- Çok iyi laf sokar
puhaha doğru hmm..neyse Nicole bence iyi rp leri yani karakteri biraz sinsi-ağlak çözemedim ama edit: görmedim edit: çok güzel madam ( mıydı ) | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 17:39 | |
| Mükemmelin peşinde ve başardığını da görüyorum,çok güzel rpleri... | |
|
| |
Summer Lizzie Dumbledore Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 76 Galleon : 12096 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 17:41 | |
| Güzel | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 05 Mayıs 2008, 18:03 | |
| Gördüğüm kadarıyla fena değil. Ancak biraz daha emek harcayarak çok daha iyilerini yapabileceğine inanıyorum. **Güzel yeterli bir yorum değil sanki bu oyun için? |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|