| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 17:02 | |
| Hoş, sevimli çok güzel yapıyor kaç yıl demiştin hatırlayamadım neyse süpper role playerci diyebildiğim sayılı kişilerden... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 17:19 | |
| sakin ol sitede başak fontları dene derdim.. |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 17:21 | |
| Neee? X3 Ne denir ki HARİKA! | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 17:36 | |
| Başladığı günden bu yana epey gelişmesi var. Uzunluğu yavaş yavaş arttırıyor. Font boyutunu küçültmesini tavsiye ediyorum. Böyle devam.. | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 17:38 | |
| Akıcı, süper.Çok gelişti çok. | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 18:06 | |
| Fontu küçült dedik de bu kadar da minik yapmasaydın diyorum xD Çok küçük de zor okunuyor..
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 18:42 | |
| ben sana yorum yapa yapa bittim. kurgun dışında sorunun yok.. cici... kurgu bulmalı ama kurguyu önc egenelden başlayıp sonra detaya yay. birden büyük kurguya da başlama. önce küçük küçük olaylar düşün sonra bunları birbirine bağla ki senin hayatın (RP deki karakterin) yaşıyor gibi öne çıksın... -_-" ben ne diyorum bir bilsem... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 20:25 | |
| *heero* denecek kadar iyi. hayranım kendisine her bakımdan. sıradaki RPsini tırnaklarımı adeta yiyerek bekliyorum O_o perfection rütbesine sahip |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 20:44 | |
| Çok ama çok güzel Rp yapıyor. Elwina, Keiran ve Angelina çok güzel Rp'lere adım atmış, hepsini bir solukta okudum. Kitap tadında. Artık detaylara girmiyorum çünkü gerçekten çok güzel. Kusur bulsam söyleyeceğim ama onu da bulamadım. Abartmıyorum gerçekleri söylüyorum o kadar... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 21:11 | |
| - Angelina Éléonore Johnson demiş ki:
- Mükemmel insan. Bugün okuduğum süperdi. O sırada ortalık karıştı söyleyemedim. Her türlü karakterin altından kalkar havada karada. Hiç şüphem yok.
Bizden ayrılmayınız ifinim gelişmelerle karşınızda oliciiz XD Charlie- Kurgusunu çok takip edemiyorum ama Keiran'la yaptıkları kütüphane rpsinde gelişmeleri merakla beklemekteyim. yaz fontu, anlatım tarzı, renkleri ve üslubu gayet hoş ^^ |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| |
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 21:53 | |
| Bizden biri daha. Sen Slytherin olsaydın ya XD
Kitapçıdaki rpsine baktım ve görünüş olarak dikkatimi çekti. Küçücük yazılar ve belli yerlerdeki dikkat çeken renkler oldukça uyumlu. Karakterini anlatış şekline de diyecek söz bulamıyorum. Betimlemeler, akıcılık vs. harika.. | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 22:32 | |
| Bende hazırlıklardaki rpsine baktım. Görünüş falan güzel. Ama boyutu küçük değil. Onu küçültüp paragrafları uzun tutmaya çalışırsan çok daha iyi olur. Ufak tefek hatalar var, imla ile ilgili. Onu engellemek için göndermeden önce son bir kez daha okuyabilirsin. Diğer taraftan bakınca sahiden de hoş olmuş. | |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Haz. 2008, 00:46 | |
| İyi iyi. Sana kaçıncı yorumum bilmiyorum ama.. Küçücük olması, konuşmalar dışındaki yerlerin beyaz bırakılmaması, renklerin, anlatımın, kurduğun cümleler.. vs. hepsi oldukça iyi. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Haz. 2008, 00:52 | |
| Bir ara kendisiyle rp yapacak olmanın sevinci içindeyim. Rp'leri çok hoş. Okuyuculara anlatmak istediklerini hissettiriyor. Ne diyebilim başka, gayet güzel yazıyorsun.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Haz. 2008, 00:54 | |
| Oy oy oy! Sadece bir hafta girmedim ve harika rp yapan birisi daha! Aktarı okudum az önce hoşuma gitti devamını bekliyorum. ^^ |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Haz. 2008, 01:20 | |
| aktar rpsindeki renklere bayıldım öncelikle XD anlatımı güzel, akıcı da. betimlemeler diyaloglar her şey tadında. çok beğendim ^^ |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Haz. 2008, 01:24 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Rp Yorumlama | |
|