| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 15:08 | |
| RP'leri güzel bayyan.. Renkleri güzel yazılar yazar. Betimler, oyunda arkadaşını destekler (yazma anlamında), rahat RP yazılır kendisiyle. Hoştur. Kimliğini ortaya koyar karakterinin.. Superdir. |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 17:58 | |
| Vaar.. Turkuaz iyi falan da çok açık bir renk. Belki de ben mat renkler kullanmaya alışkın olduğumdan öyledir bilmiyorum ama.. Daha sonra paragrafları kısa bırakmamalısın. Bir de anlatımda kelimeleri süslemeli, zenginleştirmelisin. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk da bırakırsan... | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12344 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 18:22 | |
| Kesinlikle sevdim.. Çalışkan, özverili ve iyi yazıyor (: | |
|
| |
Froggy Ev Cini
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Kan statüsü : Yaratık? Galleon : 12068 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 18:38 | |
| Miss. Rocc- Rocio.. Froggy okuyor rp'lerinizi zevkle.. Çok uzun..Çok güzel.. Froggy seviyor okumayı | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 18:58 | |
| - James Simon Lorgoff demiş ki:
- RP'lerinin uzunluğuna diyecek yok. Bazen uzun değil diye yakınsada gerçek anlamda kısa RP'lerini görmedim. Anlatımda olayları gözlemleyişini karakter adına yazması ara sıra hoş olsa da bir parça anlatımı bozduğunu düşünüyorum. Yani elbette her RP'cinin yapacağı şeydir bu. Ama baştan sona da karakter adına tasvir ve betimleme olması pek hoş değil bana göre. Betimlemelerini daha sağlamlaştırarak istediğinden uzun bir RP ortaya koyabileceğini düşünüyorum. Çevresel gözlemleri iyi. Renk seçimleri de güzel. Yukarıda belirttiğim sorun dışında bir kötülüğü yok kanımca..
İşte sana gerçek yorum kuzu xP Kusuruma bakmazsın herhalde. Bundan sonrasında bu kadar açık bi yorum yapamıcağım kanaatindeyim ^^ |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 19:06 | |
| Güzel rpler yazıyor, kendini geliştirdi. Renk seçimi güzel, uzunlukta iyi. Anlatım dilini geliştirmesi gerektiğini düşünsem de içerik olarak iyi rpler yapıyor. | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 19:20 | |
| - Vanessa Evangeline Black demiş ki:
- Bazen Rp yapası gelmese de yaptı mı tam yapıyor. Severus'a yazdığını gördükten sonra ağzım açık kalmıştı. Bir ara bizim Rp'ye uğrasa süper olacak renk seçimi, betimlemeler her şey çok çok güzel ^^
Bazen mi ? Çok görmesem de gayet güzel yazıyor.. Akıcı fialn.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 19:55 | |
| akıcı lafına kapılıp akan kızımız. rpleri iyidir, biraz hız kesse de... betimle, vesairi gayet iyidir. istediğinde 5. vitesde istemedi marşı bile çalıştırmaz.. XD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 20:20 | |
| 10 numara herrr bakımdan. |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 20:21 | |
| Tüm rplerini kaçırmadan okuyorum.Çok güzel.Karakterini çok güzel yansıtıyor.... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 20:24 | |
| Sevimli ablacığım.. (RP de binamdan olan) Uygun alan buldumu gerçekten çabası takdire değer. Alışmaya başladı. Yazın daha iyi olucaktır aktiflikte inancındayım. JOhnson ailesinin şekerlerinden biridir. Gelişmeleri var, ama o daha iyi olacak. Hele ki Benimle mugglekentte'ki olaya katılmasına ayrıca çok sevindim ve teşekkür ederim . |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 21:07 | |
| Okumaya üşeniyorum, o rpleri birde yazıyor kendileri.. En çok da kendi kendine konuştuğu bölümleri seviyorum. Hatta bazen sırf onları okuyorum XD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 21:23 | |
| sınıfıma harika bir rp yazmış küçük bayan, çok memnun kaldım. genel olarak da çok beğeniyorum rplerini. |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 22:00 | |
| Harika.. Rp'lerini okurken kendimi o andaymış gibi hissetmemi sağlıyor. Özellikle karakterini yansıtışı çok güzel..
| |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 18 Mayıs 2008, 23:18 | |
| Kütüphanede yazarken Rpsine rastladım, öz ve akıcı.. Güzel gözküyor. İlk Rpmi attım, yorum bekliyorum x) |
|
| |
| |
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 11:39 | |
| Rp'leri gerçekten çok güzel. Özellikle kullandığı renkler Rp'lerinin göze çok daha hoş gözükmesini sağlıyor. Uzun uzun yazmazıda Rp'nin okunmasını keyifli hale getiriyor.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 11:53 | |
| Siteye ilk geldiğinden beri kendini çok geliştirdi. İç sesi fazla konuşuyor gibi geldi bana. Renkleri göze çok batıyo. Onun dışında şu siyah rengini değiştirmesi güzel olmuş. Biraz daha betimleme yapsa ve cümleleri biraz daha uzatıp, birbirlerine bağlayabilir.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 19 Mayıs 2008, 16:41 | |
| Fazla söze gerek yok.. Çok güzel Rp'leri.. Uzun yazıyor ve betimlemeleri gerçekten çok iyi. | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|