Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Rp Yorumlama

+43
Christian Dayrnt Black
Bellatrix Black
Aurore Eulalie Arceneau
Shelly Webster
Lisa Wanders
Haley Brooke Scott
Hayley Mireille Vance
Zinovia Audrey Tyra Scott
Tracy McGrady
Valencia Claudía Ruselló
Wolfgang Q. Malfoy
Arnemetiae Airghialla
Adéline Michelle Malfoy
Lily Johnson
Célia Ellen F. Reeser
Justin G. Archman
Severus Rodney Anthony
Lourdés Baileé Scott
Alarica Viola Sonnette
David Allen Miller
Samara Y. Laura D'Owen
Mattéo Bernand Black
Fleur Isabéllé Villiers
Johnny Amoux Malfoy
Septimus
Mustiman Tan'mar
Ivyanne Lynn Black
Tatyana Johnson
Constantia Inés Kalliope
Nathalie Emilie Allén
Julie Annwyl Lovett
Daphne Zoe Launy
Lily L. Black
Allaryce Lena Malfoy
Margolis Marguerite Snape
Issoria Lathonia
Vittoria Snape
Marcus Lucas Black
Lucienda B. Blanc
Elizabéth Adrianna Malfoy
Rocio Sycorax Malfoy
Vynsja Croweix
Marveille Croweix
47 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Rp Yorumlama - Sayfa 31 Empty
MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı 29 Nis. 2008, 18:02

Göl kenarı RPsine bayıldım son olarak :yuppi: Yarasın diyorum, brendi sevmem de Razz Hiç hatasını görmedim, gördüysem de dikkate değmeyecek kadar ufakmış ki unuttum :zuha: Çok güzel :yuppi:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı 29 Nis. 2008, 18:04

Günlüğünü ve Büyük Salon'daki rp'sini gördüm. Anlatımı mükemmel. Ayrıca karakterini yansıtış biçimi çok hoş. Eğleniyorum okurken.
Claire M. Pacesky
Muggle
Claire M. Pacesky

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 31 Cheesyol1
Galleon : 12112
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı 29 Nis. 2008, 20:39

Olağanüstü bir Rp yapıyor.Gerçekten okuması çok zevkli ve çok eğlenceli oluyor.Akıcı Rp'leri var.Zevkle okuyorum...
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/cla
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı 29 Nis. 2008, 20:41

Sevimli bir RP karakteri var ve RPsini genel olarak beğendim. Noktalamaya biraz daha dikkat etmesi gerekiyor, bir de bazı RPlerinde fazla kelime tekrarı gördüm. eş anlamlıları kullanırsa daha rahat yazabilir diyorum ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı 29 Nis. 2008, 20:48

RP yapacağımız anı bekliyorum şimdilik. Ama yazımı güzel, dansı da yazımı gibiyse....... :hıı: Mon Dieu....
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 10:39

Yaşına bakmadan hocasına aşık olmayı planlayan şahsiyet sinirli :semp: Oy birliğiyle en süper RPci seçilecek kendisi sanırsam..
Marveille Croweix
Perfect Li(f)e Yazarı
Marveille Croweix

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 31 Heyup7
Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka.
Galleon : 12728
Ekspresso Puanı : 22

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 10:53

Oldukça iyi ve anlatımı gerçekten de hoşuma gidiyor.Karakterini yansıtma şekli de harika...
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/marv
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 11:04

Çok iyilerden biri olduğunu düşünüyorum, arada sırada sekteye uğrasa da Göl Kenarında devam eden bir RPmiz var, az sonra ilgileneceğim :yuppi:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 11:10

Öncelikle kullandığı renklerin uyumu çok hoş.. Cici kız RP'sini başta belli ediyo zaten o :zuha: Anlatım tarzında karakterini ön plana çıkarması harika. Bazen içindeki Sarah'la konuşuyo :yuppi: Aynı şekilde sitenin en iyileri listesinde olduğunu düşünüyorum ^^ Onu değerlendirecekler için uzunluğun önemli olmadığını düşünüyorum. RP içerisindeki stili kaliteyi ortaya çıkarıyo zaten ^^
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 31 10811077vl2
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12180
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 11:33

Uzun ve hoş..
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sev
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 16:57

Severus Anthony demiş ki:
Uzun ve hoş..

Abi sen bunu deyince ilk aklıma geleni söylersme beni döversin ama elimde dğeil: kısa ve ..... :zuha:

Neyse tabii ki öyle değil, ama dikkat etmen gereken çok nokta olduğun kesin. Betimleme yapmalısın, daha fazla. Başkalarının söylediğinin üstüne, onların ne dediğini felan boşvermelisin. Onlarınkinin üstüne iki fazlayı da sen koyarak konuyu 2-3 adım öne götürmeni tavsiye derim. Yoksa başkalarından hareket beklemekle hayat geçmez. Ayrıca renklerini de bn Gryffindorum diye çığırması yerine güzel renkler seçersen gözlerimiz bozulmaz. İkincisi bold birazcık yazıyı kaba gösteren bir şey. VUrgu yapacağın neyse onda kullanırsan daha etkili olur. :zuha: Hepsi bu. Affet beni Godric bölümünden Severus...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 17:00

*istedin mi yapıyosun işte yorumu, haylaz :zuha:*

valla forumun en iyilerinden. bu sebeple ne yorumu yapayım ki? öncelikle, iç-sesleri farklı renkle anlatımlara sokma buluşunun forumumuzdaki sahibi. etrafa baktığımda onu örnek alanları görmeden edemiyorum :zuha: bu duruma alışmam zaman alsa da okuyucuya zevk veren bir üslup olduğu kesin ^^,
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 17:24

Coşturdu beni. Harika rp yapar, anlatımı olsun kurgusu olsun... güzel planlarımız var zaten. Ehuhahah!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 17:26

Muhteşem tek kelimeyle, zaten karakterine bayıldım. Dersimi alması beni mutlu etti ^^
Célia Ellen F. Reeser

Célia Ellen F. Reeser

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 31 Dansrr6
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12271
Ekspresso Puanı : 5

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 17:47

Şimdi baktım bir iki rpsine... Şekil olarak size 11'i kullanması rpleri çok hoş göstertiyor. Beyazın sütüne yeşil ve pembe kullanmış genelikle buda çok hş durmuş :zuha:

Birde şu Fransızcaların Türkçelerini yazsa süper olcak :zuha:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 17:54

bir zamanlar japoncalara isyan ederdiniz, şimdi fransızca da çıktı oh olsun size :zuha::D:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 17:56

Ellen Autumn Reeser demiş ki:
Şimdi baktım bir iki rpsine... Şekil olarak size 11'i kullanması rpleri çok hoş göstertiyor. Beyazın sütüne yeşil ve pembe kullanmış genelikle buda çok hş durmuş :zuha:

Birde şu Fransızcaların Türkçelerini yazsa süper olcak :zuha:

Yok öyle, alın elinize sözlük öyle gelin dersime Razz Açıklarım artık :zuha:

İtami: Süper süper süper. Favorilerime attım gitti.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 18:00

On se connaît déjà. C'est ma .... Neydi ya?

Sonsuzluk ve ötesi. Uçurur... Akıcı mı? Seni akıtır kalırsın... Uzun mu? Adımlarını takip et yeter.. :zuha:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 18:01

bi rpyi anlatışına bakmak bile yetiyo.. geyikte böyle, rpyi siz hayal edin... (ne diyon kei-chan?! O_o)
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 18:11

Değişik bakış açışıyla sitenin en beyaz gibi görünmeyen üyesi. İlk görüşte yazımındaki kokuyu hemen alırsınız. Değişik bir üslup ve kurgusuyla sizi etkiler.

Sey ita-chan.... Sen takıl boş ver... Benim içime de Belenus girmiş zaten... İdare ediver. :zuha:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 18:12

Keiran Brandon O'Dwayne demiş ki:
On se connaît déjà. C'est ma .... Neydi ya?

Sonsuzluk ve ötesi. Uçurur... Akıcı mı? Seni akıtır kalırsın... Uzun mu? Adımlarını takip et yeter.. :zuha:

Döktürdün bakıyorum :zuha:

-dans derslerindeki RPlerini merakla bekliorum Ita-chanın :zuha: Lejantına eklenmek istiyorum :hıı: -
Marveille Croweix
Perfect Li(f)e Yazarı
Marveille Croweix

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 31 Heyup7
Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka.
Galleon : 12728
Ekspresso Puanı : 22

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 23:47

Harikaa.Anlatımı,betimlemeleri,akıcılığı.. hepsi mükemmel..
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/marv
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimeÇarş. 30 Nis. 2008, 23:58

Süpper. Cidden bayılıyorum.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimePerş. 01 Mayıs 2008, 00:35

Dersini de karakterini de beğenmese de Pöörl'üm ben beğeniyorum. Gözel yaziir. :yaaa:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 31 Icon_minitimePerş. 01 Mayıs 2008, 00:36

Şahane RPleri var. Dersimde salonu yıkmamasını rica ettiğim süper bayan. :yaaa:

Rp Yorumlama
31 sayfadaki 40 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sonraki
 Similar topics
-
» Rp Yorumlama
» ~ Rp Yorumlama ~
» Rp Yorumlama