| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 13 Haz. 2008, 15:59 | |
| - Tatyana Johnson demiş ki:
- Keiran:Yorum yapmama gerek var mı bilmiyorum. Az önce noel balosundaki rpsini okudum. Bayaa uzundu bilgisayara yapıştım resmen ama hepsini okumayı başardım. Cidden biz okurken bu kadar zorlanıyorsak sen yazarken nasıl yapıyorsun bilmiyorum. Anlatımın, türkçeyi kullanman, yazın herşeyin çok güzel:)
Valla ben yazarken zorlanmıyorum da, siz okurken nedne zorlanıyorsunuz onu anlamadım. Sorun mu var dedim acaba bende? O_o Tatyana bizim binadaydı. Mezun oluyor. Ama rplerini inanılmaz geliştirenlerden biri de o oldu. Konulara takılmaya başladı. Değişik şeylere girişmeye cesaret etmesini bekliyorum. Karakterine hakimiyet sağlamış ama biraz bazen karşının tepkisine göre değil, kendi karakterinin olayı yönlendiren tepkiler koymasını bekliyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 13 Haz. 2008, 16:04 | |
| Harika harika harika. Zaten ortak görüyoruz artık bir sonraki RPyi sanırım. Sıradakini bekliyorum merakla bi O_o silikti epey bende. Kurgu canavarı süper yetenek telepat. |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 13 Haz. 2008, 16:06 | |
| Mübarek yaratıcılık ve ilham fışkırıyor her rpsinden. Bazen her seferinde farklı ve orjinal bir kurgu bulmayı nasıl başarıyor diye merak ediyorum. Artık anlatım tarzıdır, betimlemedir biçimdir, karakteri yansıtıştır konularına hiç girmiyorum hepsi her zaman mükemmel çünkü | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 14 Haz. 2008, 01:18 | |
| Başladık bir Rp'ye bakalım ne olacak sonu. Kendini geliştirenler arasında. Çok güzel yazıyor, akıcılık, renkler, uzunluk, betimlemeler yerli yerinde bence. Baloya da yazmasını bekliyorum heyecanla xP | |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 14 Haz. 2008, 12:06 | |
| sessiz ama derinden yazar. Kişiliği gibi.. XD hayır cidden iyi yazar. Yazar olucaktı, yanlış okula girmiş... Türkçe, güzel ve yeterli yazım, incelikler, minik espiriler ve kurgusu vardır. Role player olarak onun oyunda daima olmasını isterim. Yakında bir kurgusunu da bekliyoruz. Biz sıramızı savdık. |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 14 Haz. 2008, 12:36 | |
| Kurgu ustamızın rp'lerine diyecek laf yok. Bir başladımı kimse durduramaz onu.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 14 Haz. 2008, 16:38 | |
| Klasik bir giriş olarak kendisini çok geliştirdi diyeceğim ama sahiden de öyle, beni şok edenlerden biri. Kısa sürede çok çabuk kavradı olayın özünü, birkaç sene içinde zirvelere tırmanır diyorum artık hehe. Aynen devam Severus |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 14 Haz. 2008, 16:48 | |
| bu üstteki de beni şok ediyor. sabahın körünce bir şok etti zaten beni. o nasıl yazmaktır, nasıl anlatımdır... yaşadım resmen... her zaman böyle bu saaraa-nee-chaan.... olağanüstü fevkaladenin fevkinde bir yetenek XD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 14 Haz. 2008, 16:51 | |
| Ahahah aynısından, uyanır uyanmaz içimi açmış biricik minicik(!) içi dolu turşucuk yetenek. Minik yazı fontuna, her karakterine hakimiyetine, itaminin şekerliğine bitiyorum. Başımızdan eksik etmesin seni merlin TT_TT |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 14 Haz. 2008, 16:54 | |
| beni de sizden mahrum etmesin merlin olsun mundus olsun her kim olursa olsun... eksik olmayın nee-chanlerim nii-chanlerim... sayenizde coştu benim rplerim, bu kadar coşabildi şimdilik görünce sizinkileri kudurdum O_o sönük hissediyorum valla yanınızda. mazur görün efendim, yetişemiyoruz sizlere =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 14 Haz. 2008, 16:58 | |
| sen sönüksen biz alacakaranlık kuşağı mıyız lennn, zaten yuvarlanışa bayıldım XDD heyecanlı saniyeler, yakalancan diye ödüm koptu evde tek başına gaza gelmiş bir tip ben ita-chan rulez XD icchy de rulez ama XD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 14 Haz. 2008, 17:04 | |
| eehiehiehiehiesen kendine bak XD icchy ita gibi değildi. ortam müsait değildi orada XD bi kere bu üstteki benden çok daha güzel yazıyoooo T_T |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 14 Haz. 2008, 17:10 | |
| Hayıııır T_T Yaratıcı, çılgın kurgular sahibi, anime yapcak o bizi XDD senaryo da yazar *muju* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 14 Haz. 2008, 17:10 | |
| eheuahu yapmam mı. sizin yazdığınız rpleri anime yapsam meşhur olurum be |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 14 Haz. 2008, 17:12 | |
| Oleeey XD Kendininkileri yap sen asıl *oh2* İtami-devil inside me XD Jenerik müzüüne yardım ederim belkim *ooi* |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 15 Haz. 2008, 15:05 | |
| Hımm.. Bir diğer ustalarımızdan. Yeni bir kurgu var mı kurgu? xD | |
|
| |
Şişman Keşiş Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 70 Kan statüsü : Gri Galleon : 12073 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 15 Haz. 2008, 16:20 | |
| Herkesin dediği gibi gelişim diyince aklıma o geliyor bi ara rp de yaparız artık onunla | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Şişman Keşiş Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 70 Kan statüsü : Gri Galleon : 12073 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 15 Haz. 2008, 17:32 | |
| Kim olduğumu hatırlayamadı aslında ben de onu pek tanımıyorum ya neyse mezun oluyo sanırım. hmm... İlk rp lerinden bu yana az biraz gelişme göstermiş ne diyeyim xD | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 15 Haz. 2008, 22:14 | |
| Güzel, güzel. Ama kurgu konusundan azıcık kötü buluyorum. Yani kötü bir Huff olması bana saçma geliyor. Biliyorum, Huff = adaletli. Ama kişiliği daha çok Slytherin'e uyan birinden adaletli olmasını bekleyemem. O.o | |
|
| |
Lyusrs Outrots Pistons Muggle
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 33 Galleon : 11998 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 22 Haz. 2008, 11:46 | |
| Çok güzel RP yapıyor. Çok rast gelmesede okumaya çalışıyorum. | |
|
| |
Stefan Josh Valery Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12017 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 22 Haz. 2008, 12:34 | |
| Hmm güzel rp yapıyor ama uzunluklarına dikkat etmeli xD | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 22 Haz. 2008, 15:28 | |
| Güzel.. xD Paragraf yapmaya çalış bana kalırsa. Böyle acayip uzun ve sıkıcı görünüyor. İsteksiz okuyorum; ama yazdıkların harika.. İyi bir rpci. | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|