| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 18 Tem. 2008, 18:45 | |
| - Devon Lester Lucas demiş ki:
- Düzeltmesi gereken ilk şey cümlelerin kısalığı bana kalırsa. Cümleler kısa ve çoğu zaman birbiri ile bağlantısız. "Hava yavaş yavaş kararıyordu; o ise hâla dolanıyordu etrafta." Hava yavaş yavaş karakıyordu cümlesinin sonuna nokta koymak yerine iki cümleyi böyle bağlayabilirsin. Bu sadece bir örnek. Renk konusuna deyinmeyeceğim çünkü artık herkes aynı renkleri kullanıyor neredeyse. Gri, turuncu vs. renkler rp'lerin son modası.. xD Karşı tarafın konuşmalarını rp'lerine direk geçirmemelisin. Söylenen cümleleri karakterin yorumlamalı. Gerçekçilik payı katar bu rp'ne. Betimlemeleri sıklaştırmanı tavsiye ederim. Hiç yok denecek kadar az. Bulunduğun ortam ile ilgili biraz detay vermelisin ayrıca. Mesela; "Ağaçların kaplamış olduğu yemyeşil bir alanda, dalları yere doğru bükülmüş ağacın altına oturdu." Bu olayın, okuyucunun gözünün önünde canlanmasını sağlayacaktır. Kolay gelsin.. İyi Rp'ler !
yeni yaptığım rpi dikkatli okumadın herhalde? Ben karşı tarafın cümlelerini geçrimiyorum.. Bu arada Beverly rplerin güzel ama gittikce gelişiceklerinden eminim. Betimlemeler akıcı ve güzel duruyor.. Başarılarını devamını dilerim. | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 19 Tem. 2008, 13:56 | |
| Okuduklarım öyleydi en azından ^^ Neyse.. Son incelediklerime bakınca ciddi bir eksik daha olduğunu fark ettim. Karakterinin duydu ve düşünceleri çok sönük kalıyor. Sonuçta karakterin bir insan ve onun duyguları var xD Bunları aktarman gerekli bizlere. "Artık çok yalnızım." gibi bir cümle kullandıktan sonra karakterinin yalnızlığı üzerinde biraz durman, okuyucuya hissettirmen gerekli. Gerçi bunu başarmak zor bir iş. Ama yapabileceğini düşünüyorum^^ Kolay gelsin.. İyi Rp'ler !
Not: Lütfen güzel, geliştirdi gibi yorumlar yapmayın benimle ilgili. Eksimlerimi söyleyin ki geliştireyim ^^ | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 19 Tem. 2008, 14:00 | |
| Güzel geliştirdi (şaka şaka) Aslında öncekilere göre çok geliştirdi bunu belirtmeden geçemeyeceğim ancak çoğu kişide olduğu onun da hataları var. Zaten hatasız rp olmazmış xD Öncelikle betimlemeler, uzunluk vb. hoş bir hava katıyor rp'lerine. Ancak biraz daha fazla betimleme yapması lazım gibime geliyor. Birde anlatımını geliştirmesi gerçi çok iyi ama biraz daha fazla. Neyse çok güzel yapıyor işte. Pek eksiği yok... | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 19 Tem. 2008, 16:21 | |
| Rplerini çok beğendiğimm ve takip ettiğim kişi cidden burdaki rp yapanlara bayılıormm ama ilk senn rpni okuduğumdan mdır nedendir çok ilgimi çekip ilgilendirmişti nedense beni=) | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 19 Tem. 2008, 16:36 | |
| Yeni Rp'ye başlamış birisine göre hiç ama hiç fena değil. Kendisi tebrik ediyorum, kesinlikle çok gelişecek buna eminim de. ^^ Betimlemeleri biraz daha çoğaltmasını istiyorum. =) Karakterini en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyor bu da Rp'sini zevkli hale getiriyor. Uzunluğu fazla takmıyorum, renklere gelecek olursak iyi seçimlerin var. ^^ Kendini çok daha geliştireceğine inanıyorum. (: | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 19 Tem. 2008, 17:18 | |
| Senin kadar olmasada uğraşıormm çok tşk ederim bu yorum için ama ilham gelmio ki bu arada senn rplerine yapcak yorum bile yk çok güzel çnkü=) | |
|
| |
Christophér Thomás Austin
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~~ Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 19 Tem. 2008, 17:45 | |
| Yeni sanırsam.. Yine de akıcı ve güzel yapıyor. Zamanla çok gelişir =) | |
|
| |
South Anon Icevita Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 724 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11994 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 19 Tem. 2008, 18:04 | |
| Anlaılan en yeni üyemiz ama rp seviyesi ve becerisi oldukça güzel hatta çok güzel bu yolda ilerle dostum | |
|
| |
Genevieve Tessa Malfoy Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 487 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12062 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 19 Tem. 2008, 19:10 | |
| South un rpleri oldukça akıcı ve güzel. Uzunluk konusunda laf yok zaten, yazdıkça yazıyor. Hele de yaratıcılığı ile birleştirdi mi rplerini muhteşem bir manzara çıkıyor ortaya. Betimlemeleri gayet güzel. Dil bilgisi de iyi olduğundan ötürü bazen bizi şaşırtıyor ve yabancı dillerde yazılarda ekliyor rp sine. Her ne kadar anlamasamda o yazılanları rplerini beğenerek okuyorum ^^ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 724 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11994 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 19 Tem. 2008, 19:14 | |
| Eve in rp lerinin kendine özgü br tarzı avr ve her zaman çok güzel hep bunalım rp lerine dnek geldim ama harika bir iç dünyası var tebrik ediyorum | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 20 Tem. 2008, 13:04 | |
| Rplerindeki yabancı kelimeler gerçekten etkili bir anlatım katıyor.Betimlemeler iyi uzunluk da öyle.Birkaç rpsini küçük ve el yazısı tipte yazınca biraz görüntüyü bozmuş.Bana kalırsa 11'lik font yazsa iyi olur.Bunun dışında söyleyeceğim bir şey yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 20 Tem. 2008, 13:08 | |
| Ya O rp yi hiç haırlatma oldum çatlak kazandaki son 2 rp m o ilk yaptığım karınca duası gibi olan rp yi yapmak için 6 saatim gitti ik 2 sinde silindi 3. deneyişimi word de yaptım ve öyle çıktı :snr: :!: :!: b arada john un rp leri cidden ok güzel çok beğeniyorum ki zaten o yüzden ankette oyum onaydı
En son South Anon Icevita tarafından Paz 20 Tem. 2008, 13:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 20 Tem. 2008, 13:09 | |
| E yorum yok..
Neyse yorumum üstekiyle aynı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 20 Tem. 2008, 13:13 | |
| Yaptım yorum editledim daha doğrusu aynıları geçerli | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 20 Tem. 2008, 13:59 | |
| Avril ile yaptığın rp'yi okumuştum. Gerçekten uzun yazıyorsun. Ancak yazı tipi hoşuma gitmedi. Ayrıca bazen paragraflar arasında çok boşluk bırakıyor veya bir paragrafı aşırı derecede uzun tutuyorsun. Sanki bir rp'ymiş gibi. Birde ana rengin gri konuşmalarının renkleri falan gri ile uymamış. Başka zaten bir şey yok... Onun dışında betimlemeler, uzunluk ve diğerleri güzel... | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 20 Tem. 2008, 14:03 | |
| Kendini geliştiren üyelerden. İlk rplerine oranla çok daha güzel yazmaya başladın. Uzunluk öyle çok önemli olmasa da içeriği de güzel. Kullandığın fontlar vs. hepsi iyi. Betimlemelerin biraz daha geliştirilebilir ve bilindik benzetmeler yerine daha farklı terimler kullanabilirsin. Onun dışında gayet iyi. | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 20 Tem. 2008, 14:34 | |
| Bu konuda sitenin en iyileri arasında hiç şüphesiz. Betimlemelerinin gerçekten harika olduğunu söyleyebilirim. Çok başarılı buluyorum bu konuda. Rp'nin dış görünüşü de iç zenginliği kadar önemli olmasada önemlidir. Renkler uyumlu fakat bana kalırsa ana yazıyı silver yada başka bir renk kullansa çok daha iyi olur. Siyah tonun üzerinde, beyaz iyi duruyor ama biraz daha koyulaştırsan daha iyi olur ^.^ Karakterine verdiği soğuk, sinsi Slytherin havasını rp'lerine çok iyi yansıtmasını saymıyorum bile. Karakterini açıklayabilme konusunda en başarılı kişilerden. Yeni Rp'lerini dört gözle bekliyoruz.. İyi Rp'ler ! ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 20 Tem. 2008, 14:46 | |
| Betimlemeleri ve anlatımını çok beğeniyorum.Kendini geliştirdiği oldukça açık üyelerden bence | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 20 Tem. 2008, 20:44 | |
| Başarılı ve hayal gücü kuvvetli kaliteli bir rp ci | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 20 Tem. 2008, 22:29 | |
| Değiştirdim:S Godrics Hallow 'a bak:) Gerçekten yetenekli bulduğum bir diğer öğrenci rp ci:))İlk 3 ümde | |
|
| |
Roxanne Elena Miller Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 38 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12261 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 04:27 | |
| İnsana woow dedittirebilen Rpleri var.. | |
|
| |
Christophér Thomás Austin
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~~ Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 09:10 | |
| Rp'sinin dış görünüşü çok estetik.
Ayrıca çok akıcı ve okuması zevkli rp'ler var.
Pek ayrıntıya takılmadım ama ufak tefek hataları göremedim.
Bir sayısal öğrencisi olarak imlaya dikkat etmediğim için imla hatası olduğunu sanmamaktayım xD -ki ben çok fazla imla hatası yaparım sanırım- | |
|
| |
Emily L. Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 69 Kan statüsü : Melez(Half-Blood) Galleon : 11996 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 13:19 | |
| Sanırsam bir tek seçmen şapkada yaptı. Gerçekten çok güzel bir rp idi. Hem dış görünüş hem de içerik bakımından. Betimlemeler, benzetmeler hepsi harika. Uzunlukta gayet hoş. Ancak rp'nin rengi biraz cıvık kaçmış gibi bana göre. Yani kendini çok fazla gösteren bir renk. Bu rengi daha koyu bir renk yaparsan daha iyi olur. Birde rp'nde konuşmalarda hem ıtalıc hem de bold seçeneği kullanılmışsın. Italıcın üstüne bold seçeneğini eklemek yerine ana rengine uyumlu bir renk kullanabilirsin konuşmalarda... İşte bu renk olayı dışında - ki küçük bir ayrıntı - rp'lerin gerçekten çok güzel. | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 21 Tem. 2008, 15:05 | |
| Harika! Yarattığı karakter, kullandığı kelimeler, cümlenin paragraflarla olan bütünlüğü ve betimlemeleri son derece güzel. Ara sıra nadir de olsa imla hatalarına rastlıyorum ama o da hızlı yazmaktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Benzetmelerin sıra dışı ve anlatımın hoşuma gidiyor. Her ne kadar rplerde uzunluğu pek önemsemesem de o yönden gayet iyi. Seçtiğin renkler rpnin çekici olmasını, 'gel beni oku' demesini sağlıyor adeta. Kısacası gayet iyi ^^
Alttaki; rica ediyorum, gördüğün eksikleri ve zayıf yönlerimi söyle lütfen. | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|