Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

SoN MeKTuP

YazarMesaj
James Freelive
Muggle
James Freelive

Erkek
Ruh hali : SoN MeKTuP Dansrr6
Galleon : 12063
Ekspresso Puanı : 0

SoN MeKTuP Empty
MesajKonu: SoN MeKTuP   SoN MeKTuP Icon_minitimePaz 18 Mayıs 2008, 22:11

James o gün erkenden kalktı.Camına bakınca bir baykuş.gördü.Hemen camı açtı.Onu içeriye aldı.Mektubun nereden geldiği belli değildi.Sadece üzerinde James'e diye bir yazı vardı.Bunu güzel bi yerde okumak için Göl Kenarı'nı seçti.Göl Kenarı'ndaki büyük ağacın altında oturdu.İçinden şöyle düşündü " Acaba O'ndan mı geldi?" bunu tam olarak anlayabilmek için zarfı açtı.

İçinde şu satırlar yazıyordu;

Sevgili James,
Bunu nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.Ama bunu sana bildirmek zorundayım.Sen tatildeyken çok şey değişti.Yeni insanlarla tanıştım.Bazen seni çok düşündüğüm oldu.Fakat farklı okullarda olduğumuz için hiç buluşamadık.Bu yaz gittiğimiz yerde yeni birini tanıdım.Ve onu seviyorum.Biliyorum sende beni seviyorsun.Ancak artık benim icin sen diye bir şey kalmadı.Artık benim için bir tek kişi var.İsmini vermek istemiyorum.Belki ileride görüşürüz

Hoşçakal
D.K

James birden göz yaşları içinde kaldı. "Neden Ben?" diye haykırdı.Ve saatlerce hiç konuşmadan göle doğru baktı.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/jam

SoN MeKTuP
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mektup..
» Mektup
» Beklenmeyen Mektup