| Rp Yorumlama | |
|
+43Christian Dayrnt Black Bellatrix Black Aurore Eulalie Arceneau Shelly Webster Lisa Wanders Haley Brooke Scott Hayley Mireille Vance Zinovia Audrey Tyra Scott Tracy McGrady Valencia Claudía Ruselló Wolfgang Q. Malfoy Arnemetiae Airghialla Adéline Michelle Malfoy Lily Johnson Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Severus Rodney Anthony Lourdés Baileé Scott Alarica Viola Sonnette David Allen Miller Samara Y. Laura D'Owen Mattéo Bernand Black Fleur Isabéllé Villiers Johnny Amoux Malfoy Septimus Mustiman Tan'mar Ivyanne Lynn Black Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Nathalie Emilie Allén Julie Annwyl Lovett Daphne Zoe Launy Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Vittoria Snape Marcus Lucas Black Lucienda B. Blanc Elizabéth Adrianna Malfoy Rocio Sycorax Malfoy Vynsja Croweix Marveille Croweix 47 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 28 Nis. 2008, 17:57 | |
| Başkaları gibi uzuuun uzuuuun betimleme yapıp olayı işin içinden çıkılmayacak hale getirmiyor.Betimlemeleri ve uzunluklarıda iyi.Bir rp yapma fırsatı isterdim gerçekten. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 28 Nis. 2008, 17:59 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 28 Nis. 2008, 18:16 | |
| Rp leri başından beri en iyilerden, ne diyebilirimki ? | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 08:16 | |
| İyi bi RP'ci tabii.. Genelde uzunca RP'leri var. Ama daha çok geliştirebileceğini düşünüyorum. Biraz daha ayrıntıya girse ve ruhsal betimlemeyi biraz daha ön plana sürüklese daha da güzel olacak. |
|
| |
Claire M. Pacesky Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 26 Galleon : 12112 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 09:32 | |
| Olağanüstü Rp'cilerden biri.Her ne kadar uzun yazsa da Rp'lerini zevkle okuyorum.Çok akıcı ve betimlemeler süper.Onla az sonra Rp yapacak olmak beni çok heyecanlandırsa da bir yandan acaba Rp'lerimi ona yakıştırabilecek miyim diye kara kara düşünüyorum... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 10:25 | |
| Fena değil, biraz noktalama yanlışları ve bazı cümleler arasında kopukluklar olsa da bence çok geliştirecek kendini. |
|
| |
Claire M. Pacesky Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 26 Galleon : 12112 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 10:39 | |
| Yorum için teşekkürler. ^^
Bence gayet güzel Rp yapıyor,uzunluk olarak,betimleme olarak.Beğeniyorum doğrusu.. ^^
| |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 14:24 | |
| Pek görmesemde gördüğüm kadarıyla güzel rpleri var. Sarah'ın da dediği gibi hatalarına dikkat ederse daha güzel olur ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 15:07 | |
| Okuduğum kadarıyla pek hatası yok, zaten yazım dili de çok güzel. Betimlemelere iyi dikkat ediyor. Çok iyi |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 15:10 | |
| Henüz denk geldiğim bir rpsi yok ama lejantına baktığım kadarıyla orjinal bir karakteri var ve yazım dili ve noktalama işaretlerini iyi kullanıyor | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| |
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 16:18 | |
| Rp'lerinde ara sıra yansıttığı agresif tavırlarını ve özellikle MuggleKent'de Johnny'ye karşı kızgın olduğu anda betimlediği duygularına bayıldım XD Karakterini kolayca okuyucunun zihninde canlandırtabiliyor ve akıcı bir dil kullanıyor. Kısacası beğendiğim ve takdir ettiğim Rp'cilerden ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 16:27 | |
| Karakteri, RP yaşından büyük gibi duruyor sadece biraz olsun Elizabeth de büyüyor zaten, arayı kapatır harika RPleri, renklendirme de süper.. |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 16:31 | |
| Ahah XD Çok doğru bir tespit aslında, avatar-imza olarak mı yoksa yansıttığım karakter olarak mı dedin bilemiyorum ama her ikisi açısından da büyük duruyor Ell. Seneye imza sorun olmayacak zaten ondan kaldırmadım ama şu Ell'in olgunluğunu azda olsa frenlemem lazım bazı zamanlarda ^^
~ Tek kelimeyle mükemmel Rp'lerin var. Siteye daha yeni gelmene rağmen Rp'lerinin müptelası oldum diyebilirim. Hem canlandırdığın karakter hemde Rp üslubun okurken öylesine etkileyici bir iz bırakıyor ki, bazı cümlelerinin sonunda bu=O.o şekilde kalıyorum XD Abartmıyorum bu arada, gerçekten öyle kalıyorum ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 16:36 | |
| eksik olma Yukarıyı alıntılama yapmıycam zaten isteyen bakar okur, ama betimlemelerine bayılıyorum. ^^ *Bu arada imza yine kurtarıyor ama olgun ve soğuk ötesi El Mezuniyet senesinde nasıl olacağını merak ettim O.o * |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 16:51 | |
| Rp sine rastlamadım daha | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 16:54 | |
| - Severus Anthony demiş ki:
- Rp'leri çok güzel.. Ben okumayı seviyorum..
Aynısını düşünüyorum | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 17:58 | |
| iyi gibi bilmiyorum çok görmedim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 18:00 | |
| Rp'lerini göndermeden önce bir kez okumasını öneriyorum. Çünkü yazım yanlışların oluyor sık sık. Bir de bazı yerlerde mantık hatası yapıyorsun. Hepsini rp'leri göndermeden önce bir kez okuyarak çözebilirsin. |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|