| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 20:32 | |
| Severus :
Bir anda kendini bu kadar geliştiren insanlardan çok nadir görüyorum. -Herkesin ilk geldiğindeki Rp'lerini incelediğim için- Çok güzel gidiyor Rp'ler, devam.. [Fakat renk sorunu gerçekten göze batıyor, siyah güzel durmuyor.]
Edit Johnny :
Rp'lerini beğeniyorum özellikle Avril ile yaptığınız Rp'ler baya adrenalin sevenler için. xD | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 20:55 | |
| - Sarah F. Ainsworth demiş ki:
- Pööööörlüm harikadır. Joshuayla mükemmel bir RP yapıyorlar, karikatür tadında. Çok beğeniyorum.
nerde Charlie..oldukça iyi bence XD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 22:42 | |
| Pearl'ün rp için: Göl kenarında git bak....
İlk rp partnerim.. Sıcak ve içten bir karakteri var. Gökyüzüne hasta olan Lily için ne desem boş.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 12 Mayıs 2008, 23:46 | |
| Karakterindeki dengesiz ve kararsızlıklar yoğun şekilde hissediliyor. Bu iyi mi bilmiyorum. Bir daha deneme... Karakterin ruhi dalgalanması hırçınlığına ve ani karar vermesine, bu yüzden istemediği sonuçlara yol açmasına sebep oluyor. Bunları kaldıramıyor. O zaman neden yapıyor kısmı eksik kalıyor. Düzelt.
Kelime hatan var diyemem ama bazı cümlelerin fazla ağır ve dolu oluyor, köprü gibi çökecekler. Genel olarak akışı iyi ayarlıyorsun ama istediğin noktadan uzaklaşıyorsun. Bunu da düzelt. Karakterin rpde 1. sınıf ama ... sanki değil. Büyümüşte küçülmüş, ne o be! Adam gibi yaz. Renklerinden bana ne. İç sesini de biraz kıs. Ne o öyle filmi seyirciye anlatır gibi. Alla alla.. Gerisi iyi işte. |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 13 Mayıs 2008, 11:49 | |
| ben kendimi eleştirmiştim...... anlaşılmadı galiba.... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 13 Mayıs 2008, 13:09 | |
| görülüyor ki anlaşılmamış. Yegane kobayımız, devrelerini yakana kadar iyi rp yazmaya devam edecek bence. |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 13 Mayıs 2008, 16:34 | |
| - Severus Anthony demiş ki:
- Ne denilebilir ki? Her açıdan gerçekten mükemmel.. Ayın rp'cisi olmayı kesinlikle hak ediyor..
| |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 13 Mayıs 2008, 21:04 | |
| Her rpsinde diğerine oranla ilerlemeler var. Outları küçük yazdığını fark ettim (: Nedense ilk dikkat ettiğim renkler, sonrada eğer varsa outların büyüklüğü oluyor. Neyse.. Cümleleri süsleyerek devam edebilirsin. İki üç cümle ile belirtmektense ilginç benzetmeler ve betimlemeler ile güzelleştirebilirsin. İmla hataları çok yok ama az da olsa onları düzeltmek için mesajını göndermeden önce okumayı deneyebilirsin. Şimdi de oldukça güzel tabii ama neden çok daha güzel olmasın? Bir de noktadan sonra boşluk bıraktığını fark ettim. Şahsen ben zor alışmıştım, tebrik ediyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 13 Mayıs 2008, 21:54 | |
| Demin Dans Sınıfı'ndaki Rp'sini okudam da, gerçekten harika. Bayılarak okudum. Süperdi. Betimlemeler, uzunluk, anlatım, akış... Süperdi, tebrik ederim. - Gözlemlediğim kadarıyla genelde de böyle. - | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 13 Mayıs 2008, 22:04 | |
| Dansa yazdığı RPsi iyiydi, parmağımı basamadığım bir eksik var bulunca onu da söyleyeceğim. Noktadan sonra boşluklar fark etmiş, güzel olmuş. |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 13 Mayıs 2008, 22:16 | |
| Hem içerik hemde biçim olarak mükemmel seviyede rpleri var. Ayın rpcisi olmasına şaşırmamalı | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 13 Mayıs 2008, 22:21 | |
| Birkaç Rp'sini inceledim. Gerçekten güzeldi. Akıcı ve anlatımı hoş... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 13 Mayıs 2008, 23:19 | |
| - Lily L. Black demiş ki:
Charlie..oldukça iyi bence XD | |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 13 Mayıs 2008, 23:22 | |
| Ya ilham perisi öldü yas tutuyor şimdi Eğer bir gün yeni bir tane gelirse yazacak Zaten son derece iyi olan abla Yazmaması sorun değil yaya yaya yazsın mümkünse hızlı yazınca çok uzun yazıyor | |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 13 Mayıs 2008, 23:30 | |
| | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 13 Mayıs 2008, 23:47 | |
| İki satırlık(hatta bazen bir) rplerden sonra kendini mucizevi bir şekilde bir yıldan kısa bir sürede geliştirmiş süper insan. Henüz rpmiz olmadı ama en kısa zamanda bir tane istiyorum (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 14 Mayıs 2008, 00:00 | |
| Sürekli bana geliştirdin dese de tanıyamadığım kişidir o artık bende istiyorum bir rp kendisiyle | |
|
| |
| |
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| |
| |
Lucienda B. Blanc
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 14 Mayıs 2008, 18:01 | |
| Harika Rp'ler yapıyor. Özellikle ders rp'leri baş döndürücü.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 14 Mayıs 2008, 18:38 | |
| Dans sınıfındaki minicik yazısını beğendim. Minik yazılar daha bir güzel duruyor bence. Kırmızıyı da değiştirmişsin, griye çok daha fazla uymuş turuncu. Benzetmelerin ilgi çekici.. | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|