| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12344 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 24 Mayıs 2008, 15:43 | |
| Hiç bozmuyor kendini, hep güzel.. | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 24 Mayıs 2008, 19:47 | |
| Bir zamanların en iyi Rp'ci öğrencisiydi. Tabi sonra profesör oldu. Hala çok güzel Rp'leri var. Severek okuyorum. | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 24 Mayıs 2008, 19:49 | |
| Rp'leri çok güzel. Betimlemeleri çok hoş oluyor özellikle. Bazen kısa, bazen uzun yazıyor. Ama cümleleri birbirine güzelce bağladığı için ve olayları güzel anlattığı için kısa Rp'leri göze batmıyor.. Kısaca güzel rp'leri var. Ama biraz daha geliştirebilir.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 24 Mayıs 2008, 19:51 | |
| çok kötü...iğrenç...bööööööööööööö ehhuhu kızma şaka yapıyorum ^^; canım çok sıkılıyor da... cici rpler. ortalamanın üstünde. ama bence biraz daha geliştirebilir, o kapasiteyi görüyorum onda. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 25 Mayıs 2008, 00:37 | |
| sseyy yapmadigim yorum kalmasdi..turkuaz rengini garipsiyorum bir tek..o da yakisiyor ona XD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 25 Mayıs 2008, 03:56 | |
| Beğendiğimi söylemiştim daha önce. Elbette daha fazla betimleme ile gliştireblir, biraz daha ayrıntılı anlatabilir ayrıca karakterinin o anki iç dünyasını. Bir de bazı noktalama işaret eksiklikleri gördüm ben virgül ve noktalı virgül gibi. Gerçi hepimiz yapıyoruzdur eminim çok büyük kusurlar değildi. ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 25 Mayıs 2008, 15:50 | |
| pek şahane, kendisini sahalarda daha sık görmek istiyoruz, güzel hareketler bunlar. evet. |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 25 Mayıs 2008, 15:54 | |
| İHTİŞAMLI rpler yapıyor(yorum yok!) | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 25 Mayıs 2008, 16:00 | |
| o_O nereden biliyorsun gözümün bozuk olduğunu ya? XD Rpglerindeki uzunluk, betimlemeler, karakterini yansıtışı, ortamı açıklaması vb. İhtişamlı ve akla zarar(süpper anlamında) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 25 Mayıs 2008, 22:03 | |
| Gördüğüm kadarıyla Rp yapmaya üşenmiyor, üstelik güzel de yazıyor. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 01:44 | |
| İyi. Sanırım bir Balo hazırlığında idi. Çöpleri topluyodu. İyi devam etsin. Uyuyanları uyandırıyor herhalde.. _______________________________________________________________ Peeves...... bugün beni değişik moda sokan yaratık.. Keiran Modundan ona oradan da... Birisine... Each time. Some time. Any time. Every time... (Sus ve dinle) In the mirror of your eyes, my love, my life I can see it all so clearly Answer me sincerely Was it a dream, a lie?
Pain is love.... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 01:55 | |
| Rpleri süper. Artı olarak: *ooi mode on*
ve elvis presleyden tüm sevenlere geliyor.
Never know how much I love you, Never know how much I care. When you put your arms around me, I get a fever that's so hard to bear. You give me fever... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 02:00 | |
| Deliver me, out of my sadness. Deliver me, from all of the madness. Deliver me, courage to guide me. Deliver me, strength from inside me.
Aynen bu işte... İyi varsın Sarah... *ooi* :eee |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 15:30 | |
| Rpleri çok güzel, sitede en iyi rp yapanlardan. Uzunluk, betimleme, içerik vs. Hepsine dikkat ediyor... | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 16:19 | |
| Karakterini çok beğendiğim Ravenclaw'lardan. İsyankar ve asi tavırları hoşuma gidiyor, Rp'ye gelirsekte uzunluk ve içerik olarak gayet güzel. Betimlemeleri yoğun, konuşmaları kısa tutuyor ve buda kalitesini artırıyor Rp'nin.. Ayrıca karakterini yansıtış biçimide oldukça başarılı, orjinalliğini korumasını biliyor. ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 17:46 | |
| Adını çok duydum ve birkaç kez rplerini okudum!qEnelde hoŞuma qidiyor ama qitmdiği zamanlarda olmuyor değil.Ama qenel olarak hoŞuma qidiyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 17:47 | |
| İyi yapıor ikizim herhalde...XD(Ünlün Alex Evans mı? Yok listede yokta... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Hayley Mireille Vance Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12283 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 19:17 | |
| sana bir şey demiyorum zaten söylemiştim kendisinede gerçekten çok güzel ve akıcı yazıyor ama bay beyenmez olarak ne kadar güzel yazarsa yazsın kendine bir kusur buluyor ama süper rpleri... | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Mayıs 2008, 19:19 | |
| | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|