| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 19:34 | |
| Sitenin yeni üyelerinden fakat rplerinle hemen kendini farkettirdi.Birkaç tane rpsini okuyabildim ancak vaktim olduğunda diğerlerini de okumak isterim.İçerik olarak beğendim rplerini.Renk seçimleri ve karakter yansıtışları güzeldi.Üstüne bir de tiyatrocuymuş daha ne olsun:) | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 19:36 | |
| Kendini çok geliştirdi. sitenn eksi üyelerinden o da. İstedi mi gerçekten güzel yazabiliyor. | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 19:39 | |
| aplaaa...supre yazar..gulp..betimler renklendirir.. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 19:41 | |
| yazamiyorum yazicam lily olarak simdi froggy de dalar.. carsamba filan en gec | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 19:42 | |
| Froggy sonra da yazabilir, önce sen yaz dediğim. Fazla muhhabet ettik sanırım. Kısacası güzel Rp'leri var kardeşimin =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 19:46 | |
| yaziyorum apla dedigim hos rp li ..gulp.. apal | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| |
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 23:01 | |
| Rica etsem de alıntı göndermek yerine daha değişik yorumlar yazıp post kasmasanız?
Rpleri oldukça iyi olmaya başladılar gözlemlediğim kadarıyla. Özellikle de bir rpsinde küçük boyut kullanmış, çok hoşuma gitti. Seçtiği renkler de bir o kadar uyumlu. Kendini oldukça geliştirebilmiş üyelerden. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 27 Mayıs 2008, 20:07 | |
| RP'lerine hasret kaldık. Ablası noldu ya sana, son zaman da rpler sadece dans olmuş çoğunlukla... Merakta kaldım... İy yazar. Detaycı ve dikkatlidir. Betimlemeler, cümle kuruluşları, imla, denge, uzunluk açısından başarılıdır. Lucy ile güzel bri konu bulmuşlar. Umarım ileride daha da geliştirirler.... |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Mayıs 2008, 13:47 | |
| Son yazdığı birkaç rp diğerlerine oranla kısaydı. Ama genel olarak gerçekten çok güzel yazıyor. Karakterinin düşüncelerini çok iyi aktarıyor bizlere. Tam anlamıyla bu işin ustası Kei abimiz.. =) | |
|
| |
Peeves Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 34 Galleon : 12056 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Mayıs 2008, 14:55 | |
| Hevesi kaçmıştır o şapşişin.(Kei fasulyesinin). Neeese bu yugardaki abü gelnleşme ve gelişme gösterip kendi çapınd s anayi devrimi yapmış deniyor. O ne ki löö? Eğlen abü, sen gel, ben seni gıdıklarımda.. Puhahahah! | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Mayıs 2008, 17:08 | |
| Kendini oldukça geliştirdi. Ama Rp'lerinde kullandığı out kısımları küçük boyutta yazarsa güzel olur diyorum. Ufak yazım hataları var ki sanırım onlar da aceleden olmuş. Onun dışında gayet iyi, geliştirebilir =) | |
|
| |
Peeves Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 34 Galleon : 12056 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Mayıs 2008, 17:43 | |
| Başına gelecek olandan haberi olmayan kişi... Puhahahahaaa! Geceyi bekliyorum. XD
Güzel rp yapıyor. Abla iyidir. Uzun uzun da yazar ama bana göe uzunluk değil, yeterlilik önemlidir. Oda bunu beceriyor...
Baloda onunla dans edeceğim puahahahahahaaaaaaa! eheehheiiiiiiiiiiiiiheehiiiiii! | |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Mayıs 2008, 20:19 | |
| sende supergirl'sün... Aman sende nazar boncuğunu tak bakem. İyi rpleir var. Kurguya ihtiyacı var sadece... Gerisi sorun değil alıp götürüyor. O_o |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Mayıs 2008, 21:05 | |
| yorumsuz kişilik... O_o o nasıl yazmaktır öyle.. kelimeler kifayetsiz kalır |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Mayıs 2008, 21:11 | |
| - Itami Akarui demiş ki:
- yorumsuz kişilik... O_o o nasıl yazmaktır öyle.. kelimeler kifayetsiz kalır
abartıyor hakim bey valla o yaptı ben bir şey yapmadım... XD oh canıma deysin .. Asıl o ne yazmak ya.. Okurken ya yerlerde oluyor ya da aynı anda korkuyorum O_X >.< |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Mayıs 2008, 21:13 | |
| asıl bu yukarıdaki beni korkutuyo... kafasında on kişi taşıyor sanki, ne düşünce gücüdür o öyle |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Mayıs 2008, 21:14 | |
| dört dörtlük insan, rpleri de onun gibi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Mayıs 2008, 22:02 | |
| makineli tüfengimiz... Sitede bu konu onunla yarışacak kimseyi tanımıyorum... O_o anında görüntü.... O ne özel karakter. Çakar anında cevabı... XD bayılıyorum I love this... *slop* ağzım sullandı... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 29 Mayıs 2008, 00:25 | |
| Ucu bucağı yok gibi geliyor kabiliyetinin, neden bilmiyorum. Perfetto. Favorim. |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|