| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Haz. 2008, 18:04 | |
| | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Haz. 2008, 21:12 | |
| Siteye gelmesiyle birlikte bir anda en iyi Rp'ciler arasına girdi.. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| |
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Haz. 2008, 22:53 | |
| Bununkileri de okumaya üşeniyorum. Ama okumaya zorlayınca başlarda, nasıl bittiğini anlamıyorum. Anlatımın, betimlemelerin, kullandığın kelimeler oldukça uyumlu. Harika.. | |
|
| |
| |
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Haz. 2008, 23:46 | |
| Yaptığı rpleri biraz önce okudum ve sitemizin iyi bir rpci daha kazandığını gördüm.Nazlı, şımarık ve annesine sözünü geçirmeye çalışan bir karekteri çok güzel yansıtmış.Eğlenerek ve gülerek okudum rplerini. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 04 Haz. 2008, 09:05 | |
| Güzel Rp'leri var. Okuması zevkli oluyor. Betimlemeleriyle, anlatımını beğeniyorum. İyi bir Rp'ci. ^^ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 04 Haz. 2008, 22:38 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 06 Haz. 2008, 13:22 | |
| Rplerini genel olarak beğeniyorum çünkü karakterini iyi yansıtıyorsun ve anlatım tarzın da düzgün. Yazım, imla, noktalama hataları yok ki beni çok rahatsız eden şeyler bunlar ve yazdıklarını rahat okuyorum bu yüzden. Seçtiğin renkler de uyumlu ve mat, göz yormuyor, alakasız durmuyor. Tümceleri birbirine bağlamak yerine kesip diğer cümleye geçmişsin bazı yerlerde sadece. Cümlelerin akışında bazen sorun olabiliyor, onu yapmaya da zamanla alışırsın diyorum. Kısacası gayet iyisin. Ne kadar zamandır RP yaptığını bilmiyorum ama yaşına göre çok çok iyi bir yerdesin bence. |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 07 Haz. 2008, 12:52 | |
| Her dakika bir kurguya ve ilhama sahip olmasına hayrnlıkla bakıyorum açıkçası. Kullandığı renkler gözü yormuyor ve kendini okutturuyor. Cümleleri birbirine bağlaması, Rp'ye akışkanlık kazandırıyor. Kusurunu bulamadım ki zaten oldukça uzun zamandır Rp yapan birisi. Kısacası sitenin en iyilerinden ^^ | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 07 Haz. 2008, 15:52 | |
| rol playercı?!>> role player. Neyse, son zamanlarda kendisini oldukça geliştirdi. Ancak daha mantıklı kurgular bulabileceğini düşünüyorum. İmla hataları da gittikçe azalıyor. Dış görünüş olarak da gayet iyi oldu. |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 07 Haz. 2008, 16:58 | |
| Dış görünüş olarak güzel, okutturuyor kendini. İçerik de öyle okumaya başladım mı sonu hemen geliyor. Yazım hatası yok. Eksiği yok, çok hoş.. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 07 Haz. 2008, 17:02 | |
| Kendini oldukça geliştiren üye. Yazımm hatası yok denecek kadar azaldı. Onun dışında renk uyumu falan da güzel.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 07 Haz. 2008, 19:50 | |
| İlk başlarda yadırgamıştım karakterini. Madem kötü olucaksın, niye Hufflepuff istedin diye.. Ama şimdi bakıyorum rplerine karakterini yansıtış şekli vs. hepsi mantıklı ve oldukça iyi. Küçücük yazman da hoşuma gitti. XD Renk uyumu, betimlemeler süper, harika, muhteşem... | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 07 Haz. 2008, 21:04 | |
| İlk Rp'lerine göre kendini çok çok geliştirmiş. Karakterini çok iyi yansıtıyor. Betimlemeler, uzunluk, akıcılık, renk uyumu harika ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 07 Haz. 2008, 23:22 | |
| rplerinde sade, abartısız net bir üslubu var çok beğeniyorum. okurken insanı bıktırmıyor, cümleleri, olay akışı, betimlemeleri yerli yerinde. renklerini de çok beğeniyorum. |
|
| |
Armina Jena Alcynda
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12286 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 07 Haz. 2008, 23:24 | |
| Uzun uzun yorum yapılacak bir şey yok bence. Kusur bulunmadıkça " Burası şöyle, burasıda böyle.. " diyemiyorsun. xD Gözede güzel görünüyor (renkler vb.) içerikte mükemmel.. Şu ana kadar gördüğüm en iyi Rp'cilerden.. =) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 01:50 | |
| Bu sitede hiç RPsini okumadığımı fark edip arayayım dedim ama bulamadım ben de lejanta baktım. anlatım tarzın, metin düzenin iyi göründü, yeni sezonda rplerini de okuruz sıkça umarım. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 03:53 | |
| yenı rplerını bekledıgım azıze |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 04:02 | |
| delü kanka... şair...... rp leride super..... XD allhım benim bu satte ne işim var ya burada..... Amen. *secdeyevarış* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 04:11 | |
| secdeden kalkış. her türlü ahval ve şerait altında süper rpler yazabilen perfetto role player. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 08 Haz. 2008, 05:29 | |
| yok yorum. her karakteri her yaşta yazıp hepsine farklı gözle bakabilecek, gerekti mi objektif gerekti mi subjektif, karakterini böğründen yakalayıp boğazından bağırsaklarını sökeblecek kuvvette *eheh vahşileştim* harika RPlerine bitilerek bakılası, vazgeçilmez annezede. |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|