| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 12:08 | |
| Yazı tipi de avatar-imzası gibi küçük olduğundan minyon bir tip oluşuyor gözümde. Ayrıca rp'leri hiç de fena değil. Olayları iyi yansıtıyor. Betimlemeleri ve kararkter özelliklerini de hiç eksik etmiyor. |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 12:09 | |
| Dediğim gibi rplerini zevkle okuyorum, çok akıcı... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 12:14 | |
| Karakterinin ana özelliklerine bir an evvel karar verip, daha mantıklı kurgular oluşturmalısın. Ayrıca rp'lerinde çok fazla imla hatası var. Mesela nokta ve virgülden sonra boşluk bırakmıyorsun. Bir de dahi anlamındaki -de, -da ekleri ayrı yazılır. Ancak yer belirten -de -da ise birleşik yazılır. Şu anda anımsayamadığım birkaç hatan daha var. Ama bunlardan en önemlisi kurgun. Onun dışında ilk geldiğin zamana göre kendini geliştirmediğini söyleyemem. edit: Yorumu başkası yaparsa sevinirim.. |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 12:17 | |
| Öncelikle uyarılarınız için çok teşekkürler, söylediklerinize daha da önem verip uyacağım...
Rpleri karakterinizi tam anlamıyla yansıtıyorsunuz, profesör olmayı kesinlikle haketmişsiniz. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 12:19 | |
| - Angelina Éléonore Johnson demiş ki:
- Karakterinin ana özelliklerine bir an evvel karar verip, daha mantıklı kurgular oluşturmalısın. Ayrıca rp'lerinde çok fazla imla hatası var. Mesela nokta ve virgülden sonra boşluk bırakmıyorsun. Bir de dahi anlamındaki -de, -da ekleri ayrı yazılır. Ancak yer belirten -de -da ise birleşik yazılır. Şu anda anımsayamadığım birkaç hatan daha var. Ama bunlardan en önemlisi kurgun. Onun dışında ilk geldiğin zamana göre kendini geliştirmediğini söyleyemem.
edit: Yorumu başkası yaparsa sevinirim.. |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 12:54 | |
| Çok güzel.. Özellikle betimlemeler çok hoşuma gidiyor. Kullandığı renklerin sade olması da Rp'nin görüntüsünü güzelleştiriyor. Zaten uzun ve akıcı yazıyor.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 13:01 | |
| Rp'lerinin uzunluğu gittikçe artanlardan. Biraz evvel Apollon ile başladığı rp'yi okudum ve eksiklerini ona göre söyleyeceğim. İmla hatalarından başlarsak, fazla bir şey yok ama şu -de, -da konusu sende de var. İçeriğe gelirsek, olayları birbirine bağlayamıyorsun. Okurken kopukluk oluyor. Biraz daha ayrıntı katmalısın araya ki bağlı olsun. Onun dışında renk seçimlerin düzeldi. Şimdilik bu kadar.. |
|
| |
Armina Jena Alcynda
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12286 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 13:11 | |
| Hiç bi' rp'sinde kusur bulunabileceğini sanmıyorum. Uzun fakat sıkan rp'lerden değil. Renkler, rütbeyi bıraksak avatar-imzaylada uyuyor. Hem göze güzel görünüyor, hem içeriği güzel. | |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| |
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 15:44 | |
| İçimden uzun uzun yazmak geldi ama ne diyebilirim, bilmiyorum. Yazı boyutunu küçültsen de olur, küçültmesen de. Sonuçta rplerin içeriği öylesine süslü ve akıcı ki bir solukta okuyorum. Kurgular konusunda gerçekten iyi fikirler üretiyorsun. Ara sıra eski rplerimize bakıyorum, onlar da iyiydi ama şimdikine göre gelişmeler yok değil. Bir de yazı rengini azıcık açsan, yani başkalarının konuşmalarını eklediğin zaman o kadar koyu tonlar kullanmasan daha iyi olur gibi geldi bana. Uzunluk yönünden söyleyenilecek hiç bir şey yok sanırım. Kısacası en iyilerden.. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 19:11 | |
| Gördüğüm tek imla hatası 'şey' kelimesini birleşik yazması. Onun dışında hiçbir yanlışını görmedim. Arıca içerik olarak da çok iyi rp'leri. Kendini iyi ifade ediyor. |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 19:12 | |
| Hiçbir eksiğini göremedim dört dörtlük... | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 19:15 | |
| Rplerindeki anlatımın, betimlemelerin hep bir sıraya göre dizilmiş. Bu yüzden de bağlamalarda ustasın diyebilirim. Ufak tefek imla hataların var ve o da herkes de görülebilen hatalardan. | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 19:50 | |
| Dans sınıfında ki Rp'sine baktımda az önce, eskisine göre geliştirdiğini söyleyebilirim. Hem artık rengarenk Rp'leri yok hemde içerik bakımından zenginleştirilmiş fakat yinede eksiklikler çarpıyor gözüme. İlk olarak; çok falz satır atlıyorsun ve bu görüntüyü oldukça bozuyor, ayrıca noktalamalardan sonra da boşluk bırakmanı öneriyorum şiddetle. Rp'lerine gelince ise dediğim gibi betimlemeler olsun, üslubun olsun, geliştirdiğini görüyorum fakat içerik bakımından biraz daha zenginleştirmelisin, yani misal konuşmalara bu kadar çok yer vereceğine betimlemeleri çoğaltsan çok daha güzel olacağını düşünüyorum. ^^
Not ~ Aşağıda ki; noolur adam akıllı bir yorum yap. Akıcı işte güzel yazacaksan hiç davranma onu söyleyeyim -_-' | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 19:59 | |
| Ben Elizabeth'i rpg de tek geçerim. Yaptığı rpglerin çoğunu okuyorum. Kesinlikle hepsi çok güzel. Rpglerinde herhangi bir hata, yazım yanlışı göremiyorum. Mükemmel olduğunu söylemek istiyorum. Cümleleri bağlamakta usta. Özellikle betimlemelerin gerçekten çok muhteşem, destansı rpgler yapıyor(mükemmel anlamında)Onun gibi bir rpgci olmak isterdim. Onun kadar iyi yapmak isterdim. | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 21 Mayıs 2008, 09:23 | |
| Jhonny yazmış ama mazur görün bende yorumlamak istedim.
Öncelikle birkaç sitedeki rplerine oranla oldukça uzun olmaya başladığı görüşündeyim. Yazının boyutu ve seçtiğin renkler mükemmel. Ancak ben bir rp içerisinde aynı kelimeyi çok fazla kullanmama taraftarı olduğumdan çehre kelimesi dikkatimi çekti. Hoş, şimdi de çok güzel ama taktım ben ona sanki. Her okuyuşumda biraz daha dikkatimi çekiyor (: Daha sonra betimlemelerine ve anlatım tarzına hayran olduğumu defalarca söylemiştim, şimdi de söyleyeyim. Ayrıca kullandığın kelimeler öylesine ilgi çekici ve anlattığın konuya uyumlu oluyor ki insanı hayran bırakıyor. Cümlelerin ne kadar uzun olursa olsun hiç bir anlam bozukluğuna rastlamadım.. İlk başta rpnin uzunluğu göz korkutsa da anlatımın öylesine akıcı ki bir çırpıda okuyuveriyorum. Uğraşmama rağmen belirgin veya ufak bir hata bulamadığımı da belirtmek isterim..
(Jhonny) Rplerinin büyük bir hızla gelişme gösterdiği kanaatindeyim. Kullandığın renkler de oldukça iyi. İçerik olarak biraz daha değişik betimlemelere özen gösterirsen, sıradan olanları değil de daha az bilindik kavramları kullanmaya çalışırsan daha da iyi olabilir elbet... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 21 Mayıs 2008, 10:12 | |
| Öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ederim. ^^ Mutlu oldum. ^^ Evet, ilk yazışlarım değil, birkaç yıl oldu. ^^
Yakın bir zamanda 70 satırlık Rp yaparsa şaşırdım. Durdukça daha da gelişiyor. Betimlemeler artmaya ve güzelleşmeye başlamış. Sadece *biraz klasik ve sıkıcı biliyorum -_-'* içselleştirmen lazım. Onun dışında fazla sorun yok. Gittikçe gelişiyorsun ve durmuyorsun bu da çok güzel birşey. Özellikle son yazdığın Rp'ler beni şaşırttı doğrusu. Büyük bir gelişme var. ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 21 Mayıs 2008, 10:17 | |
| Öncelikle bahsedeceğim şey, oldukça iyi bir RP'ci olduğun Kaan. Olayları çok iyi yorumluyor, anlatımı sürüklüyor, olaylardan olay çıkartmayı biliyorsun. Renk seçimi gibi basit ayrıntıları da çoktan halletmişsin. Tasvirlerine çoğu zaman komiklik katabiliyorsun. Karakterini ifade edebiliyor ve onu okuyucuya yansıtıyor. Ve tam da istediğin gibi olay okuyucunun gözlerine geliyor hemen -en azından benim gözüme geldi ^^- Budur yani. =) |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 21 Mayıs 2008, 12:18 | |
| Yeni bir virajı az evvel geçti. Vitesi üçledi. Yola adaptasyonunu geliştirdi. Zemini hissediyor artık, pisti tanıdıkça direksiyon hakimiyeti arttı. Sitenin giderek yükselen göstergesi içindeki ibrelerden biri oldu. Aynalara daha dikkatli bakıyor ama zamanla bunu daha rahat hale getirecek ve sürüşünü işte o zaman mükemlleştiricek. XD (İleri sürüş tekniklerine geçmesine az kaldı.) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 21 Mayıs 2008, 13:23 | |
| Şahane sahiden. Kurgu kabiliyeti kimsede yok bu bir, ikincisi de kendini kasmadığı zaman harikalar yaratıyor. Nazarım değmesin git boncuk tak X3 |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Rp Yorumlama | |
|