| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| |
| |
Emily L. Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 69 Kan statüsü : Melez(Half-Blood) Galleon : 11996 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 16:12 | |
| Zaten ankette ona oy verdim. Oy vermemin sebebi ise herhangi bir kusurunu şu ana kadar yakalayamamış olmam. Yani çok güzel rp'ci. Gerçekten harika. Karakterini yansıtışı, özellkile betimlemeleri süper... | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 16:14 | |
| Rplerine bayıldığım ve bunu bugün farketsemde kullanacağım kişilerden biri=) | |
|
| |
Genevieve Tessa Malfoy Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 487 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12062 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 17:00 | |
| İlk önce dikkatimi şu çekti. Renklendirmeler kötü. Sürekli yeşil ve tonlarını kullanıyorsun. Bence sadece konuşmalarını renklendirsen ve diğer anlatımlarının rengini beyaz veyahutta silver olarak kullansan çok güzel bir görünüm ortaya çıkar. Renklendirmenin kötü olması doğal olarak okumayı da zorlaştırıyor. Bir an önce bunu değiştirmeni öneririm. Ayrıca betimlemelerini de yarıda kesiyorsun. Arada kopukluk oluyor. Uzunluk açısından, pekte uzun olduğu söylenemez. Ruh halini ve betimlemelerini uzun tutmalısın ki biz senin o halini gözümüzde canlandırıp rplerini daha zevkle okuyabilelim. Noktalama işaretlerine dikkat ediyorsun. Bu bir artı puan. Bir de konuşmaları aynen alıntı yapmamalısın. Karşındakinin konuşmasını kes yapıştır yapmak bence rp kalitesini düşürüyor. Bunu yapmamanı öneririm. Neyse benim söyleyebileceklerim bu kadar sana rplerinde başarılar ^^ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 17:44 | |
| Hmm uzunluk konusunda katılıormm ama ben yazımın renklerinin canlılık kattığını düşünüorm. Anlatım kopukluklarını da biraz acemi olduğum için yaptığıma emin olabilirsin zamanla inş.. düzelir Rplerini severek ve yeni okumaya başladığım kişi inş zamanla bende senin gibi yazabilirim=) | |
|
| |
Genevieve Tessa Malfoy Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 487 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12062 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 17:47 | |
| Açıklamamı yazmıştım lakin bir de şunu eklemek istiyorum. Yeni olmana karşın iyi yazıyorsun bu arada ^^ Sadece hataların var biraz, onları da düzeltirsin merak etme | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 19:15 | |
| Açın yolu bay yorumcu geldi xP Eksiğini bulmanın oldukça zor olduğunu söylemek istiyorum. Hatta 'eksiği yok' diyebilirim. En iyi olduğu konu betimleme. Tam anlamıyla 'harika' olduğunu söyleyebilirim. Renklerin uyumuna girmeye zaten gerek yok. İyi rp yapan kişiler zaten rp'nin dış görünümünü oldukça iyi bir hâle getirmiştir. Olayı canlandırmak konusunda da oldukça başarılı. Okurken olayı gözünüzün önünde canlandırabiliyorsunuz. Zaten bir rp'de bana kalırsa asıl amaç daima bu olmalı. Konudan sapmayalım.. Uzunluk konusunda da oldukça başarılı bir kişi. Rp'yi hem uzun, hemde okuyan kişiyi sıkmadan yazmayı başarabiliyor. Yani rp'lerinde akıcılığı da sağlıyor. Fazla söze gerek duymuyorum artık. Klasik bir cümle; başarılarının devamını diliyorum. İyi Rp'ler ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 21:47 | |
| Rplerini bayılarak heyecanla okuyor ve takip ediyorum gerçi burda daha yeni olduğum için bütün herkesin rplerini okuyup örnek almaya çalışıorm=) | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 22:01 | |
| Çabana hayranım açıkçası. Rpye başladığımda üç ay tek satırlık geniş zamanla devam etmiştim. Neyse... Renk pek hoş durmuyor canım. Belki beyaz, gri tonlarını deneyebilrisin düşüncelerin ve paragraflar için. Rpyi sağa-sola veya ortaya yerleştirmeden olduğu gibi gönderirsen çok daha hoş görünür. Betimlemelerini güçlendiriyorsun zaten her geçen gün. Ama dediğim gibi renkler uyum sağlamamış. Belki sadece konuşmaları yeşil yapmayı denemelisin çünkü boğuyor. Onun dışında inanılmaz derecede çabuk geliştiren birisin ^^ | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 22:39 | |
| Rplerinde karekterini çok güzel yansıttığını betimlerini ve benzetmelerini çok güzel kullandığını düşünüyorum. Sadece iksir dersinde benim iksirimin kokusu hakkındaki yorumun biraz profesörün rpsiyle uyuşmuyor. O da ufak bir kusur hatta sayılmaz bile.İyi bir rpci olduğunu yorumlarından bile gösteriyorsun bence | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 22:45 | |
| Aslında başlığı arşive kaldırmıştım ama bir yanlış anlaşılma olmuş galiba. Sanırım oradaki Gryffindor'un sen olmadığını betimlemeyi unutmuştum yoksa kesinlikle senden bahsetmiyordum. Başkaları hakkında yazdığımda mutlaka ismine dair bir bölüm ayırıyorum. | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|