| Rp Yorumlama | |
|
+43Christian Dayrnt Black Bellatrix Black Aurore Eulalie Arceneau Shelly Webster Lisa Wanders Haley Brooke Scott Hayley Mireille Vance Zinovia Audrey Tyra Scott Tracy McGrady Valencia Claudía Ruselló Wolfgang Q. Malfoy Arnemetiae Airghialla Adéline Michelle Malfoy Lily Johnson Célia Ellen F. Reeser Justin G. Archman Severus Rodney Anthony Lourdés Baileé Scott Alarica Viola Sonnette David Allen Miller Samara Y. Laura D'Owen Mattéo Bernand Black Fleur Isabéllé Villiers Johnny Amoux Malfoy Septimus Mustiman Tan'mar Ivyanne Lynn Black Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Nathalie Emilie Allén Julie Annwyl Lovett Daphne Zoe Launy Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Vittoria Snape Marcus Lucas Black Lucienda B. Blanc Elizabéth Adrianna Malfoy Rocio Sycorax Malfoy Vynsja Croweix Marveille Croweix 47 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 18:02 | |
| Göl kenarı RPsine bayıldım son olarak Yarasın diyorum, brendi sevmem de Hiç hatasını görmedim, gördüysem de dikkate değmeyecek kadar ufakmış ki unuttum Çok güzel |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 18:04 | |
| Günlüğünü ve Büyük Salon'daki rp'sini gördüm. Anlatımı mükemmel. Ayrıca karakterini yansıtış biçimi çok hoş. Eğleniyorum okurken. |
|
| |
Claire M. Pacesky Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 26 Galleon : 12112 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 20:39 | |
| Olağanüstü bir Rp yapıyor.Gerçekten okuması çok zevkli ve çok eğlenceli oluyor.Akıcı Rp'leri var.Zevkle okuyorum... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Nis. 2008, 20:41 | |
| Sevimli bir RP karakteri var ve RPsini genel olarak beğendim. Noktalamaya biraz daha dikkat etmesi gerekiyor, bir de bazı RPlerinde fazla kelime tekrarı gördüm. eş anlamlıları kullanırsa daha rahat yazabilir diyorum ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Nis. 2008, 10:39 | |
| Yaşına bakmadan hocasına aşık olmayı planlayan şahsiyet Oy birliğiyle en süper RPci seçilecek kendisi sanırsam.. |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Nis. 2008, 10:53 | |
| Oldukça iyi ve anlatımı gerçekten de hoşuma gidiyor.Karakterini yansıtma şekli de harika... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Nis. 2008, 11:04 | |
| Çok iyilerden biri olduğunu düşünüyorum, arada sırada sekteye uğrasa da Göl Kenarında devam eden bir RPmiz var, az sonra ilgileneceğim |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Nis. 2008, 11:33 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Nis. 2008, 17:24 | |
| Coşturdu beni. Harika rp yapar, anlatımı olsun kurgusu olsun... güzel planlarımız var zaten. Ehuhahah! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Nis. 2008, 17:26 | |
| Muhteşem tek kelimeyle, zaten karakterine bayıldım. Dersimi alması beni mutlu etti ^^ |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Nis. 2008, 17:54 | |
| bir zamanlar japoncalara isyan ederdiniz, şimdi fransızca da çıktı oh olsun size :D:D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Nis. 2008, 17:56 | |
| - Ellen Autumn Reeser demiş ki:
- Şimdi baktım bir iki rpsine... Şekil olarak size 11'i kullanması rpleri çok hoş göstertiyor. Beyazın sütüne yeşil ve pembe kullanmış genelikle buda çok hş durmuş
Birde şu Fransızcaların Türkçelerini yazsa süper olcak Yok öyle, alın elinize sözlük öyle gelin dersime Açıklarım artık İtami: Süper süper süper. Favorilerime attım gitti. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Nis. 2008, 18:01 | |
| bi rpyi anlatışına bakmak bile yetiyo.. geyikte böyle, rpyi siz hayal edin... (ne diyon kei-chan?! O_o) |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Nis. 2008, 18:12 | |
| - Keiran Brandon O'Dwayne demiş ki:
- On se connaît déjà. C'est ma .... Neydi ya?
Sonsuzluk ve ötesi. Uçurur... Akıcı mı? Seni akıtır kalırsın... Uzun mu? Adımlarını takip et yeter.. Döktürdün bakıyorum -dans derslerindeki RPlerini merakla bekliorum Ita-chanın Lejantına eklenmek istiyorum - |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Nis. 2008, 23:47 | |
| Harikaa.Anlatımı,betimlemeleri,akıcılığı.. hepsi mükemmel.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Nis. 2008, 23:58 | |
| Süpper. Cidden bayılıyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 01 Mayıs 2008, 00:35 | |
| Dersini de karakterini de beğenmese de Pöörl'üm ben beğeniyorum. Gözel yaziir. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 01 Mayıs 2008, 00:36 | |
| Şahane RPleri var. Dersimde salonu yıkmamasını rica ettiğim süper bayan. |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|