Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Rp Yorumlama

+55
Beverly Joanne Dore
Genevieve Tessa Malfoy
Elina Lora Dark
David Kevin Johnson
Emily L. Black
Odessa Meredith Poulter
Penelopé Lilith Caliente
Adolf Maynard Griswald
Valencia Claudía Ruselló
Gamaliel A. Rudésse
Lily Johnson
Karyn Mia Silethe
Anna Luaná del Muñeco
Vilerus Chas Le'Borge
Jacquelyn L. Marquesa
John Stewen Peterson
Delora Lucien Nobés
Daphne GreenGrass
Angelina Voleta Anderson
Carrina Alys Levine
South Anon Icevita
Lyusrs Outrots Pistons
Vynsja Croweix
Şişman Keşiş
Haley Brooke Scott
Jenny Claire Waldorf
Stefan Josh Valery
Laurel de Villep
Rose D. Kroes
Célia Ellen F. Reeser
Stefania Valérie Bécaud
Alexander Calanthia
Peeves
Hayley Mireille Vance
Christian Dayrnt Black
Roxanne Elena Miller
Elizabéth Adrianna Malfoy
Armina Jena Alcynda
Neredeyse Kafasız Nick
Zinovia Audrey Tyra Scott
Froggy
Daphne Zoe Launy
Rocio Sycorax Malfoy
Samara Y. Laura D'Owen
Johnny Amoux Malfoy
Issoria Lathonia
Tatyana Johnson
Constantia Inés Kalliope
Ivyanne Lynn Black
Lucienda B. Blanc
Allaryce Lena Malfoy
Marveille Croweix
Severus Rodney Anthony
Lily L. Black
Charlie von Diederich
59 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Sonraki
YazarMesaj
Charlie von Diederich
Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Charlie von Diederich

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 7 Boupi3
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12547
Ekspresso Puanı : 49

Rp Yorumlama - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeÇarş. 21 Mayıs 2008, 18:26

Kelimelere dökmeye çalışacağım ama olmayacak galiba. ^^ Evet, evet bu kadar övmeye nazar değmez İnşallah.. :yuppi: Harika bir Rp'ci, hiçbir kusurunu göremedim. Zaten kusurunu incelemek bana düşmez efendim. ^^
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeÇarş. 21 Mayıs 2008, 18:28

Her bakımdan hoşuma gidiyor Rp'leri. Klasik yorum oldu ama yorum yapmış olmak için yapmam ben. Bir kere başta kaçırmıyor görüntü renklendirme falan, gel beni oku diyor. İçeriğe de laf yok, okutturuyor kendisini.
Lucienda B. Blanc

Lucienda B. Blanc

Kadın
Galleon : 12188
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeÇarş. 21 Mayıs 2008, 18:33

Ne yorum yapabilirim diyorum şimdi. O kadar akıcı ve okuması eğlenceli ki. Karakteri oturtmuş. Ondan okumayı bekliyorum sabırsızlıkla. Betimlemeleri, diyalogları çok doğal. Zorlama çıkmıyor hiç bir şey. Seviyorum ve takip ediyorum. Kısacık oldu ama ne yazsam az gelecek insanlardan biri de sensin.. :yuppi:
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/luc
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeÇarş. 21 Mayıs 2008, 20:09

Az önce lejantıma yazdığı mesajı görünce inceledim rp'lerini. Ve çok beğendim, üslubü çok güzel, akıcı ve uzun yazdığı halde insan sıkılmadan okuyabiliyor ^^.
Charlie von Diederich
Charlie von Diederich

Erkek

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeÇarş. 21 Mayıs 2008, 21:08

Hiçbir Rp'sini görmedim fakat lejanttan anlaşıldığı kadarıyla iyi bir Rp'ciye benziyor. ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeÇarş. 21 Mayıs 2008, 22:06

Gayet iyi, özellikle ek bitkibilime yazdığı girişi beğendim. Fontu küçültmesi hoş durmuş, aynen devam ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeÇarş. 21 Mayıs 2008, 22:37

Bu hatunun rp hızına ben yetişemem... Makineli tüfek gibi atış yapıyor.. Super kadın. Wonderwoman... XD Kei ile göldeki rp'lerine bittim... Superdi.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeÇarş. 21 Mayıs 2008, 22:44

ağıııır kanlı -_-" karakteri ömrümü yese de bayılıyorum rplerine, one of a kind :zuha:
Marveille Croweix
Perfect Li(f)e Yazarı
Marveille Croweix

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 7 Heyup7
Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka.
Galleon : 12728
Ekspresso Puanı : 22

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeÇarş. 21 Mayıs 2008, 23:19

Hızına yetişemediklerimden. Günler sonra yazıyorum rpyi, beş dakika sonra cevap geliyor. Kullandığı benzetmeler değişik ve bilinenden çok daha uzak. Anlatımı sayesinde olayı canlandırabiliyorum. Yine de bir gün onun kadar hızlı olmak isterim.. XD
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/marv
Charlie von Diederich
Charlie von Diederich

Erkek

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeÇarş. 21 Mayıs 2008, 23:43

Sana yazdıklarımı topladım. :cheesy:

Gerek anlatımı, gerek betimlemesi, gerekse renkleriyle çok güzel Rp yapan kişilerden birisi. Çok beğenerek okuyorum özellikle yazı boyutu ve anlatım şekili çok hoşuma gidiyor. Karakterini yansıtışı çok iyi ve anlatımı da iyi olduğundan okurken sanki oradaymışım gibi oluyor. Benim rp de aradığım özellikler de bu zaten. Uzunluk ta çok güzel özellikle Dans Sınıfı'ndaki Rp'sine bayıldım, bittim desem doğru olur. :zuha:
Bu sana kaçıncı yazışım ama daha bir detaylı ele alayım o zaman. :zuha:
Rp'lerindeki betimlemelerle, anlatım rp'lerini daha akıcı ve güzel hala getiriyor. Ayrıca bayıldığım yazı boyutunla, yazı renklerin çok güzeller. Dans sınıfındaki Rp'ine bayıldım diyebilirim. Çok güzel yazmışsın, tebrik ederim. Gerek rp uzunluğu, gerek betimlemeler, gerek anlatım, gerekse akış gerçekten çok güzel. Okurken insan hiç sıkılmıyor tam aksine kendimi oradaymış gibi hissettikçe çok eğleniyor. Cıcık cıcık hata aradım sende artık hep iyi yönlerini yazmayayım diye bulamadım. Hata olduğunu da zannetmiyorum belki gözümden kaçmıştır. ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimePerş. 22 Mayıs 2008, 01:17

Az evvel marv'e yaptığı yorumla beni dumur etmiş kişi -_-" "şön" diyciim kendisine, seviorum RPlerini ^^
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 7 10811077vl2
Galleon : 12180

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimePerş. 22 Mayıs 2008, 11:59

Hep aynı şeyleri söylemişim gibi olacak ama Rp'leri çok güzel :zuha: Bana verdiği tavsiyeyle yazı boyutunu küçülterek ve güzel renkler kullanarak Rp'lerimi daha güzel hale getirdim. :)

Özellikle kendine has kullandığı kelimeler Rp'lerini daha güzel yapıyor. (Çok kullanılmayan kelimeler yani..) Betimlemeleri zaten çok iyi. Olayı okuyan kişinin gözünün önünde canlandırmayı çok iyi başarıyor..
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sev
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimePerş. 22 Mayıs 2008, 14:15

Görüntü olarak çok güzelleşmiş gerçekten. İçerik olarak da. Kendini geliştirebilmek güzel şey, bana da kısmet olur umarım. ^^
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 7 Heyup7
Galleon : 12567
Ekspresso Puanı : 41

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimePerş. 22 Mayıs 2008, 15:04

Catty'e; Ya biliyorum o çehre kelimesini ben XD Aslında sık kullandığımın farkındayım ama öyle hoşuma gidiyor ki *çehre* kelimesi, misal yüz diyebileceğim halde yine onu kullanıyorum ama uyarın için sağol canım, dikkate alacağım ^^

Pöörl ~ Sen yok musun sen XD Uzun yazmak için kasmadan ama rahatça uzuuuuuunca bir Rp yazan, okumadan önce ani bir nefesimi alışımla beraber okumaya başladıktan sonra masal gibi gelen ve bitmemesini dilediğim Rp'leri olan (gerçekten yahu :zuha:), her zaman orjinal karakterlere sahip biri. Renklerle de pek işi olmuyor, dış görünüşü o kadar kasmıyor ama yinede öyle güzel okutturuyor ki Rp'lerini ^^ Kısacası, eskiden beri çok beğendiğim Rp'cilerden (tütütütü :yup )
Charlie von Diederich
Charlie von Diederich

Erkek

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeCuma 23 Mayıs 2008, 11:50

Rp'lerini çok beğeniyorum. Rengi ve boyutu gerçekten çok hoş. ^^ Daha da okunabilir kılıyor. Ayrıca ''çehre'' kelimesini o kadar fazla kullanmasını pek bi' sorun olarak göremedim ama tabii hep tekrarlamasan daha iyi olabilir. ^^ Hiçbir kusuru yok, karakterini çok iyi yansıtıyor, tasviri çok iyi yapıyor. Rp Dersleri'ndeki yorumlarına baktım da çok iyi yerlere değiniyor ve yardım ediyor. Bilgili bu konuda. Tebrik ederim. :)
Constantia Inés Kalliope
Kalliopé de Fuska Sahibesi
Constantia Inés Kalliope

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 7 Yuppirt8
Kan statüsü : Safkan ~
Galleon : 12446
Ekspresso Puanı : 13

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeCuma 23 Mayıs 2008, 12:22

Okuduğum ve gördüğüm kadarıyla rp'leri çok güzel.Gerçekten iyi.Anlatımı çok hoş.Renkl seçimleri de iyi,okunma kolaylaşıyor.Betimlemeleri güzel..xD
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeCuma 23 Mayıs 2008, 13:28

nokta sonrası boşluk diyeceğim kendisine, genel olarak anlatım tarzını beğeniyorum.
Muggle

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 7 Friendssx9
Galleon : 12158

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeCuma 23 Mayıs 2008, 14:11

Muhteşem rpleri olduğunu biliyorum.Tasvirleri,benzetmeleri ve karakterinin ruhani halini anlatışına hayran kalmadım desem yalan olur.Gerçekten de rp'nin hakkını veriyor.Akıcı yazıyor.Benim gibi anti-uzun yazı diyen birine bile *upuzun* rpler okutturabiliyor.
http://hogwartsekspresi.com/
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 7 10811077vl2
Galleon : 12180

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeCuma 23 Mayıs 2008, 14:13

Bugüne kadar çok Rp'sini okumadım. Ama okuduklarım kısaydı.. Olayları biraz daha detaylı anlatarak Rp'lerinin uzunluğunu arttırmalısın..
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sev
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 7 37978406tk7
Galleon : 12340

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeCuma 23 Mayıs 2008, 14:39

İlk geldiği zamanki Rp'leri nerde şimdikiler nerde. Gerçekten kendini çok geliştirmişsin baktım da az önce. Fontu küçültmek, yazıların rengi ve içerik gerçekten güzelleşmiş.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/van
Lucienda B. Blanc

Lucienda B. Blanc

Kadın
Galleon : 12188

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeCuma 23 Mayıs 2008, 18:09

Okumayı seviyorum rplerini. Bir hufflepuff'da çok iğreti, havada kalabilecek 'kötü' olma durumunu çok iyi yansıttığını düşünüyorum. En azından karakterinin ruh halini tam anlamış ve ona göre rp yapıyor, kısaca karakteri yansıtabiliyor bu çok artı bir puan. Sonradan iyi binada olup Slytherin gibi davranmak moda olsa da bu sitede ilk rastladığım ve en doğru rastladığım örnek olarak okuyorum rplerini.. Yine de eskiye baktığımda uzunluğunda ve yazma düzeninde bir gelişme görüyorum. :)
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/luc
Charlie von Diederich
Charlie von Diederich

Erkek

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeCuma 23 Mayıs 2008, 19:11

Zevkle okuyorum bazıları çok uzun olmasına rağmen. Uzun olan Rp'leri daha bir zevkli oluyor bu yönden gerçekten çok başarılı. Uzun ve hiç tekrar yapmadan tasvir, anlatım yapıyor. Kusur arıyorum sende de ama bulamadım. ^^ Bulamayacağımı biliyordum zaten. :) Kısacası gerçekten güzel Rp yapanlardan...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeCuma 23 Mayıs 2008, 21:35

Beğendim, hem de fazlasıyla..
Roxanne Elena Miller
Ölüm Yiyen
Roxanne Elena Miller

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 7 Yuppirt8
Galleon : 12261
Ekspresso Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeC.tesi 24 Mayıs 2008, 14:36

Kütüphanede Rp'ne rastladım, güzel..

son iki saattir sitedeyim ve sadece 2 tane Rp yazdım. Kurgusuyla herşeyiyle uğraştım. Yorum bekliyorum Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 7 Icon_minitimeC.tesi 24 Mayıs 2008, 14:58

Beğendim. Anlatımın hoş, sade ve akıcı. Bir önerim, cümleleri birbirine bağlaman. Yani iki ayrı cümleyi bağlaçla birleştirsen çok daha akıcı ve zevkli okunabilecek pek çok yer dikkatimi çekti. Bir de -benim fikrime göre- bold RPlerde kaba duruyor, italic tercih edersen daha hoş görünebilir. renk seçimin de güzeldi..

Rp Yorumlama
7 sayfadaki 28 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Sonraki
 Similar topics
-
» Rp Yorumlama
» Rp Yorumlama
» ~ Rp Yorumlama ~
» Rp Yorumlama