| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12203 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 13:14 | |
| Kurgu üretmekte başarılı bir arkadaş font manyağı...XD Ayrıca iyi, çok iyi bir rpci... Yorumsuz ne desem az... | |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12353 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 13:25 | |
| Her yazdığı rpsi bir öncekine göre daha iyi olan, oynadığı karakteri iyi yansıtan bir rpci. Betimleme, biçim fln hepsi iyi, kurgularınıda geliştirirse süper olacak. | |
|
| |
Rose D. Kroes
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 29 Galleon : 12050 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 14:13 | |
| Betimlemelerini çok beğendiğim bir arkadaş. Şu sitedeki az bulunan iyilerden biri... | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12346 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 14:40 | |
| Koridorda yaptığı son Rp'yi okudum şimdi. Çok fazla alıntı yapmış. Alıntı yapmak yerine nasıl duyduğunu falan söyleyebilir. Yazı tipi ve renklendirmeler iyi ama betimleme ve kendi düşüncelerine yer vermeli. Rp'de sadece dedim, dedi lafları çok geçio. Bu da sıkıyor okurken. Onun dışında yazım hatası pek yok ama bazı yerlerde noktalam işaretlerinden sonra boşluk yoktu, onlara da dikkat etmeli. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12203 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 14:41 | |
| - Johnny Amoux D'anton demiş ki:
- Rplerine diyebilecek pek fazla lafım yok çünkü bu iyi bir rol playercı diyebildiğim sayılı kişilerin arasındasın. Krakterini gayet iyi yansıtmanla birlikte neredeyse yazdığın her rpni okudum ve kusur bulamadım. Aksine fazlası bile vardı. Yani çok iyiydi. Renk uyumunda güzel. Bu yolda devam et derim ben... Umarım iyi bir yere gelirsin
Aynı yorum...XD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12346 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 14:43 | |
| Alıntı yapacağına yeni bir şeyle yazsan -_- Neyse kendini oldukça geliştirdi. Dış görünüş olarak iyi. Arada yazım hataları oluyor. Düzeltirse güzel olacak. Betimlemeler falan da gelişti.
| |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12353 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 14:46 | |
| Eva rplerini okumaktan ve birlikte rp yapmaktan aşırı keyif aldığım insan. Eğer ondan başka bir karanlık taraf yanlısı Huff'lu olsaydı aşırı göze batardı ama o karakterini o kadar güzel kurgulamış ki kesinlikle aykırı gelmiyor insana. Bunun dışında biçim, betimleme, diyalog ve kurgu gibi diğer ayrıntılarda da gayet başarılı | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12461 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 14:50 | |
| Ben onun başarılı olduğunu, fakat renklendirmede daha güzel renkler yapabileceğini düşünüyorum. | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12186 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 15:57 | |
| Rp'leri güzel. Ancak biraz kısa. İlk olarak konuşmalar dışında olayı anlatan paragrafları daha uzun yapmalı. Rp'nin uzun görüntüsünün oluştuması için durmadan enter'e basıp satır atlamak yerine paragrafı up uzun yazabilir. Betimlemeleri biraz daha sıklaştırırsa okumak daha keyifli olacak.. Eksikler bunlar bence.. | |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| |
| |
Laurel de Villep Muggle
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Galleon : 12244 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 17:09 | |
| Süperdir Lucy'ninkiler. Kişilği yansıtışı, olaylara bakış açısı, betimlemeleri. Okumaya doyamazsın. (: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 17:53 | |
| hufflepuff'ın gururlarından ^^ severek, beğenerek akip ediyorum. anlatım, tasvir, metin düzeni her şeyi süper. |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12734 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 23:41 | |
| Canım sıkıldığında açıp okuduğum rplerin sahiplerinden. Epey hızlı. Anlatımı, fontun küçüklüğü, kullanılan kelimeler, özgünlük, anneyle çatışma, kurgu vs. harika.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 09 Haz. 2008, 22:29 | |
| Ayın Rp'cisi seçilerek yoruma gerek bıraktırmayan kişi. Gerçekten çok güzel. Takip etmeye çalıştıklarımdan. Renk seçimi, akıcılık falan çok güzel. Lily'den aldığım duyumlara göre de kendini çok geliştirmiş ^^ | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12461 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 10 Haz. 2008, 20:58 | |
| Severek ve beğenerek takip ediyorum rp lerini, ama renk seçimi niyeyse bir türlü hoşuma gitmedi. | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12075 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 10 Haz. 2008, 21:32 | |
| Eski rplerine göre oldukça gelişme gösterdiğini duydum. Ben de rplerini teker teker okudum ve her rpde biraz daha geliştiğini gördüm. Ancak görselliğin -bana göre- göze hitap etmiyor. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12186 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 10 Haz. 2008, 22:55 | |
| Sabırsıkla yeni rp'lerini bekliyorum. Anlatım açısından rp'leri çok hoş. Karakterinin düşüncelerini çok iyi yansıtıyor. | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12075 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 11 Haz. 2008, 03:12 | |
| Yeni sezonun gelmesini ve hogwarts'da yapacağı rpleri bekliyorum heyecanla. Alışveriş Rp'leri ve Çatlak kazana yazdıkları çok güzel. Karakterini yansıtış şekli, kullandığı renkler, betimlemeler oldukça güzel. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 11 Haz. 2008, 13:47 | |
| Balo rp'sini okudum şimdi. Gayet güzeldi. Sadece bazı yerleri çok hızlı ve kısa cümlelerle geçmiş ama çok da büyük bir sorun değil. Tıkanılan yerlerde oluyor bazen bende de. Onun dışında çok geliştirdi kendini. Gerek anlatım gere dış görünüş yönünden. |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 11 Haz. 2008, 13:53 | |
| Rp'leri özellikle anlatım bakımından çok iyi. Olayı anlatan yazının rengini beyaz yerine daha farklı bir renk yaparsa çok daha iyi olabilir görüntü açısından. Betimlemelerine zaten diyecek laf yok.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Allaryce Lena Malfoy
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 11 Haz. 2008, 14:04 | |
| '' Z.a.y başkanı Angelina '' karakterini çok iyi yansıtıyor. Baktığımda karakterle ilgili gözüme batan minicik noktalar bile bulamıyorum. Ünvanı, muggle araştırmaları profesörü olması, öğrencilerle yaptığı rplerdeki tavrı, yoldaşlık işleriyle ilgili rplerdeki tavrı hepsi birbirini tamamlıyor ve ortaya Angelina Johnson çıkıyor kısacası kurgu yeteneği mükemmel sanki ilk rpsinde bile ilerde geleceği noktayı biliyormuş ta ona göre planlamış gibi
En son Vanessa Allaryce Malfoy tarafından Çarş. 11 Haz. 2008, 16:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 11 Haz. 2008, 16:11 | |
| RPlere dönüşünü bekliyoruz sitecek. Beğenerek okuduğum rplerin sahibi güzel insan, karakterini de seviyorum. |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|