| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 18:00 | |
| çok geliştiriyor kendisini, daha da iyi olacak bence. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 18:11 | |
| RPLerinin takip ediyorum. Halen nereye doğru gittiğini anlamadım. Anlayamazsam kendine sorucağım bir gün. Hımmm. Anında hayalgücüyle yazıyor, betimleme olaya ve karaktere hakimiyet çok çok iyi ben yoruldum. Hımmm |
|
| |
Zinovia Audrey Tyra Scott Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 64 Galleon : 12158 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 18:15 | |
| Pek rpsini görmedim ama,gördüklerim bir harikaydı! | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 18:24 | |
| Pek rp'sini görmedim ama gördüklerim bana biraz kısa gibi geldi.. (Kavga rp'si vardı bir tane..) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 18:38 | |
| Kendini oldukça geliştirdiği kanısındayım. Gerek renk seçimi, gerek anlatımdaki içerik olarak bir değişme var. Uzunluğa dikkat ettiği açık. Tasvirleri güçlenmiş. Ancak daha da kuvvetlendirebilir. Bu sitede kaldıkça üst safhaya ulaşacağına inanıyorum. |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 18:43 | |
| out:Seninle rp yapmak çok güzeldi asıl ben teşekkür ederim Kerian:) Rplerini beğeniyorum.Akıcı ve güzel rpleri var.Renk kullanımlarıda gayet güzel:) | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 19:52 | |
| çok seviyorum rpglerini çok iyi yapıyor deneyimli şunun şurasında üçüncü sınıf | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 19:56 | |
| Bana dendiği gibi kendini en çok geliştirenlerden.. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 20:02 | |
| Oldukça iyi,geliştireceğini umut ediyorum... | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 21:12 | |
| Geliştirebilir gibi Rp'leri güzel ama ben çok okumadım sanırım XD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 21:14 | |
| istedi mi döktüren bayan. mutfak koridoruna doğru bir döktürse de bir de toplasak artık XD |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 21:57 | |
| Rpsini görmüşlüğüm pek yok, ya da gördüm dikkat etmedim...Güzeldir diye düşünüyorum, karakterinden yola çıkaraktan xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 22:05 | |
| RPsini görmedim değil bakmadım... Bir tanesine baktığımda sevgilisiyle kavga eden birinin olduğu bir Türk filmindeyim dedim ve çıktım... Bir de ben ZAY'ım dediği ama sonra hayır artık ÖY'yim dediği rp/leri vardı... O_o bilmiyorum o günden sonra kendisinden korktum... |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 22:08 | |
| Rpleri uzun olduğu için okumaya hep üşendim, zaten hiç rp yapmadık kendileriyle. Bu yüzden ki okumaya gerek duymadım xD Ama beğenilerek okunan rpleri olduğu herkesin dilinde sakız gibi...Bu yüzden çok iyi rpleri olduğuna inanmış gibi hissediyorum kendimi... | |
|
| |
Froggy Ev Cini
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Kan statüsü : Yaratık? Galleon : 12068 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 22:09 | |
| - Sarah F. Ainsworth demiş ki:
- istedi mi döktüren bayan. mutfak koridoruna doğru bir döktürse de bir de toplasak artık XD
Toplayabilirsiniz Fro- Lily yazdı XD Bilmiyorum.. Çok rastlamadım. Emin değilim ama ZaY ken DE olmasını anlatan rp yi çok sevmediğimi hatırlıyorum.. Ölüm Yiyen ken arkadaş kaybettiği için mi ağlamıştı | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| |
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| |
| |
Neredeyse Kafasız Nick Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 75 Galleon : 12067 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 22:13 | |
| Çok güzel Rp yapıyor, bayılıyorum. Harika bir anlatımı ve çok güzel betimlemeleri var. Gerçekten okurken zevk alıyorum. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 22:18 | |
| NİCOLE ASHLEYE: Kendiyle RP yapılmadı diye okumayanı bundan sonra değerlendirmem bile. Biz kalkıp okuduktu. Bir yargıya bu sayede vardık: Türk filmi, Meksika dizisi kıvamı görüp kendisini Maria kıvamını öğrendik, vardık.
Eh, başkalarının görüşleiryle yaşayacaksan sen bilirsin... Allah bari aptal şansı versin sana... Nick: Adamımsın ... bekleriim... |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 22:35 | |
| - Keiran Brandon O'Dwayne demiş ki:
- NİCOLE ASHLEYE:
Kendiyle RP yapılmadı diye okumayanı bundan sonra değerlendirmem bile. Biz kalkıp okuduktu. Bir yargıya bu sayede vardık: Türk filmi, Meksika dizisi kıvamı görüp kendisini Maria kıvamını öğrendik, vardık.
Eh, başkalarının görüşleiryle yaşayacaksan sen bilirsin... Allah bari aptal şansı versin sana... Sözlerine dikkat etmen konusunda seni uyarıyorum.Ve öyle önüne gelene takıpta laf atmak konusunda,seni takmıyorum...
Rplere gelincede beraber rp yapmadık diye okumadığımdan ziyade uzun demişim farkındaysan.Üşendim,hepsi bu xD Değerlendirmezsen de bu seni de beni de ilgilendirmez zaten,beni değerlendir diye hiç bir zaman sana yalvarmam.Başkalarının görüşleriyle yaşayan biri değilim, yaşamamda.Öncelikle bunu bir anla ki şu Allah'tan benim için ettiğin saçma duanın gereksiz olduğunu bil ve uyarıyorum,bir daha benim için tanrıdan bir şey isteme,senin isteyeceklerin eminim ki sende olmayan fakat olduğunu zannettiğin akıl ve şans gibi insan için gerekli olan soyut varlıklardır...Rplerini zevkle okuyorum şu an xPRplerinizi okumadan yorumlamaya kalktığım içinde oyun içinde bulunan ve rplerini okumadan değerlendirdiğim tüm üyelerden teker teker özür diliyorum.Ve hemen şimdi rplerinizi okumaya başlıyorum,öyle yorumlayacağım...Profesör Johnson, rplerinizi gerçekten beğeniyorum.Betimlemeleriniz dağılımı hoşuma gitmiyor değil,gerçekten dört dörtlük rpleriniz var... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 23:16 | |
| fazla değil bır kac rpsını okudum fena degıldı ıyıye dogru yol alıyor |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 20 Mayıs 2008, 00:00 | |
| Karanlık adamımız XD lacivert rengi okumaya çalışırken zavallı miyop gözlerim çok ağlıyor amca, değiştir rengini XD Onun dışında belissima. |
|
| |
Armina Jena Alcynda
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12286 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/01/08
| |
| |
| Rp Yorumlama | |
|