Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Rp Yorumlama

+55
Beverly Joanne Dore
Genevieve Tessa Malfoy
Elina Lora Dark
David Kevin Johnson
Emily L. Black
Odessa Meredith Poulter
Penelopé Lilith Caliente
Adolf Maynard Griswald
Valencia Claudía Ruselló
Gamaliel A. Rudésse
Lily Johnson
Karyn Mia Silethe
Anna Luaná del Muñeco
Vilerus Chas Le'Borge
Jacquelyn L. Marquesa
John Stewen Peterson
Delora Lucien Nobés
Daphne GreenGrass
Angelina Voleta Anderson
Carrina Alys Levine
South Anon Icevita
Lyusrs Outrots Pistons
Vynsja Croweix
Şişman Keşiş
Haley Brooke Scott
Jenny Claire Waldorf
Stefan Josh Valery
Laurel de Villep
Rose D. Kroes
Célia Ellen F. Reeser
Stefania Valérie Bécaud
Alexander Calanthia
Peeves
Hayley Mireille Vance
Christian Dayrnt Black
Roxanne Elena Miller
Elizabéth Adrianna Malfoy
Armina Jena Alcynda
Neredeyse Kafasız Nick
Zinovia Audrey Tyra Scott
Froggy
Daphne Zoe Launy
Rocio Sycorax Malfoy
Samara Y. Laura D'Owen
Johnny Amoux Malfoy
Issoria Lathonia
Tatyana Johnson
Constantia Inés Kalliope
Ivyanne Lynn Black
Lucienda B. Blanc
Allaryce Lena Malfoy
Marveille Croweix
Severus Rodney Anthony
Lily L. Black
Charlie von Diederich
59 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28  Sonraki
YazarMesaj
Marveille Croweix
Perfect Li(f)e Yazarı
Marveille Croweix

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 10 Heyup7
Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka.
Galleon : 12728
Ekspresso Puanı : 22

Rp Yorumlama - Sayfa 10 Empty
MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 00:45

Gelecekte kendisi kadar hızlı yazabilmeyi umuyorum. Hızlı olduğu kadar da detaylı yazması insanı şaşırtıyor. Annesiyle olan çekişmelerini de rpye yansıtması, bunu anlatış şekli sahiden de oldukça ilgi çekici ve güzel. Elimden geldiğinde takip ederken bulduğu kurgulara ve karakterine hayran kaldığımı da son olarak belirtmek isterim.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/marv
Charlie von Diederich
Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Charlie von Diederich

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 10 Boupi3
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12547
Ekspresso Puanı : 49

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 10:01

Kendisi harika Rp yapıyor fakat bununla yetinmeyip geliştirdikçe geliştiriyor. Betimlemeleri, uzunluğu, anlatımı, akıcılığıyla süper Rp yapıyor kendisi. Okuması çok zevkli ve eğlenceli. Kitap okurcasına bir solukta bitiriyorum hemen bazen çok uzun yazmış olsa da. Tebrik ederim kendisini. Dört dörtlük, her şey gayet mükemmel.
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Alexander Calanthia

Alexander Calanthia

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 10 Yuppirt8
Galleon : 12152
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 11:05

Kütüphanedeki rp'ni okudum şimdi. Gayet güzel olmuş aslında. Olaylar akıcı bir şekilde gelişmiş ama betimlemelere biraz daha önem verebilirsin bence. ^^
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/ale
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 11:20

ben de senin canına okuyacağım. Pörle surat etti. hain ökkeş seni. XD şaka bir yana iyidir abimiz... Gözel yazıyor, pratik abi. Kıtır, hızlı... Pörl ne zaman dönecek yahu. Hayır olmadı sen kendininkini yaz. XS cici ravenclaw...
Charlie von Diederich
Charlie von Diederich

Erkek

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 11:27

Çok yaratıcı, çok harika... Sadece 1-2 karakter kendisine yetmez bence, 10 karakter falan verin. Hepsine yeter Kei. xD Zaten ününü bilmeyen yok. Fakat kendisinin bir yorumunda kendisinde yığınla hata buldu. Şaştım kaldım. Hem özeleştiriyi çok iyi yapıyor, aslında bana göre hiçbir hatası yok. Çok seviyorum Rp'lerini. Harika yapıyor gerçekten. Cıcık cıcık hata aradım böyle bulamadım. Nasıl bir hayalgücüdür bu? Sitenin en iyilerinden hatta en iyisi...
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 10 10811077vl2
Galleon : 12180

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 15:49

Rp ilhamı bazen var bazen yok.. Genel olarak çok güzel yazıyor. Özellikle uzun olmasına dikkat ediyor. Bazen kısa yazıyor ama arada sırada kısa yazmayan mı var? Betimlemeleri hoş ve kurgu konusunda da yaratıcı..
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sev
Ivyanne Lynn Black
Muggle
Ivyanne Lynn Black

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 10 37978406tk7
Galleon : 12340

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 16:07

Daha önceden de dediğim gibi kendini çok geliştirdi. Renklendirmeleri güzel, okurken sıkmıyor. Ama bence Rp'lerde alıntı yapmamaya özen göstermeli. Gerçi kısa zamana kadr önce ben de yapıyordum ama, yani tabi yapılmalı ama bence her sözü de kopyalamak saçma. Bir de cümleleri kısa tutmak yerine, bağlaçlarla birbirine bağlayabilr. =)
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/van
Marveille Croweix
Perfect Li(f)e Yazarı
Marveille Croweix

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 10 Heyup7
Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka.
Galleon : 12728
Ekspresso Puanı : 22

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 16:44

İlk rplerine göre oldukça gelişmiş görünüyor. Özellikle de paragrafları beyaz yerine farklı bir tonda yazması oldukça hoş gib görsellik oluşturmuş. Noel Balosu hazırlık rplerinde oldukça iyi bir kurguyla başa çıkmış. Uzunluk yönünden de diyecek söz bulamıyorum. Hepsi harika. Bir de belki sorun bendedir ama konuşmalarının sonlarında noktalama işeratlerine dikkat etmediğini gözlemledim. Onu da tamamlarsan kusursuz olur, bence..
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/marv
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 16:50

Epeydir yeni RPsine rastlamadım ancak eskileri de hala zevkle okumaktayım, hiç bıktırmıyor. Üslubuna sürekli yeni ve özgün unsurlar eklemesi kendisi geliştirmesini sağlıyor, bence "olmuş" sayılabilecek bir hanım ^^ süper kısacası, severek takip ediyoruz.
Lucienda B. Blanc

Lucienda B. Blanc

Kadın
Galleon : 12188

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 20:15

Ne yorum yapsam az kalacak rpcilerden. Bir kere okuduğum rpyi o kadar hızlı bitiriyorum ki kendime şaşıyorum. Rpde uzunluktan çok içeriğin önemini kanıtlamış insan. Cümleleri iyi bağlıyor ve akıcılık kazandırıyor ancak uzatmadığı için sıkmıyor. Ve özellikle karakterine hakimiyeti inanılmaz. Düşünceleri, duyguları, konuşmaları, sivri dili Sarah'ı gerçekten varmış gibi gösteriyor kısaca. Süpersin Sarah! :yuppi:
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/luc
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 22:00

ben bu kıza ne desem.... eee, yazar... Kurgusunu da bulur.. Oyun kurucudur. Dehşet ifadelerde bulur... Türkçeye hakimiyeti son derece iyi. Pratiktir... Tasvir betimlemeden kaçınmaz ama boğup da sizi öldürmez... Ben seviyorum onu. İlk partimizde dikkatimi çekti zaten. O_o
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 23:04

eeeeeee... yorumu şöyle yapayım ben...

ah: oha!
Charlie von Diederich
Charlie von Diederich

Erkek

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 23:12

Yorumuna koptum Ita-Chan! xD

Rp'lerini okuyordum da çok akıcı ve zevkli. Güzel yapıyor hakikaten. Gerek betimlemeleri, gerek anlatımı çok hoşuma gidiyor. Hatasını göremedim. :)
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimePerş. 29 Mayıs 2008, 23:59

Severus Anthony demiş ki:
Rp ilhamı bazen var bazen yok.. Genel olarak çok güzel yazıyor. Özellikle uzun olmasına dikkat ediyor. Bazen kısa yazıyor ama arada sırada kısa yazmayan mı var? Betimlemeleri hoş ve kurgu konusunda da yaratıcı..
Bunlara ek olarak bir şey daha söyleyeceğim. Renklerin çok hoş olmuş. Özellikle turuncuyu kullanman Rp'lerini nedense daha bir hoş gösteriyor..
Charlie von Diederich
Charlie von Diederich

Erkek

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimeCuma 30 Mayıs 2008, 00:04

Teşekkür ederim. ^^

Nerde eskiler... Nerede şimdikiler.. Aralarında uçurumlar kadar fark var bence. Anlatım gelişti, tasvirler arttı. Sadece bazı cümlelerin kısa oluyor onları daha da güçlendirirsen süper olur. Birkaç hafta içinde kendini çok iyi geliştiriyor. Balodaki Rp'sinin uzunluğu gayet iyi fakat uzun olacak diye kendini kasmamasını öneriyorum kendisine. Ben de kasınca berbat olur da hep. ^^ Ama tebrik ediyorum çok büyük gelişmeler var. Devam, devam! xD
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimeCuma 30 Mayıs 2008, 00:48

İlk üye olduğundan beri bile değişimler görülüyor, başarılı bir RPci. karakterini yansıtmakta bence gayet başarılı, kolay okunur RPler yapıyor, uzunluğu da ne çok kısa ne uzun. Beğeniyorum yani.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimeCuma 30 Mayıs 2008, 00:49

rplerı cok hos yanlız seksılıgını rplerıne bıraz daha fazla yansıtırsa harıka olacak
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimeCuma 30 Mayıs 2008, 00:51

Beni yarıp yerlere saçmış insan, RPlerine ailecek hastayız. karakterine de iyice alıştı mı enginlere sığmayıp taşacak yine.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimeCuma 30 Mayıs 2008, 00:54

ozaman az sonrakı rp yı okuyun efem hem sıze hem keıye hem lucye armagam edılmıstır( daha bıtmedı ama olsun yerını hazırlıyorum sımdıden)

buyuk salon rpsı harıka olan profesör
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimeCuma 30 Mayıs 2008, 01:02

rp outta geveze... RP'de karizma abimiz... Harf hatası olur acele ederse, bazı problemler yaşar ama mantelite... bence superdir. Kankam lem o benim... Kaç yıldır rp yazıyoz.... *puha*
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimeCuma 30 Mayıs 2008, 01:17

Sınırsız kabiliyetteki harikulade insan. Görsel unsurların da bir etkisi vardır herhalde :cheesy: Bayılarak izliorum kendisinü.
Charlie von Diederich
Charlie von Diederich

Erkek

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimeCuma 30 Mayıs 2008, 09:49

Enfes! Harika! Baş döndürücü Rp'leri var! xD Gut! Çok seviyorum Rp'lerini özellikle ailesi ile ilgili olayları çok iyi yansıtıyor karakteri gibi. Tasvirleri çok etkileyici ve anlatımı harika, bu da çok akıcılaştırıyor Rp'lerini.

Çığır Açan! xD Akla Zarar! xD {Popmundo'dan [Ç]alıntıdır.}
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimeCuma 30 Mayıs 2008, 22:27

gry içinden zevkle okudugum bırkac kısıden bırısı devamını beklıyoruz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimeC.tesi 31 Mayıs 2008, 17:36

Vakti olduğunda canı istediğinde harikalar yaratan insan, ailecek beğenerek takip ediyoruz kendisini.
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 10 Icon_minitimeC.tesi 31 Mayıs 2008, 17:39

Süper ötesi Rp'ci. Betimleme, renk... Hepsi gerçekten harika. Zaten boşuna ayın rp'cisi olmadı. xD

Rp Yorumlama
10 sayfadaki 28 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28  Sonraki
 Similar topics
-
» Rp Yorumlama
» Rp Yorumlama
» ~ Rp Yorumlama ~
» Rp Yorumlama